تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 51

نام تاپيک: کدام یک از این Cpu ها برای گیمینگ بهتره؟!

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

ساسان جان اونی که من گفتم که قویتره!! اونی که من معرفی کردم چیپش nForce 4 Ultra هست ولی اینی که شما میگی nForce 4 معمولیه

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

میدونم ولی قیمتش که بالاتره.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

خوب در عوض کاراییش هم بهتره و سرعت ارتباط با رم و Cpu ش هم بیشتره

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

اوکی.
    ممنون مرسی.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    Mezzo جان شما کجا شنیدی که با پینتیوم D 805 بالا اومدن سیستم 1 دقیقه طول بکشه؟؟؟؟ اگر چنین چیزی بوده سیستم عامل رو بد نصب کردن!!! واگرنه ماله من که یک P4 از سری 478 هست و کلاکش 3.3 گیگاهرتزه (2.8 بوده اور کردم) خیلی زیادش بعد از 30 ثانیه تو ویندوزم هستم و آماده به کار و تکته دیگه اینه که بعد از اور کلاک کردن درسته رم از حالت گارانتی خارج میشه ولی به نظر شما شرکت گارانتی تا وقتی که شما این موضوع رو سوتی ندی میفهمه؟؟؟؟(من 256 کینگ استون رو که گارانتی سریر بود رو بردم و کسی هم نگفت که از گارانتی خارجه!!!)
    والا من خودم كه كار نكردم ولي يك فروشنده كه تو مغازه اش فقط cpu , مادربرد هاي اينتل داره اينو مي گفت
    والبته مي گفت سرعت واقعي اين پردازنده ها بعد از بالا اومدن ويندوز خودشو نشون ميده و منظورش پردازش هاي
    همزمان بود. مثلا كار كردن آنتي ويروس در هنگام اجراي گيم تاثيري رو پرفورمنس نداره و...بهر حال اينو يكي
    گفته كه كشته مرده اينتل بوده.
    البته من خودم Pentium 4 630 داشتم ولي بازم Pentium 4 2.8GHz روي سوكت 478 بنظرم سريعتر مياد حالا
    دليلشو نمي دونم. در ضمن 805 باس 533 داره ولي پرسكات هاي 478 باس 800 داشتن.
    در مورد رم هم بايد بگم اگه به يك شكل تابلويي ولتاژ رم رو بالا ببري جوري مي سوزه كه هيچوقت درحالت عادي
    به اون شكل در نمياد. بيخود نيست كه رم رو گارانتي مادام العمر مي كنند شايد مي دونند تا انگولكش نكني
    چيزيش نمي شه. ولي بقول شما شايدم نفهميدن!

يك مادربرد درهمون حدود قيمت كه من جديدا باهاش كار كردم و خيلي خوب بوده ABIT KN8 بوده
    و با چيپست بهتر هم ABIT KN8 SLI خيلي مناسبه.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

یک نکته: ماله من Presscot نیست و فقط هم پرسکات ها باس 800 نیستن Northwood A هم باس 800 (مثلا جون خودم اومدم گیر بدم!!! و نکته سنجی کنم!!!)
    شما برای OverClock کردن CPU احتیاجی نیست ولتاژ رم رو بالا ببرین و اگر هم خواستین رم رو هم اورکلاک کنین مادربورد هایی مثل Asus با کنترل پیشرفته بر روی قطعات Ai Booster قدیم و Ai NOS جدید درست زمانی که احساس کنن سیستم داره مشکل پیدا میکنه یا اینکه ولتاژ اضافی داره باعث از بین بردن مدارات حالا رم یا CPU میشه سیستم رو ریست و تنظیمات رو به حالت Normal در میاره

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جالب بود! نمي دونستم. توي بعضي بنچماركها Pentium 4 C و يا Pentium4 E هستند كه بهتر از LGA با كلاك بالاتر
    جواب دادن (من با مال خودم مقايسه مي كنم) يك نمونه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شايد اينها با همون هسته هاي Northwood a باشن شما بهتر مي دوني.

در ضمن من 630 رو تا 3.6GHz اور كردم با رم دوال OCZ DDR2-533 يعني FSB=240 و DRAM=640 ولي
    مجبور شدم ولتاژ رم رو 0.3V بالا ببرم تا stable بشه.مادربردم هم گيگا با چيپست 945p بود و تا حداكثر
    0.6 ولت اجازه افزايش ولتاژ رم رو مي داد.
    يك نكته ديگه هم اينكه من تا وقتي اينتل داشتم همش احساس مي كردم كه بايد اور كنم ولي از زماني كه
    با AMD كار ميكنم تا الان نيازي به اينكار حس نكردم با اينكه شرايطش براي اينكار مساعد تره.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

فقط فکر کنم تو اون بنچ مارک ها منظورش از Pentium 4 C همون Pentium 4 2.8 C بوده که همون Northwood A خودمونه
    ولی در رابطه با اور کلاک اینتل و AMD اینجوریه که تا وقتی اورکلاک رو انجام ندی به نظرت سرعت سیستمت خیلی خوبه و...
    منم تا CPU همون 2.8 کار میکرد (البته اونموقع که من این CPU رو داشتم حداکثر چیزی که تو بازار بود 3.2 P4 بود که همون 478 هم بود ولی بعدا که تا 3.2 و 3.3 اورش کردم دیدم به به چه صفاییه اینجا!!!! ولی تا دوباره میذارمش همون 2.8 کار کنه اینگار یک تیکه از کامپیوتر رو کنده باشن !!!! فکر کنم برای شما هم همین حالت باشه یک بار اور کن خوب میشی!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آره مي دونم. اصلا خود اوركلاك كردن خيلي حال ميده. بردم هم DFI Lanparty هست. حالا شايد
    اينكارو كردم ولي اگه رمهاي crucial ballistix عزيزم سوختن ميفرستم خودت ببري گارانتي ها!
    گذشته از شوخي با اين مادربرد ميشه رم ها رو تركوند چون تا 5 ولت ميتوني ولتاژ رو اضافه كني!
    از جوابت ممنون

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

البته من خودم Pentium 4 630 داشتم ولي بازم Pentium 4 2.8GHz روي سوكت 478 بنظرم سريعتر مياد حالا
    دليلشو نمي دونم.
    سرعت بالا آمدن ويندوز به چيپست مادربورد، تنضيمات بايوس، مدل مادربورد و ... ربط داره و CPU اثر كمي داره.

مادربورد SLI هم بدرد نمي خوره، چون فقط اسمي داره و در عمل قابل استفاده نيست. اگه آدم كارت گرافيك قديميش رو بفروشه و يك جديد با توان 2 برابر بخره هم توان افزايش پيدا مي كنه، هم قيمتش ارزونتر در ميآد.
    SLI فقط بدرد كسي مي خوره كه مي خواد هم زمان 2 تا كارت GF8950 ببنده.

اوركلاك كردن رم فكر نمي كنم از لحاظ گارانتي مشكلي ايجاد كنه چون در صورتي گارانتي باطل ميشه كه ضايعه فيزيكي قابل مشاهده اي ايجاد بشه.
    خودم 533 رو كردم 667 مشكلي هم ندارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •