تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 52

نام تاپيک: بياييد جهت دستيابي به قانون كپي رايت محتوا و مطالب در وب سايت ها از اينجا شروع كنيم!

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

قوي بود نويد جون :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    اين به اون عكس سارا در
    نكنه تو هم اومدي پيش من سيسيل تو دسته مافيايي ها

داره خودمونی میشه ©'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

شما كه دم از كپي رايت و قانون مي زنيد (كه البته به حق هم هست) چرا يك قانون ساده در يك انجمن دوستانه رو رعايت نمي كنيد و بعد از برخورد قانوني مدير انجمن كه موظف به حفظ نظم و مراعات قانون هست ناراحت شده و با لحني گستاخانه جواب مي دهيد؟
    ميشه بگين كدوم قانون اين انجمن اينو گفته كه نبايد براي سايت ها تبليغات صورت بگيره. قبول
    حالا برين متن قبلي من رو (ويرايش شده) را دوباره بخوانيد و ببينيد واقعا متن فوق تبليغه؟
    آقا من دارم ) اون سايت رو محكوم به نقص قانون كپي رايت و راحت طلبي ميكنم اونوقت شما ميگين تبليغ صورت گرفته.

اگر قرار باشه اسم سايتي در اين بخش قرار نگيره بهتره اصلا قفل بشه چون اين تاپيك به غير از اين عمل كار ديگه اي نميتونه انجام بده. مگر اينكه راه بيفتيد به هك كردن وب سايت هاي مختلف!

من خودم اولين نفري بودم كه بعد از پست شما با لحني دوستانه تذكر دادم كه اون لينك رو برداريد و الان مي بينم كه پست من هم حذف شده و تاپيك اصلاح شده. احتمالا شما در جواب پست من هم تند صحبت كرده ايد كه تاپيك اصلاح شده! اگه شما نياز به تذكر دوستانه داشتيد با همون پست من بايد لينك رو برمي داشتيد.
    دوست عزيز بهتر است موضوع پست هاي بعدي رو از كسي كه اونا رو پاك كرده بپرسيد. و بعد منو متهم به تند صحبت كردن با خودتان بكنيد.
    من اصلا پستي به غير از آن نداشتم و اينكه چرا مطلب شما پاك شده خودش جاي يك علامت سواله؟؟
    شايد اگه منم پست شما رو ديده بودم كار به اينجا نميكشيد و خيلي دوستانه تر حل ميشد.
    دليل پاك شدن پست شما به متن خودتان يا به مدير مربوطه برميگرده.

در ضمن هميشه يادتون باشه كه اينطور لينك دادن ها حتي اگه بر عليه يك سايت باشه باز هم تبليغي براي اون سايت مي شه. اتفاقا هر چه بر عليه يك سايت تندتر بنويسيد بقيه دوستان كنجكاو مي شن كه ببينن در اون سايت چه خبره كه اينقدر تند نوشته ايد. پس به مدير محترم حق بدهيد كه لينك رو بردارند.
    به نظر من ما هم بايد بخواهيم كه كاربران كنجكاو بشن و به اون سر بزنن ما هم همينو ميخواهيم. اگر مطالب واقعا دزدي باشه فكر ميكنيد كاربران مشتري اون سايت ميشن؟ نه يك بار به آن مراجعه كرده و ديگر پشت سرشان را هم نگاه نميكنند. مطمپن باشيد مدير چنين سايت هايي آرزوي حذف اسمشان را از ليست اينجا دارند و متاسفانه شما خودتان خواسته آنها را عملي ميكنيد!

نقل قول نوشته شده توسط mamad_tnt
    سلام.
    آقايون مدير سايت ميبخشيدا , يكمم در مورد موضوع نظر بديد.
    كاملا با آقاي tnt موافقم. بهتره به جاي منحرف كردن مبحث تاپيك, موضوع اصلي رو ادامه بديم و از آقايان مدير هم دعوت ميشه در اين تاپيك شركت فعال داشته باشن.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Meisam
    در ضمن من آنلاین بودم که همین پست شما رو آقای (ali. = alichi) ارسال کردند و بعد این پست پاک شد و حالا شما آمده اید و همون پست رو دوباره ارسال کردید!!!
    شما همون آقای علی قطاع با آیدی ali. نیستید؟ :shock: :shock:
    ميثم جان شما درست ذكر كرديد.
    جاي انكار هم نداره چون من آي دي كپي رايت رو مخصوص اين امر ايجاد كردم و آن موقع در اثر اشتباه در كوكي ها به نام آي دي ديگر ثبت شده بود.
    از اين رو خودم پست رو پاك كردم و با آي دي مربوط به آن دوباره آن را پست كردم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    از دوستان دعوت ميشه موضوع اصلي رو ادامه بدن.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ©
    ميشه بگين كدوم قانون اين انجمن اينو گفته كه نبايد براي سايت ها تبليغات صورت بگيره. قبول
    حالا برين متن قبلي من رو (ويرايش شده) را دوباره بخوانيد و ببينيد واقعا متن فوق تبليغه؟
    آقا من دارم ) اون سايت رو محكوم به نقص قانون كپي رايت و راحت طلبي ميكنم اونوقت شما ميگين تبليغ صورت گرفته.

اگر قرار باشه اسم سايتي در اين بخش قرار نگيره بهتره اصلا قفل بشه چون اين تاپيك به غير از اين عمل كار ديگه اي نميتونه انجام بده. مگر اينكه راه بيفتيد به هك كردن وب سايت هاي مختلف!

اگه يكبار ديگه قوانين رو مطالعه كنيد متوجه خواهيد شد كه تبليغ براي سايت هاي ايراني ممنوعه.
    من باز هم مي گم تبليغه. درسته كه شما بر عليه اون سايت نوشته ايد اما در واقع تبليغي مي شه براي اون.

نقل قول نوشته شده توسط ©
    دوست عزيز بهتر است موضوع پست هاي بعدي رو از كسي كه اونا رو پاك كرده بپرسيد. و بعد منو متهم به تند صحبت كردن با خودتان بكنيد.
    من اصلا پستي به غير از آن نداشتم و اينكه چرا مطلب شما پاك شده خودش جاي يك علامت سواله؟؟
    شايد اگه منم پست شما رو ديده بودم كار به اينجا نميكشيد و خيلي دوستانه تر حل ميشد.
    دليل پاك شدن پست شما به متن خودتان يا به مدير مربوطه برميگرده.
    پستي كه من داده بودم اصلا مورد خاصي نداشت كه بخواد حذف بشه. فقط يك تذكر دوستانه در مورد اينكه لينك چنين سايتهايي رو نگذاريد. اگه مافيا جان حذف كرده دليلش اينه كه يا شما جواب نامناسبي داده ايد (كه مي گي اينطور نبوده) يا چون مافيا جان خودش ويرايش كرده پست شما رو پست من رو هم حذف كرده كه طبيعيه بعد ويرايش ديگه به تذكر من نيازي نبوده!
    شما هم اگه واقعا اهل برخورد دوستانه بوديد به خاطر يك ويرايش كه اصلا توهيني هم به شما نشده بود اين همه دعوا راه نمي انداختيد

نقل قول نوشته شده توسط ©
    به نظر من ما هم بايد بخواهيم كه كاربران كنجكاو بشن و به اون سر بزنن ما هم همينو ميخواهيم. اگر مطالب واقعا دزدي باشه فكر ميكنيد كاربران مشتري اون سايت ميشن؟ نه يك بار به آن مراجعه كرده و ديگر پشت سرشان را هم نگاه نميكنند. مطمپن باشيد مدير چنين سايت هايي آرزوي حذف اسمشان را از ليست اينجا دارند و متاسفانه شما خودتان خواسته آنها را عملي ميكنيد!

اتفاقا به نظر من سايت هايي از اين دست كه نه مطلب به درد بخور دارند كه مجبور مي شن از سايت هاي ديگه كپي برداري كنند و نه بازديدكننده دارند خيلي هم خوشحال مي شن كه از هر طريقي كه شده حتي اين روشي كه شما در پيش گرفته اي بازديد كننده هاشون بره بالا. در آمارشون هم قيد نمي شه كه اينها براي مخالفت آمده اند يا موافقت!!!

حـــــرفـه ای Arashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

پيش فرض

سلام به دوستان گل من فكر كنم موضوع بد جوري گره خورده
    و به قول اسپاي جان(سلام عرض شد) تاپيك چي بود چي شد ؟؟ :mrgreen: :mrgreen:

حالا كه همه دارن به هم گير ميدن و تاپيك حسابي منحرف شده من هم يه گير بدم :
    خيلي بدجور از آي پي از ارسال نامه با آيدي اصلي و بلافاصله پاك كردن اون و از ميل
    اين جمله يعني چي ؟؟؟

درضمن به نظرشما مافيا يه طوري نشده ؟؟ :arrow: بعضي وقت ها يه كارهايي ميكنه كه آدم شك مي كنه آيا خودشه يا نه ؟؟؟ :arrow: :arrow:
    البته من زياد اذيتش كردم و از اين بابت هم خيلي شرمندشم اميدوارم منو بخشيده باشه -PM هاي مارو هم كه جواب نمي ده :arrow: :arrow:

موفق باشيد

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرض كنيد ما آدرس يه سايت متخلف رو براي يك روز در اينجا نگه داريم و به ايشون هشدار بديم كه سريع تر ترتيب اثر بده (همون چيزهايي كه در پست هاي قبل گفتم) و بعد از اون پاك بشه (حالا چه به حرف ما گوش داده باشه چه نداده باشه) و فكر كنم اين تبليغ نباشه.
    و حالا كارهاي ديگه هم شايد بشه كرد كه از حالت تبليغي بودن دربياد.

بابا اصلا من نميدونم چرا اين تاپيك اينجوري شد.

آقاي گپي رايت اصلا حرف حساب شما چيه؟
    درسته كه موضوع خوبي مطرح كردي تاپيك هم مال شماست ولي خوب بلاخره سايت هم يه قوانيني داره ديگه.
    تازه يه بار هم كه به شما تذكر داده شده ديگه.
    ببينيد موضوع تاپيك رو به كجا كشونديد.
    اصلا شما (©)چرا در مورد كاري كه كرديد و حرفي كه ميثم (صاحب سايت) زده توضيح نميدي؟
    خوب دوست عزيز شما اين فكر رو نكردي كه الان نظر همه نسبت به موضوع تاپيك (كه شما مطرح كرديد) منفي ميشه. و ديگه بحث درست پيش نميره؟
    والا ديگه من نميدونم چي بگم.
    البته بگم اگه يكم تند صحبت ميكنم از شما معذرت ميخوام

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

آقاي mamad_tnt منظور شما رو از حرف حساب متوجه نميشم.
    من بارها اين رو گفتم كه هدف از ايجاد اين تاپيك رسوايي وب سايت هاي ناقص كپپي رايت مطالب هستش. ديگه چي رو بايد توضيح بدم؟

درسته كه موضوع خوبي مطرح كردي تاپيك هم مال شماست ولي خوب بلاخره سايت هم يه قوانيني داره ديگه.
    :idea: دوست عزيز به نظر من اگه مديريان انجمن براي اين تاپيك استثنا قائل نشوند و امكان ارسال آدرس سايت ها رو ندهند. پس بهتر ميدونم بحث اين تاپيك رو همينجا قطع كرده و بيش از حد وقتمون رو تلف نكنيم. :arrow:

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب آقا يا خانم محترم.
    شما با اين دعوا ها و جرو بحث هايي كه كردي برفرض اگر ميخواستن اجازه اين كارو بدن حالا ديگه نميدن.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mamad_tnt
    خوب آقا يا خانم محترم.
    شما با اين دعوا ها و جرو بحث هايي كه كردي برفرض اگر ميخواستن اجازه اين كارو بدن حالا ديگه نميدن.
    ايرادي نداره اين موضوع رو ميشه در ديگر وب سايت ها هم پيگيري كرد و به اينجا ختم نميشه.
    موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

ولي واقعا حيفم مياد بعضي ازين سايت هاي پرو رو رسوا نكنم.
    يه نگاهي به اين بندازيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    lتمام مطالبش دزديه.
    حتي از پي سي ورلد خودتون هم مطلب كپ زده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •