سلام.من میخوام asus n56vz بگیرم.خواستم ببینم لپ تاپ خوبیه به نظر دوستان.
درسته ssd رو پشتیبانی نمیکنه؟پردازندش ivy bridge هست؟کلا یه راهنمایی به من بدین مرسی.
سلام.من میخوام asus n56vz بگیرم.خواستم ببینم لپ تاپ خوبیه به نظر دوستان.
درسته ssd رو پشتیبانی نمیکنه؟پردازندش ivy bridge هست؟کلا یه راهنمایی به من بدین مرسی.
Last edited by m.77; 22-08-2012 at 23:45.
ssd رو پشتیبانی نمیکنه. پردازنده ایوی است.
لپتاپ خوبیه ولی بهتره مدلهای زیر رو هم در نظر داشته باشی
y580
dv6t 7000
به نظرم ایسوس یکم گیرونتر از سایر برند هاست بخاطر اسمش.
این طوریام نیست
اون طوری هم aspect ratio تصویر به هم می خوره هم اینکه تصویر شطرنجی میشه
به نظرم که زیاد سخت نگیرین. به نظرم این خودش یه مزیت هست. چون تو ایران که کمبود فیلم های 1080 هست fhd بودن بیشتر یه درسر هست تا مزیت
به نظرم تمام لذت رو از لپ تاپتون ببرین.منم به زودی می گیرم اگه خدا بخواد![]()
دوست گلم تو 3 تا مدل کدوم. بهتره؟
y580 میگن صفحه نمایشش خوب نیست.
بعد این دو مدل ssd پشتیبانی میکنن؟کلا خیلی تاثیر داره ssd؟
پردازنده ایوی هستن این دو مدل هم دیگه؟
اینکه صفحش بی کیفیته رو چه کسی گفته من روشن شده y580 رو در کنار یه56از اسوس شاید دورو بر یه ساعت کار کردم وبا توجه به اینکه تو کارم واردم باید بگم این یه شایعه بیش نیست فقط شاید یه خاطر full hd نبودنش مقدار خیلی کمی از چند رقیب خ.دش عقب بیوفته که قابل چشم پوشیه خصوصا این که ssd خور هم هست که این خودش کلی y580ارو از حداقلn56 جلو میندازه
در مورد ssd هم باید بگم تاثیرش رو سیس یا لپتاپ به همون مقداریه که کاملا استفاده از اون رو رو سیس حس میکنی من ssd برای لپتاپم نگرفتم ولی از روی pc اینو تجریه کردم که البته ارزش رو داره باری لپ هم یه ssd بگیری
بله هردو ایوی ودارای گرافیک داخلیHD4000 هستند
نکته اخر که باز هم عرض کردم تعصبی برخورد نکنید این تو خرید خیلی بدردتون میخوره واینکه تا حالا هیچ مشکلی با y580 ندارم الان هم یه یک روزی هست که دست یکی از یچه های فروم که اونم خوشش اومده ازش![]()
نه دوست عزیز.مشکلی پیش نمیاد.من توی G53 دیدم،فقط یه کمی سایز ایکون ها و ... بزرگتر میشه. این چیزا عیب واسه ی پنل های FULLHD محسوب نمیشن و شک نکنید که چون سایز 15 اینچه هرچی رزولوشن بره بالا ، تراکم پیکسل هم زیاد میشه و پنل شما توی نمایش جزئیات موفق تر میشه
کارت گرافیک gtx 660m Y580 چطور کار میکنه ؟
بازی های روز با کیفیت بالا روش به خوبی اجرا میشن ؟
یا اندکی ضعف ... ؟
بخوبی اجرا میشه بخصوص که رزولوشن Y580 اینی که تو ایران پیدا میشه HD هست نه FULL HD
مشکلی ازنظر اجرا نداره فقط میمونه بحث کولینگ که تو تمام لپ ها مشترکه خصوصا اینکه بخاطر hd بودن نمیشه هایت اند بازی کرد ولی در کل بسیار روون اجرا میکنه
زیاد با لپ گیم بازی نمیکنم![]()
کلا مشاوره گرفتن باید 2-3 روز قبل خرید باشه. اینجوری کمتر اذیت میشین و مطمئنا انتخاب بهترین دارین. بماند که نسبت به دو هفته قبل گرانتر شدن.
تا این محدوده بهترین انتخاب از نظر حقیر lenovo Y580 هست. y580 یکی از بهترین صفحه نمایش های سایز HD رو داره
در کنار اون سایرویژگی های مثبت رو کامل داره. گرافیک و سخت افزار خوب، ظاهر شیک، نور پشت زمینه کیبورد که مهمه، کیفیت عالی برند لنوو، کیبورد خوب، اسپیکرهای باکیفیت،گارانتی و پشتیبانی مناسب. باتری خوب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)