چک کردم...! اصلا چنین کارت گرافیکی وجود نداشت.!!!!!! یعنی اینقدر بیخوده؟
هست عزیز،بازی های که قصد دارید انجام بدهید دقیقا" چه بازی هایی هستند؟!
شما با چه گرانتی ای گرفتید لپ تاپتان را؟!سازگار؟آیا اگر پس بدهید همه مبلغ به شما باز گردانده می شود؟!آیا امکان تعویض هست؟!
پیداش کردم...از متوسط هم پایین تر بود.....این کارت گرافیک علاوه بر کارت گرافیک onboard است یا همین یکیه؟ تقریبا هیچ بازی مهمی! شاید فوتبال.بیشتر کارم با اینترنته و کار گرافیکی خاصی هم نمیکنم!
با گارانتی شرکتی خریدم.....نوشته تعویض یا پس گرفته نمیشود....مبناشون همون گارانتی یکساله خود ایسوزه!شما با چه گرانتی ای گرفتید لپ تاپتان را؟!سازگار؟آیا اگر پس بدهید همه مبلغ به شما باز گردانده می شود؟!آیا امکان تعویض هست؟!
اصا لپ تاپش خوب هست خریدم یا نه؟ ارزش نگه داشتن داره؟
بله ،لپ تاپ خوبی است و ایراد خاصی ندارد،آنقدر ها که فکر می کنید گرافیک ضعیفی ندارد،توی این سایت اغلب بازی های خیلی سنگین تست شده،خوشبختانه onboard نیست،و حافظه ی اختصاصی دارد،هیچ مشکلی هم برایتان پیش نمی آید از نظر گرافیکی.یک مقدار چون جو همه جا بازی زده است اگر گرافیکی یک مقدار متوسط باشد توصر می شود که خیلی اوت و ضعیف است ولی واقعا" اینطور نیست و شما چک کنید،خیلی از بازیها به راحتی اجرا می شوند،مسلما" نمی شود نتظار لپ تاپ گیمینگ داشت.
کانفیگ کامل لپ تاپتان را اگر قرار دهید خوب است.
ممنون دوست عزیز...فقط دلم میخواست مطمین شم لپ تاپ خوبیه...آخه 1/450 پولشا دادم....زیاد اهل بازی هم نیستم.یعنی حوصلشا ندارم!
ضمنا اینکه من دارم سفارش عربیست! اشکال نداره؟ و قیمتش همینه؟
و سوال آخر اینکه میخوام بدونم غیر از کارت گرافیک 610 گرافیک onboard هم داره؟
بله،شک نکنید لپ تاپ خوبی است و گرافیک آن هم فراتر از خواست و نیاز شماست،
بله،گرافیک onboard هم دارد و به طبیعتا" به صورت خودکار سویچ می شود
corei5 2.5 GH
3MB cach
4MB ram ddr3
HDD: 500 GB 5400 rpm
lcd: 15.6 768*1366
vga: nvidia geforce 610M 2MB
رنگ هم قهوه ایه تیره(به گفته فروشنده کروکدیلی)
1.450 هزار
Last edited by mr.ali-13; 24-07-2012 at 14:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)