این طبیعیه و اینطور که من فهمیدم برای همه هم اتفاق میفته.جالبه اولین بار که من این وضعیت برام پیش اومد احساس میکردم یه آدم خاصم
انسان همیشه موقع خواب در حال خواب دیدنه ولی مساله اینجاست که فقط بعضی وقتا خوابش یادش میاد
این طبیعیه و اینطور که من فهمیدم برای همه هم اتفاق میفته.جالبه اولین بار که من این وضعیت برام پیش اومد احساس میکردم یه آدم خاصم
انسان همیشه موقع خواب در حال خواب دیدنه ولی مساله اینجاست که فقط بعضی وقتا خوابش یادش میاد
منم خیلی کم خواب میبینم ماهی یکی دوبار!
منم یه همچین خوابی رو دیده بودم.
اون موقع که یانگوم تموم شده بود (یا شاید زمانی که یانگوم میداد) من یه سریالی رو تو خواب دیدم که قراره تلویزیون بزاره دقیقا یادم نیست ولی به تاجر پوسان خیلی نزدیک بود!
چه خواب های ترسناکی. ترسیدم نصفه شبی
Last edited by Iloveu-ALL; 22-06-2012 at 01:16.
دوستان اونایی که بیشتر وارد هستند لطفا راهنمایی کنند
من قبلترها خیلی زیاد رویای صادقه میدیدیم بطوری که قبل از وقوع خیلی اتفاقات یعنی چنددقیقه قبل از اتفاق میتونستم بگم الان فلان طور میشه
اما مدتی هست که کمتر میبینم این موارد رو
بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
یعنی فکرمیکنید افزایش سن ربطی به این مسئله داره؟فرضا در دوران بچگی بیشتر رویای صادقه میبینیم و در بزرگسالی کمتر؟
دقیقا منم تجربه کردمبرای من هم بعضی اوقات پیش میاد که احساس میکنم این مکان و همین موقعیت برام اشناست و قبلا هم تو این موقعین و شرایط بودم . البته فقط همون لحظه اشنا به نظر میاد و چند ثانیه بعدش رو نمیتونم تجسم کنم .
یه اتفاقاتی یه شرایطی رو قبلا حس کرده بودم و واسم اتفاق افتاده بود دوباره با همان شرایط اتفاق می افته
سلام دوستان
من چند وقته خواب های عجیبی میبینم
تعبیرشون هم اونجوری که دقیقا خواب رو دیدم پیدا نمیکنم
مثلا چند روز پیش خواب دیدم خیلی جدی میخوام خودکشی کنم.رفتم 2 تا سم پیدا کردم که یکیش سیانور بود.بعد ریختم توی اب و خوردم.بعدش پشیمون شدم که ای کاش خودکشی نمیکردم.زنگ زدم اورژانس گفت که امروز روز چیه؟ امبولانس ها کار نمیکنند!!!
یا مثلا دیشب یه سگ لاغر رو خواب دیدم که داشت علف میخورد.یعنی قشنگ عین گوسفند علف میخورد...!
کسی میدونه تعبیر اینها چیه؟
رویای صادقه یعنی چی؟ یکی از دوستان لطفن برام توضیح بده.
من تا حالا رویای صادقه ندیدم که چند دقیقه بعد اتفاق بیفته ولی خیلی وقتا مکان هایی رو که میرم انگار قبلا اونجا بودم حتی تو شهر های دیگه در حالی که برا اولین بار به اون شهر رفته بودم اما خواب زیاد میبینم تقریبا هرشب اونم نه یکی سه چهار تا میبینم شده مثل فیلم سینمایی از اکشن گرفته تا خانوادگی و... خودمم نقش اصلی خوابم هستمجالبه اگه وسطش از خواب بیدار شم و مثلا برم بیرون (البته برا چند دقیقه ) وقتی برگردم و بخوابم دوباره ادامشو میبینم.
دژاوو: اتفاقی که برات میوفته و فکر می کنی چنین صحنه ای رو قبلا دیدی.
رویای صادقه: همان خوابی است که ممکن است تبدیل به واقعیت شود.
Last edited by Iloveu-ALL; 27-07-2013 at 12:49.
چطور این اتفاق می افته؟
در مورد ساز و کارش توضیح بدید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)