سلام
از دوستان اگر کسی جایی n56vz با قیمت کمتر از 2600000 تو تهران دید لطفا اطلاع بده....
سلام
از دوستان اگر کسی جایی n56vz با قیمت کمتر از 2600000 تو تهران دید لطفا اطلاع بده....
شركت سازگار وارد كرده و الان داخل انبارهاشونه ولي منتظرند قيمت ارز ثابت بشه بعد بدن بيرون
شرکت دزد سازگار صبر کرده بعد از اجلاس سران و تعطیلی 1 هفتکی تهران دلار بره بالا بعد بیاد لپ تاپی که با دلار 1900 وارد کرده را با دلاری که احتمالا 2400 میشه بفروشه و به حروم خوریش و کثافت کاریش ادامه بده نه اینکه صبر کنه دلار ثابت بشه![]()
در سایت سازگار خبر از ورود n56 داده . البته گفته سری جدبد n با پلتفرم ایوی و گرافیک 650 و صفحه fhd .خوب میشه n56دیگه.
بله سازگار خیلی دزده![]()
سازگار فکر کنم با ارز دولتی وارد میکنه نه با دلاری 2000 و حالا هم صبر کرده چند برابر بفروشه![]()
پیش بینی قیمت دلار را حال کردید . گفتم 2400 میشه نمیدونستم انقدر مسئولین الاغند که 2600 بشه. خاک بر سر همشون . از اون بالا بالایا تا این شرکت های دزد مثل سازگار.خر جا اینا بود وضع کشور بهتر بود
با ارز دولتی؟؟ هه دولت فکر اونشم کرده که یه وقت خدایی نکرده ما هم مثل بقیه مردم جهان یه وقت آدم وارانه یه چیز رو نخریماز نوت بوک بگیر تا هزار تا چیز دیگه به غیر از آرد و برنج که اگه اون رو هم بهش ارز دولتی ندن باید فردا از گرسنگی همدیگه رو بخوریم وارد لیست کالا های لوکس کرده که دیگه بهشون ارز دولتی تعلق نمیگیره.دیروز رفتم خمیر دندون بگیرم از تعجب چشام چهارتا شد
خمیر دندون 2 تومانی شده بود 7 هزار تومان
مگه برا لپتاپ سهام خجا... و یارانه 45 تومنی نمیدن؟
ما که قراره پولای یارانه رو پسنداز کنیم بریم بوگاتی ویرون بخریم![]()
سلام از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارن يه چندتا سوال دارم
1- محل قرار گيري و وصل كردن فيش شبكه يا همون لن چجوريه كه تو ريويوو ها اينقد ازش بد گفتن؟
2- تاچ پدش خيلي اوضاعش خرابه؟
3- موقع بازي سنگين كسي بوده دما رو بدون كولپد يا با كول پد اندازه گيري كنه؟
اگه هم قيمت اين مدلو ميدونيد ممنون ميشم بگيد با اجازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)