تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: درخواست راهنمايي God Of War

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

علیرضا جان سلام
    برای پاسخگویی به شمابازی رادوباره شروع کردم تا به ساختمان چرخان رسیدم
    روش راه این است
    1-درساختمان چرخانباچرخاندن دسته باورود به دراول از زئوس شمشیر بزرگ رامیگیری
    2-دردوم به ساختمان سه طبقه راه دارد که دوسپر رادرآنجا به دست آورده به درنصب میکنی وراه راادامه میدهی تادوباره به اتاقی برسی که نور به ساختمان چرخان میتابد
    3- در ساختمان چرخان از روی غلطک به طرف دیگر پریده ازنردبان بالارفته ادامه میدهی تا به اتاقی برسی که راه ازوسط دارد ودوطرف آن آب است استخر دست راست تونلی دارد برای شکستن تصاویر سنگی درزیر تونل آبی دکمه ال یک رامیگیری وقتی رها کنی باسرضربه زده وآنرا میشکند درپایان این راههای آبی دسته ای رامیکشی تاپله ای دراتاق شروع راه آبی بیرون بیاید
    دراتاقی که تیرت به سنگ میخورد ومیشکند در دست چپ تیر کمان پله ای است که به بالا وپایین راه دارد از آن راه میتوانی به پشت درسنگی برسی وآنرا بازکنی سپس باشلیک تیردربعدی رابشکنی

درصورتیکه دوباره گیرکردی توضیحات روشنتری بده چون همه اتاقها پرمجسمه است
    شهرام عزيز
    1 - شمشير را گرفتم
    2 - دو سپر را نصب و رد شدم
    3 - از نردبان بالا رفتم ولي به آن اتاقي كه اشاره نمودي نرسيدم چون بعد از طي تونل و يك ميدان به يك در رسيدم كه فكر كنم بار اول كه رفتم باز بود و به آن اتاق قبلا رفتم ولي الان ديگر نمي توان رفت.
    4- اما در اتاقي كه تيرم به سنگ مي خورد هرچه گشتم سمت چپ پله اي نديدم. فقط سمت راست يك راه بسته است كه با زدن شمشير باز مي شود و راه را كه ادامه مي دهم به جايي مي رسم كه زمين مرتب باز و بسته مي شود و مواد مذاب در آن جريان دارد و من از روي اولي به راحتي پريدم ولي از روي دومي هركاري كردم نتوانستم رد شوم و در مواد مذاب مي افتم .
    5 - در همان ساختمان چرخان كه ميان آن يك استخر است و از تونل آبي كف آن به آن تيرو كمان مي رسيم كمي جلوتر زير آب يك در است كه باز نمي شود و همچنين يك دستگيره است كه زير آب آنرا هم نمي توان گرفت و چرخاند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شهرام عزيز
    قسمت اول و دوم پيام را رد كردم ولي در مورد قسمت سوم الان كه ميرم به آن اتاق نميرسم فكر كنم قبلا اين راه را رفتم و الان ديگر به يك در بسته بعد از عبور از تونل و يك ميدان ميرسم كه نمي شود از آن رد شد
    اما در اتاق كه تير به در سنگي مي خورد و مي شكند پله اي كه در سمت چپ گفتي من پيدا نكردم و فقط در سمت راست يك راه بسته است كه با زدن شمشير باز مي شود و آن را كه ادامه مي دهم همانطور كه قبلا هم گفتم به جايي مي رسم كه زمين در حال باز و بسته شدن است و مواد مذاب زير آن است و اولي را رد ميكنم ولي دومي طولش زياد است و هركاري كردم از روي آن نتوانستم بپرم.
    درضمن در مركز ساختمان چرخان يك استخر است كه وارد آن شدم و از تونل زير آن به اين اتاق رسيدم و كمي آنطرفتر همين تونل آبي يك در است كه باز نمي شود و يك دسته است كه زير آب آنرا نمي توانم بگيرم و بچرخانم .

داره خودمونی میشه شهرام 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

منتی برشمانیست من این بازی روخیلی دوست دارم مخصوصاپس ازخواندن مطلب شماره2 این بازی برای پلی استیشن 2بیشتر راغب شدم
    فهمیدم شماکجایید دراتاقی که درچوبی بزرگ داره باقفل وزنجیر
    روبروی درورودی در دیگری است که ازآنجا بایدبروید پس ازکشتن دشمنان به راهرویی میرسید که سنگی بزرگ درآن بسرعت حرکت میکند که درآخر آن بالای سنگ در خروجی برای ادامه راه است برای بازکردن این دروقتی سنگ جمع شده به داخل در ی که نمایان میشود بروید و2نفررابکشید راه بازخواهدشد

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای ردشدن ازروی موادمذاب دقت کنید وقتی اولین سنگ بسته شد شماشروع به حرکت کنید ودر انتها پرش یادتان نرود
    یک جا دیگر هم موادمذاب داریم که باید از سکوی کنار دیوار جلو بروید
    Last edited by شهرام 1; 19-02-2007 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

علیرضا جان
    دربزرگ درزیر آب که بازنمیشود اهرمش جلوتر است دقت کنید جلوتر از درزیرآبی دوراه وجودداردیکی دست راست ودیگری سمت چپ برای گذشتن از موانع در زیر آب کلیدال 1 را نگه داشته رها کنید

در آغاز فعالیت trever's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یه جا گیر کردم
    یه جا هست که دو تا ستون عظیم هست ، پایین هم پرتگاهه روی ستون ها هم یه حالت علف داره که میتونی بگیریش ، وقتی میپرم روی ستون اول اون ورم چند تا تیرکمون زن هستش که باید برم از اون ور بکشمشون ، وقتی اونا رو میکشم و میپرم روی ستون دومی دیگه نمیدونم چیکار کنم ، چون هر طرف که میپرم میفته پایین ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

ميدونم جاش اينجا نيست

ولي خواهشا كمكم كنيد چطوري gta iv نسخه اصليشو گير بيارم؟اينترنتم كم سرعته شما ميتونيد برام تهيه كنيد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

flood passegeمن توی مرحله ای که زیر آب هستیم ویه تخته ی فلزی باسرعت رد میشه گیر کردم چه کار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام

درمراحل بازي god of war گيركردم كسي ميتونه كمكم كنه
    سلام.من تو سالنی ک پراز خفاش گیر افتادم.کسی هست کمکم کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •