تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 13 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 127

نام تاپيک: برنامه‌ی كلاه قرمزی 91

داره خودمونی میشه amirjamshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    قهقرا

پيش فرض

فاميل دور چه جوريه!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

به نظر من هم فامیل دور از همه بهتره فقط نمیدونم چرا پسر خاله انقدر کم رنگ شده

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من هم فامیل دور از همه بهتره فقط نمیدونم چرا پسر خاله انقدر کم رنگ شده
    به نظر من با هوشمندی خاصی زوج طهماسب-جبلی ، پسرخاله و حتی کلاه قرمزی رو کمرنگ تر میکنند نسبت به گذشته ، میدونید انگار یه جورایی میخوان این دو شخصیت خیلی دست خورده نشن ، چون همه جا اینها رو با نام "کلاه قرمزی و پسرخاله" میشناسند نه مثلا کلاه قرمزی و پسرعمه زا یا ...

نظر شخصیم اینه که میخوان حداکثر بهره برداری از این دو شخصیت رو در فیلمهای سینماییشون انجام بدن .

4. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

فامیل دور: گوش منم موسیخ اییه

راستی بچه ها کسی می دونه اسم اون آهنگی که اون آقای سرود گذاشت و گفت که احساسشونو بگن، اسمش چیه و مال کیه؟

مرسی
    یکی از آهنگ‌های گروه Secret Gardenئه به اسم Atlantia (از آلبوم Songs from a Secret Garden).
    +
    جدّاً تک‌تک تیکه‌هاشون آدمو ریفرش می‌کنه!
    بره: آقای مجری.. خره.. واقعاً خره! + من لیف بودم! :‌دی

و همچنین صدای در مترو.. (توقّع ندارید بتونم صداشو اینجا بنویسم که! :‌دی)
    Last edited by Carl; 28-03-2012 at 17:10.

6. 7 کاربر از Carl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

به نظر من شخصیت فامیل دور کلاً باید حذف می شد تا همه عروسک ها بچه باشند،جو محیط رو بد جوری خراب کرده...اون بره هم باید شخصیتی شبیه حلزون اسفنج باب می داشت نه اون صدای کلفت مسخره...
    یه بنده خدایی تو IMDB می گفت:طنزی که از اول تا آخرش لبخند رو لب هات باشه و منتظر جایی باشی که واقعاً بخندی، اصل ارزش اینو که بهش اً طنز بگی نداره،سرکاریه...(البته اگه کلاه قرمزی رو طنز حساب کنیم)
    اول اینو بگم که نظر شما کاملاً محترمه و هر کسی می تونه برداشت شخصی خودش رو از این مجموعه داشته باشه

ولی دوست دارم یه نکته ای رو عرض کنم:

این که در پست های قبلیم هم اشاره کردم که تقریباً می شه گفت زوج جبلی-طهماسب اسطوره هستند، فقط نظر شخصی خودم و علاقه ی زیاد من به این مجموعه نیست!

با توجه به اینکه خودم هم مدتی تجربه تئاتر (بازی و طراحی صحنه) رو داشتم و متاسفانه الان کنار گذاشته شده و از این دنیای اعجاب انگیز فقط دیدن مداوم تئاتر برام باقی مونده و اینکه تا حدودی مطالعه در مورد تئاتر عروسکی داشتم، می تونم به جرات بگم که این مجموعه بی نظیره...

منی که هر فیلمی رو با دقت بسیار زیاد نگاه می کنم و علاوه بر موضوع و فیلمنامه و بازیگران، معمولاً روی مواردی مثل میزانسن، حرکت دوربین، نورپردازی و ... هم دقیق می شم، به ندرت پیش می یاد که بتونم تکرار یه فیلم رو تحمل کنم (یعنی معمولاً یک بار بیشتر نمی تونم ببینم!)

ولی در مورد کلاه قرمزی 88 و 90 می تونم بگم که از پارسال اردیبهشت تا اسفند ماه، هر قسمت رو بالغ بر 6-7 بار به طور کامل دیدم (البته با وجود مشغله بسیار زیادی که دارم!!) برای اینکه هر بار یک نکته جدیدی از هر قسمت کشف می کردم که فقط من رو به خنده وانمی داشت بلکه به وجد می آورد. ظرافت هایی در این مجموعه ها وجود داره که بدون اغراق میشه در موردش کتاب نوشت (خیلی دوست داشتم خودم این کار رو بکنم ولی متاسفانه فرصت دست نداد، ولی از کسانی که شغلشون مرتبط به این موضوع هست لااقل انتظار همچین کاری می رفت!!)

برای من فقط عروسک ها (که همشون روح دارن!) جذاب نیستند، بازی خود آقای مجری هم به شدت حرفه ایه.

حالا این ها جدای از تیکه های خنده دار اون هست، همونطور که دوستان دیگه هم گفتن، شخصیت پردازی فوق العاده قویه و یک مجموعه ی کاملاً هارمونیکه.

در مجموع، اگه یه خرده دیگه بهم رو می دادن، می گفتم که خود جبلی-طهماسب و گروهش هم نمی دونن چی ساختن

در ضمن یه نکته خیلی مهم در مورد اون هم اینه که این مجموعه کاملاً بومیه و ابداً تقلیدی در اون دیده نمیشه و مقایسه اون با موارد خارجی و عروسکی دیگه، قیاس مع الفارقه!
    در مورد مخاطب این سریال هم همونطور که دوستمون sir0ci اشاره کردن، ابداً بچه های امروز نیست (و تا حدودی شاید بشه گفت مناسب بچه ها هم نیست) و مخاطب اصلی، بچه های دیروز و پریروز (بزرگسال) هستن که ارزش اون رو بتونن درک کنن.
    نمایش های عروسکی ساده تر برای بچه ها مناسب تر هست (این کاملاً نظر شخصی بود)

ولی به هر ترتیب، نگاه شما یا هر دوست دیگه ای که این مجموعه رو نمی پسنده، قابل احترامه و انجمن هم جایی هست که همه افراد با هر ایده و نظری بتونن به راحتی گفتگو کنن.
    هدف من هم از این پست، مخالفت با حرف شما نیست ولی خب، گفتن این مطالب رو در ارتباط با پست شما مناسب تر دیدم.

موفق باشید

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تکرارش کی پخش میشه؟!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تکرارش کی پخش میشه؟!
    هر روز 14:30

10. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

امروز تکرارشو که می دیدم چند تا نکته حال انگیز داشت که خواستم شادی هامو با شما شریک شم

آقای مجری: بو بکش ببین چه بویی میده؟
    کلاه قرمزی: می خوای ما رو معتاد کنی؟ اولش با همین بو شروع می شه، اولش بو می کشی یواش یواش چیزای دیگه می کشی...

---------------------------------------------------------

آقای مجری: چرا فکر می کنید این سطل آشغالو همیشه باید من ببرم؟
    فامیل: آقای مجری من فکر کردم شما عمداً این آشغالا رو جمع می کنید؛
    آقای مجری: نه، من چرا باید این آشغالو جمع کنم، به چه منظوری، نه به چه دلیل من باید این آشغالا رو جمع آوری کنم؟
    فامیل: من فکر کردم که می خواین ببینین که ما تو شرایط سخت بدبو چه جوری باید مقاومت کنیم، ها ؟!

----------------------------------------------------------

آقای مجری: این (نعنا / فلفل) چه بویی میده؟
    فامیل: هوووووووووووووووووووووومم مممممممممم (بو کشیدن فامیل دور!) ....... صابون با طعم خیار

-----------------------------------------------------------

آقای مجری: این جیگر خیلی بوی بدی میده.
    فامیل: بوی سطل آشغال جیگرکی می ده!!
    دوباره فامیل: بوی جوب موریان آید همی...

جیگر: من بو نمی دم.
    سه باره فامیل آقای مجری این خَربو ـــه
    بوی خودشو نمی فهمه، همینه که می تونه به زندگیش ادامه بده!
    من می گم ببریمش "خرواش".

آقای مجری: وقتی من صداتون می کردم، شما صدای منو نشنیدی؟

پسرعمه زا: مـَـ شنیــــــــــــــــــدِم، اهمیت ندادِم! (عجب بچه پررو اییه)

در آخر هم وقتی موزیک موبایل آقای سرود (اسمش کاظم سیاحی بود، توی تیتراژ دیدم) پخش شد، قر و فراشون منو کشته بود:
    قِر جیگر، فامیل، ببعی و .... پسرعمه زا.

12. 16 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

نمی دونم چجوریه که دیگه اینها هم حال ده 70 رو ندارن و یک چیز کلیشه ای و و بی مزه ای هست از ناظر محترم هم خواهش می کنم این تایپیک بسته شه

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ما هم از شما کاربر محترم میخوایم دیگه اینجا نیاید و فکر کنید بسته شده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •