مدل ATV1100 رو سایت provision.ir گذاشته واس فروش به قیمت 280 هزار تومن.
قیمتش خیلی بالاست ولی خوب با این وضعیت دلار بیش از این هم نمیشه انتظار داشت.
دستگاه فوق العاده ایه، امیدوارم قیمتش بیاد پایینتر ...
مدل ATV1100 رو سایت provision.ir گذاشته واس فروش به قیمت 280 هزار تومن.
قیمتش خیلی بالاست ولی خوب با این وضعیت دلار بیش از این هم نمیشه انتظار داشت.
دستگاه فوق العاده ایه، امیدوارم قیمتش بیاد پایینتر ...
سلام
شرکت سازنده٬ مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم ارائه داده که هم تیونر دیجیتال داره و هم پردازنده دوهستهای.
دوستان اطلاع ندارن که آیا این مدل هم وارد شده و اگه جواب مثبته قیمتش چنده و از کجا میشه تهیهاش کرد؟
ممنون
با سلام
متاسفانه یا ما نمیدونیم کی داره وارد میکنه
یا متاسفانه لینک آگهی ها خیلی قدیمیه
اما امان از ما ایرونیا که عاشق تکنولوژی جدیدیم و با سرچ و دیدن سایتا واینجور دستگاهها فقط دلمونو آب میشه
اما من با شاهکار تماس داشتم گفتن تو مهر ماه وارد میکنن
همین مدل ATV1220 منظورتون هست؟
قیمت تقریبی ندادن؟
لطفا دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بیان این مدل رو تجزیه و تحلیل کنن از لحاظ کارایی؟
باسلام. ظاهرا شركت پروويژن تا 5 مهرماه 92 وارد ميكنه. اگه كسي اطلاع از مدل هاي جديد اندرويد باكس تي وي -android box tv- بيزحمت اطلاع بده ممنون ميشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم ممنونم از همه دوستان![]()
سلام بچه ها کسی ATV 4000b یا 3000b یا 1100b داره.؟؟؟
میشه یکم از محصول بهمون اطلاعات بده.
آخه گزینه ی اول خریدم هست. میخوام بدونم ازش راضی هستید.
ممنون میشم اگه کسی جوابم رو بده.
Tnx
سلام من حدود یک سال 3000 داشتم بخاطر تک هسته ای بودن cpu تو بعضی فیلمها لگ داشت ولی امکاناتش نسبت به قیمتش خوب بود بخاطر همین ردش کردم رفت و حالا دنبال خرید Mele A1000 هستم
با توجه به تجربه یکساله خودم با A3000 و جستجوی شخصیم بهترین گزینه فعلا تو دنیا فک کنم این باشه مخصوصا با وجود کنترل بی نظیرش البته این دستگاه 2 مدل کنترل داره که اونیکی هم از نوع معمولیه و این کنترل 4 کاره هستش ( ماوس ، کیبرد ، دسته بازی و گوشی تلفن ) آره درست شنیدید گوشی تلفن تو نرم افزارهایی مثل skype ، tango ، viber و با توجه به وجود میکروفن و اسپیکر روی کنترل کار گوشی رو هم انجام میده توصیه میکنم فیلمهای دستگاه رو تو یو - تیوب ببینید
Last edited by xdvbxkaomx; 24-10-2013 at 16:05.
عکسهای meleA1000
با کنترل اصلی جهت مصارف معمولی
وجود ریموت کنترل ژیروسکوپ دار دو طرفه با چهار قابلیت گوشی تلفن ، کیبرد ، ماوس و دسته بازی
قابلیت دکود سخت افزاری استاندارد جدید ویدیویی 4K ( چهار برابر فول اچدی )
مشخصات سخت افزاری دستگاه
عجب جیگریه
فیلمهای Mele A1000G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فیلم بالا قدرت گرافیکی دستگاه تو بازی و دقت کنترل ژیروسکوپ دار اون تو بازیهای سه بعدی کاملا مشخصه
من تا حالا هیچ دستگاه آندرویدی ندیده بودم اینقدر به کنسول بازی شبیه باشه فکر کنم کم کم کنسولهای بازی یه رقیب کاملا جدی رو در پیش رو دارند
با پیشرفت در بازیهای آندرویدی این دستگاهها بخاطر چند کاره بودن فکر کنم بازار کنسولهای بازی رو هم قبضه کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)