خب متاسفانه
CVG 7.5
Edge 7
Polygon 7
psu:9
Videogamer - 7/10
Polygon - 7/10
Ibtimes.co.uk - 8/10
GodisaGeek - 8/10
Gamespot : 8
خب متاسفانه
CVG 7.5
Edge 7
Polygon 7
psu:9
Videogamer - 7/10
Polygon - 7/10
Ibtimes.co.uk - 8/10
GodisaGeek - 8/10
Gamespot : 8
البته بايد گفت بازي با همين meta فعليش كه 80 هست از نظر من يه سر و گردن از بقيه HnS هايي كه امسال اومدن سرتر......مساله اينجاس كه پشت سر هم منتشر كردن از چند نسخه يك بازي تو يه نسل مصيبت اين نسل بود كه باعث افت خيلي از عناوين شد و به اين عنوان هم سرايت كرد(البته بازي نسخه فرعي هست و نميشه ازش انتظار يه امتياز در حد نسخه اصلي داشت)
در روزهاي آينده امتيازهاي مشابه ديگري رو هم براي عناوين ميلك شده ديگه اي مثل gears خواهيم ديد
.
Last edited by halflife g; 07-03-2013 at 23:14.
خوب بازی رو سفارش دادم،459 درهم،ناقابل................
حدود 280 هزار تومن دراومد واسم............
انشالله که زود به دستم برسه...........................
+
قرار اگه وقت شد یه نقد واسه بازی بنویسم..................
دست به قلم میشویم،دوباره..........
از دبی خریدی.؟ : دی
چرا این قدر گرون برا من الان گفتن 230 تومن که شنبه سفارششو میدم بیارن
در مورد نكات مثبت و منفي بازي كه از اكثر سايتا خووندم :
نكات مثبت :
مدت زمان بازي حدود 7 تا 9 ساعت هست
خشونت و گيم پلي بازي كماكان زيباس
مولتي پلير بازي و بخش coop به ارزش و زمان بازي اضافه كردن(به جز گيم اسپات تقريبا اكثر سايتا تعريف كردن كه در زير چند نمونه مي بينيد ولي در كل ايرادهايي هم داشته از نظر همين سايتها اين بخش)
Pslifestyle :
Polygon :Multiplayer gives Ascension longevity and freshness the series lacked.
Co-op Trial of the Gods is fantastic.
Videogamer :God of War: Ascension's multiplayer suite is beyond even my optimistic expectations for Sony Santa Monica's first real attempt at a multiplayer title set in the God of War universe, and it's easily the best realization of a third-person action game translated to online multiplayer
Edge:A thrilling take on competitive multiplayer
Psuthere’s plenty in Ascension’s multiplayer that deserves to survive the transition to PS4
نكات منفي:Multiplayer brings the universe to life in an addictive online arena.
صحنه هاي خاطره انگيز و حماسي بازي به مانند شماره هاي قبل نيس و كم تعداد و باسها به مانند قبل خاطره انگيز نيستن
روند نامتعادل بازي
ايرادهايي هم به داستان و شخصيت كريتوس وارد شده كه بايد بازي كرد و ديد
.
Last edited by halflife g; 08-03-2013 at 01:23.
یک نکته ای که تو ذهن من بود تجربه ای که سانتا با مولتی بازی به دست میاره و با ارائه اون برای نسخه های اینده از این تجربه بهره ببره و یک چیز کامل تر ارائه بده
خب تا اینجا هم مولتی خوبی هم ارائه داده و اکثرا ازش راضی بودن و میشه گفت مولتی بر پیکره بازی نزده که به این وضع افتاده پس میمونه کمپین
تو دمویی که من بازی کردم از بازی راضی نبودم ولی نه دیگه تا این حدیعنی یک میانگین 85 الی 89 رو براش پیش بینی کرده بودم ولی واقعا ورق برگشت و من ناراضی هستم از این اوضاع
این نکته رو موافقم یعنی یک چیزی که بهش دست یافتم همین نکته بود ولی باز گفتم تا این حد اوضاع اشوب نمیشهروند نامتعادل بازي
منتظر بمونیم بینیم IGN چه نمره ای رو میده که عجیبه این دفعه دیر کرده
با این حال انتظار این سطح نمرات رو نداشتم بالاخره یک نسخه فرعیه ، قبوله اخر نسله و موارد تکراری میشه و الان یک بازی با میانگین 86 یک بازی سطح بالا محسوب میشه ولی واقعا من احساس می کنم منتقد ها سخت گیری کردن.
بالاخره کاریه که شده و نمیشه ازش بی تفاوت رد شد اما خب باید تجربه کنم ببینم این چیش از DMC کم بوده![]()
چه خبره بابا جفتتون گرون گرفتید بازی برا در اومد حدود 4 تومن
خوب به قول یکی از بچه ها این از اون سری بازیهاییه که باید تهیه شه . متا هم ضعیف باشه نمیشه بهش نه گفت . البته ضعیف که نیست دورو بر 80 اینطورا بچرخه میشه متای خوب . البته من هنوز بازی نکردم اما هر چی باشه میدونم بدم نمیاد . اما خوب به قول حامد از این نمره ها هم نمیشه گذشت دیگه ... امیدوارم این یه دست گرمیی باشه برای GOW4 توی نسل بعدی !
اینم نمرات بازی از 10 هستن دیگه نمینویسم :
Vandal Online : 9.2
3DJuegos : 9.1
Eurogamer Portugal : 9
Eurogamer Italy : 9
Gaming Trend : 9
Playstation Universe : 9
Destructoid : 9
Meristation : 8.7
Cheat Code Central : 8.6
Machinima : 8.5
SpazioGames : 8.5
Playstation LifeStyle : 8.5
Game Trailers : 8.3
Metro GameCentral : 8
GamesBeat : 8
Gamereactor Denmark : 8
The SixthAxis : 8
Telegraph : 8
Gameblog.fr : 8
Game Spot : 8
Push Square : 8
Game Revolution : 8
Playstation Official Magazine UK : 8
The Globe And Mail : 8
InsideGamer.nl : 8
EGM : 7
Gamer.nl : 7
Gamereactor Sweden : 7
Eurogamer Sweden : 7
Polygon : 7
GamesRadar : 7
VideoGamer : 7
Edge Magazine : 7
Toronto Sun : 7
Meta : 79
Last edited by MohammadT15; 09-03-2013 at 10:44.
دو سه تا از وب سایت های معتبر از جمله IGN و eurogamer و gameinformer هنوز دارن بازی رو نقد می کننو نمره ندادن
الان داشتم می خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز داره بخش مولتی بازی رو انالیز میکنه ، مثل این که اون دو تا سایت دیگه هم مولتی رو دارن انالیز میکنن
خوب بالاخره بازی رو گرفتم .
سرم این روزا شلوغه ولی حتما سر فرصت یه نقدی چیزی انجام میدم البته با همین یه ساعت که جلو رفتم میتونم بگم بازی عالیه به نمره ها کاری نداشته باشید ! گرافیک به نظر من جز 3 بازی برتر این نسله و در کنار UC و GEOW و نسخه سوم همین بازی قرار میگیره .
در مورد گیم پلی کلا نمیتونم درست نظر بدم چون تنها بازی سبک H&S که گیم پلیشو دوست دارم همین سری GOW هستش و بقیه رو کلا نمیتونم تحمل کنم !( منجمله همون متال گیر کذاییه پلاتینیوم
)این نسخه هم تقریبا کپی نسخه پیشین هستش یه ذره فقط این پلتفرمینگ کار زیاد شده که من استقبال میکنم کلا
داستان هم فعلا نظر نمیتونم بدم ولی حداقل تا اینجا که روندش عالی بوده
خلاصه اینکه بگیرین لذت ببرین
+
دوستان میخوان تهیه کنن سریع اقدام کنن که قیمت یه ذره اومده پایین این چند روزه !
+
تاپیک چرا منتقل نمیشه ؟
یه ذره اومده پایین مثلا چقدر برادر ؟ به هر حال دست ما آرزو بر دلان رو هم بگیرین ثواب داره : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)