تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 95 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تحلیل روز: اولین نسخه میلان در فصل جدید

اولین نمایش با ساختاری غبرمتعارف و غیرمعمول از میلان در دیدار دوستانه مقابل چلسی رخ داد.

به نظر می‌رسد ماسیمیلیانو آلگری در پی تغییر سیستم دو ساله خود در میلان باشد. سیستم 2-1-3-4 مدت‌ها توسط آلگری در میلان مورد استفاده قرار می‌گرفت، و شاید بتوان گفت این سیستم به نوعی توسط آلگری ابداع شد، چرا که پیش از این هیچ باشگاه بزرگی در اروپا از چنین چیدمانی استفاده نکرده است.

اما با فروش زلاتان ابراهیموویچ کند، اکنون آلگری تصمیم دارد تا از یک خط حمله سرعتی استفاد کند، و سازمان چیدمان میلان را به طور کل تغییر دهد. حضور زلاتان در نوک پیکان خط حمله میلان باعث شده بود تا آلگری بیشتر تمایل به استفاده از نمایش قدرتی و متکی به زلاتان را در فاز حمله داشته باشد.
    اما اکنون با عدم حضور او، میلان با مهره‌های سرعتی مانند امانوئلسون، بواتنگ، و ال‌شراووی این توانایی را دارد که از سیستم درخت کریسمس که یک ساختار تدافعی‌تر، اما بسیار سرعتی و ویران‌گر محسوب میشود، در فصل پیش‌رو استفاده کند.
    علاوه بر بازیکنان ذکر شده، میلان در این سیستم نیاز به یک مهاجم کاملاً سرعتی خواهد داشت، و الکساندر پاتو می‌تواند بهترین گزینه برای این تغییر بزرگ باشد. گرچه حتی می‌توان این امر را محتمل دانست که با ورود بازیکنی مانند کاکا، رویایی آلگری در تحقق این سیستم بیش از پیش محقق شود.

قطعاً در غیاب زلاتان ابراهیموویچ و حضور بازیکنی مانند الکساندر پاتو، میلان می‌تواند به راحتی به سوی تفکرات جدید خود کوچ کند. اما بازیکنی با پتانسیل بالا مانند پاتو به یک بازی‌ساز خبره در پشت سر خود نیاز دارد، و به نظر می‌رسد حضور بازیکنانی مانند بواتنگ و امانوئلسون و حتی ال‌شراووی برای پیاده سازی مناسب این سیستم کافی نباشد.
    دیدارهای دوستانه مقابل شالکه و چلسی نشان داد که میلان به مانند فصل گذشته در خط میانی ضعف‌هایی خواهد داشت، و این ضعف‌ها با خروج و بومل و سیدرف حتی بیشتر از پیش نیز نمایان شده است.

با توجه به حضور پاتو از دقیقه اول در ترکیب برزیل در رقابت‌های المپیک لندن مقابل بلاروس، به نظر می‌رسد که پاتو از آمادگی فیزیکی لازم برخوردار باشد، چرا که منزز بلافاصه توانست از اعتماد خود به پاتو، نتیجه بگیرد، و پاتو موفق شد در دقایق اولیه حضور خود گل اول برزیل را به ثمر برساند.
    بنابراین شاید پاتو به مانند گذشته دیگر بدشانس نباشد، و در فصل جدید بتوان از توانایی‌های این مهاجم 22 ساله نهایت استفاده را برد.

اما نمایش درخت کریسمس برای میلانی‌ها شاید چندان غریبه نباشد، شاید بسیاری را به یاد چیدمان‌های تدافعی کارلو آنجلوتی در زمان حضور کاکا در میلان بیاندازد، تیمی که در آن سال‌ها فقط به دنبال کسب پیروزی و افتخار بود،
    و شاید حضور دوباره کاکا و استفاده از این ساختار جدید، هواداران میلان را دوباره با پرافتخارترین باشگاه جهان پیوند دهد، و به رفتار قهرآمیز آنها پایان دهد.

اما در نهایت، این طبیعی است که تنها یک تغییر چیدمان و در حالی که میلان بازیکنانی مانند زلاتان ابراهیموویج، تیاگو سیوا، الساندرو نستا، کلرنس سیدرف، جنارو گتوزو، مارک ون بومل، و فیلیپو اینزاگی را از دست داده است، چندان موثر واقع نخواهد بود،
    و میلان باید در درجه اول به فکر تقویت هر سه خط دفاعی، میانی، و حمله خود باشد، چرا که بنا بر گفته آلگری میلان اکنون دچار تخلیه بازیکن شده و نیازمند نیروهای قدرتمند در هر سه خط دفاعی، میانی، و حمله می‌باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گالياني:ميلان هنوز تيم قدرتمندي است
    آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان، معتقد است نتايج خوب اين تيم در ديدارهاي پيش فصل نشان مي دهد که آلگري همچنان تيم قدرتمندي در اختيار دارد.
    جدايي بازيکناني مانند زلاتان و تياگو سيلوا از ميلان و عدم خريد جانشيناني مناسب براي آنها موجب شد تا بسياري ميلان را از جمع مدعيان قهرماني فصل پيش روي سري آ خارج کنند اما گالياني معتقد است پيروزي هاي اخير روسونري مقابل چلسي و شالکه نشان داد که اين تيم همچنان از قدرت بالايي برخوردار است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در کمتر از يک هفته ما قهرمان چمپيونزليگو تيم سوم بوندس ليگا را شکست داديم. اين نشان مي دهد که ما تيم خوبي در اختيار داريم.

بونرا ثابت کرده که مدافع فوق العاده اي است و به خوبي خط دفاعي را هدايت مي کند. در خط حمله اين مسئله که بازيکنان زيادي نداريم باعث مي شود تا تيم خطرناک و غيرقابل پيش بيني اي باشيم. هافبک هايي مانند اربي امانوئلسون به خوبي در حملات شرکت مي کنند.

اما مهمترين مسئله هميشه روحيه تيمي است. ما معمولا با چنين شرايطي کنار مي آييم."
    بعضي از هواداران ميلان همچنان اميدوارند که اين باشگاه در بازار نقل و انتقالات خريد بزرگي انجام بدهد اما گالياني که به تازگي اعلام کرد ديگر ستاره هاي بزرگ به فوتبال ايتاليا نمي آيند، احتمال خريد يک ستاره بزرگ را رد کرد.

" همان طور قبلا گفتم، بازيکنان بزرگ نبايد خريد بلکه بايد پرورش داد."
    ورزش3
    Last edited by clau; 30-07-2012 at 20:36.

4. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مونتولیوو : کاکا یک بازیکن استثنایی است

ملی پوش ایتالیایی روسونری بر این باور است که ستاره سابق میلان همچنان هم میتواند در این تیم تاثیر گذار باشد.

اگر کاکا بار دیگر روسونری پوش شود و در این تابستان به میلان بازگردد این ملی پوش ایتالیایی ریکاردو مونتولیوو با آغوش باز از این انتقال استقبال میکند

خبرهای انتقال هافبک 30 ساله مادریدی به میلان روز به روز در حال شدت گرفتن است و ستاره سابق فیورنتینا احساس میکند که کاکا هنوز هم حرف هایی برای گفتن در اروپا و جهان دارد.

مونتولیوو در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه میلان گفت " هر کسی دوست دارد که کاکا در تیم او باشد چرا که او یک بازیکن استثنایی است و من از بازگشت او کاملا استقبال میکنم"

در ادامه این ملی پوش ایتالیایی صحبت هایی را پیرامون سری آ با خبرنگاران انجام داد

او در این رابطه ادامه داد "فصل جدید با یک بازی خانگی برابر سمپدوریا آغاز خواهد شد و سمپدوریا بدون شک پس از بازگشت به سری آ ایتالیا شور و شوق فراوانی دارد اما ما به هیچ وجه قصد اشتباه در شروع فصل را نداریم.هدف ما این است که با اتحاد در کنار یکدیگر یک شروع مثبت را رقم بزنیم"

"در رابطه با مدعیان قهرمانی این فصل سری آ فکر میکنم که یوونتوس یکی از مدعیان اصلی برای کسب عنوان قهرمانی است اما میلان و اینتر نیز در این راه همراه آن ها خواهند بود"

میلان در تاریخ 25 آگوست در خانه به مصاف این تیم خواهد رفت.

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پرواز میلان به فرانسه برای جذب ستاره مون پلیه

یانگاه امبیوا هدف اصلی میلان برای جایگزینی سیوا است اما سران روسونری به گزینه جایگزینی در صورت عدم موفقیت در جذب این بازیکنن نیز هستند.

تیاگو سیلوا به پاری سن ژرمن فروخته شده است و حال میلانی ها به دنبال یک مدافع هستند و انتظار میرود طی یک هفته آینده جایگزینی برای سیلوا به میلان منتقل خواهد شد.

میلان بهترین مدافع حال حاضر جهان خود را به لیگ 1 فرانسه فروخت و حال به نظر میرسد قصد دارند تا جایگزین سیلوا را از این لیگ خریداری کنند و یانگا امبیوا یکی از گزینه های اصلی سران روسونری است هر چند که سران این باشگاه فرانسوی اعلام کرده اند که هیچ پیشنهادی از میلان دریافت نکرده اند.

به گزارش گتزتا دلوسپورت و منابع دیگر ایتالیایی نائب رئیس باشگاه میلان ,کسی که تولد 68 سالگی خود را جشن گرفته است طی روز اینده به فرانسه سفر خواهد کرد تا بر سر این انتقال با باشگاه مون پلیه مذاکرات خود را آغاز کند.
    از سوی دیگر مالک باشگاه مون پلیه اعلام کرده است که اگر میلان با یک پیشنهاد 25 ملیون یورویی به سراغ این مدافع بیاید تنها حاضر به مذاکره خواهد شد.

ظاهرا میلان برای پرداخت مبلغ 6-7 ملیون یورو به فرانسه سفر میکند چرا که میلانی ها به دلیل توافق شخصی با این بازیکن و پیوستن آن در صورت اتمام قراردادش در فصل آینده به میلان هیچ نگرانی را از این بابت احساس نمیکنند.
    یانگا امبیوا قراردادش در انتهای فصل آینده به اتمام خواهد رسید و در صورت فروش او در تابستان جاری به میلان او فصل آینده در یک انتقال آزاد به راهی میلان میشود و در این صورت میلان تا فصل آینده یک گزینه جایگزین را این فصل راهی سن سیرو میکند که از جدی ترین گزینه ها در رسانه ها نام نیکلاس ان کولو به گوش میرسد.

بازیکن جوان مارسی در مارچ مارچ 22 ساله شد و تا 2015 با مارسی قرار داد دارد بنابراین برای میلان بخدمت گرفتن این بازیکن با قیمت پایین بسیار سخت خواهد بود در حالی که گتزتا دلوسپورت به ساخو بازیکن پاری سن ژرمن نیز اشاراتی داشته است.

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من به خوب بودن این فصل ایمان دارم

مصاحبه ی برلوسکونی را در اینجا می توانید مشاهده کنید

سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه میلان اعلام کرد که باشگاه توان خرید بازیکن گران قیمت را ندارد ولی نتوانست ورود کاکا را رد کند.

او در روز سه شنبه با شبکه ی میلان به مصاحبه کرد و اعلام کرد که هواداران عصبی بر عملکرد آن ها تاثیری نخواهد داشت.

"بر خلاف روزنامه نگاران براین باور هستم که میلان یک تیم قدرتمند است. ما پنج قهرمان در خط حمله داریم که هیچ تیم دیگری در سری آ با ما برابری نمی کند."

"ما احساس قدرت می کنیم و من مطمئن هستم که ما با یک پرستیژ خاص در سری آ حاضر می شویم . من به داشتن یک فصل عالی ایمان دارم."

"وضعیت اقتصادی میلان به نحوی است که نمی تواند مانند فصل های گذشته نیست که بتواند به بازیکنانی که دستمزد بالایی دارند پیشنهاد حضور در میلان را بدهد اما این به معنی عدم تلاش برای پیروزی نیست."

" این بدان معناست که باید سیستم تیم جوانان خود را بهبود ببخشیم و باید با استعداد یاب های مختلف در سراسر دنیا در ارتباط باشیم."

" بارسلونا این کار را انجام داد و ما نیز باید همین راه را ادامه دهیم تا بتوانیم یک میلان قدرتمند و برنده بسازیم. میلان من این کار را با آریگو ساکی شروع کرده بود"

" من از هواداران می خواهم که آرام باشند. این یک فرصت است که از فوتبال لذت ببریم حتی زمانی که ما نمی توانیم خرج کردن های زیادی داشته باشیم."

" آن ها نباید از تغییرات بترسند بلکه باید آرام و صبور باشند. این کار برای به هدف نشستن به بیش از یک فصل زمان نیاز دارد."

" ما با 11 بازیکن خداحافظی کرده ایم که یکی از آن ها پیرلو است و دلیل آن تنها مسائل اقتصادی بود.این درد آور است اما اجباری بود."

" در واقع این برای ما غیر ممکن بود نا پیشنهاد PSG را رد کنیم. این سبب شد تا ما هزینه ی زیادی را برای خود نگه داریم. این یعنی امنیت در وضعیت مالی برای سه یا چهار فصل آینده."

" ما نمی خواستیم این کار انجام شود و دفعه ی اول جواب منفی دادیم اما لئوناردو اصرار کرد. سپس در رابطه با فرپلی مالی فکر کردیم. ما باید با یک قلب شکسته این پیشنهاد را پذیرفتیم."

" من مطمئن هستم که ما دلتنگ ایبرا نخواهیم شد و جای خالی او احساس نخواهد شد.ما در دفاع نیز بازیکنان خوبی داریم و البته به آچربی هم اعتماد زیادی داریم و البته زمان زیادی برای تقویت دفاع داریم."

"من با گالیانی در رابطه با کاکا صحبت نکرده ام . او هنوز به عنوان یک بازیکن و یک مرد واقعی در قلب ماست. من امکان این انتقال را رد نمی کنم اما باید به وضعیت خود نگاه کنیم و ببینیم چه پیش می آید."

" در ها به روی شرکت های خارجی باز است. هرچیزی که برای میلان خوب باشد اتفاق می افتد.میلان موفق ترین باشگاه جهان است و من مطمئن هستم که ما در این جایگاه خواهیم ماند."

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری : کاسانو در میلان میماند

بازیکن سابق سمپدوریا مشتاق است تا به شهر خود جنوا باگردد اما آلگری در صحبت هایی اطمینان دارد که این ملی پوش ایتالیایی جایی نخواهد رفت.

ماکس آلگری هر گونه احتمالی مبنی بر خروج آنتونیو کاسانو از تیمش را رد کرد چرا که در اوایل ماه جاری گزارشاتی مبنی بر بازگشت کاسانو به شهر جنوا وجود داشت اما این بار در تیم جنوا .

سرمربی سابق کالیاری در مصاحبه با گتزتادلوسپورت در این رابطه گفت "کاسانو در میلان میماند او در حال حاضر عملکرد بسیار عالی در تمرینات دارد و تمرینان خوب پیش میرود"

اخیرا گتوزو در صحبت هایی اعلام کرد در زمان حضور آلگری چنان بی نظمی در رختکن و تیم برقرار بوده که در طی 13 سال حضورش در میلان شاهدش نبوده و یکی از دلایل ترک میلان این بود که احساس میکرد دیگر جایی در این تیم ندارد.

آلگری در این رابطه گفت "صحبت کردن در رابطه با چیزهایی که در گذشته رخ داده و باعث تحریک و جنجال میشود توسط هر کسی درست نیست"

"خوش شانس بوده ام که این فرصت را داشته ام تا دو سال را سرمربی گری این تیم را برعهده بگیرم.من موفق به کسب سری آ و سوپر کاپ ایتالیا شدم که از مهمترین چیزها در رابطه با گذشته بوده است"

آلدو مالدرا در سن 59 سالگی درگذشت

به گزارش وب سایت رسمی باشگاه میلان ایتالیا آلدو مالدرا در گذشت..

قدرت دریبل زنی، سرعت و توانایی عبور دادن توپ از میان چند نفر آلدو مالدرا را به یکی از بهترین مدافعان چپ زمان خود تبدیل کرده بود.

توانایی او برای به ثمر رساندن گل های مهم و حساس (30 گل با لباس روسونری) مالدرا را به مدافعی خاص و مدرن تبدیل کرد.

پس از پیشرفت به همراه میلان، کار خود را به عنوان بازیکن حرفه ای در بولونیا آغاز کرد
    بعد از یک سال حضور در بولونیا او دوباره حضور در میلان را خواستار شد.

پس از حضور دوباره در باشگاه او حتی بازی در سری ب را نیز پذیرفت.... او همچنین 10 جام ایتالیایی را بین سالهای 1976- 1979 کسب کرد.

آلدو مادرا در حضور 9 ساله اش (1973- 1982) در میلان 228 بازی برای میلان انجام داد و موفق شد 30 گل برای میلان به عنوان یک مدافع به ثمر برساند.

و در سال 85-1982 به باشگاه رم نقل مکان کرد و سرانجام دوران حرفه ای گری خود را در سال 1987 در باشگاه فیورنتینا به اتمام رساند.

مالدرا در سال 1979 با میلان و در سال 1983 با باشگاه رم موفق به کسب اسکودتو شد.

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض کوریره دلو اسپورت: 11 بازیکن مستعد و جوان در میلان

کوریره دلو اسپورت: 11 بازیکن مستعد و جوان در میلان

نشریه کوریره دلو اسپورت در راستای اهداف جوان‌گرایانه میلان، اقدام به انتشار لیستی 11 نفره از بازیکنان مستعد و جوان میلان کرده است.

سیلویو برلوسکنی و آدریانو گالیانی هر دو در آخرین مصاحبه‌های خود اعلام کرده‌اند که خرید بازیکنان بزرگ دیگر استراتژی اصلی میلان محسوب نمی‌شود، و این باشگاه باید به دنبال پرورش آکادمی جوانان خود باشد، تا بتواند از این طریق تیم اصلی میلان را پشتیبانی کند.

در همین راستا نشریه کوریره دلو اسپورت در شماره امروز خود اقدام به انتشار لیست و ترکیبی 11 نفره از بازیکنان مستعد پریماورا در میلان کرده است. در این لیست حتی نام بازیکنانی نیز دیده میشود که در تیم اصلی میلان حضور دارند:

آنتونیو دوناروما - دروازه‌بان - متولد 1991

رودریگو الای - مدافع میانی - متولد 1993

سیمونه رومانیولی - مدافع میانی - متولد 1990

متیا دی‌شیلیو - مدافع راست - متولد 1993

آندره‌آ ده‌ویتو - مدافع چپ - متولد 1991

رودنی استراسر - هافبک میانی - متولد 1990

آلیسیو اینوسنتی - هافبک میانی متولد 1993

سیمونه کالوانو - هافبک میانی - متولد 1993

آدریا کارمونا - هافبک هجومی - متولد 1993

کینگزلی بواتنگ - مهاجم - متولد 1994

سیمونه وردی - مهاجم - متولد 1993

سیمونه آندره‌آ گانتز
    - مهاجم - متولد 1993

ال‌شراووی: میلان باید اتحاد خود را حفظ کند

استفان ال‌شراووی از تعریف و تمجیدهایی که از وی می‌شود ابراز خوشحالی می‌کند، و اعتقاد دارد که میلان باید اتحاد خود را حفظ کند.

تمرینات آماده‌سازی پیش‌فصل میلان در شرایط خوبی پیش می‌رود، و میلان بعد از پیروزی برابر شالکه و چلسی در روز شنبه به مصاف المپیا خواهد رفت. آنها اکنون در فیلادلفیا به سر می‌برند، و تمرینات خود را در این شهر انجام می‌دهند.

یکی از بازیکنان تاثیرگذار میلان در دیدارهای دوستانه پیش‌فصل، استفان ال‌شراووی 19 ساله بوده، بازیکنی که در تابستان امسال به طور دائم به میلان پیوست و برلوسکنی از او به عنوان یک قهرمان یاد میکند.

ال‌شراووی در مصاحبه با کانال اختصاصی میلان عنوان کرد:

آنچه پرزیدنت من را خواند را تحسین می‌کنم، تعریف‌های او مانند تمجیدهایی بود که آقای گالیانی نیز چند روز پیش نسبت به من ابراز کرد. من فکر می‎کنم اکنون در کانون توجه اطرافیان قرار دارم، و گمان می‌کنم آنها به من اطمینان و اعتقاد دارند.
    این مساله برای من بسیار مهم است که آقای گالیانی به من اعتماد دارد.

نمی‌توانم غیر از خوشحالی حس دیگری داشته باشم. تمام این سخنان زیبا باعث می‌شوند که من احساس مسئولیت بیشتری را به دوش بکشم، اگرچه هنوز جوان هستم و چیزهای بسیاری را باید یاد بگیرم.

تیاگو سیلوا و زلاتان ابراهیموویچ دو بازیکن بزرگ هستند که ما را به موفقیت‌های بسیاری رساندند. بدون آنها گویی ما چیزی کم داریم، اما بازیکنان جدید به تیم اضافه شده اند، و به خوبی در تیم کار می‌کنند.
    من گمان می‌کنم بازیکنان دیگری نیز به میلان اضافه شوند و چهره میلان باز هم تغییر کند.

هر اتفاقی رخ دهد، تیم کاملا متحد است و این مساله بسیار مهم است. ما باید متحد باشیم و یک تیم باشیم، مانند نمایشی که در فبریه گذشته مقابل ادنیزه ارائه دادیم.
    زمانی که همگان گمان می‌کردند ما تسلیم شده‌ایم، اما روحیه اتحادطلبی ما باعث شد تا پیروز آن میدان باشیم.

ال‌شراووی نیز اکنون به همراه میلان در فیلادلفیا حضور دارد، اما به احتمال فراوان در دیدار روز شنبه از روی نیمکت بازی را تماشا خواهد کرد، چرا که آنتونیو کاسانو به گروه اضافه شده است، و او از دقیقه اول در ترکیب خواهد بود.

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بوآتنگ وعده پیشرفت بیشتر در میلان را میدهد

هافبک غنایی میلانی ها تاکید کرد که او دارای پنانسیل برای کسب جایگاهی بهتر در میلان است و امیدوار است تا بر اساس برنامه ریزی که کرده است این فصل خود را پیش ببرد و راهی را که فصل گذشته شروع کرده است را ادامه دهد.

هافبک جوان و ستاره این روزهای میلان بر این باور است که هنوز هم میتواند به عنوان یک بازیکن پیشرفت کند و گل های بیشتری برای باشگاه به ثمر برساند.

این بازیکن 25 ساله موفق شد با درخشش خود ,در ترکیب ماکس آلگری جایگاه ثابتی را برای خود دست و پا کند هر چند که او به دلیل مصدومیت در فصل اخیر تنها در 27 دیدار برای روسونری به میدان رفت.

او در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه میلان گفت " من هنوز جوان هستم و 25 سال سن دارم و میتوانم در برخی از جنبه های فوتبال خود پیشروی کنم"

"دوست دارم در موقعیت آقای گلی قرار بگیرم.من 9 گل در فصل قبل به ثمر رساندم اما میخواهم در آینده گل های بیشتری به ثمر برسانم"

بوآتنگ برای فصل آینده شماره 10 را بر تن میکند.

میلان در تاریخ 26 اگوسن در بازی نخستین سری آ در سن سیرو به مصاف سمپدوریا خواهد رفت

دی‌شیلیو: باید تمرکزم را حفظ کنم

میلان در حال حرکت به سمت جوان‌گرایی است و این مساله را حضور متیا دی‌شیلیو که قسمتی از برنامه‌های میلان برای آینده است، به ما نشان می‌دهد، مدافع راستی که تحسین همگان را برانگیخته و هم‌اکنون در تیم اصلی بازی می‌کند.

او در مصاحبه با شبکه اختصاصی میلان گفت: من احساس بهتری دارم. من دوره نقاهت را بعد از یک مشکل عضلانی پشت سر گذاشتم، معاینات دو روز گذشته نشان داد که من می توانم تمریم کنم.

امسال می‌دانم که شانس بیشتری برای بازی کردن خواهم داشت، این واضح است که این برای من خوب است، من بیشتر در برنامه‌های تیم قرار دارم.

بازیکنان در آرامش کار خود را دنبال می‌کنند، آن‌ها سخت کار می‌کنند و وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهند. هیچ تنشی وجود ندارد، و کسی شاخص‌تر از بقیه نیست.

من هنوز باید چیزهای زیادی یاد بگیرم و در کنار بازیکنان بزرگ تمرین کنم تا بتوانم خود را به پیشرفت برسانم. برای من حضور در چند بازی فصل قبل خوب بود، اما باید تمرکزم را حفظ کنم و سخت‌تر کار کنم.

شماره پیراهن 2 ؟ اتفاق غیر منتظره‌ایی بود، من می‌دانستم این شماره خالی است و وقتی ویتوری منتانا مرا صدا کرد و من گفتم بله، من این شماره را می‌خواهم.

با اینکه شماره پشت شما فقط یک شماره است، اما من نمی‌توانم مخفی کنم، پوشیدن شماره 2 در زمین یک احساس فوق‌العادست.

بازیکن 19 ساله میلان توانایی بازی در دو سمت خط دفاعی را دارد.

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مثل این که مسئولان میلان تا پایان امروز به سران باشگاه مونپولیه فرصت دادن که موضع خودشون رو در قبال پیشنهاد 6 میلیونی میلان اعلام کنن.
    میلان به دنبال یانگ ام بیاوا مدافع و کاپیتان 23 ساله این تیم فرانسویه . این بازیکن تا ژانویه با این تیم قرارداد داره و اگه مسئولان این تیم پیشنهاد میلان رو قبول نکنن این بازیکن در زمستان امسال بصورت رایگان به میلان ملحق میشه.
    خود این بازیکن هم از مسئولان خواسته که پیشنهاد میلان رو قبول کنن و گفته میشه میلان با این بازیکن توافقات شخصی رو انجام داده.

اگر مسئولان مونپولیه پیشنهاد میلان رو قبول نکنن میلان میره به سراغ گزینه های دیگه ای که برای خط دفاعی در نظر داره.

دو سه روز دیگه هم ملاقاتی بین گالیانی نائب رئیس میلان و پرز مدیر باشگاه رئال مادرید در خصوص انتقال کاکا به میلان برگزار میشه.

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پوتین و سرمایه گذاری در میلان

گزارشات نشان می دهد ولادیمر پوتین در گفت و گو با سیلویو برلوسکونی از احتمال سرمایه گذاری شرکت گازپروم در میلان خبر داده است.

برلوسکونی، که نخست وزیر سابق ایتالیا و دوست خوب پوتین است، در هفته گذشته در مصاحبه با شبکه ی اختصاصی میلان اعتراف کرد که باشگاه به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد.

"سرمایه گذاران خارجی؟ درب های میلان بر روی هرکسی که بخواهد به ما کمک کند باز است. میلان در قلب ما جای دارد و ما در مورد چیزی که برای میلان بهتر است فکر می کنیم."

بر اساس این بیانیه برخی می گویند میلان به تازگی با فروش سیلوا و ایبرا بدهی های خود را صاف کرده است در نتیجه باشگاه برای سرمایه گذاری دیگران جذاب تر شده است.برلوسکونی به کانال میلان گفت: "امور مالی ما برای 3 الی 4 سال آینده سامان یافته است."

بنا به گزارشات رسیده آخر این هفته برلوسکونی برای دیدار با پوتین به روسیه سفر خواهد کرد . گفته می شود این سفر برای اهداف غیر سیاسی خواهد بود و برلوسکونی بعد از 4 روز اقامت در روسیه به ایتالیا باز خواهد گشت.
    کارشناسان بر این باورند که بحث دو نخست وزیر در مورد سرمایه گذاری شرکت گازپروم در میلان است.

گازپروم در حال حاضر حامی مالی شالکه04 آلمان، زنیت سن پترزبورگ روسیه و ستاره سرخ بلگراد است، شایعات مدتی در اطراف پوتین و گازپروم برای سرمایه گذاری آنان در میلان بود و در حال حاضر این شایعات کم کم رنگ واقعیت به خود می گیرند.

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •