Donkey Kong Country [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم بازي با گرافيك خوب براي gba
![]()
Donkey Kong Country [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم بازي با گرافيك خوب براي gba
![]()
اول خيلي ممنون ازمهدي جان وعليرضا جان به خاطراين تاپيك مفيدشون
اگه كسي ازبچه ها مبدل mame روداره وباطرزكارش آشناست دست مارم بگيره چون من خودم دوتاشودانلودكردم (mame v0.107b)
ولي واقعاكلافم كرده خيلي پيچيدست
نخواستم پست الكي بدم به خاطرهمين اينوويرايش كردم![]()
بچه هالطفايه ذره سريعتربدجورتوكفم![]()
Last edited by the crazy nfs; 15-08-2006 at 17:37. دليل: اضافه كردن مطلب
آقاچقدرزودماروراهنمايي كردين!..........دمتون چيز
ديگه نميخوادخودم هم پيداش كردم هم روش كارشوكامل فهميدم
حالاهركي ميخوادبگه هم براش آپش كنم هم توضيح بدم روش كارشو.....اينم بگم كه بازيهاش خيلي باحالن واز20كيلوبايت بگيرتا 80مگابايت هستن....كنتراوسونيك و همه اين بازيارم دارن البته بااونايي كه توسگاونينتندووديدين فرق دارن
چون حجم مبدلش حدود8مگه آپش نكردم ولي اگه كسي خواستش درخدمتيم![]()
نیکیو پرسش ..بزن بریم ان اف جان ... حالااین چی چی هست؟
چشم حسين جان محكم بشين كه ميخوايم بريم![]()
mame همون دستگاهي هست كه مااون قديمابهش ميگفتم arcade خيليم مبدل براش ساختن ولي هيچ مبدلي مثل اين مبدل ازبين كاربرااينقدرامتيازنگرفته( يشتربازي هاروساپورت ميكنه)
ايني كه ميخوام بزارم جديدترين ورژنش هستش ....همراه آخرين آپديتاش mame0.107 b
اول اين فايل اصلي رودانلودميكنيد كه حجمش حدود 7 مگ هست:
بعدم اين آپديتاروبهش اضافه ميكنيد كه حدود 150 كيلوبايته(ايناچندتا بودن كه همشونو براتون يه جا زيپشون كردم كه قاتي نكنيد):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش نصب:اول فيل اصلي رواكستركت ميكنيد توپوشه اي كه مثلا به اسم mame ساختيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوم آپديتاروازحالت رارخارج ميكنيد واينارم توهمون پوشه اي كه ساختين اكستركت ميكنيد
سوم اين فايل Update0107u2-0107u3.bat رواجراميكنيد تابازي هايي كه اين مبدل ساپورت ميكنه بيشتربشه
چهارم بازي روكه ميخواييد بازي كنيد بايد توسط فايلmame.exe اجراكنيد
پنجم حالاشماداخل بازي ميشيد(ازهمون اول بازي به صورت اتوماتيك با كامپيوترشمامچ ميشه وميتونيد فول اسكرين وبابهترين گرافيك ازبازيتون لذت ببريد
ششم براي تنظيمات كنترل....گرافيك.....صدا....وغير فقط بايد دكمه TAB روفشاربديد
من هركاري كردم نتونستم جوي استيكوبراش تعريف كنم اگه كسي فهميد مارم خبركنه![]()
بروحال كن عموحسينازمن به تونصيحت بيلياردشوبازي نكنياززندگي عقبي
راستي براي دانلودبازي هاي اين مبدل كه بزرگترين آرشيو بازي هاي اين مبدلوفقط فقط اين سايت داره كه ميتونيد به اينجا سربزنيد
بريد به قسمت roms واازاونجابريدبه قسمت mame romsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش باشيد
من نوكرتم ... ان اف اس جووون .خيلي خيلي ممنونم .... حالا بازي هاي اس اين اركيد چياست؟كم حجما رو ميگم ///؟
خواهش ميشه...قابل شمارونداشتنوشته شده توسط Master
![]()
من متوجه نشدم اون آخرش چي گفتي حسين جانولي اگه منظورت اينه كه بازي هاي خوب اين مبدل چيان ...والامنم تازه باهخاش آشناشدم...وكلا بابازي هاش زيادآشنانيستم....
ولي اونايي كه جلوشون بارنگ قرمزنوشته شدهpopular يعني عالين....اميدوارم تونسته باشم كمكت كرده باشم![]()
بهترين بازي هاي GBA از نظر من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم چند تا عكس از بازي ها:
![]()
Last edited by aminspy12; 22-08-2006 at 04:22.
سلام مجدد!
دوستان من دو تا مشكل با VisualBoyAdvance دارم:
اول اينكه:چطوري ميتونم يه بازي رو دونفره انجام بدم؟اينوبگم كه VisualBoyAdvance Link رو دارم ولي بلد نيستم چطوري دونفره بازي كنم.
دوم اينكه:چرا نميشه گيم شارك يا اكشن ريپلي رو اجرا كرد؟اين پيغام برام مياد:
![]()
داره ميگه كه كليد بالا سمت چپه بايد ببريش سمت راست!ولي اين اشكال سخت افزاريه.چطوري ميشه بصورت نرم افزاري سويچ رو برد به سمت راست!!!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)