واقعا بازیکن بزرگی هست این مهدوی کیا. خیلی حال کردم که گفت به نیمکت نشینی تو پرسپولیس افتخار میکنه
واقعا بازیکن بزرگی هست این مهدوی کیا. خیلی حال کردم که گفت به نیمکت نشینی تو پرسپولیس افتخار میکنه
میگن در مورد بازیکن حریف حرف بزنی پستت پاک میشه و البته برای من هم یک بار پاک شد که البته این یک قانون خوبیه و باعث میشه درگیری پیش نیاد
اما الآن اونور داری میگن مهدوی کیا اله و بله و بازیکن یک نیمه ای هست و پیر شده و ...
آره مهدوی کیا بازیکن یک نیمه ای هست اصلاً بازیکن ده دقیقه ای هست اما تو همون ده دقیقه پاس گل میده و 10 دقیقه معروف را زمینه ساز میشه
Last edited by وین رونی; 23-07-2012 at 21:31.
جالبه ...
مهدوی کیا تو جام جهانی جهانی و قبل از اون تو مقدماتی جام جهانی به عنوان یه پدیده جوان معرفی شد ... اون گل درخشان که گل سال اسیا شد به چین زد ... تو جام جهانی یکی از بهترین بازیکنای ایران بود ... مرد سال اسیا هم که شد
بعدش هم لژیونر شد و با ثبات ترین لژیونر ایران تو بوندس لیگا بود ... تماشاگران هامبورگ میپرستیدنش ... حتما اون صحنه یادتون هست که به خاطر پاس گلش بازیکن هامبورگ جلوش زانو زد و پاش بوسید ... بازی خداحافظیش هم که یادتون هست یا همین بازی اخیر که جلوی رونالدو و زیدان بازی میکرد
همیشه جز بهترین بازیکنای تیم ملی بود ... با تعصب و بی حاشیه
الان هم که اومده پرسپولیس کاملا بدون حاشیست و هر موقع اومده به زمین روند بازی عوض کرده ... حتی تو بازی که تیم 10 نفره بوده و 2 گل عقب بوده ... دیگه بیشتر از این یادآوری نمیکنم
فک نکنم به غیر از چند تا بازیکن دیگه که تعدادشون به انگشتای یه دست نمیرسن بازیکنی داشته باشیم که افتخارات مهدی تو ایران داشته باشه
ایراد از ما بود که با بازیکنای خیلی خیلی کوچیک تر از خودش مقایسش کردیم وگرنه بازیکنی که تولدش فیفا تبریک میگه وضغیتش مشخصه
بازی هم که فردا پخش نمیشه . بازی هم که بدون تماشاگر هست
امیدوارم این سخت گیری در قبال همه تیم ها باشه ... با اون استقبالی که تماشاگرا تو بازی های دوستانه کردن مطمئنن اگه این بازی تماشاگرا حضور داشتن بیشتر قسمتا استادیوم پر میکردن
متأسفانه بازی امشب هم بدون تماشاگره، هم پخش تلویزیونی نمیشه ...
البته متأسفانهاش فقط واسه قسمت اوله، و به شخصه خوشحالم که فدراسیون سر حرفش مونده و نمیذاره صدا و سیما پخش کنه بازیو ...
اگه بازی امشب پخش نشد (یعنی به توافق نرسیدن)، هممون به 162 زنگ میزنیم و اعتراض میکنیم ... صدا و سیما خیلی زیاد تحت تأثیر این تماسهای مردمیه ... (تا اون جایی که خبر دارم)
و خیلی تصمیماتش رو بر اساس بازخوردها میگیره ...
اگه تعداد اعتراضات زیاد باشه (که قطعاً خواهد بود) مجبور میشه حق پخش رو مثل آدم به باشگاها بده ...
و این کاملاً به سود فوتبالمون هست ... و فدراسیون هم نباید عقبنشینی کنه ...
اگه کفاشیان یه کار درست تو کل این دورهی ریاستش انجام داده باشه، همینه ...
فهرست 18 نفره اعلام شد و نفراتی مثل معدنچی، زاید، غلامرضا رضایی، عابدزاده، داستانی، خانزاده و چند نفر دیگه از تیم خط خوردن ...
نیلسون جز 18 تاست، پس معلوم میشه ژوزه خیلی بهش اعتماد داره که با تمرین کم وارد ترکیبش کرده ...
خوبه که دروازه بان مطمئی روی نیمکت داریم ...
به نظرم امروز احتمالاً از سوسا و اسماعیلزاده استفاده نکنه به خاطر عملکرد نه چندان خوبشون در بازی اول ...
با توجه به اینکه من شنیدم قصد داره از پولادی تو هافبک چپ استفاده کنه و خودش هم راضیه، چند تا ترکیب ممکنه استفاده بشه تو بازی امروز :
ترکیب 1 :
گردان
فشنگچی ......... بنگر .......... حسینی .......... ماهینی
نوری/آقازمانی
پولادی ........ کریمی ....... علیعسگر/کاظمیان
قاضی
انصاریفرد
ترکیب 2 : (منطقی تر)
گردان
فشنگچی ......... بنگر .......... حسینی .......... ماهینی
آقازمانی/سوسا
پولادی ........ نوری ......... کریمی
..... قاضی
انصاریفرد
ترکیب 3 (که عجیب غریب تره : دی)
گرداناینم یه عکس قشنگ :
پولادی ......... بنگر .......... حسینی .......... ماهینی
آقازمانی/سوسا
کاظمیان.........کریمی
قاضی
انصاریفرد
Last edited by Kurosh; 24-07-2012 at 13:39.
كروش جان حرفات درباره پخش مسابقات 100% تاييد ميشه
با اينكه اشتياق زيادي براي ديدن بازي دارم ولي صدا و سيما ديگه داره گندش رو در مياره!
صدا و سيما عادت كرده به مفت خوري. چند برابر اين پولي كه ازشون خواسته شده رو داره با تبليغاتش در مياره ولي بازم حرص ميزنه. تازه بگذريم از اينكه براي پر كردن اين 2 ساعت بايد كلي هزينه برنامه سازي بكنه
جالب اينه كه ديشب مجري اخبار ورزشي شبكه خبر همه تقصيرها رو انداخت گردن فدراسيون و گفت فدراسيون نبايد جلوي خواست مردم بايسته و اميدوارم از مواضعشون پايين بيان!(يه همچين چيزي)
درباره تركيب هم فكر كنم فقط يه تغيير داشته باشه و اونم اومدن كريمي باشه. احتمالا جاي آقا زماني يا اسماعيل زاده رو ميگيره
البته احتمال داره علي عسگر هم بازي كنه ولي حضور نوري تقريبا به طور فيكس بعيده
به اميد انجام يه بازي خوب و كسب پيروزي
من کاری ندارم به این برنامهها و دعواها، ولی این وسط منِ طرفدار دارم میسوزم با ندیدن بازیای تیمم
نه میتونم برم استادیوم چون بیجهت محرومم
نه از صدا و سیمای به اصطلاح ملی میتونم بازیو ببینم چون نمیخواد پول بده و میخواد تا ابد الدهر مفت بخوره
حالا اگه این پول رو فدراسیون بگیره به کجای فوتبال تزریق میکنه
آیا واقعا این پول وارد فوتبال میشه و تیمای بدبختی مثل پرسپولیس و استقلال از فلاکت نجات پیدا میکنن
من که بعید میدونم اینا فقط فکر جیب خودشونن!
خب ما هم باید یه نقشی تو این حرکت داشته باشیم دیگه !
نقش ما هوادارا هم همین محرومیت موقت از دیدن بازیاست ...
در عوض باشگاهامون یه قدم به سمت فوتبال روز دنیا برمیدارن ... هر چند قدم چندان بزرگی نباشه ...
اطمینان از چگونگی تزریق پول هم دیگه برمیگرده به اعتماد هوادار به مدیریت باشگاه خودش ...
اگه ما به رویانیان اعتماد داریم و فکر میکنیم میتونه حق باشگاه رو بگیره، پس فدراسیون نمیتونه پول باشگاه رو بخوره !
اصلاً دغدغهی اصلی فدراسیون در اینجا باشگاههاست (حداقل اون طوری که وانمود میکنن)
و اگه قرار باشه چیزی عاید باشگاهها نشه، صدای همهی مدیران درمیاد ...
اون قدرا هم هر کی هر کی نیست ...
شاید این وسط فدراسیون یه پولی هم خودش به جیب بزنه، اما باشگاهها حق پخش تلویزیونی خودشون رو میگیرن قطعاً ...
و این میتونه خیلی از هزینهها رو ساپورت کنه و به خصوصی شدن باشگاه هم کمک وافری میکنه ...
+
عکسای تولد مهدویکیا بسیار زیبا هستند
به خصوص عکس اولی که از معدود دفعاتیه که جادوگرو خندون میبینیم ...
(تو این عکس ژوزه به کریمی میگه: میخوای منو بفرستی بیمارستان؟!)
ورزش 3 در بخش پخش زنده بازی از تلویزیون بازی امروز پرسپولیس و بازی فردای استقلال رو نوشته ، کاری که هفته ی پیش هم انجام گرفت و به طبع اون بازیها پخش شد .
من با صحبتهای دوستان در مورد حق پخش کاملا موافقم ؛ ولی مساله اینجاست که :
1- آیا حراست مجموعه ورزشی آزادی زیرمجموعه ی فدراسیون هست که بدستور اونها دوربینها رو به استادیوم راه نده ؟
2- مثل هفته ی گذشته فقط کافیه تا وزیر ورزش دستور بده تا بازیها باز هم پخش بشه .
مساله ی اساسی اینجاست که فدراسیون فوتبال در نبردی نابرابر قرار داره که من فکر میکنم در هیچ حالتی برنده نخواهد بود ؛ این فدراسیون توانایی ایستادن در برابر سازمان پرنفوذی مثل صدا و سیما رو مطلقا نداره ( که رئیس اون توسط بالاترین مقام کشور تعیین میشه ) /
فدراسیون در حال حاضر به نظر من 2 ابزار داره :
1- با توجه به جمیع شرایط فوق در صورت اینکه صدا و سیما بخواد بدون توجه به خواسته ی فدراسیون بازی ها رو پخش کنه ، ابزار فدراسیون برگزار نکردن بازیهاست ( که اون هم باز حتی مراجع امنیتی و دولتی ورود میکنند و حداقل برای به حاشیه روندن موقتی مسائل اجتماعی - اقتصادی اجازه ی این کار رو به فدراسیون نمیدن .
2- این مورد رو در مورد قوانینش اطلاع چندانی ندارم ؛ اما اگر این رفتار صدا و سیما و فشار دولتی ( برای گذشتن فدراسیون از حق پخش مصداق دخالت بخش های غیرورزشی و به طور خاص دولتی در فوتبال باشه فدراسیون میتونه با تهدید به وسط کشیدن پای AFC و خطر تعلیق باعث عقب نشینی مسئولان مربوطه بشه .
خوب به سلامتي فدراسيون و صدا و سيما به توافق رسيدن و بازي ها پخش ميشه
مسابقات لیگ برتر پخش خواهد شد
به گزارش سایت رسمی فدراسیون و پس از جلسه ای 3 ساعته با نمایندگان صداو سیما ، مقرر شد بازیهای ليگ برتر پخش شود.
عصر امروز و پیرو جلسه فی مابین نمایندگان صداوسیما و فدراسیون فوتبال و براساس توافق های به عمل آمده ، مسابقات لیگ برتر فوتبال پخش خواهد شد و مقرر شد به جهت حمایت از فوتبال کشور و توسعه این ورزش پرطرفدار چه در رده ملی و چه در رده باشگاهی و با نظر مثبت تعامل های لازم بین فدراسیون فوتبال و صداو سیما در خصوص پخش مسابقات صورت پذیرد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ترکیب احتمالی پرسپولیس / کریمی و علی عسگری جایگزین قاضی و اسماعیل زاده
ارتش سرخ دات كام: از راهروهای هتل اوین محل اردوی پرسپولیس به گوش می رسد امشب و در مصاف با فجر سپاسی شیراز کاپیتان علی کریمی و حمید رضا علی عسگری در ترکیب اصلی سرخ ها قرار خواهند گرفت و نسبت به ترکیب بازی اول مانوئل این دو بازیکن را جایگزین محمد قاضی و افشین اسماعیل زاده می کند.
با توجه به این تغییرات احتمالا پیرمرد پرتغالی از سیستم 1-3-2-4 استفاده خواهد کرد که در این سیستم علی عسگری و پولادی در جناح راست و چپ کریمی بازی می کنند و انصاری فرد هم مهاجم نوک سرخپوشان خواهد بود.
البته چنانچه سیستم بازی پرسپولیس همان 2-4-4 بماند هم کریمی در کنار انصاری فرد به عنوان مهاجم بازی می کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)