تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: با مشخصات داده شده چه تلویزیونی بخرم؟

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

درسته، توی فرمتهای ساپورت شده پلاسماها که دوستان فرمودند بستگی به مدل هاش داره؛
    مثلا سامسونگ D495 منم شنیدم فرمتهای تصویری زیادیو ساپورت میکنه.

اینجوری بگم راحت تره:

پلاسمای D455 که 43 و 51 اینچ داره و همچنین، D495 که فقط 51 اینچ داره از سری 4 سامسونگن،

D585 که 51 اینچه سری 5 سامسسونگه،

D6960 که 59 اینچه از سری 6 سامسونگ،

و D8880 که 64 اینچه هم از سری 8 سامسونگه.

و به احتمال زیاد از نظر فرمتهای ساپورتی با سری مربوط به خودشون هماهنگ باشن، چه توی LCD و چه پلاسما.

2. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بهروز از با مرامای لوتی روزگاره...
    بهروز میگم بیا 2 تایی کلیه هامونو بفروشیم، اول دماغ امیدو عمل کنیم، بعد بزاریم رو پول توحید یه تی وی بهتر بتونه برداره
    فدای شما؛ دوست من

از همه ی عزیزانی که در بحث شرکت کردند، عذرمیخوام که فرصت کافی رو ندارم که تمام پست ها رو نقل قول کنم.

راستش من چند روزه که دارم روی تلویزیون های پیشنهاد شده، تحقیق میکنم.

الان میتونم بگم که تقریبا تمام تلویزیون فروشی های تبریز رو گشتم

بچه ها حقیقت اینه که تلویزیون پلاسما، با تلویزیونی که ما الان ازش تو خونه مون استفاده می کنیم، تفاوت زیادی نداره. بعلاوه اینکه اتاق پذیرایی ما فوق العاده پر نور هست. من هم با استفاده از راهنمایی های دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و همچنین دیگر عزیزانی که در بحث شرکت کردند) وسطای ظهر رفتم به یه مغازه ای که یه جورایی در معرض نور قرار داشت و تصاویر تلویزیون پلاسما رو در اون موقع از ظهر دیدم. حقیقت اینه که خیــــــــــــــــــــــل ی زیاد آینه ای میشه و تصویر در اون محو میشه.
    پس با اجازه تون میخوام دور پلاسما رو خط بکشم.

تا جای که من پرس و جو کردم، برای محدوده قیمت 1.200 ، و با سایز 42 اینچ، دو تا تلویزیون مناسب میشه خرید. یکی LG LCD LK4500 (و یا 4300) و دیگری LG LED LV34000 .

آیا در محدوده ی مالی من، به غیر از این مدلها چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟ (راستش سامسونگ ها زیاد به دلم ننشستن)

یکی دو تا سوال نسبتا مهم

• اول اینکه Full LED و Edge LED چی هستن و چه فرق هایی باهم دارن؟
    • دوم اینکه تکنولوژی 2 Picture Wizard چی هست و آیا در مشاهده ی فیلم به درد میخوره یا نه؟!
    • سوم هم اینکه تکنولوژی Clear Voice 2 چی چی هست و چیکار میکنه؟!

راستی یه مورد جالب. به طور کاملا اتفاقی، امروز در یه مغازه ای، دو تا تلویزیون مذکور رو کنار هم دیدم که داشتن تصویر یکسانی رو پخش میکردن.

تصویری که تلویزیون LED میداد کمی تیره تر بود و بهتر بگم تصویر LCD دلنشین تر بود. چرا اینطور میشه؟

من واقعا مونده م که کدومو انتخاب کنم.

امیدوارم دوستان هر چه سریعتر راهنماییم کنن که فردا پس فردا کار رو یکسره کنیم.

وای راستیییییییی قیمت ها افزایش پیدا کرده و LED LV34000 شده 1.300

اینم جهت اطلاع بود!

ممنون از لطفتون.

منتظرتونم
    Last edited by tohidkh; 05-04-2012 at 21:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم.....

5. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

فدای شما؛ دوست من

از همه ی عزیزانی که در بحث شرکت کردند، عذرمیخوام که فرصت کافی رو ندارم که تمام پست ها رو نقل قول کنم.

راستش من چند روزه که دارم روی تلویزیون های پیشنهاد شده، تحقیق میکنم.

الان میتونم بگم که تقریبا تمام تلویزیون فروشی های تبریز رو گشتم

بچه ها حقیقت اینه که تلویزیون پلاسما، با تلویزیونی که ما الان ازش تو خونه مون استفاده می کنیم، تفاوت زیادی نداره. بعلاوه اینکه اتاق پذیرایی ما فوق العاده پر نور هست. من هم با استفاده از راهنمایی های دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و همچنین دیگر عزیزانی که در بحث شرکت کردند) وسطای ظهر رفتم به یه مغازه ای که یه جورایی در معرض نور قرار داشت و تصاویر تلویزیون پلاسما رو در اون موقع از ظهر دیدم. حقیقت اینه که خیــــــــــــــــــــــل ی زیاد آینه ای میشه و تصویر در اون محو میشه.
    پس با اجازه تون میخوام دور پلاسما رو خط بکشم.

تا جای که من پرس و جو کردم، برای محدوده قیمت 1.200 ، و با سایز 42 اینچ، دو تا تلویزیون مناسب میشه خرید. یکی LG LCD LK4500 (و یا 4300) و دیگری LG LED LV34000 .

آیا در محدوده ی مالی من، به غیر از این مدلها چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟ (راستش سامسونگ ها زیاد به دلم ننشستن)

یکی دو تا سوال نسبتا مهم

• اول اینکه Full LED و Edge LED چی هستن و چه فرق هایی باهم دارن؟
    • دوم اینکه تکنولوژی 2 Picture Wizard چی هست و آیا در مشاهده ی فیلم به درد میخوره یا نه؟!
    • سوم هم اینکه تکنولوژی Clear Voice 2 چی چی هست و چیکار میکنه؟!

راستی یه مورد جالب. به طور کاملا اتفاقی، امروز در یه مغازه ای، دو تا تلویزیون مذکور رو کنار هم دیدم که داشتن تصویر یکسانی رو پخش میکردن.

تصویری که تلویزیون LED میداد کمی تیره تر بود و بهتر بگم تصویر LCD دلنشین تر بود. چرا اینطور میشه؟

من واقعا مونده م که کدومو انتخاب کنم.

امیدوارم دوستان هر چه سریعتر راهنماییم کنن که فردا پس فردا کار رو یکسره کنیم.

وای راستیییییییی قیمت ها افزایش پیدا کرده و LED LV34000 شده 1.300

اینم جهت اطلاع بود!

ممنون از لطفتون.

منتظرتونم

دوست من سلام تو LED-LCD های ال جی:
    LV3400 و LV3500 مه هر 2، 50 هرتز هستن با کنتراست 1:3,000,000
    و تو LCD های ال جی:
    LK53000 توصیه می شود که 100 هرتز است با کنتراست 1:150,000

2 Picture Wizard و Clear Voice 2 رو نمیدونم، در بیشتر محصولات ال جی این وجود دارند، چیز مهمی نیست.
    Full LED ها قیمت خیلی بالایی دارند و پشت پنل برای تولید نور از ال ای دی های کوچک استفاده شده است.
    اما در Edge LED تنها در دور پنل برای تولید روشنایی از ال ای دی های کوچک قوی استفاده شده است،
    Edge LED ها قیمت مناسبتری دارند و تولیدشان بیشتر است.

7. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام مجدد

مرسی از بچه ها که میخوان تی وی و کلیه هاشونو بفروشن ، ما کشته و مرده مرام شما ها شدیم بخدا.. حرف ندارین مرسی
    جاستین جان دماغت خیلی ضایع بود دیگه، خدا رو خوش نمی اومد.
    بعد عملت با بهروز یه بلیط کنسرت جاستین دماغ اونم از نوع VIP برات می گیریم پست کنیم.

9. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •