تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 16 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 156

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله گروهی

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فکر کنم برای اولین باره که میخونم حضور بین 4 تیم یا دو تیم برتر جهان یا اروپا = سرافکندگی و سرخوردگی بازیکنان و مردم کشوری باشه..!
    اما بعد:
    در اینکه قهرمانی ارزشمندتر از نائب قهرمانی، سومی و چهارمیه شکی نیست... ولی فکر می کنم استمرار در عملکرد مثبت هم به مراتب بهتر از عملکرد سینوسی هست.
    صرفا برای مثال:
    لیورپول فصل 05-2004 تو لیگ قهرمانان، قهرمان شد، تو لیگ 5 ام شد، تو جام حذفی همون ابتدای کار حذف شد، تو جام اتحادیه دوم شد.
    میلان همون فصل در Cl که دوم شد، در سری آ دوم شد (سری آیی که اون فصل به جای قهرمان نائب قهرمان داشت!). در جام حذفی تا یک چهارم بالا اومد و در سوپرکاپ قهرمان شد.
    حالا اگه بخوایم مقایسه کنیم، آیا منصفانس بگیم در اون فصل عملکرد لیورپول به خاطر قهرمانی CL بهتر از عملکرد میلان بوده؟!
    اینکه بایرن فصل پیش در تمامی رقابت ها دوم شده، شکی نیست که ایراداتی داشتند، اما فکر می کنم لوث کردن یا زیر سوال بردن این عنوانی دومی، به هر نحوی صحیح نیست.
    .
    در المپیک چیزی به نام مجموع مدال ها وجود داره... باید توجه کنیم فاصله کشوری که فرضا 10 مدال نقر گرفته و کشوری که 1 مدال طلا گرفته، صرفا 1 مدال طلاست. با کسب یک مدال طلا، فاصله این دو کشور تبدیل میشه به 10 مدال نقره.
    +
    درباره اینتر: بارسلونا هم به اندازه اینتر بعد از سه گانش مربی عوض می کرد، ممکن بود سر از Segunda División دربیاره... گویا نفس برخی از دوستان از جای گرم در میاد.
    یاعلی

پ.ن: لازم به ذکره قهرمانی در CL هم کار هر تیمی نیست و مثال من به قول دایی "اصلا و ابدا" از ارزش قهرمانی لیورپول کم نمی کنه./

2. 14 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فکر کنم برای اولین باره که میخونم حضور بین 4 تیم یا دو تیم برتر جهان یا اروپا = سرافکندگی و سرخوردگی بازیکنان و مردم کشوری باشه..!/
    حضور باعث افتخاره اما حذف سریالی صورت خوشی نداره اونم توی گام های آخر.....
    لازم هم نیست قضیه رو فلسفی -هندی کنیم...فقط چندتا سوال کوتاه که بعضی ها رو قبلا مطرح کردم
    ۱)۱۰۰ مدال نقره المپیک ارزشش بیشتره یا یه مدال طلا؟
    ۲)اگر بخواهیم کارنامه یک تیم رو بررسی کنیم آیا اول سراغ امار قهرمانیش میرید یا نایب قهرمانی؟
    ۲)رکورد اسپانیا به عنوان اولین تیمی که پشت سرهم هم قهرمان جهان شده هم اروپا با چند رکورد نایب قهرمانی ایتالیا توی تورنمنت های مذکور برابری میکنه؟
    ۳)چرا یواخیم لو بعد از یورو ۲۰۱۲ گفت باخت به ایتالیا درناک بود؟نمیتونست با آمار و ارقام بگه تیم من از ۲۰۰۸ به اینور همیشه در نیمه نهایی و فینال حضور داشته؟
    ۴)چرا بازی رده بندی از مسبقات یورو حذف شده؟ شاید مثلا ایتالیا یا فرانسه مدعی میشدن که ما فقط برای استمرار حضور در جمع تیم های برتر پا به این مسابقات میذاریم!؟!؟

امیدوارم این سوالها با سوال پاسخ داده نشن!

گویا نفس برخی از دوستان از جای گرم در میاد.
    هنوز توی تابستونیم فکرکنم بی تاثیر نیست...
    Last edited by H A M A S; 01-09-2012 at 19:35.

4. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اوه کی میره این همه راه رو!
    این دوست عزیزمون مدعی هستند که نایب قهرمانی هم خوبه چون بازمیه سودی به باشگاه میرسه-باعث افزایش بلیط فروشی میشه و....
    خوب میتونم بپرسم هزینه سرافکندگی و سرخوردگی بازیکنان آلمان و همچنین مردم کشورش توی حذف از فینال ج.ج 2002-نیمه نهایی ج.ج 2006 -فینال اروپا 2008-نیمه نهایی ج.ج 2010-و نیمه نهایی 2012 چقدره؟ مثلا با چقدر پول بلیط فروشی و اسپانسرینگ و حتی ادعای قهرمانی میشه این زخم ها رو التیام داد؟
    شما تماشاگرید و تیم تون رو در قامت مدعی میبینید کیف میکنید اما اون بازیکنی که به طور سریالی و مداوم چه در عرصه باشگاهی و چه ملی داره جام ها رو از دست میده مطمئنن مثل شما فکر نمیکنه!
    اصلا اینا رو ولش کن!
    چندتا مدال برنز و نقره المپیک معادل یک مدال طلاست؟ چرا کشوری که توی المپیک 100 تا مدال نقره و 200 مدال برنز داره بازم رنکش پایین تر از کشوریه که یک مدال طلا داره؟
    فکر می کنم این پستتون به بهترین شکل گویای رویکردتون به ورزش باشه.
    برداشت شخصی من این هست که بیشتر از اینکه به فکر تشویق تیمتون باشید به دنبال ناموفق جلوه دادن تیم های آلمانی (ملی / باشگاهی) هستید ، دلیلش رو نمی دونم.
    بحث المپیکتون بماند!

بحث رو بیشتر ملی کردید که با تاپیک ارتباطی نداره.
    از طرف دیگه حقایق رو جلوه می دید که ظاهرا بایرن/آلمان جامی نبردن و این دو تیم از پر افتخارتین تیم های اروپا/جهان نیستند!
    یا بایرن یک قرنه که جامی نبرده!
    یا اینکه تیم های دیگه مرتبا دارن جام کسب می کنند!

فکر نمی کنم ادامه دادن به این شکل مطلبی به تاپیک اضافه کنه.

موفق باشید.

6. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فکر می کنم این پستتون به بهترین شکل گویای رویکردتون به ورزش باشه.
    برداشت شخصی من این هست که بیشتر از اینکه به فکر تشویق تیمتون باشید به دنبال ناموفق جلوه دادن تیم های آلمانی (ملی / باشگاهی) هستید ، دلیلش رو نمی دونم.
    بحث المپیکتون بماند!

بحث رو بیشتر ملی کردید که با تاپیک ارتباطی نداره.
    از طرف دیگه حقایق رو جلوه می دید که ظاهرا بایرن/آلمان جامی نبردن و این دو تیم از پر افتخارتین تیم های اروپا/جهان نیستند!
    یا بایرن یک قرنه که جامی نبرده!
    یا اینکه تیم های دیگه مرتبا دارن جام کسب می کنند!

فکر نمی کنم ادامه دادن به این شکل مطلبی به تاپیک اضافه کنه.

موفق باشید.
    نه جناب من شاید از تیم های آلمانی خوشم نیاد ولی کسی نمیتوته انکار بزرگی این تیم بشه چون ۳ بار قهرمان جهان و ۳بار قهرمان اروپا شده
    د رمورد المپیک هم خوشحال میشم نظرتون رو درباره سوالم بدونم!

8. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حضور توی مراحل بالا همراه با مدیریت و برنامه ریزی درست(حتی اگه با شکست در اخرین مرحله همراه باشه) به نظرم خیلی بهتر از اینه که شما ظرف 5سال سه بار به فینال سی ال برسی و 2بار قهرمان بشی ولی بعدش به قدری اوضاعت اسفبار بشه که مجبور به فروش بهترین ستاره هات و جایگزینیشون با بازیکنای معمولی و درجه 2 بشی جوری که دیگه کسی رو تیمتون مثل قبل حساب باز نکنه.
    شما میتونی به اینکه تیمت nبار در گذشته قهرمان شده افتخار بکنی ولی نمیتونی انکار بکنی همین خوابیدن در باد گذشته باعث شده تیمی به اون عظمت به وضعیت فعلیش بیفته.
    من هیچوقت نمیخوام که تیمم قهرمان بشه ولی بعدش به وضعیتی بیفته که کسی تره هم براش خورد نکنه!!!(جسارت نباشه صرفا چون اصطلاح بهتری سراغ نداشتم اینو گفتم)

10. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بحث یه جورایی سلیقه ای شده. درست مثل اینکه بگیم دوست دارین تیمتون صرفاً قهرمان شه (با بازی تدافعی) یا اینکه با یه بازی رو به جلو و حجومی قهرمان بشه.

خوب بعضی ها قهرمانی رو دوست دارن و بعضی ها مسیر رسیدن به اون، از خودش با ارزش تر هست.

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حضور توی مراحل بالا همراه با مدیریت و برنامه ریزی درست(حتی اگه با شکست در اخرین مرحله همراه باشه) به نظرم خیلی بهتر از اینه که شما ظرف 5سال سه بار به فینال سی ال برسی و 2بار قهرمان بشی ولی بعدش به قدری اوضاعت اسفبار بشه که مجبور به فروش بهترین ستاره هات و جایگزینیشون با بازیکنای معمولی و درجه 2 بشی جوری که دیگه کسی رو تیمتون مثل قبل حساب باز نکنه.
    شما میتونی به اینکه تیمت nبار در گذشته قهرمان شده افتخار بکنی ولی نمیتونی انکار بکنی همین خوابیدن در باد گذشته باعث شده تیمی به اون عظمت به وضعیت فعلیش بیفته.
    من هیچوقت نمیخوام که تیمم قهرمان بشه ولی بعدش به وضعیتی بیفته که کسی تره هم براش خورد نکنه!!!(جسارت نباشه صرفا چون اصطلاح بهتری سراغ نداشتم اینو گفتم)
    ببین بردیا منم نمیگم که بعد از قهرمانی ستاره های تیم همه به فروش به رسند-اصلا بحثمون مصداقی آلمان و ایتالیا نیست....
    من تمام حرفم اینه که اگر آلمان - ایتالیا - برزیل-بایرن-بارسا-میلان یا هر تیم بزرگی دیگه ای صرفا با قهرمانی هاش و کسب افتخار تونسته یه اعتباری برای خودش کسب کنه!
    باقی موارد میشه گزینه های فرعی!.......هر تیم بزرگی هدف اول و آخرش قهرمانیه..و هر مقامی جز قهرمانی یه جور شکسته!
    اگر غیر از اینه بگو
    Last edited by H A M A S; 02-09-2012 at 16:41.

14. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین بردیا منم نمیگم که بعد از قهرمانی ستاره های تیم همه به فروش به رسند-اصلا بحثمون مصداقی آلمان و ایتالیا نیست....
    من تمام حرفم اینه که اگر آلمان - ایتالیا - برزیل-بایرن-بارسا-میلان یا هر تیم بزرگی دیگه ای صرفا با قهرمانی هاش و کسب افتخار تونسته یه اعتباری برای خودش کسب کنه!
    باقی موارد میشه گزینه های فرعی!.......هر تیم بزرگی هدف اول و آخرش قهرمانیه..و هر مقامی جز قهرمانی یه جور شکسته!
    اگر غیر از اینه بگو
    خب مگه من گفتم بعد قهرمانی باید ستاره های تیم به فروش برسن؟
    میگم شماها یه برنامه ریزی کوتاه مدت کردید یه اوجی گرفتید بعد کلا تیمو ول کردید(منظور از شما همون مدیرای تیمتونه)
    خب هزینه کسب این قهرمانیا برای میلان چی بوده؟
    غیر ازینه که میلان الان یه باشگاه درجه 2 محسوب میشه تو سطح اروپا از نظر کیفیت بازیکنا؟
    خب دلیلش چی بوده؟
    یا اینتر که بعد ازینکه موراتی به آرزوی خانوادگیش رسید دیگه بیخیال شد و همش مربی عوض کرد و بازیکن نخرید و .....
    نتیجشم الان مشخصه.
    الان رئال 10 ساله قهرمان اروپا نشده و حتی به فینال هم نرسیده،ولی کسی هست بیاد بگه چون رئال الان 10ساله قهرمان نشده پس اعتبار نداره دیگه؟
    بایرن 8سال از یک چهارم بالاتر نتونست بیاد ولی الان ظرف 3سال 2بار رسید به فینال که این خودش یه پیشرفت قابل توجه بود،قهرمانی به وقت خودش میرسه،حالا چه یه سال دیگه چه 45سال دیگه!!
    مهم اینه که تیمت همیشه تو سطح اول باقی بمونه،حالا قهرمان شدیم چه بهتر،نشدیم سال بعد دوباره تلاش میکنیم

16. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنچلوتی: بارسلونا و رئال، مدعیان قهرمانی اروپا

این مربی 53 ساله می‌گوید این دو غول اسپانیا برتر از دیگر تیم‌ها خواهند بود. او همچنین می‌گوید هم‌وطنانش منچسترسیتی و زنیت را به افتخار می‌رسانند.

سایت گل – کارلو آنچلوتی، مربی پاری سن ژرمن می‌گوید بارسلونا و رئال مادرید بخت‌های اصلی فتح لیگ قهرمانان اروپا هستند.

دو تیم لالیگایی سال گذشته به نیمه‌نهایی رسیدند و امسال می‌خواهند یک گام به پیش بردارند.

آنچلوتی البته می‌گوید نبود پپ گواردیولا باشگاه کاتالان را آسیب‌پذیرتر می‌کند: «دو باشگاه برجسته هستند: بارسلونا، و رئال مادرید. بارسلونا حتی بدون گواردیولا هم قدرتمند است، اما آن تکاپو و تلاش سابق را ندارد و در دفاع هم تمرکز کمتری دارد. آنها آسیب‌پذیرتر از فصل‌های پیش هستند.»

او همچنین درباره دو مربی ایتالیایی دیگر سخن گفت: «زنیت سن‌پترزبورگ، با مربی‌گری لوچیانو اسپالتی و منچسترسیتی، با هدایت روبرتو مانچینی می‌توانند شگفتی‌ساز شوند. حتی با آن که سیتی در گروه دشواری و در کنار رئال مادرید افتاده.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/9/7

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: بارسلونا و بایرن، موفق ترین باشگاه های اروپا

بایرن بالاتر از رئال مادرید در رتبه بندی جدید یوفا قرار گرفت.

سایت گل- یک هفته پیش از آغاز رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا و برگزاری این بازیها، یوفا، برترین باشگاه های قاره اروپا را اعلام کرد.

در این رده بندی، بایرن مونیخ یک جهش قابل توجه رو به جلو داشت و آن ها موفق شدند برای اولین بار به عنوان موفق ترین باشگاه آلمان، پس از بارسلونا از سوی یوفا به عنوان دومین باشگاه برتر این قاره معرفی شود.

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ بارسلونا با 134.690 امتیاز در صدر رده بندی موفق ترین تیم های اروپا قرار گرفت و بایرن با 114.865 امتیاز رتبه دوم را مال خود کرد و بالاتر از باشگاه های بزرگی همچون منچستر یونایتد 113.907 و قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان چلسی 111.907 و رئال مادرید 111.690 و آرسنال با 96.907 قرار گرفت. در این فهرست پس از بایرن، شالکه به عنوان بهترین تیم آلمانی با 66.865 امتیاز در رتبه 18ام و بوروسیا دورتموند با 32.865 در رتبه 60ام قرار دارند.

رومینیگه با ابراز افتخار از این رتبه به تلویزیون رسمی باشگاه بایرن گفت:" من از این رتبه ای که باشگاه به آن دست یافته است افتخار می کنم از طرفی این رتبه ما را برای موفقیت در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا متعهد تر می کند."

این رده بندی بر اساس نتایج تیمها در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا در پنج سال اخیر انجام می گیرد، که روش محاسبه آن بر اساس امتیازات کسب شده توسط تیمها به علاوه 20 درصد از امتیازی که توسط فدراسیون فوتبال آن کشور نسبت به دوره قبلی کسب شده است می باشد، از این نتایج برای سید بندی تیمها در رقابتهای اروپایی استفاده می شود

2012/9/13

19. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •