تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 13 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 125

نام تاپيک: Beyond: Two Souls

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من برای نظر شخصیت احترام قائلم ، ولی اینکه اسم David Cage رو بگیم داوود قفس و امثال اون حرکت خوبی نیست چون من ندیدم جایی اسم رو ترجمه کنن
    همونطور که اسم یه سری Brown هستش!
    هم انجمن خودیه، هم بچه ها خودین... اون اسم هم به شوخی آورده شده، حتی حامدم بعضی وقتا دیوید جونو با همین اسم صدا میزنه پیش من D:

جدا من تعصب کورکورانه ای روی چیزی ندارم ، خدا رو شکر هر سه پلتفرم اصلی رو دارم و سعی میکنم
    با میل و سلیقه ام از عناوین مختلف چه انحصاری و چه مولتی لذت ببرم.
    از اینکه از بازی ها انتقاد بشه هیچ ترسی ندارم ، هر کسی نظری داره و سلیقه ای داره که من واسه اون هم احترام قائلم .
    حتی اینکه انتقاد بشه و بعد از بحث فرد منتقد متقاعد نشه ، سر دشمنی باش باز نمیکنم چون میدونم سلایق متفاوته ...
    ولی اینکه میبینم این انتقاد ها که برخی اسمش رو ترول کردن میزارن ، فقط در تاپیک انحصاری های سونی صورت میگیره ، حضمش واسم سخته!
    این چه جوی هستش؟ خود مایکروسافت برای سونی در مورد The Last of Us پیغام تبریک میفرسته ... اونوقت ما؟
    وگرنه نه سونی ارث بابائه کسی هستش نه مایکرو !

هم انجمن خودیه، هم بچه ها خودین... اون اسم هم به شوخی آورده شده، حتی حامدم بعضی وقتا دیوید جونو با همین اسم صدا میزنه پیش من D:
    حامد هم کار خوبی نکرده اونجوری گفته

2. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ولی اینکه میبینم این انتقاد ها که برخی اسمش رو ترول کردن میزارن ، فقط در تاپیک انحصاری های سونی صورت میگیره ، حضمش واسم سخته!
    این چه جوی هستش؟ خود مایکروسافت برای سونی در مورد The Last of Us پیغام تبریک میفرسته ... اونوقت ما؟
    وگرنه نه سونی ارث بابائه کسی هستش نه مایکرو !
    محسن فقط خطابه حرفم با تو چون ميدونم تعصبي نداري :

من كاري با ديوانه سنتر(بازيي سنتر )ندارم چون اونجا همه همديگه و بازيهاشون رو مسخره مي كنن ولي مثلا در مورد بقيه دنيا نگاه كني كاراي ديويد كيج كلا دوست و دشمن زياد داره(حتي بين بازيسازا) در صورتي كه خيلي از محصولاني سوني اين مشكلو نداره علتش چيه؟؟

علتش اينه كه خود ديويد كيج مياد ميگه اسم اثر منو بذاريد "فيلم تعاملي" به جاي كاراكتر بازي مياد بازيگر واقعي مثلا الن پيج رو معرفي مي كنه و مكانيزم اشاره و كليك كنسولي رو به عنوان مكانيزم شايع مي كنه.....يعني كيج خودش ميخواد "فيلم بازي" بسازه......
    حالا خيلي ها از اين كار خوششون نمياد چون تعامل از جنس بازي رو داره از بين مي بره.......خود كيج ميگه فيلم تعاملي ولي طرفدارا ميگن بازي نوآورانه

+

پس علت انتقاد اينه نه سوني و مايكرو ....خيلي از تاپيك بازيهاي سوني رو تو فروماي دنيا و حتي فروم مانگاه كني ok هست ولي تاپيك بازيهاي كيج هميشه به اين خاطر توش بحث و انتقاد هست
    ما هم ديگه سنمون از حمايت از مايكرو سوني و ترول گذشته مطمين باشمن علاقه و اشتياق زيادي واسه بازي كردن ندارم الان چه برسه به ترول

.

4. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ارين خانه و کاشانه من کاملا سالمه و رو درو ديوارش هم پوستر هاي الن پيج رو زدم :دي من هم دارم در مورد بازي محبوبم صحبت مي کنم

من هم دقيقا با اون شکلي که صحبت کردي اومدم صحبت کردم نه بيشتر نه کمتر پس نزن جاده خاکي و گوش کن چي ميگم

اول که همون طور که تو انتظار حرکات و حرف هايي رو نداري من هم از بقيه که الان يکيش تو باشي ندارم که مستقيم بياي برا اين مورد سر صحبت باز کني مخصوصا که خودت داري ميگي مي خواستي ببيني طرفدارهاي بازي نظرشون چي هست
    خب معلومه ديگه نظر طرفدار چي ميتونه باشه و خوبه که خودت فروم بغلی ميبيني که سر يک همچين نظري چقدر از هر دو طرف ميان و ميريزن و صحبت ها ميشه و برو تا اخر که ميکشه به جنگ و خون ريزي و تو با علم به اين صحبت ميايي اينجا هم اين حرف رو ميزني.
    حالا نمي خوام وارد جزييات نيتت بشم ولي ميرم سر وقت اون مورد دومي که گفتي :

از بازيش خوشت نمياد ؟ خب کلا دنبال قضيه اين بازي نباش اصلا بي خيالش شو ، مگر خودت نمگيي اصالت اصلي دنياي گيم رو زير سوال برده خب پس از ليست گيمينگ خودت بزارش کنار
    برای مثال من فينال جام باشگاه هاي اروپاي امسال رو نگاه نکردم
    دو تا تیم المانی بودن بیخیالش شدم به من چه هر کي ميبره ببره و نوش جون طرفدارهاش. خودت رو ريلکس کن چون اين قضيه واقعا انقدر ها موضوع پیچیده ای نیستش که ادم بخواد پیگیر باشه و تو ذهن خودش معما ایجاد کنه

حالا میگی یک چیزی بگیم بلکه نظرت عوض شد اوکی :
    اول که کیج کلا تو کارنامش بازی های زیادی نداره و در نسل قبل عنوان Fahrenheit رو تولید کرده که یک اثر فوق العاده از دید منتقدین بود و تئوری های جدیدی رو معرفی کرد و خوشبختانه اون بازی یک نسخه PC هم داره میتونی بازی کنی اما عنوان بعدیش که HR باشه رو من پیشنهاد می کنم بازیش کنی تا به نظر قطعی برسی
    اگه بازی کردی خوشت نیومد و راضی نبودی که هیچی دیگه وقتی خود ادم تجربه کنه و نپسنده جای بحثی نمیمونه و همون طور که بالا گفتم کلا این نوع بازی هارو ببوس بزار کنار از حافظت پاکش کن
    ولی خب اگه بازی کردی خوشت اومد که دیگه به جمع طرفداران بازی خوش اومدی

دوما دیدگاه کیج هر چی که باشه دیدگاهی نیستش که به خاطرش صنعت گیم رو در خطر بدونیم و استین هامون رو بالا بزنیم و کفن بپوشیم ندای مرگ بر کیج بدیم بلکه نظریه این دیدگاه کیج یک نظریه خاص و متفاوت هستش که در بین میلیون ها بازی های رنگارنگ این یک مدل خاص خودش رو هم میخواد وارد کنه و جای تشکر هم داره هیچ اعتراضی هم براش وارد نیست حمایت میشه و میگن تو راحت باش بساز اونم کارشو میکنه

سوم کیج از تجربه ای که از HR داشته نقات ضعف و قدرت خودش رو فهمیده و الان می خواد در بیوند جبران کنه و اگه اونجا بیشتر به کمبود گیم پلی پرداخته اینجا می خواد رفع کنه و هر جنبه کار رو مد نظر قرار بده صبر کنیم بیاد ببینیم چی میشه ، نه که بازی منتشر نشده محکومش کنیم

منم با مراد موافقم! احتمالاً این بحث اینجا هیچ فایده ای نخواهد داشت! همون طور که تو دیگر تاپیک های انحصاری PS3 چنین بحث هایی فایده ای نداشته و نخواهد داشت! : )
    چون همیشه یکی از طرفین مقابل بحث از تجربه بازی های PS3 محروم بوده بنابراین تا بیای توضیح بدی که فلان و بهمان میبینی دو سه تا دست و پای قطع شده اون وسط افتادن : دی

حامد هم کار خوبی نکرده اونجوری گفته
    اقا بنده استفاده از این کلمه (قفس ) را مکروه اعلام میکنم به کار بردن ان گناه نیست اما می توان به کار نبرد

6. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اگه خلاقیت تو حذف رکن اصلی تو یه موضوعی باشه! پس ما کلاً با واژه خلاقیت نا آشناییم! انگار بیایم از یه فیلم تصویر رو برداریم و اسمش رو خلاقیت بزاریم! یکی از مهمترین مواردی که بازی رو از فیلم مجزا میکنه، گیم پلی ـه دوست من!
    ایشون گیم پلی که یکی از مهم ترین بخش های یه بازی هست رو به طور جدی کم رنگ کرده!
    خب من حرفم اینه که بازی ریلیس نشده شما چجوری این حرفو میزنی ؟ ! از کجا معلوم گیم پلی کم رنگ شده باشه ؟ من HR بازی نکردم و لی تاحالا هم ندیدم کسی بیاد بگه که ک آره باو این اصن فیلم و هیچ گیم پلیی نداره !
    من خودم اصن کنسول ندارم و PCGAMER ام مثل خودت ولی این که بیاییم بازیی که به دستمون نمیخواد برسرو با لحن نامناسب انتقاد کنیم خب کار درستی نیست ، برمیخوره به طرفدار بازی (مثلا همین داوود قفس(هرچند خیلی باحاله !دی!) .
    البته سر این که فن های کنسول یه خورده زیادی حساسن موافقم !دی! ولی خب میشه بهتر انتقاد کرد .

درمورد خلاقیت هم ، من میگم باید یه چیز نو و جدید بیاد تو صنعت گیم ، یه چیزای متفاوت ببینیم ، داستانایی با لایه های بیشتر ، گیم پلی های متفاوت و ....خب با اینا پیشرفت میکنیم نه با یه تفنگ و چند تا سربازی که لد میشن و باس بشون شلیک کنی !دی!

جداً متوجه نمیشم این برداشت ها پَرت از پست مراد برای چیه!!! منظور مراد اینه که تو مثل فیلم فقط سکانس و دیالوگ یادت میمونه! و از گیم پلی چیزی تو ذهنت نمیمونه!! یادمون نره یکی از بخش های مهم یه بازی گیم پلی هست!!
    خب مراد خان گل وقتی بازی نیومده از کجا میدونه اینو ؟ آقا بازی ریلیس شه و همین مدلی که شماها میگین باشه منم انتقاد میکنم ولی بعید میدونم .....!!

whether you call them hybrid films or interactive movies or whatever
    این جمله ناقصه ، قبلش یه چی گفته ....ممنون میشم کاملشوبگی.

حسن فقط خطابه حرفم با تو چون ميدونم تعصبي نداري
    یعنی ما داریم ؟
    Last edited by mjorh; 09-06-2013 at 17:19.

8. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به عشق من فحش ندید بینیم
    منم هیچوقت نتونستم با بازی هایی مثله devil may cry حال کنم ... برم تو تاپیکش بگم که چی بشه .... والا
    (تو دلم میگم اصلا واسه چی میسازن این بازیو اه اه )

به نظر من که این سبک بازی رو خود آقای کیج خیلی خوب از پسش بر اومده.
    اولین بار که فارنهایت رو بازی کردم ، همون اولش بازی منو گرفت.خوشم میاد آقای کیج دنبال چیزی رفته که داره باش حال میکنه.

ولی اصلا نتونستم walking dead رو زیاد بازی کنم :| یه جوری بود.
    جوراسیک پارک هم بد نبود.

(همینجوری یه چیزی گفتیم ما این وسط ، فک کنید مادر عروسم من)

10. 6 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خب مراد خان گل وقتی بازی نیومده از کجا میدونه اینو ؟ آقا بازی ریلیس شه و همین مدلی که شماها میگین باشه منم انتقاد میکنم ولی بعید میدونم .....!!

+

یعنی ما داریم ؟
    خوب حميد من با توجه به سه چيز اين نظرو دارم :

1. بازي كردن بازيهاي قبلي كيج من جمله فانهاريت و هوي رين
    2. تماشاي تقريبا يك ساعت از گيم پلي بازي بياند كه تا حالا اومده
    3. حرفايي كه در مورد بياند و نوع تبليغ بازي انجام داده(از كاور بازي تا درگير كردن سينما و ...)

حالا اينكه در اينده و هنگام عرضه بازي چه اتفاقي مي افته رو كسايي كه از روند كاري كيج دفاع مي كنن هم نميتونن بگن....يعني فعلا همه داريم اون چيزي كه تا حالا ديديم رو در موردش صحبت مي كنيم

+

نه تو كه طرفدار لوين هستياين پرسش تو رم جواب دادم بقيش سوالي داشتين پروفايل هستيم خدمت دوستان

.
    Last edited by halflife g; 09-06-2013 at 17:54.

12. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تصاویر جدید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

تریلر بازی در نمایشگاه E3 2013 .

دانلود (کیفیت بالا) .37 MB :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ™...; 11-06-2013 at 09:20.

14. 9 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

محتوای مخفی: عجبا !!! 
    هی میخوام پست ندم هی میخوام پست ندم مثل اینکه نمیشه خداوکیلی !!

چرا ما هنوز یاد نگرفتیم در حد و اندازه ی خودمون صحبت کنیم ؟ چرا یاد نگرفتیم که حد و مرز خودمونو بدونیم بعد حرف بزنیم ؟ نه خدایی چرا ؟ اینی که 2 تا بازی کردیمو 2 تا نقد خوندیمو چند تا خبر گذاشتیم یعنی در این حد رسیدیم که بیایم کار یکی از بازیسازای دنیا رو ببریم زیر سوال ؟ اونم چه جوری ؟ اینجوری که بهش بگیم ایشون بازی سازی بلد نیست اینا فیلمه داره میسازه بازی نیست که !! یعنی بعضیا الان متوجه شدن توی این فروم که دیوید داره فیلم میسازه و خود دیوید اصلا حالیش نیست فیلم و بازی چی هست !!! اصلا نمیدونه بازی رو چجوری میسازن باباش پولدار بوده الان موفق شده !!!

بس کنید این بحثاتونو بابا . آقایی که سلیقت به اینجور بازیا نمیخوره اولا اصلا لزومی نداره مطرح کنی . دوما اگه میخوای مطرح کنی یه بار گفتی تموم شد رفت نه اینکه هر صفحه میای یه چیزی میگی واسه خودت !! نظر شخصیتم نکن تو ... ملت و گیمرها ! اینایی هم شما مطرح میکنی انتقاد نیست انتقاد شخصیه نظرته که به درد خودت میخوره یه بار گفتی تموم شد رفت !! حالا باز صفحه ی بعد هم بیا بگو ! من نمیدونم این ملت چرا خوابشون نمیبره اگه یه شب از سونی و انحصاریاش بد نگن ...

خیلی جالبه آخه کاربر فعال یه فروم توی یه کشوری به اسم ایران میخواد به دیوید کیج بازیسازی یاد بده ! این اثر یه شاهکاری میشه شاهکار تر از هوی رین . با متای بالای 88 . آقا خوشت نمیاد بازی نکن تموم شد رفت ... این تاپیکو اصلا از ذهنت پاک کن گذرت اینور نیفته وقتی میبینی سلیقت به این بازی نمیخوره تموم شد رفت دیگه نمیخواد بیای اینجا به دیوید کیج پند بدی که فرق بازی و فیلم چیه . شما ببخش ایشون تازه کاره عقلش به این چیزا نمیرسه تو عمرش 2 تا بازی داده بیرون اصلا حالیش نیست چیکار میکنه شما به بزرگیت ببخش !

والا منم همه میشناسن . کنسول ایکس باکس ندارم اصلا از ایکس باکسم بدم میاد به قول ایشون مفتی بهم بدن بازی نمیکنم باهاش !! از متاهای بازیهاش هم معلومه اوضاعش چجوریه !!! تا حالا اسم منو ( MohammadT15 ) توی تاپیک انحصاری ایکس باکس کسی دیده ؟کسی دیده نظر بدم ؟ حرف بزنم ؟ نه آقا خوشم نمیاد کنسولشو ندارم متاهای بازیاش قابل بحث نیست اصلا هیچی نمیگم مگه چاقو گذاشتن زیر گردنم که آقا باییییید بری اینجا !!!

یکم به سلایق هم احترام بذارید مشکلا حل میشه

16. 10 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در نمایش E3 زاویه دیگه ای از شخصیت جودی(الن پیج) به نمایش در اومد که قبلا نمایش داده نشده بود، زمانی که به جذب نیروهای نظامی در میاد و تمرینات سخت نظامی رو انجام میده، می تونید از [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] ببینید.

والا منم همه میشناسن . کنسول ایکس باکس ندارم اصلا از ایکس باکسم بدم میاد به قول ایشون مفتی بهم بدن بازی نمیکنم باهاش !! از متاهای بازیهاش هم معلومه اوضاعش چجوریه !!! تا حالا اسم منو ( MohammadT15 ) توی تاپیک انحصاری ایکس باکس کسی دیده ؟کسی دیده نظر بدم ؟ حرف بزنم ؟
    +
    یکم به سلایق هم احترام بذارید مشکلا حل میشه

محمد جان، تا زمانی که هر شخصی یا یه سری سخت افزار و نرم افزار (تاکید روزی افزار!) که می خواد PS باشه XBOX باشه یا PC ، اینقدر ارتباط برقرار کنه و احساس علاقه و نفرت شدید شکل بده تا اون حد که بخواد به خاطر نظر شخصی بقیه افراد (تاکید روی افراد!) درباره ی اون "افزار"، بهشون توهین کنه و همه چیز رو با دید "دشمنی" و "مبارزه" و "جنگ" ببینه وضعیت همینه. اون قسمت آخر صحبت هات که نقل قول گرفتم رو امیدوارم واقعا بهش اعتقاد داشته باشی.

18. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •