تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 60

نام تاپيک: حدود 2 میلیون

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

10

اهان پس یعنی شما می گی دل مزخرفه و بدرد این کارها نمی خوره اخه میدونی من خودم تو چند تا سایت دیدم گفته بود گرافیک 525 قولی هست بره خودش از ایسر یا hp یا دل xps مدلی هست که تو بازی حد اقل سه سال لب تاب باشه الا تو این سایتا که ادم واقعا گیج می کنن در مغازه ام می خان تو پاچت کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

4

والا اقای mr gol 5110 بره بازی هایی که من دیدم جواب می ده به نظ من بین hp و ایسوس k53 شزثق 5750 رده سوم رو کسب می کنه بلا خره لب تاب مطرحی اما اینکه مثل هندونه باشه من نمی دونم نگاه اگه بخای تو این تایپیک ها بگردی نظر بهت زیاد تحمیل باید از یه اوستا مشاوره بگیری و یادت باشه من فقط 5110 رو بهت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشنهاد دادم تحمیل نکردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اهان پس یعنی شما می گی دل مزخرفه و بدرد این کارها نمی خوره اخه میدونی من خودم تو چند تا سایت دیدم گفته بود گرافیک 525 قولی هست بره خودش از ایسر یا hp یا دل xps مدلی هست که تو بازی حد اقل سه سال لب تاب باشه الا تو این سایتا که ادم واقعا گیج می کنن در مغازه ام می خان تو پاچت کنن
    من نداشتم دل.فقط این مدل رو از هرکی شنیدم ناراضی بوده
    می گم اگه بازی برات مهمه خب مسلما 525 به دردت نمی خوره.حتی الان 540 هم به دردت نمی خوره و یه سال دیگه بدتر هم می شه(وقتی الان bf3 گرافیک توصیه شده از طرف کمپانی براش amd 5850 و بالاتره(تازه اونم دسکتاپ نه لپتاپ)دیگه یکی دو سال دیگه خدا می دونه).اون سایت هم که گفته 525 واسه خودش غولیه احتمالا شوخی کرده باهات یا منظورش واسه فیلم دیدن بوده که خب اره غولیه!وگر نه اگه مد نظرش بازی و قدرت پردازش و ... بوده که 555 هم غولی نیست.وای به حال 525!560m که تو سری گیمینگ استفاده می شه بعضیا می گفتن واسه بتلفیلد تو ultra کم می اره(بنچمارکها هم تایید می کنن).گرافیک غول یعنی 580 sli یا حد اقل دیگه 560.ا از amd 6950و6970 که تو بعضی لپتاپهای گیم ساسونگ هست
    به هر حال من واسه گرافیک 5110 نگفتم به درد نمی خوره.خود لپتاپ رو گفتم هیچ کی ازش تعریف نمی کنه.حد اقل بیشتریا بد می گن.ولی xps کیفیت خوبی داره.ولی خب گرونه و گرافیک خوبم توش ندیدم من با قیمت مناسب
    در اخر اینو باز می گم اگه خیلی گیمر حرفه ای نیستی و فقط می خوای بازی کنی و کیفیت خیلی واست مهم نیست الان همون 540 هم جواب می ده.شاید 525 هم خیلی از بازیها رو جواب بده.ولی توقع نداشته باش cod mwf3 رو رو high بدون مشکل جواب بده.یا mass effect3 رو

5. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

10

والا من تو یکی از همین تایپیک های خودتون دیدم اسم انواع بازی ها رو زده بود با گرافیک 525 هی گفته بود با بالاترین کیفیت اجرا شد تا 1500 دیگه لب تاب سراغ ندارید برای بازی خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا من تو یکی از همین تایپیک های خودتون دیدم اسم انواع بازی ها رو زده بود با گرافیک 525 هی گفته بود با بالاترین کیفیت اجرا شد تا 1500 دیگه لب تاب سراغ ندارید برای بازی خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز یه لپ تاپ دیگه هست که توی کاتالوگ شرکتش زده حول و حوش 1.500
    juniper TWH
    gt555m
    750gig hard
    core i7
    hd 15.6 screen
    .
    .
    .
    می تونی در موردش تحقیق کنی!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نمی دونم کجا خوندید این مطلب رو.ولی فکر کنم هنوز واسه بعضیا اصطلاحات low,medium,high , ultra تعریف تشده!من black ops رو با ریزولوشن لپتاپ (hd) با anisotropic تقریبا اخر با anti aliasing 4x بازی کردم.بقیه تنظیمات هم مثل texture quality و ... هم تا اخر بالا بود.ولی anti aliasing رو 8x می کردم فریم ریت زیر 25 می اومد.البته اسلو موشن نمی شد زیاد.ولی بعضی وقتها تیک می زد تازه با گرافیک 6770 که تقریبا معادل 555 انویدیاست.حالا نمی دونم مثلا mass effect3 چه جوری با 525 با این تنظیمات راحت اجرا می شه!شاید بعضی بازیها بشه.ولی نه بازیهای خفن که تو کنسولهای 360,ps3 هستندالبته بازم می گم با همون ریزولوشن لپتاپ شاید بتونی اکثر بازیهای الان رو با 540 یا حتی 525 هم احرا کنی.به نظر من تو بازی خیلی وقتها اصلا متوجه افت کیفیت نسبت به تنظیمات پیشرفته تر نمی شی.خیلی هم حساس نباش
    به نظرم اگه از Hp بتونی یه مدل core i5 با همین گرافیک 6770 پیدا کنی بهترین گزینه ست.متاسفانه i5 کم داره تو این سری.مدلهایی که یادمه 6160 .6165 آگه اشتباه نکنم و 6050 هم اگه گیرت بیاد.اینا احتمالا همون 1500 اینا باشه.ولی مثلا n55 نمی دونم از چه قیمت شروع می شه.(اگه i5 داشته باشه البته)i7 هاشفکر کنم از 1700 و خورده ای شروع می شه.شایدم گرونتر شده باشه
    یه بار دیگه بنچمارکهای 52و .540 رو نگاه کردم.خیلی از بازیها رو رو حالت High) high از نظر اون سایت که توضیحات تنظیماتش رو یه جا باید نوشته باشه)با فریم ریت نسبتا قابل قبول25تا30 اجرا کردند.ولی خب در مجموع نمی شه گفت خیلی گرافیکها قوی ای هستند
    Last edited by amin666; 04-04-2012 at 18:43.

9. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

HP Pavilion DV6-6177 اين مدل رمش 4 هستش ميشه بعدا مقدار رم را افزايش داد و 8 برد در صورت نياز ؟؟؟؟
    و اينكه كسي قيمت دقيق با تقريبي اين مدل را نداره ؟؟؟؟

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

الان لپ تاپ تا سقف 2 میلیون با گارانتی معتبر و برای کارای گرافیکی و بازی چی پیشنهادی می کنید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

HP Pavilion DV6-6177 اين مدل رمش 4 هستش ميشه بعدا مقدار رم را افزايش داد و 8 برد در صورت نياز ؟؟؟؟
    و اينكه كسي قيمت دقيق با تقريبي اين مدل را نداره ؟؟؟؟
    بله می شه
    قیمت دقیق ندارم.6180 فکر کنم الان 1820-30 باشه.این یه کم باید ارزونتر باشه دیگه

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

اگه من بعد هربار سوال کردنم خرید کرده بودم الان میتونستم فروشگاه بزنم ولی نخریدم. و برای قول میدم بار آخر کمک میطلبم

Gx680 که میخواستم بشدت نایاب شده. هر نمایندگی زنگ میزنم میگه تموم کردن و نمیارن هم دیگه. Asus n55sf انتخاب دومم بود ولی از قیافش خوشم نمیاد در همین رنج چه پیشنهادی دارید؟ برای گیم و کارای عادی. تا چچندسال هم جواب بده بازی های معمولی رو صواب داره

GE620DX چیه جریانش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •