مرسی از کمک هاتون.... من از افراد عادی راهنمایی نمیگیرم ولی حق با شماست همه جا همه جور آدمی هست که به فکر منافع خودشونن.
ممنون دوستانم.
مرسی از کمک هاتون.... من از افراد عادی راهنمایی نمیگیرم ولی حق با شماست همه جا همه جور آدمی هست که به فکر منافع خودشونن.
ممنون دوستانم.
تـو Notebookcheck که از تظر رتبه بندی نزدیک نزدیک 70 تا پایین تر از 640 هست!!تو بازیها هم 30-40 درصد ضعیفتر از 640 هست.البته تو بعضی بازیها کمتر.لینکش رو می ذارم خودت مقایسه کن.از 6770m که من دارم هم 15-20 در صد ضعیفتره.ولی چون سری 7000m هست یه سری چیزهاش مثل 3d و ... بهتر شده.واسه کارهای گرافیکی هم بنچمارکهاش رو خودت ببین.نمی دونم چقدر تفاوت دارند.احتمالا تفاوت نسبت به گیم کمتره.ولی به هر حال کلا 640 قویتره.ولی الان تو همین سایت بنچمارکهای مربوط به catia , SW رو که دیدم خیلی عجیبه!تو catia 7650 با یه گرافیک مثل 580m sli که دو gpu هست و واسه گیمه و خیلی هم گرون . شاخه فقط 9 در صد تفاوت داره یا با 660m فقط 3 درصد!تو solid works حتی از 660,670 که برای گیم حرفه ای هستند 12,18 درصد بهتره!!!نمی دونم چه جوری توجیه می شه.ولی از کسایی که تو کارهای گرافیکی هستند نظربخواه که مطمئن شی کدوم بهتره.بعضی برنامه ها با cuda بهینه اند.ولی amd هم توبعضی بهتر عمل می کنه.من کارم گرافیک نیست.نمی تونم خیلی نظر کارشناسی بدم!!این لینک رو خوب برزسی کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو این سایت در مورد گرافیکها به حرف m توجه کن که نسخه موبایل هست.یعنی نری 7650m v رو با 6770 مقایسه کنی مثلا!با 6770m,640m,.... باید مقایسه کنی
1.گرافیک 6770M خیلی قویتره ولی چیپ های سری 7000 تکنولوژی enduro داره که خودش به صورت اتو هر جای لام باشه میره رو گرافیک اختصاصی هر جا نباشه میره رو اینتل ...
2.هر دو گرافیک تو Class 2 هستن اما 630 یا640 بسته به کانفیگ به طور محسوسی قویتره .
3.بله کاملا مناسبه .
4. من این فکر رو قبول ندارم چون گجت رو می خری باهاش حال کنی نه این که ارون بخری تا سال دیگه خواستی بفروشی ضرر نکنی ...
ضمنا گجت نشون گره شخصیته آدمه نه این که شخصیت بیاره ها نه ...ولی خیلی تاثیر داره تو شخصیت ...
5. اصلا به سال هم نمی رسه چون ذات تکنولوژی اینه که زود جاشو میده به بالاتر از خودش ولی Pes رو میشه بازی کرد ...
6. ساخت 2012 ..
7.خود 4540 الان شده 1700 ...
اگر می تونی از سری pavilion بخر ولی خوب گرونه دیگه .
Last edited by InsanelyCoolb0y; 28-09-2012 at 13:39.
دوستان یه نظر در مورد این لپ تاپ میدید؟
و با V3 و یا 4540 ا پی مقایسه کنید لطفا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش رو هم کسی میدونه بگه
سونی کلا بازار خوبی نداره تو لبتاب این مدل هم سی پی یو ضعیفی داره
من v3 رو پیشنهاد میکنم/دیروز دوتا ازش خرید داشتم برا اشنایان
اتفاقا سی پی یو ی قویتری داره
اما به نظر میرسه که کارت گرافیک ضعیفتری داره
در عوض وزن بسیار بسیار خوبی داره.مخصوصا برای کسانی که میخوان زیاد جابجا کنن لپ تاپو
cpu 2640 تقریبا قدیمی شده درسته i7هستش اما معماری سندی بریج هستش و در قیاس با v3 با cpu i7 3610 با معماری ایوی بریدج قدیمی تر هستش گرافیک v3 قویتره،رمش بیشتره/اصلا قابل قیاس نیستن/اگر گفتم سی پی یو ضعیفی داره با توجه به سوال شما با v3 مقایسه کردم
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)