تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 26 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 256

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | بروسیایی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اولا مهم بردن بود وبس.
    دوما کی گفته این رو؟ما قبولش نداریم
    اما جدای از شوخی من هم قبول دارم افت کرده اما مشکلش روحی روانیه نه فنی.
    بازی با هامبورگ رو که8تا زدیم میدیم4تاش رو هوملس بزنه شایداز این فضا بیادبیرون.....والنسیا بعدش هم شالکه ای که آماده است!
    راستی هاینکس گفته مارتینس فیکس بازی میکنه.عجبا!عجبا!

2. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کلوپ: دورتموند صبور و بيدار بود

سرمربي تيم فوتبال بورسيادورتموند گفت:‌ از ابتداي پيکار با آژاکس مي‌دانستم برنده بازي خواهيم شد.
    --------------------------------------------------------------------------------
    به نقل از سايت يوفا،‌ «يورگن کلوپ» پس از پيروزي شب گذشته مقابل آژاکس‌آمستردام اظهار داشت: بازي غيرقابل پيش‌بيني بود. باعث خوشحالي است، پيکاري حساس را با موفقيت پشت‌ سر گذاشتيم. آژاکس از قابليت فني بالايي برخوردار بود. بخصوص در فضاهاي محدود، آنها خطرناک عمل مي‌کردند. در پايان نيمه اول ما با اين چالش بزرگ مواجه شديم که صبور باشيم بدون آنکه به خواب برويم.

مربي جوان زردپوشان که تيمش در ورزشگاه زيگنال ايندوناپارک با گل روبرت لوواندوسکي، مهاجم ملي‌پوش و لهستاني در دقيقه 87 يک بر صفر برنده شد، افزود:‌ مقابل حريفي خطرناک مثل آژاکس، تيم واقعا خوب دفاع کرد. خوشبختانه در دقايق پاياني هم به گل رسيديم و برنده از زمين خارج شديم. من از همان ابتداي بازي به برد تيمم باور داشتم. حتي وقتي که موقعيت‌هاي زيادي را براي گلزني از دست داديم و ضربه پنالتي ما هدر رفت، باورم کم‌ رنگ نشد. خوشحالم که روبرت با گلي که زد،‌ کاري فوق‌العاده ارزشمند انجام داد.

وي افزود: با وجود اين برد هنوز چيزهاي جزيي باقي مانده که بايد برطرف شوند و در آينده مي‌توانيم بهتر انجام دهيم. خوشبختانه به هدفي که در اين بازي داشتيم، رسيديم. من از نتيجه و بازي که تيمم انجام داد، راضي هستم.

در پيکار انجام گرفته تيم تحت رهبري کلوپ پس از هدردادن چندين موقعيت گل در دقيقه 58 صاحب ضربه پنالتي شد که ماتس هوملس،‌ مدافع ملي‌پوش و مياني تيم آن را از دست داد. اما در پايان گلزن لهستاني با گلي که زد، برد را به اردوي «زردپوشان»‌ آورد.

پيکار بعدي ياران وي در گروه چهارم 12 مهرماه سال جاري در ورزشگاه اتحاد، زمين خانگي منچسترسيتي انگليس است.

از اين گروه شب گذشته رئال‌مادريد در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو 3 بر 2 بر منچسترسيتي انگليس غلبه کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یوهو
    حال کردی گفتم هامبورگ میترکونتتون؟
    فن در فارت عالی بودش
    2تا پاس گل ناز داد
    وایدنفلر خیلی ملس گل میخورد امروز

ولی عجب چیپی زد پریسیچ،من دهنم باز مونده بودش

من هی بین دوبی 1و2 سوییچ میکردم از هر کدوم یه کم میدیدم

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کلوپ: هامبورگ حرفه‌اي برد

سرمربي تيم فوتبال بورسيادورتموند معتقد است در پيکار انجام گرفته در ورزشگاه ايمتخ‌‌آره‌نا شاگردانش از انعطاف لازم بي‌بهره بودند و هامبورگ با حرفه‌اي‌‌گري برنده شد.

--------------------------------------------------------------------------------

به نقل از رفير، «يورگن کلوپ» پس از باخت 3 بر 2 شب گذشته در زمين هامبورگ اظهار داشت: نتيجه را واگذار کرديم اما باور دارم اين رويارويي، نمايشي ناب بود. هر دو تيم سعي در تسخير دروازه يکديگر داشتند که همين امر به افزايش جذابيت بازي کمک کرد.

اين مربي 45 ساله که در دو سال گذشته زردپوشان را به مقام قهرماني بوندس‌ليگا رساند، در جدال با هامبورگ در ورزشگاه ايمتخ‌‌آره‌نا همچون گذشته خوش‌‌ اقبال نبود. زيرا نوار بي شکستي تيمش پس از 31 بازي قطع شد.

کلوپ افزود: در تيم من تا حدي انعطاف‌پذيري وجود نداشت. بخصوص در دقايقي که بازي شروع شد، اين ضعف نمايان بود.

او در مورد ميزبان که پس از 3 شکست عاقبت برد را مقابل بازيکنان تحت امر او بدست آورد، نيز عنوان کرد:‌ هامبورگ از ابتدا تا پايان بازي يکپارچه عمل کرد. آنها دقت زيادي کردند و از موقعيت‌هاي اندک خود با حرفه‌اي‌گري، نهايت استفاده را بردند.

در پيکار انجام گرفته در خانه تيم شمالي آلمان، سون هيونگ مين بازيکن کره اي تيم تحت رهبري «تورستن فينک » در دقيقه 2 زننده اولين گل براي ميزبان بود. ايليسوويچ 55 گل دوم را به نام خود ثبت کرد. هيونگ مين در دقيقه 59 دومين گل خود و سومين گل هامبورگ را زد. دورتموند هم توسط پتريچ در دقايق 46 و 60 گلزني کرد.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خب بازی امشب رو هم که دورتموند 5-0 برنده شد برابر مونشن گلادباخ.
    من این شانس رو داشتم که برم ورزشگاه، برای همین یه چندتا عکس گذاشتم، اگه دوربین موبایلم خراب نبود بیشتر میذاشتم. عکس های پس از شروع بازی همه اش بد در اومده. یه تیکه هم کرنر بود میخواستم فیلم بگیرم، گفتم ولش کن که همون توپ رفت تو گل، حیف شد!
    راستی ورزشگاه پر شده بود (80 هزار نفر)

8. 7 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

بابا ایول آقا شهاب!

یکی از آرزوهای جوانان این مرز و بوم دیدن بازیهای این لیگ به طور زنده و مستقیم هست! کاشکی من هم اونجا بودم.

گل ریوس واقعا قشنگ بود؛ کلاس درسی بود برای مهاجمان ایرانی.. قوسی که توپ برداشت دیدنی بود.

10. 4 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ایشالا همه به آرزوهاشون برسن. والا منم فکرش رو نمیکردم یه روز پیش بیاد
    از اون زاویه ای که من نشسته بودم گل ها قشنگ به نظر نمی اومدن، بعدا اومدم تو یوتیوب هایلات ها رو دیدم و لذت بردم! به ریوس میگن: رویس(/Rois/) یا قویس.
    این قسمتی که من بودم، صندلی نداشت و باید ایستاده نگاه میکردی، اینجوری هم بلیط اون قسمت رو ارزون تر میدن، و هم کلی آدم جا میدن توش (مثه اون موقع ها که آزادی صندلی نداشت، تا 130 هزارتا هم میرفتن). بقیه ی قسمت ها ولی صندلی داشت.

12. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا خوش باحالت
    نایب الزیاره باید میکردیمت

پس رفتی تو قسمت تراس ورزشگاه
    تا جایی که من میدونم اولتراها بیشتر میرن قسمت تراس
    وستفالن حدود 15هزارنفر رو تو قسمت تراسش جا میده،ظرفیت صندلیش 65هزار نفر هستش که توی بازیای چمپیونزلیگ هم بیشتر ازین تعداد نمیتونن بفروشن

آلیانز آرنا هم 71 هزار نفری شده الان،پارسال 69هزارتایی بود که 3هزارتاش تراسی بوده

ت

14. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما از خود اینا بیشتر اطلاعات داری
    فقط وستفالن اسمش از سال 2005 به Signal Iduna Park تغییر کرده که اسم اسپانسرشونه، اما برای طرفدارا همیشه وستفالنه (شما هم احتمالا برای همین گفتی).
    ظاهرا اینجایی که من بودم بلیطش 10 تا 15 یوروئه و بلیط صندلی ها بالای 50 یورو. اما سخت گیر میاد، چون اکثرا مال یه فصل رو میخرند.

16. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

امیدوارم یوسف هر گرفتاری و مشکلی که براش پیش امده حل بشه براش و دوباره مثل سابق با طراوت ببینیمش .

هواداران دورتموند در اروپا بهترین شدند

ده باشگاه آلمانی جزء سی تیم برتر اروپا از نظر تعداد تماشاگران شدند .

یکی از باشگاه های اروپایی که در هفته های اول فصل حداقل 50 هزار صندلی آن پر شده است (نسبت به ظرفیت 80645 هزار صندلی استادیوم)، دورتموند آلمان است.
    بعد از تیم دورتموند، منچستر یونایتد و بارسلونا قرار گرفته اند و بایرن و رئال در رده های بعدی هستند. شالکه 04 آلمان نیز رتبه ششم را دارد و هامبورگ و دو رتبه پایین تر از آن مونشن گلادباخ در رده دهم قرار گرفته اند.

منبع : صفحه فوتبال آلمان

18. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •