تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 44 از 44

نام تاپيک: تبلت ایرانی اندروید به بازار آمد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این تبلتها ظاهرا بلوتوث ندارن
    سوالم اینه که آیا میشه روشون بلوتوث اکسترنال نصب کرد اگه میشه توضیح بدید
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    چندروز پیش رفته بودم فروشگاهی سراغ گوگل نکسوس 7رو گرفتم. فروشنده که اونو نداشت تبلتی به نام origin رو به عنوان یه تبلت ایرانی معرفی کرد و کلی هم تعریفش رو کردو مدعی شد که سی پی یوی دو هسته ایش از سی پی یوی نکسوس 7 قویتره ! خلاصه اونقدر لاف اومد که دلم میخواست خفش کنم! ببخشید گذشته از اینکه از بی اطلاعی خریدار سوء استفاده میکنند روی بی اطلاعی خودشونم با لاف و دروغ سرپوش میزارن(آخه طرف مدعی بود خودش تو برنامه ساخت این تبلت بوده و برای همین زبان فارسی رو ساپور میکنه .فکر کرده بود ما نمیدونیم آندرویید 4 خودش فارسی رو ساپورت میکنه. با این وجود خیلی برای پیداکردن تبلت اوریجین یا مشخصات سی پی یوش سرچ کردم و چیزی دستگیرم نشد.خواهشا اگر اطلاعاتی دارین ما رو هم در جریان بگزارین . ممنون

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    چندروز پیش رفته بودم فروشگاهی سراغ گوگل نکسوس 7رو گرفتم. فروشنده که اونو نداشت تبلتی به نام origin رو به عنوان یه تبلت ایرانی معرفی کرد و کلی هم تعریفش رو کردو مدعی شد که سی پی یوی دو هسته ایش از سی پی یوی نکسوس 7 قویتره ! خلاصه اونقدر لاف اومد که دلم میخواست خفش کنم! ببخشید گذشته از اینکه از بی اطلاعی خریدار سوء استفاده میکنند روی بی اطلاعی خودشونم با لاف و دروغ سرپوش میزارن(آخه طرف مدعی بود خودش تو برنامه ساخت این تبلت بوده و برای همین زبان فارسی رو ساپور میکنه .فکر کرده بود ما نمیدونیم آندرویید 4 خودش فارسی رو ساپورت میکنه. با این وجود خیلی برای پیداکردن تبلت اوریجین یا مشخصات سی پی یوش سرچ کردم و چیزی دستگیرم نشد.خواهشا اگر اطلاعاتی دارین ما رو هم در جریان بگزارین . ممنون
    احتمالا طرف خودش از چین وارد کرده و میخواد یجوری بفروشه

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام چرا شر میگید این کجاش دیمو
    دیمو از این بارک تره
    من خودم دیدمش این یه تبلت دیگس به اسم اسپین فکر کنم .
    دیمو اندرویدش 4
    ارزش خرید داره فقط برای وبگردی و همین چون صفحش زیاد کیفیت نداره اما یخت افزار دیمو همون سخت افزار گالکسی اس 2 .
    .
    اما اگه کسی این تبلت رو گرفت دیگه نباید به دنبال آچدیت کردنش باشه. چون فکر نکنم شرکتش در نظر داشته باشه براش آپدیت بده.
    دیمو 700 تو سایت دی جی کالا برای فروش آمادس اینم لینکش میتونید مشخصات و عکسش رو ببنید که با عکس اول تاپیک کاملا فرق میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 775e; 25-11-2012 at 00:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •