اگه DEAD SPACE 3 ترسناک شد چی؟
خب از نظر اون تاریکی که صفحه قبل گفتم ، یه خورده به بازی امیدوار شدیم
بازی نمیتونه تغییر نکنه اگه تغییر نکنه که دیگه 3 نیست همون 2 میشه فقط گاهی اوقات این تغییرات باب میل ما نیستند.. همین...
این نسخه هم به نظرم بازی خوبی میشه![]()
تصاویر جدید از بازی:
تاریخ عرضه فبریه 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه 2 رو بازی کرده بودم خیلی جلب و ترسناک بود
ولی یه جورایی به نظر میرسه که نسبت به dead space 2 تغییرات کمی داشته.
به هر حال منتظرشم
این تصویرامید ها رو تا حدودی به سبک بازی زنده نگه میداره!ترس و وحشت با توجه به اینکه برخی مراحل با یکی دیگه همراه هستیم,باید 2 برابر شماره های قبل باشه والی .... : |
ببخشید.
سبک بازی تو پست اول تاپیک چیه؟
منظور همون HORROR دوست عزیز سوم شخص هم میشه Third Personسبک بازی تو پست اول تاپیک چیه؟
از محسن عزیز هم بخاطر عکسا واقعا ممنونم![]()
تاریخ انتشار بازی اعلام شد
بازی در آمریکای شمالی، 5 فوریه و در اروپا 8 فوریه منتشر خواهد شد...
تریلر جدید و اسکرین شات های جدید از بازی و منتشر شده در گیمزکام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)