چلسی از مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا به بازی ها اضافه شد که به اسپارتاپراگ جمهوری چک خورد - تیما باید سهمیه حضور در چمپیونز لیگ از لیگ های کشور خودشون بگیرن
چلسی از مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا به بازی ها اضافه شد که به اسپارتاپراگ جمهوری چک خورد - تیما باید سهمیه حضور در چمپیونز لیگ از لیگ های کشور خودشون بگیرن
یعنی 16 تا از تیم های یک شانزدهم نهایی ، اون تیم هایی هستند که تو مرحله گروهی چمپیونز لیگ سوم شدن ؟
بازل دیشب می تونست بازنده نباشه .
قبل از گل ، لویز خطای بدی رو روی پای فکر کنم دگن بود زد و فقط یک کارت زرد رو گرفت که به نظرم اخراج داشت .
جلسی دیشب در نگاهی که من گاه و بی گاه به تلویزیون می کردم با تجربه بازی رو برد .
بازل توو زمین خودش فوق العاده خطرناکه... تمام بازی های قبلشو توو زمین خودش برده بوده و فقط یه مساوی داده بوده.... اینجور تیما توو زمین خودشون خیلی با انگیزه بازی میکنن... اینجور موقع ها بهتره بازی رو کنترل کرد و تجربه تیم خیلی مهمه.... به هر حال گذشتن از سد قهرمان سوییس کار چندان آسونی برخلاف اونچه بعضیا فکر میکنن نبوده...
فراموش نکنیم تیم های بزرگی توو این جام ( اینتر - لیورپول - تاتنهام - لاتزیو - اتلتیکو مادرید و ... ) حذف شدن....
دوستان اینطوری که نامرد میشه، یه تیمی از یه گروه سوم میشه میره لیگ اروپا قهرمان میشه در حالی که تیم اول و دوم اون گروه هیچ کدوم قهرمان نمیشن!
فنرباخچه 3-1 باخت! بازی رفت رو 1-0 برده بود! و حذف شد...
یک سوال برام پیش اومد:
قانون گل زده تو خونه حریف مگه اجرا نمیشه؟
اگه اجرا میشد باید مساوی میشدند دیگه!؟
نه دیگه میشدند 3-2، اگر مساوی میشدند بعد قانون گل زده اجرا میشد
لامصب این بنفیکا توو زمین خودش عجب تیمی میشه... چندتا از بازی هاشو دیدم... کلا توو فاز حملس...
بازی بنفیکا - فنر رو دیدم ...
چه بازی خوبی کردند این قرمز پوشان بنفیکا . تیم می شه گفت تشکیل شده از بازیکنان پرتغالی + منتخب امریکای جنوبی ( برزیل - ارژانتین - پاراگوئه - اروگوئه )
در حملات فوق العاده خطرناک هستند و در فاز دفاعی کمی نا مطمئن نشون می دن .
اسکار کاردوزو مهاجم نوک پاراگوئه ای این تیم بازیکن خیلی خوبیه . احتمال اینکه در پایان فصل باشگاهای زیادی سراغش بیایند هست .
تیم بنفیکا در دهه 60 میلادی فوق العاده بوهد و 2 قهرمانی باشگاهای اروپا و چند نایب قهرمانی داشته . اون زمان اوزبیو اعجوبه فوتبال پرتغال و جهان در این تیم بود .
خلاصه فینال بازی سختی برای چلسی خواهد بود . شاید بنفیکا انتقام سال گذشته رو از چلسی بگیره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)