بهترین موتور سال: فورد اکو بوست 1 لیتری توربو (Ford Focus)
بهترین موتور سبز سال: جنرال موتورز 1.4 لیتری (Chevrolet Volt, Opel Ampera)
بهترین کارایی: فراری 458 (Ferrari 458 Italia, 458 Spider)
بهترین موتور زیر یک لیتر: فورد 999cc اکوبوست (Ford Focus)
میشه مدارک اون لیست که از لحاظ خرابی ماشین اندازه گیری شده رو ببینم؟
ماشین مثل شورلت ولت زیاده ؟؟؟!!! لطفأ بیشتر راجع به این ماشین تحقیق کنید. تنها ماشینی که میشه با ولت مقایسه کرد تویوتا پریوس هست که اونم در زمینه های تولید انرژی از ولت کم میاره
دیگه هرکسی می دونه که موتورهای توربو همیشه تحت فشار هستن و زودتر زیر این فشار از بین میرن
من کوروت رو با بنز و لامبورگینی مقایسه نکردم مجله معتبر کار اند درایور مقایسه کرده و نتیجش رو هم دیدین این نشونه ی ضعفه که یه ماشین به قول شما با اون تکنولوژی از کوروت کم بیاره با فرض اینکه کوروت تکنولوژی نداره(که اینطور نیست) ماشینی با بدنه ی فیبرکربن با قیمت حدود 110 هزار دلار نیسان GT-R هم که شما میگی توی اکثر پیست های دنیا از کوروت عقب مونده تاپ اسپید هم که برتری با کروت هست شتابهای ثانویه هم که برتری محرض و بی چون چرا با کروت هست توان ترمز گیری کروت با اختلاف تقریبا بالایی نسبت به نیسان برتر هست تو تحمل شتاب گرانش هم کروت اگه بهترین نباشه یکی از بهترینهاست و بالاتر از نیسان قرار میگیره
ژاپنی های که شما قبول داری خودشون با الهام گیری از صنعت خودروسازی آمریکاست که به اینجا رسیدن و رمز موفقیتشون هم قیمت کم در مقابل بازدهی بالاست دقیقأ مثل آمریکاییها که البته کره جنوبی هم داره از ژاپن الهام میگیره. قطعأ دلیلی وجود داره که ژاپن و کره به این سو کشیده شدن
مخترع موتور های 8 ، 10 ، 12 و 16 سیلندر خودروساز های آمریکایی بودن و برای اولین بار توی خودروسازهای آمریکایی استفاده شدن. گیربکس دوال کلاج که شده شهره ی خاص و عام توی اکثر سوپراسپرت ها استفاده میشه سال 1980 توی فورد فیستا نسل یک و فورد رنجر به کار رفته اینها نشونه ی برتری و پیشتازی نیست؟ ابداع و اختراع نشونه ی بارز برتری در تکنولوژیه. به قول یکی از دوستان اگر بخوایم یه ماشین به قول شما برتر از آلمان انتخاب کنیم و اختراعات آمریکایی ها رو ازش دونه به دونه خط بزنیم فکر نکنم چیزی ازش بمونه(با کمی اغراق!)
من یکی از هواداران متعصب و پروپاقرص محصولات آمریکایی هستم ولی هیچ وقت این اجازه رو به خودم نمیدم هیچ خودروسازی رو کوچک بشمارم حتی کیا موتورز و هیوندای موتورز اما سعی دارم جایگاه خودروسازان آمریکایی رو به همه نشون بدم چرا ؟ چون توی این چند سال این اتومبیل های محبوب به دلایلی مثل تحریم ها ، عدم مطالعه ی کافی اتومبیل دوستان در ایران ، عدم استفاده مردم از این اتومبیل ها ، عدم پرداختن به خودروسازان آمریکایی در مطبوعات و مجلات و ... مورد کم لطفی قرار گرفتن هروقت حرف از اتومبیل آمریکایی میشه ناخودآگاه چیزی که در ذهن اکثر مردم ایران نقش میبنده اینه که یه خودروی فرسوده ی پرمصرف متعلق به سی و اندی سال پیش که گوشه ی خیابون رها شده. در حالی که این دیدگاه فقط در ایران وجود داره من به واسطه ی زندگی در کشورهای اروپایی و آمریکایی تا حدودی از دیدگاه و طرز فکر مردم خارج اطلاعات دارم مثلأ میدونم اگر خودروساز آمریکایی توی آلمان نمایندگی نداره دلیل ضعفش نیست دلیلش اینه چون آلمان مردم متعصب و مغرور و خشکی داره حاضر نیستن ماشین غیر آلمانی سوار بشن حتی به سختی میشه باهاشون انگلیسی صحبت کرد با اینکه انگلیسی رو اکثرأ بلدن! این درحالیه که محصولات جنرال موتورز ، فورد و کرایسلر در بیش از 50 کشور دنیا نمایندگی دارن حالا تصور کنید من چند روز پیش با یک نوجوان صحبت میکردم که نشونه ی ضعف محصولات آمریکایی رو عدم استفاده مردم آلمان از این ماشینها میدونست! یا میگفت آمریکایی ها از ضعف تکنولوژی رنج میبرن. ناگفته آشکاره که سطح معلومات مطالعه این گونه افراد در چه حدیه.
الان دیگه معیار سنجش کیفیت یه ماشین استفاده بیش از حد از چرم و چوب نیست الان معیار اصلی برتری ماشین ها در زمینه کیفیت میزان بکارگیری قطعات قابل بازیافت در خودروهاست که در این زمینه فورد رتبه ی اول رو داره و بعد از اون تویوتا و نیسان هستن.
با احترام
.gif)