کوریره دلو اسپورت: 11 بازیکن مستعد و جوان در میلان
نشریه کوریره دلو اسپورت در راستای اهداف جوانگرایانه میلان، اقدام به انتشار لیستی 11 نفره از بازیکنان مستعد و جوان میلان کرده است.
سیلویو برلوسکنی و آدریانو گالیانی هر دو در آخرین مصاحبههای خود اعلام کردهاند که خرید بازیکنان بزرگ دیگر استراتژی اصلی میلان محسوب نمیشود، و این باشگاه باید به دنبال پرورش آکادمی جوانان خود باشد، تا بتواند از این طریق تیم اصلی میلان را پشتیبانی کند.
در همین راستا نشریه کوریره دلو اسپورت در شماره امروز خود اقدام به انتشار لیست و ترکیبی 11 نفره از بازیکنان مستعد پریماورا در میلان کرده است. در این لیست حتی نام بازیکنانی نیز دیده میشود که در تیم اصلی میلان حضور دارند:
آنتونیو دوناروما - دروازهبان - متولد 1991
رودریگو الای - مدافع میانی - متولد 1993
سیمونه رومانیولی - مدافع میانی - متولد 1990
متیا دیشیلیو - مدافع راست - متولد 1993
آندرهآ دهویتو - مدافع چپ - متولد 1991
رودنی استراسر - هافبک میانی - متولد 1990
آلیسیو اینوسنتی - هافبک میانی متولد 1993
سیمونه کالوانو - هافبک میانی - متولد 1993
آدریا کارمونا - هافبک هجومی - متولد 1993
کینگزلی بواتنگ - مهاجم - متولد 1994
سیمونه وردی - مهاجم - متولد 1993
سیمونه آندرهآ گانتز - مهاجم - متولد 1993
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الشراووی: میلان باید اتحاد خود را حفظ کند
استفان الشراووی از تعریف و تمجیدهایی که از وی میشود ابراز خوشحالی میکند، و اعتقاد دارد که میلان باید اتحاد خود را حفظ کند.
تمرینات آمادهسازی پیشفصل میلان در شرایط خوبی پیش میرود، و میلان بعد از پیروزی برابر شالکه و چلسی در روز شنبه به مصاف المپیا خواهد رفت. آنها اکنون در فیلادلفیا به سر میبرند، و تمرینات خود را در این شهر انجام میدهند.
یکی از بازیکنان تاثیرگذار میلان در دیدارهای دوستانه پیشفصل، استفان الشراووی 19 ساله بوده، بازیکنی که در تابستان امسال به طور دائم به میلان پیوست و برلوسکنی از او به عنوان یک قهرمان یاد میکند.
الشراووی در مصاحبه با کانال اختصاصی میلان عنوان کرد:
آنچه پرزیدنت من را خواند را تحسین میکنم، تعریفهای او مانند تمجیدهایی بود که آقای گالیانی نیز چند روز پیش نسبت به من ابراز کرد. من فکر میکنم اکنون در کانون توجه اطرافیان قرار دارم، و گمان میکنم آنها به من اطمینان و اعتقاد دارند.
این مساله برای من بسیار مهم است که آقای گالیانی به من اعتماد دارد.
نمیتوانم غیر از خوشحالی حس دیگری داشته باشم. تمام این سخنان زیبا باعث میشوند که من احساس مسئولیت بیشتری را به دوش بکشم، اگرچه هنوز جوان هستم و چیزهای بسیاری را باید یاد بگیرم.
تیاگو سیلوا و زلاتان ابراهیموویچ دو بازیکن بزرگ هستند که ما را به موفقیتهای بسیاری رساندند. بدون آنها گویی ما چیزی کم داریم، اما بازیکنان جدید به تیم اضافه شده اند، و به خوبی در تیم کار میکنند.
من گمان میکنم بازیکنان دیگری نیز به میلان اضافه شوند و چهره میلان باز هم تغییر کند.
هر اتفاقی رخ دهد، تیم کاملا متحد است و این مساله بسیار مهم است. ما باید متحد باشیم و یک تیم باشیم، مانند نمایشی که در فبریه گذشته مقابل ادنیزه ارائه دادیم.
زمانی که همگان گمان میکردند ما تسلیم شدهایم، اما روحیه اتحادطلبی ما باعث شد تا پیروز آن میدان باشیم.
الشراووی نیز اکنون به همراه میلان در فیلادلفیا حضور دارد، اما به احتمال فراوان در دیدار روز شنبه از روی نیمکت بازی را تماشا خواهد کرد، چرا که آنتونیو کاسانو به گروه اضافه شده است، و او از دقیقه اول در ترکیب خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]