تغيير رشته پس از اخذ مدرک کارشناسی علوم کامپيوتر به مهندسی چطوری هست؟ سخته يا نه؟
بين دوستان کسی هست اين کارو کرده باشه و منو با زير و بمش آشنا کنه؟
آسان
متوسط
سخت
تغيير رشته پس از اخذ مدرک کارشناسی علوم کامپيوتر به مهندسی چطوری هست؟ سخته يا نه؟
بين دوستان کسی هست اين کارو کرده باشه و منو با زير و بمش آشنا کنه؟
سلام
اگه منظورتون شرکت در آزمون ارشد برای رشته های مهندسی با کارشناسی کامپیوتر باشه، هیچ منعی ندارید. در آزمون وزارت علوم شما میتونید با هر کارشناسی برای هر رشته ارشد شرکت کنید.
البته باید آن قدر درسها را بلد باشید که نمره بیاورید.
سلام،اگه کسی امسال یه رشته شبانه جایی قبول بشه میتونه سال بعد هم کنکور بده.حالا اگه سال بعد همین رشته و دانشگاه رو روزانه انتخاب کنه و قبول بشه تکلیف چیه؟ میتونه ادامه ی واحدها رو بخونه ؟
خیر! پذیرفته شده در دوره شبانه فقط در صورت انصراف حق شرکت در آزمون سال بعد را داره.
اخه یکی از دوستهام شبانه بود ،ترم دوم مرخصی گرفت خوند واسه کنکور،بعد هم روزانه قبول شد البته یه رشته دیگه.حالا نمیدونم انصراف هم داده بود یا نه
طبق دفترچه سال گذشته (آخرین آزمون ارشد)ُ بدون انصراف حق شرکت در آزمون سال بعد را ندارند.
دوست عزیز، سوال اصلی من اینه که بعد از قبولی و ثبت نام در رشته ی روزانه، آیا واحدهایی که در سال قبل ( دوره ی شبانه ) گذروندیم تطبیق میشن یا نه، همشون میپرن و باز باید از صفر شروع کنیم؟ / با تشکر
ببینید. اگر کسی میخواد در آزمون سال بعد شرکت کنه که نمیتونه همزمان سرکلاس هم بره و امتحانهای ترمی را بده.
ولی اگر به فرض کسی چنین کاری هم بکنه و 10-15 واحد هم بگذرونه دیگه دست سنجش نیست؛ بلکه به دانشگاه مبدا و مقصد مربوط میشه که واحدها را بپذیرند یا نه.
فکر نکنم آیین نامه مشخصی در این مورد وجود داشته باشه.
میگم بچه ها.من ارشد قبول شدم.روزانه هم قبول شدم.ولی واحد پاس نشده دارم.اگه نخوام برم،برای کنکور بعدی مشکلی برام پیش نمیاد؟
و اینکه اگه بخوام برم،میشه کاری با این واحد های پاس نشده انجام داد که بعدا پاس بشن؟مثلا یه جورایی ترم بهمنی باشیم؟
زود جواب بدین ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)