اینتل تازه استارت زده ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 سال دیگه ، سال اینتله
اینتل تازه استارت زده ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 سال دیگه ، سال اینتله
با توجه به اینکه همه ی رقبا (سامسونگ , اپل , اچ تی سی ) آس هاشون رو تا الان رو کردن و بعید هم به نظر میرسه که به این زودی ها سامسونگ محصولی قویتر از S3 بیرون بده و اپل هم که فعلا سرگرم iphone 5 هست ..این بهترین فرصت برای ال جی هست تا با این گوشی یکه تازی کنه...اما مساله اینجاست که این گوشی هر چقدر هم عالی باشه باز هم S3 و iphone 5 بیشتر از این گوشی میفروشن و رکوردها رو جابجا خواهند کرد...دلیلش هم بخاطر حجم تبلیغات سرسام اور این دو کمپانی و البته کم کاری خود ال جی در زمینه ساپورت گوشی و تبلیغات مربوط به اون هست...امیدوارم که اگه این گوشی واقعا خوب باشه به حق واقعیش برسه...
شما وضعیت این کمپانی رو داخل ایران نگاه نکن ، 2 سال پیش Flagship الجی optimus 2x بود که رقیب اصلی ش Galaxy S2 بود ، که تونست یه فروش بالایی رو برای الجی تجربه کنه ، حتی اسم این گوشی به عنوان اولین دوهسته ای توی کتاب رکوردهای گینس هم رفت ! مطمئن باش اونور بازار خوبی داره ، متاسفانه داخل ایران نگاه ها اکثرا سلیقه ای و تحت تاثیر حرف هست تا منطق
خب حرف شما رو تا حدودی قبول دارم...اما این مساله رکورد زدن و این جور چیزها فقط برای خود کمپانی افتخار کسب میکنه اما کمکی به امار فروش محصول نمیکنه .. والبته این نکته رو هم در نظر بگیرید که خیلی از محصولات و تکنولوژی ها بوده اند که اولین بار توسط یه شرکت ثبت شدند اما دیده شده که بعدها بوسیله ی کمپانی های دیگه بسط و گسترش داده شدند و از محصول اولیه هم بعضا بهتر و قویتر از اب در اومدند...شما حتما خودت بهتر از من میدونید که تنها اولین بودن کافی نیست بلکه تبلیغات و ساپورت مناسب محصول هم نقش مهمی داره و این چیزیه که ال جی همیشه توش ضعیف عمل میکنه..همون 2X بخاطر ساپورت نه چندان خوب و تبلیغات ضعیف (در مقایسه با حجم تبلیغات سامسونگ )فروشش به مراتب کمتر از S2 بود..
الان هنوز هیچی نشده iphone 5 دو میلیون پیش فروش داشته ( بر طبق اخرین خبری که دارم2 میلیون بوده وگرنه تا الان که مطمئنا پیش فروشش خیلی بیشتر شده) , S3 هم پیش فروش خوبی داشت و هم فروش بسیار بالایی داشته اما کدوم محصول ال جی رو میشناسین که تو این دو سه ساله تا حالا اینقدر رکورد فروش زده باشه؟.. تو ایران که تکلیف معلومه : ال جی یعنی " بی کلاس " ..حالا هر چقدر هم گوشیهاش بهتر از مثلا htc باشن بازم مردم htc رو بیشتر قبول دارن چون به قول اونا کلاسش بیشتره ( htc رو فقط من باب مثال گفتم وگرنه منظورم برند خاصی نیست) !!! مردم حتی شاید هیچی هم از گوشی سر در نیارن اما اپل و اچ تی سی رو به خیلی برندهای دیگه ترجیح میدن پس از این نظر که وضع ال جی تو ایران خرابه حق با شماست ..اما بدنامی ال جی فقط مختص به ایران نیست شما کامنتهای خارجیها رو تو سایتهای دیگه بخونید متوجه میشید که اونجا هم زیاد دل خوشی از الجی ندارن و کابرای عادی که اصلا بهش اعتماد ندارن و حرفه ای ها هم از ساپورت بدش می نالند..که البته من شخصا دلیل اینهمه نگاه منفی به ال جی رو هنوز نفهمیدم...
Last edited by velvet revoulver; 18-09-2012 at 19:58.
الجی کوکی بیشترین فروش رو کسب کرد فکر کنم سال 2009 یا 10
آقا کی میگه تو ایران الجی یعنی بی کلاس!!!! الان اپتیموس بلک من رو هر کی میبینه میگه چه با کلاسه آیفونه!!! باور کنید تاحالا کسی نگفته این گوشی بی کلاسه
اگر بخوایی به حرف مردم عادی نگاه کنی که باید رفت و فقط نوکیا خرید چون آنتن دهی خوبی داره و سامسونگ و الجی آنتن دهی خوبی ندارند!![]()
سلام..
باورکنید راست میگه..
این همه گوشی دست گرفیتم xperia S . EVO 3D. Sensetion. S Advance و... کسی بهمون چیزی نمیگفت.
ولی برای اولین بار امدم طرف ال جی و یک PRADA 3.0 گرفتم... هرکی میبینه میگه... چه قدر خوشگلهههههه!!!!!!!خیلی خفنه....و...
ال جی داخل ایران زیاد در بین اسمارتفون ها طرفدار نداره.ولی اگه بخش اخبار رو بخونید خیلی از گوشی هاش به خصوص شبکه های LTE فروش میلیون دست پیدا میکنند..
الان شما همین اپتمویس 4 ایکس رو با اس 3 و وان ایکس مقایسه کن هیچی کمتر نداره..
به نظر من ال جی یک عیب داره اونم اینه که نسبت به گوشی های اچ تی سی و سامسونگ خیلی کمتر مورد توجه DEV ها قرار میگیره. یعنی برای کسی که
اهل کاستوم رام و.. هست گوشی های ال جی رو اصلا پیشنهاد نمیدم. سامسونگ عالیه..
شما دقت کن.. اولین گوشی با دوربین 5MP رو کدوم برند ساخت؟
اولین گوشی با پردازنده دو هسته ای کدوم برند ساخت؟
و..
کوکی ماله 2008 هستشواسه همین گفتم " تو این دوسه ساله دیگه
وگرنه کوکی رو که میدونستم !! اما از 4 سال پیش تا الان چی ؟...
پرادا استثناس ..بخاطر اینکه اسم یه برند خیلی معروف و معتبر را رو خودش داره...ولی برای اولین بار امدم طرف ال جی و یک PRADA 3.0 گرفتم... هرکی میبینه میگه... چه قدر خوشگلهههههه!!!!!!!خیلی خفنه....و...
درست میگی .. من خودم به حرف مردم کاری ندارم نشون به این نشون که خودم تا حالا دو سه تا گوشی ال جی داشتم اما قبول کن که ال جی رو تو ایران زیاد به اندازه بعضی دیگه برندها قبول ندارن.... اما بهرحال بحث سر دلایل شکست فروش ال جی بود نه سلیقه و طرز فکر من وشما که سرمون تو کاره و میدونیم چی به چیه...بهر حال بهتره این بحث رو اینجا تموم کنیم چون تاپیک داره به حاشیه میرهآقا کی میگه تو ایران الجی یعنی بی کلاس!!!! الان اپتیموس بلک من رو هر کی میبینه میگه چه با کلاسه آیفونه!!! باور کنید تاحالا کسی نگفته این گوشی بی کلاسه
اگر بخوایی به حرف مردم عادی نگاه کنی که باید رفت و فقط نوکیا خرید چون آنتن دهی خوبی داره و سامسونگ و الجی آنتن دهی خوبی ندارند![
![]()
Last edited by velvet revoulver; 18-09-2012 at 21:06.
کوکی سال 2009 پرفروشترین بود
پرادا هم فقط اسمش هست اما طراحی کار الجیه اگر به خاطر نام پرادا هستش پس آرمانی سامسونگ چرا اینطوری نشد!
اصلا کوکی 2009 پر فروش بود حالا شما این یه سال رو تخفیف بده !منظور من از بیان اون جمله این بود که میخواستم بگم که رقبا دو سه ساله که دارن رکورد میزنن اما از رکورد زدن ال جی مدتیه که داره میگذره حالا چه 2 سال چه 3 سال چه 4 سال !!!! مته به خشخاش میذاریا !
گوشی ارمانی سامسونگ هم یه برند مجزا نبود بلکه همون گلکسی بود که به اسم گلکسی ارمانی دوباره وارد بازار شد و چون ابتدا گلکسی وارد شده بود و خوب فروخته بود و بازار رو اشباع کرده بود کسی سراغش نرفت البته فروشش بد هم نبود اما فروش خود گلکسی اینقدر بالا بود که این به چشم نیومد... اما پرادا یه برند کاملا مجزاس یعنی مثلا اسمش " اپتیموس پرادا " نیست بلکه پرادای خالی هست!!!! و البته کار دیزاین هم کاملا برای پرادا بوده ..نقل قول از gsmarena :
We're looking at the third phone designed by Prada and built by LG. And it's only the first smartphone to come out of this partnership
دادا خودت که داری میگی هرکی میبینه میگه چه باکلاسه " ایفونه "آقا کی میگه تو ایران الجی یعنی بی کلاس!!!! الان اپتیموس بلک من رو هر کی میبینه میگه چه با کلاسه آیفونه!!! باور کنید تاحالا کسی نگفته این گوشی بی کلاسهخوب وقتی هر کی میبینه میگه خیلی باکلاسه "ایفونه" یعنی این که بخاطر اینکه شبیه ایفون بوده تحت تاثیر قرار گرفته ! و این خودش نشون میده که ال جی کلاس ایفون و بعضی دیگه رو نداره !!
پ .ن : اقا سر جدتون این بحث رو تموم کنید این بحثها اصلا ربطی به تاپیک نداره !! من فقط اومدم یه پست گذاشتم که بگم optimus g سرنوشت فروشش چی میشه ! کار رسید به اینجا !.. این پستم نوشتم چون ناچار شدم به 30vil جواب بدم ...خواهشا بیخیال !! اصلا من تسلیم !!!
![]()
Last edited by velvet revoulver; 19-09-2012 at 00:09.
آقا OB اصلا شبیه به آیفون نیستدرسته الجی کلاس ایفون رو نداره اما همین ایفون صفحه نمایششو الجی میزنه پس دست کم نگیریدش
OG هم مطمئنا من و شما از کارشناسان فروش الجی بیشتر نمیدونیم و فروش خودشو داره و بهترین موقع هم داره وارد بازار میشه پس صبر کنیم و زود قضاوت نکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)