با توجه به گرافیک 7470 اچ پی که تقریبا همان 6490 است بعدها نیاز به گرافیک بیشتر پیدا نمی کنم ؟
در مورد رنگ سفید و رنگ پریدگی و کثیف شدن سریعش هم توضیحاتی می فرمایید ؟
شما هم لنوو رو انتخاب معقولانه تری می دانید ؟
با توجه به گرافیک 7470 اچ پی که تقریبا همان 6490 است بعدها نیاز به گرافیک بیشتر پیدا نمی کنم ؟
در مورد رنگ سفید و رنگ پریدگی و کثیف شدن سریعش هم توضیحاتی می فرمایید ؟
شما هم لنوو رو انتخاب معقولانه تری می دانید ؟
من یه بار دیگه نشستم انتخاب ها رو بررسی کردم..... دوباره به این سه مدل رسیدم.... البته بین این سه مدل باز هم 6c45 معقول ترینه اما باز هم گیر نمیاد....یعنی با گارانتی گیر نمیاد...
HP 6C45 core i5 7690XT
Lenovo z570 core i5 555m
Asus n53sv core i7 555m
البته اون مدل ایسوز هم که نوشتم خیلی خوبه هم core i7 هست هم اینکه گرافیکش بد نیست(البته به 7690 نمیرسه) اما مشکل با رزولوشن صفحش هست که full hd هست.... میگم این موقع اجرای بازی مشکل ایجاد نمیکنه؟یعنی قاعدتا باید بازی رو با رزولوشن بالاتری اجرا کرد که خودش گرافیک بهتری میخواد....درست میگم؟
یه سوال دیگه بین core i5 و core i7 چقدر تفاوت هست؟
این حرف یعنی چی؟؟ این که حسن هست که فول اچ دی ـه
چرا فکر می کنید مشکل پیدا می کنه؟!!! مثلا من اگر یه بازی رو اجرا کنم که N مقدار کیفیت داشته باشه حداکثر یا روی یه گرافیک و ... خاصی انتخاب کنم حالا سخت افزار ام اگر برابر یا بیشتر از اون باشه راحت اجراش می کنه مساله وقتی ـه که سخت افزار پایین تر باشه
در ضمن واقعا بعید می دونم سی پی یو (چه آی 5 چه آی7 )کم بیاره ، بلکه عوامل محدود کننده معمولا قسمت های دیگه هستند (مثل گرافیک و ...)
من خودم با I7 + GT 540M 2G بتلفید 3 که فوق العاده گرافیک می کشه رو بازی کردم و خیلی عالی و روون اجرا شد (ASUS N43SL)
منتهی فن عین خر کار می کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)