ببین گرامی، اینها که گفتن نداشت(اظهر من الشمس...)...یکجور دیگه من حرفمو بزنم: من یا شما ممکن بود در گینه یا در مسکو یا شیکاگو بدنیا میامدیم... کشور و ارزش ویژه دادن به یکسری انسان درون مرزها هیچ توجیه منطقی نداره...یکم دید بین المللی لازمه..چیزی به اسم انسانیت ایرانی نداریم، قواعد و نیازها و اخلاق حقوق اساسی برای موجودی به اسم انسان در سراسر خاک یکیه..
اما من در یک منطقه جغرافیایی بدنیا آمدم. اینجا در شناسنامه ام ثبته. حالا بر فرض شخصی بگه تمام افراد این منطقه احمقن، منم ببینم احمق نیستم و همینطور افرادی دیگه. چرا نباید به حرف کلیش اعتراض نکنم؟
هیچ بحث احساسی نیست ...شما میگی در مجموعه A تا Z همه بد هستند، من میگم به حکم رفتار متفاوت C و H و R فرض شما غلطه.
مگر کسی منکر فضای دروغ آمیز و ریاآفرین-فساد گسترده-دزدیها از پس کوچه ها تا نوک کوه ها میتونه بشه؟ جامعه ایران دچار امراض بیشتر از یک جامعه نرماله و باید درمان بشه.
برای مثال یکی برای شوخی یا توهین به مقدساتش میخاد کل شهر و شبکه و بند و بساط رو ببنده، بعد که میگن غلطه و اعتراضها جواب میده میاد دروغ زنی هم میکنه...
*
عزیزم به ملتی که اینن توهین هم یه نوع لطفه. فکر میکنی تحریم توهین نیست فکر میکنی بعضی از شخصیت ها توهین نیستن برای هر انسانی
فکر میکنی تحریم توهین نیست فکر میکنی بعضی از شخصیت ها توهین نیستن برای هر انسانی
نه من مواردی مثل تحریم و چه و چه ابزارهای اقتصادی در دست کشورها میبینم که ورژن لایت تری هستن از جنگ و توطئه، نه توهین.
ورفتار اون شخصها که منظورتونه هم به خودشون مربوطه مگه با سازوکار دموکراتیک آمدن که من از انتخابشون در سطح جهان خجالت بکشم؟
اگر منظورتون رفتار در گیتها و... است، یکورایی بعد یازده سپتامبر جهانی شده...
**
سادس تجربه خودش رو میگه !
فکر میکنم خارج کشور نرفتی کافی کمی زندگی کنی باهاشون
این ها شبیه تجربه نیست و اگر هم بر فرض رخ داده صرف اینکه یکی در
رفتار فردیش رینگ اسپورت رو ارتقا کل ماشین تلقی میکنه حکم کلی نمیشه، چند تا ایرانی اصلا تا این خطهان؟...از اونور من هم آدم دیدم 300 میلیون ماشین خریده یکذره اخلاقش عوض نشده(اینم تجربه منه دیگه...انحصاری که نیست بیان تجربه ها ؟)
من نگفتم این دیده های غلطه یا نگو(چیزی که شما فرض کردی) گفتم حکمی که از این میگیری دارای سازوکار جامعه شناسانه نیست و غلطه.
و خیلیهاش رو هم که ایشون نقل کرد با پوست و خون! تجربه کردم
ولی چرا بعضیهاش شبیه تجربه نیست؟ برای اینکه من 100بار مسافر هواپیما بودم و شاخ در میارم یکی میگه تو هواپیما بزن و برقص شده...تو خط تهران-بندر که هیچی..تو خط آنتالیا هم از این خبرا نیست!تو خطهای اروپایی که ربایش محسوب میشه! مگه مینی بوسه؟ میگرین آویزونت میکنن! (پس در همه بعیده: داخلی-توریستی-بین المللی)
ایشون یک چیزی شنیده اونی که شنیده این بوده که نرسیده به مرز هوایی روسری ها رو در میارن...فکر کنم این منظورشونه.
حالا دیدی کی رفته و...اینجوری بچه گانش نکنید...
ترولی و انحرافی
خوب شد یک تاپیک ترول راه افتاد هر بحث جدیی رو تشبیه کنیم به ترول بازی...یعنی یکذره بحث عمیق بشه میشه انحراف؟
منم خیلی کوتاه و در حد حوصله گفتنی ها رو گفتم، دیگه حرفی ندارم.