تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با اجرای این طرح موافقید؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 12.24%
  • خیر

39 79.59%
  • نظری ندارم

4 8.16%
صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 56

نام تاپيک: اینترنت ایران ۱۰ دقیقه قطع می‌شود؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چیزی رو که شخصی دیده بازگو میکنه
    شما حق این رو که چی بگه و چطور بگه رو ندارید
    نمیدونم چرا بعضیها به کلمه ایرانی الرژی دارن

عین بعضی از بچه های مذهبی که فقط اشتباهات و گناهان رو از خودشون میدونن نه مذهب (فقط ما بدیم زیبای بده نگاه نکن و ...)

شخصی با هفتاد میلیون دمخور بوده؟...
    از کجا به این حکم کلی رسیده؟
    چرا دارم از خودم دفاع میکنم پس حقش دارم، ولی کسی حق توهین به یک ملت و گروه بزرگی از انسانها : چه ایرانی- چه ترکی-چه افغان-چه فرانسوی، هرچی ... رو نداره
    و این با گفتن منطقی و مودب عیوب فرق داره
    و این آلرژی نیست شعوره..

2. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

باز هم بحث های ترولی و انحرافی
    اینترنت که قطع نشد پس تایپیک رو جمعش کنین دیگه،دیگه این بحث های بی ربط واسه چیه؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خاک بر سر ما ملت ترسو!
    کانادا تظاهرات رو منع میکنن فرداش چند میلیون تو خیابونن!

اینجا میگن اینترنت قطع میکنیم و ...... ملت میان حرفای روشن فکرانه میزنن! : ترو خدا نکنید! اینا دیگه چقد خرن! خب اگه تو خر نیستی یه کاری بکن! (شامل خودم هم میشه!)

5. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با همون یه لیوان اب نخوردن کلی به کفار میشه ضربه زد. این یک اصل اساسی در پدافند غیر عامل محسوب میشه .
    ببنید عزیزان من گاهی دژمن ضربه می زنه ولی ضربش انچنان محکم نیست که ما به نقطه جوش برسیم انوقت ماباید یه ضربه محکم خودمون به خودمون بزنیم تا بجوش بیایم و با انها بجنگیم.
    آب رو بخوریم بعد تف کنیم آمریکا تسونامی بیاد ؟

7. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

خاک بر سر ما ملت ترسو!
    کانادا تظاهرات رو منع میکنن فرداش چند میلیون تو خیابونن!

اینجا میگن اینترنت قطع میکنیم و ...... ملت میان حرفای روشن فکرانه میزنن! : ترو خدا نکنید! اینا دیگه چقد خرن! خب اگه تو خر نیستی یه کاری بکن! (شامل خودم هم میشه!)
    خوب ببین این ریشه در موسیقی ما داره . وقتی اهنگ ایرانی گوش می دی فقط باسن ادم به حرکت در میاد ولی موسیقی اونامخصوصا متال یه جوری گوش می دی می خوای دک و دهن چندنفرو جلا بدی.

9. 2 کاربر از dark-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شخصی با هفتاد میلیون دمخور بوده؟...
    نیازی نیست با 70 میلیون نفر دمخور باشه چون توی 70 میلیون 1 یا 2 یا 3 میلیون نفر شاید خوب باشن (بعید میدونم)
    مونده خوب بودن رو به چی معنی کنی
    چون من خوب بودن رو به شخصی که از خوب بودن حرف میزن نمیگم

از کجا به این حکم کلی رسیده؟
    سادس تجربه خودش رو میگه !
    فکر میکنم خارج کشور نرفتی کافی کمی زندگی کنی باهاشون

چرا دارم از خودم دفاع میکنم پس حقش دارم، ولی کسی حق توهین به یک ملت و گروه بزرگی از انسانها : چه ایرانی- چه ترکی-چه افغان-چه فرانسوی، هرچی ... رو نداره
    و این با گفتن منطقی و مودب عیوب فرق داره
    عزیزم به ملتی که اینن توهین هم یه نوع لطفه. فکر میکنی تحریم توهین نیست فکر میکنی بعضی از شخصیت ها توهین نیستن برای هر انسانی
    ایران رو ولش کن انسانیت فراتر یک نام هست

و این آلرژی نیست شعوره..
    به نظر من هرکسی یه چیزی رو دوست داره یا منافعش در اونه بعد اون رو یه ابزار میکنه برای محافظت (سپر) از واقعیت تلخ
    ولی شما هر چیزی رو بیارید وسط فقط تنها چیزی که میمونه انسانیت ایرانی خوب بودن یا با فرهنگ ایرانی تنها یه انشعاب از انسانیت که بدون نام ایران هم معنی پیدا میکنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببین گرامی، اینها که گفتن نداشت(اظهر من الشمس...)...یکجور دیگه من حرفمو بزنم: من یا شما ممکن بود در گینه یا در مسکو یا شیکاگو بدنیا میامدیم... کشور و ارزش ویژه دادن به یکسری انسان درون مرزها هیچ توجیه منطقی نداره...یکم دید بین المللی لازمه..چیزی به اسم انسانیت ایرانی نداریم، قواعد و نیازها و اخلاق حقوق اساسی برای موجودی به اسم انسان در سراسر خاک یکیه..
    اما من در یک منطقه جغرافیایی بدنیا آمدم. اینجا در شناسنامه ام ثبته. حالا بر فرض شخصی بگه تمام افراد این منطقه احمقن، منم ببینم احمق نیستم و همینطور افرادی دیگه. چرا نباید به حرف کلیش اعتراض نکنم؟
    هیچ بحث احساسی نیست ...شما میگی در مجموعه A تا Z همه بد هستند، من میگم به حکم رفتار متفاوت C و H و R فرض شما غلطه.
    مگر کسی منکر فضای دروغ آمیز و ریاآفرین-فساد گسترده-دزدیها از پس کوچه ها تا نوک کوه ها میتونه بشه؟ جامعه ایران دچار امراض بیشتر از یک جامعه نرماله و باید درمان بشه.
    برای مثال یکی برای شوخی یا توهین به مقدساتش میخاد کل شهر و شبکه و بند و بساط رو ببنده، بعد که میگن غلطه و اعتراضها جواب میده میاد دروغ زنی هم میکنه...

*
    عزیزم به ملتی که اینن توهین هم یه نوع لطفه. فکر میکنی تحریم توهین نیست فکر میکنی بعضی از شخصیت ها توهین نیستن برای هر انسانی
    فکر میکنی تحریم توهین نیست فکر میکنی بعضی از شخصیت ها توهین نیستن برای هر انسانی
    نه من مواردی مثل تحریم و چه و چه ابزارهای اقتصادی در دست کشورها میبینم که ورژن لایت تری هستن از جنگ و توطئه، نه توهین.
    ورفتار اون شخصها که منظورتونه هم به خودشون مربوطه مگه با سازوکار دموکراتیک آمدن که من از انتخابشون در سطح جهان خجالت بکشم؟
    اگر منظورتون رفتار در گیتها و... است، یکورایی بعد یازده سپتامبر جهانی شده...
    **
    این ها شبیه تجربه نیست و اگر هم بر فرض رخ داده صرف اینکه یکی در رفتار فردیش رینگ اسپورت رو ارتقا کل ماشین تلقی میکنه حکم کلی نمیشه، چند تا ایرانی اصلا تا این خطهان؟...از اونور من هم آدم دیدم 300 میلیون ماشین خریده یکذره اخلاقش عوض نشده(اینم تجربه منه دیگه...انحصاری که نیست بیان تجربه ها ؟)
    من نگفتم این دیده های غلطه یا نگو(چیزی که شما فرض کردی) گفتم حکمی که از این میگیری دارای سازوکار جامعه شناسانه نیست و غلطه.
    و خیلیهاش رو هم که ایشون نقل کرد با پوست و خون! تجربه کردم
    ولی چرا بعضیهاش شبیه تجربه نیست؟ برای اینکه من 100بار مسافر هواپیما بودم و شاخ در میارم یکی میگه تو هواپیما بزن و برقص شده...تو خط تهران-بندر که هیچی..تو خط آنتالیا هم از این خبرا نیست!تو خطهای اروپایی که ربایش محسوب میشه! مگه مینی بوسه؟ میگرین آویزونت میکنن! (پس در همه بعیده: داخلی-توریستی-بین المللی)
    ایشون یک چیزی شنیده اونی که شنیده این بوده که نرسیده به مرز هوایی روسری ها رو در میارن...فکر کنم این منظورشونه.
    حالا دیدی کی رفته و...اینجوری بچه گانش نکنید...

ترولی و انحرافی
    خوب شد یک تاپیک ترول راه افتاد هر بحث جدیی رو تشبیه کنیم به ترول بازی...یعنی یکذره بحث عمیق بشه میشه انحراف؟

منم خیلی کوتاه و در حد حوصله گفتنی ها رو گفتم، دیگه حرفی ندارم.

12. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

یعنی چی با چه اجازه ای همچین کاری رو میکنن؟؟؟
    چقدر ------------------------------ و نمیدونستم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین گرامی، اینها که گفتن نداشت(اظهر من الشمس...)...یکجور دیگه من حرفمو بزنم: من یا شما ممکن بود در گینه یا در مسکو یا شیکاگو بدنیا میامدیم... کشور و ارزش ویژه دادن به یکسری انسان درون مرزها هیچ توجیه منطقی نداره...یکم دید بین المللی لازمه..چیزی به اسم انسانیت ایرانی نداریم، قواعد و نیازها و اخلاق حقوق اساسی برای موجودی به اسم انسان در سراسر خاک یکیه..
    اما من در یک منطقه جغرافیایی بدنیا آمدم. اینجا در شناسنامه ام ثبته. حالا بر فرض شخصی بگه تمام افراد این منطقه احمقن، منم ببینم احمق نیستم و همینطور افرادی دیگه. چرا نباید به حرف کلیش اعتراض نکنم؟
    هیچ بحث احساسی نیست ...شما میگی در مجموعه A تا Z همه بد هستند، من میگم به حکم رفتار متفاوت C و H و R فرض شما غلطه.
    مگر کسی منکر فضای دروغ آمیز و ریاآفرین-فساد گسترده-دزدیها از پس کوچه ها تا نوک کوه ها میتونه بشه؟ جامعه ایران دچار امراض بیشتر از یک جامعه نرماله و باید درمان بشه.
    برای مثال یکی برای شوخی یا توهین به مقدساتش میخاد کل شهر و شبکه و بند و بساط رو ببنده، بعد که میگن غلطه و اعتراضها جواب میده میاد دروغ زنی هم میکنه...

*
    فکر میکنی تحریم توهین نیست فکر میکنی بعضی از شخصیت ها توهین نیستن برای هر انسانی

نه من مواردی مثل تحریم و چه و چه ابزارهای اقتصادی در دست کشورها میبینم که ورژن لایت تری هستن از جنگ و توطئه، نه توهین.
    ورفتار اون شخصها که منظورتونه هم به خودشون مربوطه مگه با سازوکار دموکراتیک آمدن که من از انتخابشون در سطح جهان خجالت بکشم؟
    اگر منظورتون رفتار در گیتها و... است، یکورایی بعد یازده سپتامبر جهانی شده...
    **

این ها شبیه تجربه نیست و اگر هم بر فرض رخ داده صرف اینکه یکی در رفتار فردیش رینگ اسپورت رو ارتقا کل ماشین تلقی میکنه حکم کلی نمیشه، چند تا ایرانی اصلا تا این خطهان؟...از اونور من هم آدم دیدم 300 میلیون ماشین خریده یکذره اخلاقش عوض نشده(اینم تجربه منه دیگه...انحصاری که نیست بیان تجربه ها ؟)
    من نگفتم این دیده های غلطه یا نگو(چیزی که شما فرض کردی) گفتم حکمی که از این میگیری دارای سازوکار جامعه شناسانه نیست و غلطه.
    و خیلیهاش رو هم که ایشون نقل کرد با پوست و خون! تجربه کردم
    ولی چرا بعضیهاش شبیه تجربه نیست؟ برای اینکه من 100بار مسافر هواپیما بودم و شاخ در میارم یکی میگه تو هواپیما بزن و برقص شده...تو خط تهران-بندر که هیچی..تو خط آنتالیا هم از این خبرا نیست!تو خطهای اروپایی که ربایش محسوب میشه! مگه مینی بوسه؟ میگرین آویزونت میکنن! (پس در همه بعیده: داخلی-توریستی-بین المللی)
    ایشون یک چیزی شنیده اونی که شنیده این بوده که نرسیده به مرز هوایی روسری ها رو در میارن...فکر کنم این منظورشونه.
    حالا دیدی کی رفته و...اینجوری بچه گانش نکنید...

ترولی و انحرافی

خوب شد یک تاپیک ترول راه افتاد هر بحث جدیی رو تشبیه کنیم به ترول بازی...یعنی یکذره بحث عمیق بشه میشه انحراف؟

هر سیستم حکومتی رو ملتش میسازن علاوه بر اون هر نظام ایدولوژیک براساس نتایجش سنجیده میشه (فکر میکنم کوتاه تر از این نمیشه)
    نتایجی که ما بدست اوردیم چیه
    اگه بیشتر فکر کنیم میفهمیم که هیچ وقت اصول رو از زاویه معرفتی دنبال نمیکنیم تعریف ملت ما اینه چیزی که نفع داره خوبه و چیزی به نفعمون نیست بده و تابع هیچ گونه اصول یکسان نیستیم که بر همه دلالت کنه
    من با هیچ کدوم از عقاید و علایقی مخالف نیستم مشکل اصلی که در جامع ما وجود داره اینه که نمی تونیم بپزیریم که برای بدست اوردن چیزی مشترک باید مشترکات رو دنبال کنیم
    شخصی از ایران بد میگه ولی از لندن نه چرا ؟ سادس چون شخصی که اونجا زندگی میکنه راحتی رو با این که مال اون کشور نیست رو احساس میکنه راحتی که در اینجا نمیبینه و این راحتی حاصل یک کلمه نیست حاصل
    یک جامعه هست جامعه ای که تشکیل شده از انسان های با طرز فکر متفاوت ولی معتقد به اصول یکسان ( انسانیت ) حقوق یکسان احترام که یک اصول انسانی فراتر از منافع، حاصل انسان بودن نه یک ابزار

ماشین(خودرو) اونجا هم هست اینجا هم هست امار تصادفاتمون رو دیدید با اینکه تلوزیون ماهواره هست خیلی راحت رانندگیشون حتی زندگیشون رو میبینیم ولی هیچ تفاوتی در ما نمیکنه چرا؟
    چون به ایده ال ها فکر نمیکنیم محدود شدیم به یک نام که با اون نام هرچی که دوست دارن به خوردمون میدن مثل مذهبی یا ....

ممنون
    Last edited by B U L U T; 26-05-2012 at 22:28.

15. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

چی میگی بابا؟خدایی موضوع تاپیک رو ببین و با پست های بچه مقایسه کن
    چند نفر ریختین تو این تایپیک و به کل مردم این کشور توهین میکنین و باز دم از فرهنگ میزنین،خدایی آدم اعصابش خورد میشه
    از همون اول که جناب Переклад не اون دوتا پست رو نوشتن فهمیدم که بحث تو این تایپیک دیگه تموم نمیشه و شر تازه شروع شده
    اونایی که دارن به کل ملت ایران توهین میکنن و به همه میگن بی فرهنگ،با همین جملشون فرهنگ خودشونو رو دارن نشون میدن و کلا اساس فرهنگ رو دارن زیر سوال میبرن
    حالا شما میگی این بحثا انحرافی نیست؟

17. 3 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •