تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 16 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 157

نام تاپيک: Rig'n'Roll

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

چی؟ جان من؟ قربونت دستت اصلا بهش توجه نکرده بودم!با چه پسوندی آهنگ رو گذاشتی؟
    عالیه.قابلیت پخش آهنگ هم داره.

یه آهنگ تو بازی هست شبیه آهنگای ایرانی جالبه شبیه به آهنگاهی خدابیامرز ناصر عبدواللهی هستش وقتی رادیو رو روشن میکنی همون آهنگ اولی با کلید(I) تراک رو عوض کن و باکلید (J) رادیو رو بعد آهنگ رو گوش کن!
    پسوند که نوشتم MP3 هست فقط تو بازی باید کل شبکه های رادیو رو بگردی تا اون شبکه خودت رو پیدا کنی .
    دیشب یه بار از oxnard بردم به mi-wuk willage تقریبا 40 دقیقه ای طول کشید راهش هم آخراش دو طرفه و کوهستانی شد خیلی جای قشنگی بود gts همچین منظره هایی نداره .

2. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اول اینکه لینک تورنت در پست اول ایراد داره ولی زیاد مهم نیست چون شما اگر بگردی یکی دو جین لینک تورنت گیر میاری
    مورد دو اینکه گرافیک بازی به gts نمی رسه ولی خوب نسبت به ets و همچنین kor بهبود زیادی داشته
    نقشه مسیر ها واقعا طولانی هست
    اما ایراد اصلی : آپگرید کردن خودرو واقعا مسخره هست
    بطور مثال شما با خرید یک یدک کش به قیمت 70000 دلار می تونید یک موتور 600 بخرید و روی خودرو نصب کنید در حالیکه با خرید یک یدک کش 220000 دلاری باز هم نهایت یک موتور 600 اسبی می تونی بخری که به نظرم جالب نیست
    جی پی اس یکم بازی در میاره کلا شما به تابلو ها توجه کنید مطمئننا بهتر به مقصد می رسی
    لینک تورنت رو من گذاشته بودم خودم هم با همون تورنت بازی رو دانلود کردم والان بازی میکنمش چون هر جا رو گشتم لینک مستقیم و ف ی ل ت ر نشده بازی رو پیدا نکردم . تازه تو ده تا لینک تورنت همین یکیش هنوز فعال بود اونای دیگه peers و seed مربوط به لینکشون و سرعت دانلودشون 0 بود این یکی 20-30 تایی داشت و سرعت دانلودش 140 بود خلاصه که بهتر از این من یکی که چیزی گیر نیاوردم .
    و در مورد دوم بازی فقط گرافیک که نیست دوست عزیز تو gts نور پردازی و سایه ها معذرت میخوام افتضاحه همه ماشینا یه سایه مربع شکل دارن و بس اونم زیر ماشین.
    نور روز ، طلوع و غروب آفتاب تو gts اصلا حس نمیشه بر عکس RNR .
    تو gts از آسیب فیزیکی ماشین ها خبری نیست تعمیر گاه رفتن فقط جنبه تشریفاتی داره .
    و در مورد راه ها هرچقدر نقشه بزرگتر و راه ها طولانی تر باشه که بازی طبیعی تره .
    آپگرید که خب اگه میخواین با gts مقایسش کنید که اون فقط سه تا آپگرید داره که فوق العاده ساده هست و اصلا جالب نیست باز صد رحمت به rnr .
    نمیگم rig'n'roll بازی بی نقصیه و از هر جهت کامل ولی اگه گرافیک رو بذاریم کنار که تازه از اون لحاظ زیاد با هم تفاوتی ندارن میبینید این gts هست که حرفی برای گفتن نداره .(انصاف داشته باشید )
    با تشکر و احترام خدمت شما دوست عزیز .

4. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من با نورنت تا حابا تونستم 1 گیگش رو دان کنم.....بابا سرعتش خیلی کنه راهی نداره برا زیاد کردن/؟؟؟؟محدوده سرعت هم رو نامحدوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شما پهنای باند را بذار روی حداکثر
    و مهمتر اینکه محدودیت ارسال را بذار روی حدعقل(فکر کنم یک کیلوبایت)
    اگر محمدودیت ارسال را کم نکنی سایر کاربران از سیستمش ما دانلود می کنند و هم حجم از دست می دی و هم سرعت دانلود پایین میاد
    اگر این موارد را انجام دادی و نشد یک لینک دیگه پیدا کن

تو gts از آسیب فیزیکی ماشین ها خبری نیست تعمیر گاه رفتن فقط جنبه تشریفاتی داره .
    آسیب را من کاملا قبول دارم که تصادفات عالی کار شدن یک تصادف داشتم که تا خودرو متوقف شد چند دور دور خودش چرخید و کلی گردو خاک کرد
    اگر در gts همچین تصادفی می کردم نهایت یا خودرو درجا متوقف می شد یا بار اسیب می دید

اما در مورد لینک بازی
    من هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم یعنی دانلود را صفر می زد
    با هیتلر شکن یک لینک تورنت پیدا کردم که سرعت دانلودش انصافا خوب بود(با هیتلر شکن بالای 250 با تورنت دانلود داشتم)
    به هر حال منظورم این بود که اگر دوستان وقت گران بها را بذارن بازم لینک تورنت برای دانلود این بازی هست

6. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من لینکای 400 مگی نت لود رُ دارم اگه خواستین بگین مستقیم کردنش با خودتون
    نیکی و پرسش ؟!
    اگه ف ی ل نیست و محدودیت دانلود نداره و سرعتش خوبه که عالیه حتما این کارو بکن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

پسوند که نوشتم MP3 هست فقط تو بازی باید کل شبکه های رادیو رو بگردی تا اون شبکه خودت رو پیدا کنی .
    دیشب یه بار از oxnard بردم به mi-wuk willage تقریبا 40 دقیقه ای طول کشید راهش هم آخراش دو طرفه و کوهستانی شد خیلی جای قشنگی بود gts همچین منظره هایی نداره .
    یا علی حامد وحشدناک طرفدار rig'n'roll میباشد.آره بخش جاده کوهستانیش رو چندین بار رفتم اما اون جاده کناری رو یه بار تو هوای بارونی رفتم.
    خوب ولی چه فایده بازی به ای قشنگی داره زد حال میزنه بازم مشکلش ریستارتش برگشته.
    دنبال نسخه 3.56GB (PC RIG.N.ROLL THE ULTIMATE TRUCK DRIVING EXPERIENCE هستم اگه آغای (OnT!me) لینکش رو آماده کنن که همه بتونن از یه لینک دانلود کنن.
    چون نسخه نهایی حجمشم بیشتره خداکنه این مشکل من رو نداشته باشه. نسخه خودم رو حجمش رو از روی dvd گرفتم 3.17 بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

بابا شیشه خورد میشه با کمک فیزیک میریزه رو زمین پخش میشه!

خو حالا مثلا این چه ربطی داشت؟!!
    Last edited by nice 2000; 05-06-2012 at 13:04.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

فیلتر که 99.99 درصد دانلود سنترها تو کشور ما بستن همونطور که گفتم باید مستقیمش کنید
    لینکها اینان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اوکی مستقیمش میکنم به زودی...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یا علی حامد وحشدناک طرفدار rig'n'roll میباشد.آره بخش جاده کوهستانیش رو چندین بار رفتم اما اون جاده کناری رو یه بار تو هوای بارونی رفتم.
    خوب ولی چه فایده بازی به ای قشنگی داره زد حال میزنه بازم مشکلش ریستارتش برگشته.
    دنبال نسخه 3.56GB (PC RIG.N.ROLL THE ULTIMATE TRUCK DRIVING EXPERIENCE هستم اگه آغای (OnT!me) لینکش رو آماده کنن که همه بتونن از یه لینک دانلود کنن.
    چون نسخه نهایی حجمشم بیشتره خداکنه این مشکل من رو نداشته باشه. نسخه خودم رو حجمش رو از روی dvd گرفتم 3.17 بود.
    قبلا بدجوری معتاد gts بودم ولی الان میبینم نصف عمرم به فنا رفته .
    بخاطر وقت کم و این gts من از خیر بازی هایی مثل deus ex ,assassins revolution ,darkness2 و خیلی بازی های دیگه گذشتم . الان اگه اینقدر محکم میگم rnr از gts بهتره مطمئن باشید که بهتره .
    این بازی برف هم داره یا فقط بارونه ؟
    اگه مثل بازی fuel همه جور آب و هوا داشت عالی بود برف بارون طوفان گرد باد رعد وبرق .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

فیلتر که 99.99 درصد دانلود سنترها تو کشور ما بستن همونطور که گفتم باید مستقیمش کنید
    لینکها اینان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه بگید دقیقا کدوم نسخه و ورژن از بازی هست ؟ رجیستر شده یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •