نه بابا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اخه من بي كار كه نيستم كه انقدر فارسي تايپ كنم بدشم دروغ باشه.!!!!!!!!!!!درسته؟؟؟؟؟
مموري duo pro هم ميخوره.
هر كيم باور نميكنه مهم نيست.
اخه از 1 سال پيش كودوم گوشي جديدي بوده كه مموري نخوره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اخه من بي كار كه نيستم كه انقدر فارسي تايپ كنم بدشم دروغ باشه.!!!!!!!!!!!درسته؟؟؟؟؟
مموري duo pro هم ميخوره.
هر كيم باور نميكنه مهم نيست.
اخه از 1 سال پيش كودوم گوشي جديدي بوده كه مموري نخوره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
رئیس داری اشتباه میکنی ، اینجا فقط نوشته Card Slot نداره .نوشته شده توسط reza_M
هم gsmarena راست میگه ، هم این دوستمون که w950 داره !
card slot یعنی شکافی برای قرار دادن مموری کارد ، خب این گوشی کارد اسلات نداره ولی این دلیل نمیشه که مموری جانبی نخوره ، همونطور که دوستمون گفتش مموریش زیر باطری میخوره نه توی کارد اسلات .
فکر میکنم توجیه شده باشی .![]()
البته و550 کارت نمیخوره
در ضمن کی میگه کارت نمیخوره
راستی اگه یه دوربین 2 مگاپیکسل اتوفوکوس داشت ، فکر کنم قیمتش به 1 میلیون میرسید ، نه؟
جناب سينا جان
وقتي سايت معتبري ميگه مموري نمي خوره چرا شما اصرار داري كه مي خوره!!!!
گوشي ان 91 مموري مي خوره؟؟؟
من که توضیح دادم ،نوشته شده توسط reza_M
باشه ، به فرض که توی این سایت نوشته شده مموری نمیخوره ، میشه اونجایی که نوشته شده رو اینجا کپی کنید تا بقیه هم بخونن .
توصیه میکنم پست قبلی من رو یه بار دیگه مطالعه کنی .
سلام ،
توی این شکل Card Slot دو تا گوشی رو نشون دادم :
کارد اسلات همون طور که از اسمش پیداست یعنی شکافی برای قرار دادن مموری کارد بر روی گوشی همراه .
بعضی گوشی ها کارد اسلات ندارن ولی میشه مموری کارد در اون ها قرار دا ، می پرسید چطوری ؟ در پشت گوشی و کنار باتری . مثل 6600 که هممون میشناسیمش ، کی میتونه انکار کنه که 6600 مموری کار میخوره .
همچنین 9500 و w950 که هیچکدوم Card ُSlot ندارن ولی مموری کارد دارن ( در کنار باتری )
در سایت gsmarena در مقابل عبارت Card Slot نوشته شده : No
ولی این دلیل نمیشه که قابلیت استفاده از مموری کارد رو نداشته باشه .
رفیق ، بیشتر از این نمیتونم واست توضیح بدم ، این آخرشه ، اگه هنوز عقیده داری که این گوشی مموری کار نمی خوره دیگه من چیزی واسه گفتن ندارم.
Sina.G![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)