تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 42 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان:
    من تازه 1 ماهه كه اين تلوزيون رو به همراه سينماي خانگي اريانا كه قابليت پخش لوري داره رو خريدم 2 تا سئوال دارم:

1-چون پشت و بغل ميز led من بسته هست من امكان زدن كابل usb رو دائم ندارم واسه همين يدونه كابل تبديل usb جنس خوب خريدم كه همه چيز رو پخش ميكنه مثل دوربين فلشو... ولي يك دونه هارد 160 اكسترنال سامسونگ دارم كه به مستقيم ميزنم ميخونه ولي به كابل تبديل ميزنم پخش نميكنه چيكار بايد بكنم؟

2-ايا امكان دخيره كردن فيلم روي هارد و ديدن اون فيلم ذخيره شده در كامپيوتر هست يا راهي واسه تبديل داره؟
    من از ماهوره شبكه 3D ميخوام ضبط كنم واسه دوستام كه بتونن ببينن ايا راهي داره؟

يا علي-اديب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان:
    من تازه 1 ماهه كه اين تلوزيون رو به همراه سينماي خانگي اريانا كه قابليت پخش لوري داره رو خريدم 2 تا سئوال دارم:

1-چون پشت و بغل ميز led من بسته هست من امكان زدن كابل usb رو دائم ندارم واسه همين يدونه كابل تبديل usb جنس خوب خريدم كه همه چيز رو پخش ميكنه مثل دوربين فلشو... ولي يك دونه هارد 160 اكسترنال سامسونگ دارم كه به مستقيم ميزنم ميخونه ولي به كابل تبديل ميزنم پخش نميكنه چيكار بايد بكنم؟

2-ايا امكان دخيره كردن فيلم روي هارد و ديدن اون فيلم ذخيره شده در كامپيوتر هست يا راهي واسه تبديل داره؟

يا علي-اديب

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان:

يا علي-اديب
    دوسته عزیز فکر کنم منظورت از تبدیل USB همون کابل افزایش دهنده هست که وقتی با اون وصل میکنی هارد کار نمیکنه
    علت این مشکل افزایش طول کابل و افت ولتاژ هست , هارد برق بیشتری نسبت به باش و ... لازم داره
    راه حلش هم اینه که یا باید هاردت آداپتور بهش وصل بشه
    یا یه هاب USB بگیری که آداپتور داشته باشه
    یا اینکه کابل USB ای تهیه کنی که دو به یک باشه
    مثل اوناییکه رو درایوهای اکسترنال هست
    البته باید پلیرت دو تا ورودی USB داشته باشه که همزمان دو تا پورت رو
    بهش وصل کنی
    در مورد ضبط کردن از ماهواره هم اگر منظورت اینه که با تلوزیون بخوای
    این کار رو انجام بدی باید بگم نه نمیشه
    فقط از شبکه های تلوزیون میتونی ضبط کنی اونم هاردت باید 500 یا بالاتر باشه و فقط هم با خوده tv میشه دیدشون ,با کامپیوتر نمیشه
    مگه به خوده ماهواره هارد وصل نمیشه و نمیشه با خودش ضبط کرد!?

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

4. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

کسی نبود جواب بده

دوستان كيفيت تصوير روي شبكه هاي ايران افتضاحه يعني نوشته هاي زير نويس شبكه خبر يا هر نوشته اي كاملا شطرنجيه ،آيا تنظيمات خاصي داره ؟

واسه منم همین طوره چه کار کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوسته عزیز فکر کنم منظورت از تبدیل USB همون کابل افزایش دهنده هست که وقتی با اون وصل میکنی هارد کار نمیکنه
    علت این مشکل افزایش طول کابل و افت ولتاژ هست , هارد برق بیشتری نسبت به باش و ... لازم داره
    راه حلش هم اینه که یا باید هاردت آداپتور بهش وصل بشه
    یا یه هاب USB بگیری که آداپتور داشته باشه
    یا اینکه کابل USB ای تهیه کنی که دو به یک باشه
    مثل اوناییکه رو درایوهای اکسترنال هست
    البته باید پلیرت دو تا ورودی USB داشته باشه که همزمان دو تا پورت رو
    بهش وصل کنی
    در مورد ضبط کردن از ماهواره هم اگر منظورت اینه که با تلوزیون بخوای
    این کار رو انجام بدی باید بگم نه نمیشه
    فقط از شبکه های تلوزیون میتونی ضبط کنی اونم هاردت باید 500 یا بالاتر باشه و فقط هم با خوده tv میشه دیدشون ,با کامپیوتر نمیشه
    مگه به خوده ماهواره هارد وصل نمیشه و نمیشه با خودش ضبط کرد!?

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
    با تشكر از پاسخ سريع شما:
    من يه پلير WD دارم كه از طريق كابل HDMI به ED وصلش كردم ولي ميخوام صداش رو از طريق دالبي از سينماي خانگي بگيرم چيكار كنم با توجه به اينكه كابل اپتيكال من از LED به سينماي خانگي وصله و امكان دراوردنشم هر دفعه وجود نداره
    يا علي- اديب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان روز به خير:
    ايا از دوستاني كه اين led 57000 رو دارن با روشي كه تو كاتالوگ دستگاه هست تونستن با DLNA كار كنن؟
    توي كاتالوگش اسم 2 تا برنامه هست به نام nero4 , plex media server كه تو كاتالوگ نوشته شده اونو تو سيستم نصب كنيد فايل ها رو به اشتراك بذاريد از LED در قسمت smart share اون رو انتخاب كنيد و فايل هاي share shode رو ببينيد
    ولي من ديشب هر كاري كردم نتونستم اونو راه بندازم ارتباط كامپيوتر و LED با كابل شبكه ADSL هست كه به مودم ZYXEL روي يكي از پورت ها وصل شده
    ارتباط اينترنت به LED برقرار شده باهاش نرم افزار LED رو بروز رساني ميكنم اخبار رو ميخونم و... ولي زماني كه ميرم رو Smart share اصلا برنامه nero4 , plex media server رو نداره و نميشناسه
    خواهش ميكنم اگه تجربه اي دارين كمكم كنيد
    يا علي- اديب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان روز به خير:
    ايا از دوستاني كه اين led 57000 رو دارن با روشي كه تو كاتالوگ دستگاه هست تونستن با DLNA كار كنن؟
    توي كاتالوگش اسم 2 تا برنامه هست به نام nero4 , plex media server كه تو كاتالوگ نوشته شده اونو تو سيستم نصب كنيد فايل ها رو به اشتراك بذاريد از LED در قسمت smart share اون رو انتخاب كنيد و فايل هاي share shode رو ببينيد
    ولي من ديشب هر كاري كردم نتونستم اونو راه بندازم ارتباط كامپيوتر و LED با كابل شبكه ADSL هست كه به مودم ZYXEL روي يكي از پورت ها وصل شده
    ارتباط اينترنت به LED برقرار شده باهاش نرم افزار LED رو بروز رساني ميكنم اخبار رو ميخونم و... ولي زماني كه ميرم رو Smart share اصلا برنامه nero4 , plex media server رو نداره و نميشناسه
    خواهش ميكنم اگه تجربه اي دارين كمكم كنيد
    يا علي- اديب
    سلام دوستان:
    خودم مشكل رو پيدا كردم آنتي ويروس ارتباط رو بسته بود اونو قطع كردم حل شد

يا علي- اديب

9. این کاربر از adeeb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با تشكر از پاسخ سريع شما:
    من يه پلير WD دارم كه از طريق كابل HDMI به ED وصلش كردم ولي ميخوام صداش رو از طريق دالبي از سينماي خانگي بگيرم چيكار كنم با توجه به اينكه كابل اپتيكال من از LED به سينماي خانگي وصله و امكان دراوردنشم هر دفعه وجود نداره
    يا علي- اديب

سلام علیکم

برای انتقال صدا به سینمای خانوادگی از طریق تی وی از کابل اپتیک"fiber optical cable" صدا باید استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتش حوالیه 5 هزار تومان
    بسته به جنس شاید قیمت بالاتر هم بره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام علیکم

برای انتقال صدا به سینمای خانوادگی از طریق تی وی از کابل اپتیک"fiber optical cable" صدا باید استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتش حوالیه 5 هزار تومان
    بسته به جنس شاید قیمت بالاتر هم بره
    با تشكر از جواب شما:
    من عرض كردم tv رو با كابل اپتيكال به سينماي خانگي وصل كردم منتها الان ميخوام پلير WD رو با كابل اپتيكال به سينماي خانگي وصل كنم
    مشكل اينه كه دسترسي به پشت LED واسم سخته و امكان كندن كابل و زدن به پلير رو ندارم ايا راهي هست؟
    يا علي- اديب

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با تشكر از جواب شما:
    من عرض كردم tv رو با كابل اپتيكال به سينماي خانگي وصل كردم منتها الان ميخوام پلير WD رو با كابل اپتيكال به سينماي خانگي وصل كنم
    مشكل اينه كه دسترسي به پشت LED واسم سخته و امكان كندن كابل و زدن به پلير رو ندارم ايا راهي هست؟
    يا علي- اديب
    سلام گرامی
    شما خوب یه کابل اپتیک دیگه تهیه کن به اون دست نزن
    وقتی میخوای از WD پلیر استفاده کنی
    چون دسترسی به سینما خانوادگی گویا فقط داری
    اپتیک و در میاری و اپتیک WD در میزنی

====
    البته اگه دسترسی به کنار تی وی داره پورتای اچ دی ام ای باید صدا رو هم منتقل کنن
    در این صورت با اتصال WD player به تی وی و Mute کردن ، خروجی رو از سینما میتونی بگیری
    ==
    بعضی WD پلیرها خروجی کامپوزیت ( فیش رنگی ها) دران میتونی خروجی صداشو به ورودی صدای سینما خانوادگی متصل کنی

اگه صورت مسئله رو دست متوجه شدم باشl ، راه دیگه ای به نظرم نمیرسه

13. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •