این تبلتها ظاهرا بلوتوث ندارن
سوالم اینه که آیا میشه روشون بلوتوث اکسترنال نصب کرد اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
این تبلتها ظاهرا بلوتوث ندارن
سوالم اینه که آیا میشه روشون بلوتوث اکسترنال نصب کرد اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
سلام
چندروز پیش رفته بودم فروشگاهی سراغ گوگل نکسوس 7رو گرفتم. فروشنده که اونو نداشت تبلتی به نام origin رو به عنوان یه تبلت ایرانی معرفی کرد و کلی هم تعریفش رو کردو مدعی شد که سی پی یوی دو هسته ایش از سی پی یوی نکسوس 7 قویتره ! خلاصه اونقدر لاف اومد که دلم میخواست خفش کنم! ببخشید گذشته از اینکه از بی اطلاعی خریدار سوء استفاده میکنند روی بی اطلاعی خودشونم با لاف و دروغ سرپوش میزارن(آخه طرف مدعی بود خودش تو برنامه ساخت این تبلت بوده و برای همین زبان فارسی رو ساپور میکنه .فکر کرده بود ما نمیدونیم آندرویید 4 خودش فارسی رو ساپورت میکنه. با این وجود خیلی برای پیداکردن تبلت اوریجین یا مشخصات سی پی یوش سرچ کردم و چیزی دستگیرم نشد.خواهشا اگر اطلاعاتی دارین ما رو هم در جریان بگزارین . ممنون
احتمالا طرف خودش از چین وارد کرده و میخواد یجوری بفروشه
سلام چرا شر میگید این کجاش دیمو
دیمو از این بارک تره
من خودم دیدمش این یه تبلت دیگس به اسم اسپین فکر کنم .
دیمو اندرویدش 4
ارزش خرید داره فقط برای وبگردی و همین چون صفحش زیاد کیفیت نداره اما یخت افزار دیمو همون سخت افزار گالکسی اس 2 .
.
اما اگه کسی این تبلت رو گرفت دیگه نباید به دنبال آچدیت کردنش باشه. چون فکر نکنم شرکتش در نظر داشته باشه براش آپدیت بده.
دیمو 700 تو سایت دی جی کالا برای فروش آمادس اینم لینکش میتونید مشخصات و عکسش رو ببنید که با عکس اول تاپیک کاملا فرق میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 775e; 25-11-2012 at 00:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)