تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 18 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 172

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | سیتیزنز | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منچسترسيتي کمپ تمريني جديد مي‌سازد

به نقل از ساکرنت، ساخت و ساز آکادمي فوتبال منچسترسيتي و کمپ اتحاد به سرعت آغاز شده و در ابتداي فصل 15-2014 به بهره‌ برداري خواهد رسيد.

به گزارش فارس،ميليون‌ها پوند از سرمايه‌هاي مالکان ثروتمند منچسترسيتي در حال هزينه شدن براي ساخت ورزشگاه تمريني و آکادمي جوانان باشگاه است. کلاس‌هايي با گنجايش 200 نوجوان براي آکادمي در حال ساخت است و ساخت زمين تمريني جديدي با 7 هزار نفر گنجايش نيز کليد خورده است.

پتريک ويرا، مدير توسعه فوتبال منچسترسيتي در اين مورد گفت: به عقيده من اين بهترين پروژه ساخت کمپ‌هاي تمريني در تمام ورزش‌ها در دنيا است. ما براي آغاز اين پروژه، زير ساخت‌هاي 30 باشگاه موفق در اين زمينه را در سراسر دنيا و تمام ورزش‌ها مورد بررسي قرار داديم. بهترين تسهيلاتي که در ورزش‌هايي مانند فوتبال، بسکتبال و هاکي روي يخ را نيز مورد بررسي قرار داديم و بدون شک از آنها در پروژه‌هاي ساخت اين کمپ تمريني استفاده خواهيم کرد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

استوک سیتی یک منچستر سیتی یک

سایت گل- سیتی امروز در ورزشگاهی به میدان رفتند که معمولا بزرگان لیگ برتر در آن دچار دردسر می شوند. مانچو در این دیدار تغییراتی در تیمش ایجاد کرد و مایکون و بالوتلی را در ترکیب اصلی قرار داد.

ترکیب دو تیم:
    استوک: بوگویچ، ویلکینسون، شاوکراس، هوث، ویلسون، ویلان، انزونزی، آدام، نایتلی، کراوچ، والترز

منچسترسیتی: هارت، مایکون، کمپانی، لسکات، کلیشی، توره، گارسیا، نصری، سینکلر، تبس، بالوتلی

استوك سيتي 1 : 1 منچسترسيتي
    15 ' پيتر کروچ

35 '

ژاوي گارسيا
    55 '

ژاوي گارسيا

تعویض ها
    69 ' Michael Kightly
    متيو اترينگتون

85 ' چارلي آدام
    ژئوف کامرون

90 ' پيتر کروچ
    Michael Owen

64 '

کارلوس توز
    گرت بري
    74 '

اسکات سينکلير
    داويد سيلوا
    90 '

ماريو بالوتلي
    ادين ژکو

آمار دیدار

34 مالکیت توپ (%) 66

4 شوت 15

2 شوت به دروازه 8

13 خطا 12

6 کرنر 5

2 آفساید 1

7 مهار گل 1
    163

3. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مانچینی: گل با دست کراوچ شبیه بازی بسکتبال بود نه فوتبال

سایت گل- روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی باشگاه منچسترسیتی در صحبت هایی اعلام کرد که بعد از گلی که پیتر کراوچ با دست برای استوک سیتی به ثمر رساند و داور آن را نادیده گرفت، به شدت عصبی شده است.بعد از اعلام صحیح بودن گل کراوچ بازیکنان سیتی داور را احاطه کردند تا به اطلاع او برسانند که مهاجم سابق لیورپول با دست توپ را وارددروازه جو هارت نموده ولی این اعتراضات ثمری نداشت.در پایان این دیدار مانچینی به خبرنگاران گفت:« اگر می خواهی بازی را با اولین گلش شروع کنی، باید در مورد مسابقات ان.بی.ای صحبت کنی و نه فوتبال. من از روی نیمکت صحنه را ندیدم ولی دیدم که تمام بازیکنانم با داور صحبت می کنند. جالب اینجا بود که داور از کراوچ حمایت می کرد. گاهی وقتها چنین مسائلی پیش می آید؛ ولی آن در زمانی که است که عمدی در کار نباشد و نه مثل شنبه شب. ما می دانیم که بازی کردن در اینجا همیشه سخت است؛ نه برای ما، بلکه برای همه تیمها و ما در پایان بازی دو فرصت فوق العاده داشتیم ؛ خیلی بدشانس بودیم.»
    مانچینی درمورد بازی اسکات سینکلیر، مایکون و خاوی گارسیا در بریتانیا استادیوم گفت:« فکر می کنم که گارسیا خوب بازی کرد. مثل مایکون؛ این اولین بازی این دو نفر بود و فکر می کنم که هر دویشان عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتند. آنها باوجودی که هم تیمی هایشان را نمی شناسند ولی خوب بازی کردند.»
    از سوی دیگر تونی پولیس مربی استوک هم در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش خیلی خوش شانس بوده که داور گل کراوچ را پذیرفته. او دراین باره گفت:«من خطای هند کراوچ را ندیدم ولی آنها به من گفتند که واقعا هند بوده و من به کسانی که این خبر را به من گفتند باور دارم. این اتفاق خوبی برای ماست؛ تیمی کوچک هستیم که تصمیم گیری به نفع ما و علیه تیم بزرگتر رخ داد.»

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مانچيني از کارلوس ته‌وز رضايت دارد

"روبرتو مانچيني" و مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال من سيتي فصل گذشته با يکديگر درگير شدند تا آنجا که ته‌وز از تمرينات تيم کنار گذاشته شد و حتي صحبت‌هايي مبني بر جدايي وي از من سيتي مطرح شد.

مانچيني به خبرنگاران گفت: کارلوس در رقابت‌هاي پيش فصل به سختي کار کرده و شرايط بدني‌اش از فصل گذشته بهتر است و من از اين بابت خوشحالم. کارلوس همچنين مي‌خواهد فوتبال بازي کند. براي يک بازيکن، بازي نکردن دشوار است. سال گذشته او 6 ماه از تيم دور شد و طبيعي بود که در بازگشت به تيم شرايط خيلي مطلوبي نداشته باشد. بله او يک بازيکن سطح بالاست و آماده است که بخشي از تيم باشد.

سرمربي سيتي افزود: در پنج - شش سال گذشته براي نخستين بار است که ته‌وز در تمرينات پيش فصل شرکت کرده و اين براي هر بازيکني اهميت دارد. شما مي‌توانيد اين موضوع را در نحوه بازي او مشاهده کنيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

گلها و هایلایتهای بازی منچستر سیتی و استوک رو میتونید از لینک زیر بگیرید:

اینم ویدئو بازی پارسال تیم با منچستر یونایتد که با نتیجه خاطره انگیز 6-1 به سود منچستر سیتی به پایان رسید و همینجوری حوس کردم بذارم :

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

لیگ قهرمانان اروپا قرعه کشی شد و تیم های مختلف حریفان خود را شناختند. حالا سایت ترانسفرمارکت آلمان به بررسی ارزش کلی باشگاهای اروپایی پرداخته است و در این لیست بارسلونا در صدر قرار دارد.به گزارش اسپورت چاپ کاتالان و به نقل از " ترانسفرمارکت" اگر سهام باشگاه بارسلونا در بورس عرضه شود( تمامی سهام آن) ارزش کلی این باشگاه به ۶۶۳.۵ میلیون یورو خواهد رسید. رئال مادرید پس از بارسلونا با ارزش کلی ۵۸۳.۸ میلیون یورو در رتبه بعدی قرار دارد. دو تیم شهر منچستر در رده بعدی این لیست قراردارند. منچسترسیتی به لطف مالکان عربش با ارزش کلی ۴۷۰.۷۵ و یونایتد با ارزش ۴۴۹ میلیون یورو در رده سوم و چهارم این لیست قرار دارند.بر اساس پیش بینی های این سایت، بارسلونا و تیم تحت هدایت تیتو ویلانووا بالاترین شانس را برای حضور در فینال لیگ قهرمانان این فصل اروپا در ورزشگاه ویمبلی لندن دارند.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سیلوا تا 2017 تمدید کرد

طرفداری- داوید سیلوا مهاجم منچستر سیتی و تیم ملی اسپانیا در آستانه بازی مقابل رئال مادرید، قرارداد خود را با این تیم تا تابستان2017 به ارزش 150 هزار یورو در هفته تمدید کرد
    سیلوای 26 ساله با امضائ این قرارداد به جمع وینسنته کمپانی و جو هارت پیوست که پیش از این قرارداد خود را تا 2017 تمدید کرده بودند تا سرنوشت خود را به لیگ برتر گره بزند. سیلوا به وبسایت رسمی منچسترسیتی گفت:"من بسیار خوشحالم. من دوسال در این باشگاه بودم و بسیار اجساس راحتی می کنم، چه در باشگاه و چه در کنار مردم شهر. من تصمیم گرفتم تا قراردادم را تمدید کنم چون احساس می کنم که اینجا خونه من است. ما موفق به کسب قهرمانی لیگ برتر و دو عنوان دیگر بشویم. تیم در حال رشد است و ما به لیگ قهرمانان فکر می کنیم. تو دو سال گذشته خیلی خوب برای من گذشت و امیدوارم این پنج سال موفقیت های بیشتری برای ما به همراه داشته باشه.""از زمانی که به این شهر رسیدم هواداران ازمن حمایت کردند و از من خواستند که دوباره تمدید کنم. "سیلوا سال 2010 به منچستر سیتی آماد و تا کنون بیش از 70 بازی برای این تیم انجام داده است.

مانچینی: برای برد به مادرید می‌رویم

طرفداری- روبرتو مانچینی می‌گوید تیم منچسترسیتی تنها برای برد به مادرید می‌رود.
    به گزارش Sky تیم منچسترسیتی باید در بازی اول خود در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف رئال‌مادرید برود. روبرتو مانچینی سرمربی تیم منچسترسیتی اعتقاد دارد که بازی این تیم در مقابل رئال‌مادرید بازی بسیار سختی خواهد بود ولی سیتیزن‌ها تنها برای برد به مادرید سفر کرده‌اند.مربی ایتالیایی منچسترسیتی می‌گوید:" ما هیچ‌وقت برای تساوی به میدان نمی‌رویم. چه تیم مقابلمان رئال باشد و چه با یک تیم ضعیف بازی داشته باشیم. ما همیشه می‌خواهیم پیروز باشیم اما می‌دانیم که بازی سختی را در سانتیاگو برنابئو در پیش‌رو خواهیم داشت. ما باید در مقابل یکی از بهترین‌ تیم‌های اروپا بازی کنیم اما می‌خواهیم که کار خودمان را به بهترین نحو انجام دهیم. فکر می کنم که این بازی یکی از زیباترین جدال‌های لیگ قهرمانان در این فصل باشد و البته این بازی یک فرصت ایده‌آل برای ما خواهد بود تا توانایی‌های خود را نشان دهیم. البته فراموش نکنید که وقتی شما در لیگ قهرمانان بازی می‌کنید یعنی با تیم‌های برتر از هر کشور مسابقه می‌دهید و بدون شک همه بازی‌ها سخت خواهد بود. مسلما بازی در مقابل تیم‌هایی نظیر بارسا و رئال که کلکسیونی از جام‌ها را کسب کرده‌اند بسیار سخت‌تر از بقیه بازی‌ها خواهد بود."منچسترسیتی در فصل گذشته لیگ‌قهرمانان با وجود کسب 10 امتیاز و ارائه بازی‌های قابل قبول نتوانست به دور بعدی راه پیدا کند و در گروه مرگ سوم شد. آن‌ها فصل گذشته با تیم‌های بایرن‌مونیخ، ناپولی و ویارئال همگروه بودند و این فصل نیز دوباره در گروه مرگ و این بار در کنار آژاکس، بورسیا دورتموند و رئال‌مادرید قرار گرفته‌اند.مانچینی در مورد قرعه سخت منچسترسیتی در دو سال اخیر می‌گوید:" ما دوباره در گروهی قرار گرفتیم که بهترین تیم‌ها در آن هستند. همه تیم‌هایی که همگروه ما هستند چندین بار حضور در این جام را تجربه کرده‌اند و به جو این مسابقات آگاه هستند. به نظر من این یک نکته مثبت برای تیم ماست. فکر می‌کنم که اگر ما بتوانیم مثل سال گذشته 10 امتیاز از 6 بازی‌مان بگیریم بتوانیم به دور بعد صعود کنیم."

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سيتي براي بازي‌با رئال نيازي‌به کمک بارسا ندارد

يحيي توره تأکيد کرد که نيازي به مشاوره هم‌تيمي‌هاي سابقش در بارسلونا براي شکست رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا ندارد.

بازيکن 29 ساله که 3 سال را در باشگاه کاتالان‌ها سپري کرده مطمئن است که قهرمان ليگ برتر انگليس مي‌تواند حريف اسپانيايي خود را شکست دهد.

قهرمان انگليس و اسپانيا فردا شب در برنابئو به مصاف هم خواهند رفت.

قوهاي سفيد در حال حاضر با اختلاف 8 امتياز نسبت به بارسلوناي صدرنشين در مکان يازدهم لاليگا جاي گرفته‌اند.

وي در اين‌باره اظهار داشت: با بعضي از هم‌تيمي‌هاي سابقم در بارسا هنوز هم رابطه دارم، اما به مشاوره و کمک آنها براي بازي با رئال نيازي ندارم.

توره ادامه داد: کادرفني من‌سيتي تمام جزئيات را براي اين مسابقات آماده کرده‌اند و اين اطلاعات براي ما کافي است.

وي خاطرنشان کرد: پيروزي در برنابئو يک تجربه منحصر به فرد است و براي تبديل شدن به تيتر يک اخبار کافي است. بايد حداکثر تلاش‌مان را انجام دهيم تا به اين موفقيت برسيم. بنابراين بايد از دقيقه اول به شدت روي اين مسئله تمرکز کنيم.

هافبک من‌سيتي اظهار داشت: کليد موفقيت براي من پيروزي در ميانه ميدان مقابل ژابي آلونسو، مسعود اوزيل و سامي خديرا است. اين کليد پيروزي در اين مسابقه است.

دورتموند يا سيتي مي توانند قهرمان شوند

سرمربي پيشين تيم فوتبال آلمان که اکنون هدايت تيم فوتبال آمريکا را بر عهده دارد در خصوص تيم‌هاي منچسترسيتي و دورتموند که هر دو به همراه آژاکس و رئال مادريد در گروه D مرحله گروهي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا قرار دارند، به spox.com گفت: شما بايد قهرمانان ليگ برتر و بوندس ليگا را در نظر بگيريد. هر دو تيم توانايي قهرماني در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا را دارند.

وي افزود: من بخت قهرماني من سيتي را بالاتر از چلسي مي دانم. در رقابت هاي ليگ قهرمانان شما بايد براي بازي هاي حساس آماده باشيد. هيچ تيمي نمي تواند در تمام طول فصل در مطلوب ترين شرايط قرار داشته باشد. اما شما بايد زماني که بازي هاي مهمي در رقابت هاي ليگ قهرمانان نداريد در دوران ضعف خود قرار داشته باشيد.

وي که بايرن را در سال 2009 به يک چهارم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا رساند، افزود: رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا با بوندس ليگا متفاوت است. شما در مرحله گروهي ليگ قهرمانان 6 بازي پيش رو داريد که اگر در همان بازي هاي نخست عقب بيفتيد براي جبران عقب افتادگي کار دشواري پيش رو خواهيد داشت؛ به ويژه اگر تجربه نداشته باشيد.

کلينزمن رقابت هاي گروه D را به سان مرحله نيمه نهايي برشمرد و افزود: دورتموند چنانچه بخواهد شيوه بازي خود را تغيير بدهد، ضرر خواهد کرد. بارسلونا هم تا سال هاي سال جامي نمي‌برد اما شيوه خود را تغيير نداد.

مانچيني: مي‌خواهيم در همه بازي‌ها برنده باشيم

روبرتو مانچيني هيچ ترسي از رويارويي با تيمي مثل رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا ندارد.

سيتي با سفري هيجان‌انگيز به مادريد براي برگزاري اولين ديدار خود در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا به اين مسابقات قدم گذاشته است.

سرمربي ايتاليايي اظهار داشت: ما نمي‌خواهيم با تفکر تساوي يا باخت به مادريد برويم. مي‌خواهيم هميشه برنده باشيم.

وي اضافه کرد: مي‌دانيم که بازي سختي خواهيم داشت. مقابل يکي از بهترين تيم‌هاي دنيا به ميدان مي‌رويم، اما مي‌خواهيم کارمان را به خوبي انجام دهيم. فکر مي‌کنم يک بازي عالي در پيش خواهيم داشت و لحظات هيجان‌ انگيزي براي تمام افراد حاضر در باشگاه رقم خواهد خورد.

مانچيني خاطرنشان کرد: همه تيم‌هايي که در ليگ قهرمانان حضور دارند، از سطح بالايي برخوردار هستند و تمام مسابقات مشکل هستند. اگر مقابل رئال يا بارسا بازي کنيد، مقابل تيم‌هايي با 100 سال سابقه قرار گرفته‌ايد که همه افتخارات را کسب کرده‌اند. به همين دليل من هم فکر مي‌کنم کار سختي پيش رو داريم.

سرمربي منچسترسيتي ادامه داد: يکي از تهديدهاي سرمربي رئال، کريستيانو رونالدو ستاره سابق منچستريونايتد است که فصل گذشته 60 گل به ثمر رساند.

با اين حال مانچيني بر اين باور است که نبايد تمام تمرکز را بر مرد 80 ميليوني رئال معطوف کرد.

وي در اين باره اظهار داشت: رئال مادريد فقط رونالدو را در اختيار ندارد. رونالدو به همراه ليونل مسي بهترين بازيکنان دنيا هستند اما اين دو تيم حدود 18 بازيکن درجه يک دارند.

منچسترسيتي سال گذشته نتوانست با وجود کسب 10 امتياز و ارائه بازي قابل قبول از مرحله گروهي ليگ قهرمانان صعود کند؛ با اين حال بعد از رويارويي با بايرن مونيخ، ناپولي و ويارئال در سال گذشته اين بار کار بسيار سخت‌تري در پيش دارد و بايد با رئال مادريد، بورسيا دورتموند و آژاکس رقابت کند.

مانچيني اظهار داشت: بار ديگر رقابت در يک عرصه سخت را آغاز مي‌کنيم و بايد براي همه بازي‌هاي مشکل آماده باشيم، زيرا آنها بازيکنان عالي با تاريخچه‌اي قوي دارند.

وي ادامه داد: ما هم 23 يا 24 بازيکن باتجربه داريم که در ليگ قهرمانان بازي کرده‌اند. آنها اين فضا را مي‌شناسند. براي همه بازيکنان اين تجربه خوبي است. اگر مثل سال گذشته امتياز بگيريم، فکر مي‌کنم اين‌بار از مرحله گروهي صعود کنيم.

10. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پیش بازی رئال مادرید-منچسترسیتی: نوکیسه های انگلیسی رو در روی قهرمان 9 دوره اروپا

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید برای اولین بازی رئال در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا تمام بازیکنانش را دراختیار خواهد داشت و بازیکنی مصدوم نیست. البته ماجرای نارضایتی و ناراحتی رونالدو همچنان تیتر یک خبرگزاری هاست.
    از سوی دیگر روبرتو مانچینی، مربی سیتی هم نام مصدوم جدیدی را در لیست تیمش نمی بیند. البته بازیکنانی هستند که نمی توانند تیم او را در سفر به مادرید همراهی کنند.
    مایکون بعد از بازی کردن مقابل استوک سیتی، ممکن است بتواند اولین بازی اروپایی اش را برای سیتی در برنابئو برگزار کند ؛چرا که میکا ریچاردز همچنان با مصدومیت از ناحیه قوزک پا دست و پنجه نرم می کند و پابلو زابالتا هم از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم است.
    جک رادول ممکن است نتواند از بند مصدومیت از ناحیه زانویش به موقع رها شود و البته این احتمال وجوددارد که سرخیو آگوئرو که زودتر از زمان پیش بینی شده از بند مصدومیت زانویش رها شده، برای دقایقی در این بازی به میدان برود.

آیا میدانستید؟

• شکست رئال مادرید مقابل سویا در بازی شنبه شب باعث شد تا درپایان هفته چهارم رقابت های لالیگا این تیم 8 امتیاز از بارسای صدرنشین عقب بیفتد،

• کهکشانی ها با 9 قهرمانی اروپایی ( در ورژن های مختلف رقابت های کنونی لیگ قهرمانان اروپا) بیشتر از هر تیم دیگری در اروپا، این افتخار را کسب کرده اند.

• البته آخرین قهرمانی اروپایی رئال در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به فصل 2-2001 زیر نظر بیسنته دل بوسکه برمی گردد.

• شکست رئال مقابل سویا، دومین شکست آنها در رقابت های این فصل بود ؛ آنها در طول تمام فصل گذشته رقابتهای لالیگا تا دست یابی به جام قهرمانی، تنها 2 شکست را متحمل شده بودند.

• منچسترسیتی در رقابت های این فصل، هنوز نتوانسته در یک بازی دروازه اش را بسته نگاه دارد

• سرخیو آگوئرو (تصویر سمت راست) برترین گلزن تیمش در فصل گذشته رقابت های اروپایی بود و در رقابت های فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا 5 گل به ثمر رساند.

• منچسترسیتی، در رقابت های مرحله گروهی پارسال، موفق شد تا بایرن مونیخ فینالیست را با نتیجه 0-2 شکست دهد. البته تیم آلمانی در مرحله نیمه نهایی با غلبه بر رئال، توانست به بازی فینال برسد.

• روبرتو مانچینی در طول 4 سال حضورش برروی نیمکت مربیگری اینتر، نتوانست با این تیم قهرمانی اروپایی به دست بیاورد. البته جانشین او، مورینیو، در دومین و آخرین سال حضورش در سن سیرو، با این تیم به قهرمانی اروپا رسید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مانچيني: آگوئرو مقابل رئال بازي مي کند

اين ستاره آرژانتيني در اولين ديدار تيمش در رقابت هاي ليگ برتر مقابل ساوثهمپتون از ناحيه زانو مصدوم شد و در بازي شنبه شب تيمش مقابل استوک که با تساوي1-1 به اتمام رسيد هم براي احتياط بيشتر به ميدان نرفت.

اين روزها نگراني هايي درمورد ميزان مصدوميت آگوئرو وجود دارد ولي مانچيني درنظر دارد تا در بازي امشب تيمش ريسک کرده و اين ستاره 24 ساله را روانه ميدان کند و حتي ممکن است او را در ترکيب اصلي تيمش قرار دهد.

مانچيني دراين باره گفت:« فکر مي کنم که آگوئرو مي تواند براي ما به ميدان برود. او با ما به مادريد سفر مي کند. او در سه روزپيش از بازي با استوک با بازيکنان تمرين مي کرد. ما نمي خواستيم ريسک کنيم و دربازي با استوک او را به ميدان بفرستيم. ولي احتمالا آگوئرو براي بازي با رئال آماده خواهد بود. آيا او در ترکيب اصلي قرار مي گيرد؟ هنوز نمي دانم.»

بازيکن ديگري که در شروع فصل با مشکلاتي دست و پنجه نرم مي کرد، گرث بري بود که در ورزشگاه بريتانيا به عنوان بازيکن ذخيره به ميدان رفت.

مانچيني ادامه داد:« براي گرث خوشحالم که بعد از سه ماه دوباره بازي مي کند. او بازيکن مهمي براي ماست. در بازي اخير تيم 30 دقيقه بازي کرد و عملکرد خوبي داشت. حضور بري براي ما مفيد و مهم خواهد بود.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •