تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 62

نام تاپيک: Quest3D 5.0 released!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آقاي عرب زاده تو كامنت 31 من چيز خاصي ديده نميشه كه بخواد بين شما و آقاي عظيمي رو بهم بزنه اگر ديده ميشه جدا عذر مي خواهم فقط گفتم

1 ديگه من بازي ساز نيستم شغل م هزار بار گفتم بازي ساختن نيستن روزي حدود 8 الي 9 ساعت برنامه نويسي اتوماسيون و حسابداري مي كنم.

2. گيم ميكر خيلي ظرفيتش اش بالا و پياده سازي خيلي چيزي واقعا توش سخته . من خودم توش ديدم طرف اومده mothin blur و آب و كلي چيز هاي ديگه توش پياده كرده .

3. مسلما تا دلتون بخواد پلاگين براي انجيني هست يونتي خيلي بيشتر به خاطر انتعطاف خوب و مونو بودن شدن

4.گفتم نمي دونستم تنظيمات AA 16 X فعال بشه تو بازي همون 8 شو رندر ميشه

5. زبان ساخته يافته فقط گفتم تو زبان سطح پايين استفاده ميشه تو C كه باهاش شيدر نوشته ميشه

.شما لطف داشتي كه مي خواستي بهم كمك كني اگرم ياد باشه تو وقت پيش تو پيام خصوصي بهت گفتم انتقاد كني خوشحال ميشم .

ولي تو اين پست خدا شاهده من الان شروع كردم .

من اينو گفتم و شما اين رو در جواب نوشتيد:
    فقط محض اطلاعت بگم که اون FXAA و DLAA و این چرندیات هستن که با Shader قابل پیاده سازی هستن,MSAA و CSAA و این چیزا هر چند توی GPU پردازش میشن ولی باید تو موتور رندر پیاده سازی بشن که به شیدر ربط خاصی نداره,یه تکنیک اینه که تصویر رو میاد با رزولوشن 2,4,8 و غیره برابر رندر میکنه بعد Downscale میکنه میبره روی تصویر نشون میده که هیچ شیدری توانایی انجام چنین غلطایی رو نداره
    برای همینه که یه سری تکنیکا مثل MSAA رو خیلی سخت میشه با Deferred Lighting ادغام کرد,تو بتلفیلد 4 هم که هست کیفیت 100درصد نمیده,تو یونیتی هم برای همین فقط با رندر Direct سازگاری داره,شیدر بود که 2 سوت خودم میرفتم 32XCSAA و 8X TXAA پیاده میکردم

منم انقدر خودم رو دارم به خاطر 16x AA نا قابل پاره میکنم برای اینه که رفتم سورس موتور رندر FPSC رو توی Dark Basic باز کردم شخصاً بهش اضافه کردم,وگرنه به قول بعضیا این چیزا اصلاً در حد گفتن نیست.

اصلاً یه چیز خیلی جالبه,من انتظار داشتم یه نفر پیدا بشه بهم در مورد آخرین تست گرافیکی بازیم(Smooth Transition Tessellation ) ازم ایراد بگیره و بهم فحش بکشه,چون اصلاً اون چیزی که نشونتون دادم به هیچ وجه با Direct X قابل پیاده سازی نیست,ولی این همه ادعا داریم اینجا,حتی یک نفر متوجه نشد چه اتفاق عجیبی افتاده,گفتم 2 تا مدل مختلف با متریال های متفاوت و تکسچر مختلف به هم ربط داده شدن هیچ کس نگفت چنین چیزی وجود نداره,و این در حالیه که با ترکیب 1700 خط کد #C تونستیم سیستمی درست بکنیم که با توجه به ورتکس های مدل شیدر به صورت داینامیک تغییر میکنه بدون اینکه ارور بسازه برای بهینه سازی قابلیت Bake کردن هم داره,بعضیا نمیتونن Specular بنویسن,ما داریم با #C کد شیدر رو داخل انجین تغییر میدیم.
    3 ماه تلاش کل تیممون این رو حاصل شده,یعنی در واقع داریم یجورایی DX رو دور میزنیم.جایی که دیگه قوی ترین API موجود جلوی ما ناتوان میشه.
    یعنی میخواین بگین اینا هم در حدی نیستن که بهشون افتخار کنیم؟!؟

اگر اون FPSC که مایه ننگ بازی سازاست نبود که الان 1 خط شیدر هم نمیتونستم بزنم,در ضمن با توجه به اینکه تمام کدهای موتور رندرش رو مطالعه کردم میتونم همینجا اعلام آمادگی ساخت انجین کنم,تو ورژن جدیدش که Terrain(در حد یونیتی) و سیستم روز و شب دینامیک و صد تا چیز دیگه هم که داره میاره(Beta Version دارم).

كه خدا شاهده موندم چه ربطي به متن من داشت .

راستي يك نكته مهم يونتي زده ما رو تحريم كرده !!!

در كل همه بچه هاي اين انجمن استعداد زيادي دارند هركسي تو كاري مهارت خيلي بيشتري داره . ما بايد با هم كاري داشته باشيم نه تا چيزي ميشه به هم گير بديم.

تعريف كردن مثل هر كار ديگه اگر زياد انجام بشه مطممن باشيد به خاطر حسودي نيست آدم خوبي دست نميده به خدا قسم اگر من به شما حسودي كنم به كساهي واقعا حسودي كردم يكيش رضا بود تو Fire Cold . احسان كه هميشه معلوماتش زياد بود . به مهدي ربيعي كه كارش هميشه عالي بود . ولي هيچ وقت قصد تخريب كسي نداشتم
    چه پشت سرشون چه جلوش به خدا ازشون تعريف كردم كه لايقت شون خيلي بالاتر از اين حرفاست.

با تشكر و احترام براي همه دوستان

2. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بحث تموم شده بود و من نمیخواستم خیلی چیزا رو بگم ولی وقتی دوباره شما اومدی درباره حرف های من و رضا اون صحبت ها رو زدی دوباره خود به خود شروع شد دیگه,بعدشم فرض کن این حرف رو زدی:
    4.گفتم نمي دونستم تنظيمات AA 16 X فعال بشه تو بازي همون 8 شو رندر ميشه
    منظورت اینه که دربارش چیزی نگیم دیگه.
    اگه اینجوریه منم همون اول گفتم به تاریخ کامنت قدیمی شما حواسم نبود,پس باید همون موقع تموم میشد.

حالا هم اگر حتی من بیام عذر خواهی بکنم(که دلیلی نداره این کار رو بکنم) بازم بحث تموم نخواهد شد.

در ضمن از خیلیا شنیدم که میگن با انتقاد خوشحال میشن,ولی جوابشون به انتقادام از حرفای به قول شما خود تعریفی و به قول بعضیا خود بزرگ بینی خیلی بدتر بوده,پرویز نمیدونم به چی اعتقاد داری و به هر چیزی اعتقاد داری قسمت میدم تو کامنت بعدیت فقط تو یک جمله کوتاه بگو,من بگم 4 تا کار بلدم بدتره یا اینکه یکی اینجوری باهام برخورد کنه :

کامنت شماره 46 به بعد تاپیک Battle Car _ Android بازی رضا:
    پیام:
    دمت گرم خوب ساختی
    حالا خودت بگو بازیت رو له کنم یا بذارم ملت حال کنن یا
    رضا:

نوکریو بازی خودته اصلا بزن لهش کن
    پیام:
    15 تا ایراد اساسی طبق معمول که خودتون میدونید,تازه از بازی داخل گوشی Screenshot گرفتم بلوتوث کردم به PC آپلود کردم گذاشتم....
    **این تیکه رو الان دارم میگم,انتظار ندارم تشکر کنه ولی حداقل چیزی که انتظار دارم یه جواب درست بشنوم,مثلاً بگه با هیچ کدوم موافق نیستم.
    رضا:
    شما بهتر بلدی با نمونه کار ثابت کن با تخریب کسی نمیگن این بیشتر حالیشه . اون موقع که با FPS هم کار میکردی خیلی ادعا داشتی الانم که فقط ی سری اطلاعات کلی بلدی تو عمل نمیتونی خودت پیاده کنی
    گفتم بهش رو بدم دوچار خود بزرگ بینی میشه ها ..
    پیام:
    مثل این میمونه به Gamespot بگی چون به Legendary از 10 داده 2.5 میخواسته تخریبش کنه چون خودشون بلد نیستن بازی بسازن
    رضا:
    ----------------------------------------------------------------

*ویرایش: من اونقدر جنبه داشتم که خودم سنگین ترین نقدر رو به بازی خودم(پرونده سیاه) کردم و بعدشم گفتم حاضرم همه بیان هر ایرادی میخوان بگیرن,مهدیار بازی نهایی رو دید,نه تنها 90 درصد ایرادا بر طرف شده بود بلکه بعداً هم یه پچ کوچیک دادم بهش چند تا مورد برنامه نویسی که داشت باگ هاش گرفته شد(قابل توجه اونایی که فکر میکنن FPSC با تیک کار میکنه,پرونده سیاه خودش به تنهایی بیش از 700 خط کد به زبون FPI داشت).

راستي يك نكته مهم يونتي زده ما رو تحريم كرده !!!
    یونیتی هم افراد معمولی رو تحریم کرده,ما پرونده های طراحی بازیمون رو براشون فرستادیم و خیلی خوششون اومد و استقبال کردن و گفتن برید Development Kit از سونی و مایکروسافت بگیرید تا بتونیم راجع به پورت بازیتون به PS4 و Xbox one مذاکره کنیم,تا اینجای مذاکراتمون مستقیم با Graham Dunnett یعنی مسئول اصلی قراردادهای یونیتی داشتیم مکاتبه میکردیم.
    اونا قبول کردم پروژه خوبی داریم میسازیم اینجوری استقبال کردن اونوقت بعضیا کاسه داغتر از آش....
    Last edited by Hotsun; 11-12-2013 at 20:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

تو پیام خصوصی بهت گفتم کیفیت مرحله ماشینی قسمت بیشتر مدیون نقدت هستم.

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو پیام خصوصی بهت گفتم کیفیت مرحله ماشینی قسمت بیشتر مدیون نقدت هستم.

یعنی قبول داری رضا تند رفته با اون برخوردش دیگه؟؟؟

پس فقط من نیستم که باعث اذیت شدن میشه,فقط نمیدونم چرا من یه چیزی میگم همه میان طرفداری فرد مقابلم رو میکنن ولی افراد دیگه میان به من هر چی میخوان میگن و هیچ کس هم طرف من رو نمیگیره....

برای مثال اون حرفا رو زد هیچی هیچ کس نگفت بهش,به خودت یه بار به شوخی گفتم گوشی فلان قیمت تو عمرت دیدی تا حالا(البته شما فکر کردی دارم جدی میگم) باز بقیه اومدن ازت طرفداری کردن,یا الان دارم به یکی دیگه دارم میگم تو که از حرفای قدیم من ایراد میگیری الان پیشرفت کردم ولی تو هنوز نمیدونی ساخت یافته چیه,به جایی که بری بگی پیام راست میگه و هر کسی پیشرفت میکنه و نمیشه روی حرفای قدیم قضاوت کرد اومدی از قول اون برام ساخت یافته رو بررسی میکنی.
    اصلاً بحث از کجا شروع شد؟!؟
    من فقط گفتم یونیتی خیلی خفنه و اگر بلد نیستید ایراد نگیرید,یه مثال هم زدم اونم این بود که من بیش از ظرفیت FPSC کار ازش کشیدم و بعد گذاشتمش کنار ولی خیلیا حرف های شما رو ممکنه ببینن و یونیتی رو در حالیکه چند درصدش هم بلد نیستن بذارن کنار و این به ضرر خودشون و بازی سازی کشوره,فقط یجور دیگه گفتم اینا رو.
    حالا چون اومدم کامنتت رو نقل قول کردم گفتم از یونیتی ایراد نگیر رضا شروع کرد از خودم ایراد گرفتن,بدون اینکه بدونه ذره ای از حرفام رو درک کرده باشه,چون من خیلی کلی و در مورد بازی سازی کشور حرف زدم ولی رضا خیلی خیلی جزئی و فقط در مورد شخص بنده و در زمان خاص(زمانی که FPSC کار میکردم) صحبت کرد.

اینجور کورکورانه پشت همدیگه وای نستین چون مثل الان منطق بهتون میگه اوضاع چجوریه و بعداً پیش خودتون شرمنده میشین که چرا فلان کار رو کردین(منظور همون وجدان درد گرفتنه).
    الان حتماً میخواین بگین دارم دشمنی ایجاد میکنم,نه اینطور نیست من فقط دارم میگم اگه قراره کسی پشت فرد دیگر وایسه بهتره همه بازی سازای کشور پشت هم وایسن و اینجور مثل شما غیر مستقیم باند تشکیل ندن,اینجوری میتونیم موفقیت خوبی کسب کنیم.
    Last edited by Hotsun; 11-12-2013 at 22:11.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

تو هم رحم نکردیا,چقدر آدم باید پست باشه که بعد از این همه مدت بیاد نقل قول کامنت هزار سال پیش منو بزنه,
    اینایی که پرسیدی ربطی به انجین نداره چیزایی هست که بیس بازیسازیه و کسی اگه اینا رو ندونه در حده یه قارچه و نمیتونه ادعا کنه من سورس انجین ویرایش میکنمو ... !!! ( یا حضرت بازیسازی )

در مورد این :

یه بازی هم 2 تا شیدر نیست که میای با کرایسیس مقایسه میکنی هر چند گند زدی با این مقایست اصلا قابل مقایسه نبودن ! ( اعتماد به نفستم عالیه ) اون چیزی که تو دراوردی همش یه تکسچره .

**این تیکه رو الان دارم میگم,انتظار ندارم تشکر کنه ولی حداقل چیزی که انتظار دارم یه جواب درست بشنوم,مثلاً بگه با هیچ کدوم موافق نیستم.

پست خودتم میزاشتی دیگه ؟
    یعنی کلاً با این وضعیت خروجی گرفتن از بازی که هر چی سیستم قوی تر میشه بازی Stability اش رو از دست میده کلاً شما میتونی قبول نکردن SlideMe رو به فال نیک بگیری و بری بازین رو روی شونصد تا گوشی قبل از عرضه تست کنی.....
    شانس آوردیم قرار نیست نیروگاه هسته ای را اندازی کنی
    وقتی یکی بیاد از بازیت ایراد بگیره و در حده قارچ هم اطلاعات نداشته باشه که یه مشکلی رو که مربوط به تنظیمات ساده تو خروجی گرفتن میشه رو به اینجور چیزا ربط بده و بازیو تخریب کنه . خوب به ادم فشار میاد دیگه !
    یکی اصلا نفهمه مشکل از کجاست و ندونه بازیسازی و خرجی گرفتن چیه بیاد واسه خودش چرت و پرت بگه
    البته اون بازی خیلی افتضاح بود و من ادعل نمیکنم بازی بدون ایراد و خوبی بود
    اصلاً بحث از کجا شروع شد؟!؟

افرین همینه دیگه
    شما گفتی من اولین کسی بودم که چیکار کردمو ... من با دلیل و مدرک بهت ثابت کردم 2چار خود بزرگ بینی شدی تو بهت برخورد
    من خودم اولین کسی بودم تو بازی مستقل SSAO رو پیاده کردم با کوئست ولی یه بار شنیدی اینو از من ؟ یا خیلی چیزای دیگه چون اصلا چیزی نیست که بهش افتخار کنی ( فقط یه عده تازه به دوران رسیده فک میکنن چیه حالا ) اونوقت یکی میاد میگه تا حالا کسی از انتی الایزینگ استفاده نکرده غیر از من کلی هم با خودش حال میکنه
    در ضمن من کل کل نمیکنم خودت بحث رو کش دادی به جاهایی که ربطی به بحث اصلی نداشت ( چون جوابی نداشتی )
    امیدوارم ناراحت نشی که در حده شعورت باهات حرف زدم
    Last edited by Reza Azimy_RW; 11-12-2013 at 23:46.

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینایی که پرسیدی ربطی به انجین نداره چیزایی هست که بیس بازیسازیه و کسی اگه اینا رو ندونه در حده یه قارچه و نمیتونه ادعا کنه من سورس انجین ویرایش میکنمو ... !!! ( یا حضرت بازیسازی )
    از اونجایی که من دیدم خیلی از همین چیزایی که پرسیدم رو میان با 4 تا حرکت توی UDK میزنن درست میکنن گفتم ببینم یونیتی چطور عمل میکنه,برای همین پرسیدم اون باز و بسته کردن فلکه آب توسط انیمیشن چجوری انجام میشه,اگر واقعاً اگر از رو این چیزا سطح اطلاعات یه نفر رو میشه اندازه گیری کرد از اونجایی هم که بعد از چندین بار تذکر در مورد پیشرفت کردن آدما و چندین بار توضیح در مورد نقل قول نکردن کامنت های قدیمی بازم نفهمیدی این کارا آخر عاقبت نداره پس باید تو هم در حد تک سلولی باشی دیگه.

یه بازی هم 2 تا شیدر نیست که میای با کرایسیس مقایسه میکنی هر چند گند زدی با این مقایست اصلا قابل مقایسه نبودن ! ( اعتماد به نفستم عالیه ) اون چیزی که تو دراوردی همش یه تکسچره .
    اولاً که خودت 2 تا شیدر من رو با کرایسیس مقایسه کردی(پس تمام حرفات بر میگرده به خودت),دوما که باز یه چرت و پرتی بدون منطق گفتی دیگه,اون موقع حرفت رو قبول میکردم که بیای بهم دقیقاً بگی فرق کار من با کرایسیس چیه,اگر فکر کردی یه تکسچر انداختم روی صفحه بگو تا برات ویدئو آپلود می کنم ببینی چجوری کار میکنه که دفعه بعد یادت باشه 150 خط شیدر رو با یه تکسچر یکی ندونی,کسی که فرق کلی خط شیدر رو با یه تکسچر ندونه اطلاعاتش مطمئن باش از قارچ هم کمتره.
    آقا فکر کن بعد یه چرندی بنویس,منم هر چرت و پرتی میخوام بنویسم اول فکر میکنم ببینم با حرف های دیگه خودم تناقض نداشته باشه.
    وقتی یکی بیاد از بازیت ایراد بگیره و در حده قارچ هم اطلاعات نداشته باشه که یه مشکلی رو که مربوط به تنظیمات ساده تو خروجی گرفتن میشه رو به اینجور چیزا ربط بده و بازیو تخریب کنه . خوب به ادم فشار میاد دیگه !
    یکی اصلا نفهمه مشکل از کجاست و ندونه بازیسازی و خرجی گرفتن چیه بیاد واسه خودش چرت و پرت بگه
    اصلاً اطلاعات من کمتر از قارچ,مهم اینه که با همین بد خروجی گرفتن پورت بازی GTA IV برای PC تبدیل شد به یکی از بدترین پورت های تاریخ که فقط 4 تا پچ با کلی حجم دادن اون درست شه,در ضمن تو به خودت شک داری که فکر میکنی بازیت با این چیزا تخریب میشه دیگه,حرف من کاملاً فان بود و آخرش هم اون خنده به اون گندگی رو زدم که ناراحت نشی,پس واقعاً میدونی بازیت عددی نبوده که با یه حرف به این سادگی تخریب شده....

من خودم اولین کسی بودم تو بازی مستقل SSAO رو پیاده کردم با کوئست ولی یه بار شنیدی اینو از من ؟ یا خیلی چیزای دیگه چون اصلا چیزی نیست که بهش افتخار کنی ( فقط یه عده تازه به دوران رسیده فک میکنن چیه حالا ) اونوقت یکی میاد میگه تا حالا کسی از انتی الایزینگ استفاده نکرده غیر از من کلی هم با خودش حال میکنه

اگر خودت واقعاً رفتی الگوریتمش رو خوندی پیاده کردی که سخت در اشتباهی نگفتی چنین کاری بلدی چون خودم اولین کسی بودم که به فردی با این توانایی میومدم برای پروژه جدیدمون ماهی 3 ملیون میدادم, فکر نمیکنم تو بتونی چنین کاری بکنی,روی کوئست بوده پیاده هم نکردی فقط روی پروژه ات فعالش کردی.
    منم نگفتم هیچ کس AA نداره فقط گفتم رفتم روی ت*می ترین انجین تاریخ زدم 16X AA پیاده کردم,انجینی که تا 2 سال پیش Post Process ساپورت نمیکرد,تو اگر توی کوئست با اون همه امکانات 200X هم بتونی پیاده کنی هنوز نتونستی سختی کار من رو درک کنی.
    حرف منم همینه دقیقاً,من میگم با FPSC اون کار رو کردم,باید بتونیم با انجین های بهتر صد برابر بهترش رو انجام بدیم ولی وقتی به همین راحتی یکی میگه یونیتی فلانه و گرافیکش به فلان انجین نمیرسه و غیره یعنی ایراد چرت داره میگیره چون با همون یونیتی واقعاً کارایی میشه کرد که تو هیچ انجینی نیست,بعضی پکیج های یونیتی رو میبینم مخم آژیر میکشه چون نمونشون رو توی هیچ انجینی ندیدم.
    من اصلاً دوچار خود بزرگ بینی نشدم چون الان اعتقاد دارم کسانی که دارم باهاشون کار میکنم خیلی خیلی با سواد هستن و من خیلی مواقع موقع بحث کردن باهاشون کم میارم ولی مطمئن باش خیلی آدم های منطقی هستن(برعکس تو) و از راه منطق جواب میدن نه با نسبت دادن آدم به قارچ و این چیزا.

***ویرایش:اگر فکر میکنی اون کثیفی که من درست کردم چرت و پرته یه سر بیا تاپیک بازیم صفحه اول رو بخون دیگه,کاملاً در مورد پردازش تصویری که انجام میشه توضیح دادم چند تا عکس اضافی دیگه هم هست,بازم کم بود بگو برات ویدئو آپلود میکنم.
    Last edited by Hotsun; 12-12-2013 at 00:37.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نقد هاي پيام خيلي خوبه ولي خوب اگر نكات مثبت بازي هم بگه مطممنا مي تونه نتيجه مثبت بهتري بگه. خوب اينجور نقد ها با تكيه اين شكلي به مزاق همه خوش نمي آد اينجور نقد خيلي خيلي بهتره تو پيغام خصوصي گفته بشه . بهرحال دوستان هركسي مهارتي داره حالا پيام شيدر نويسه رضا طراح و مدل كار خوبيه و احسان طراح و برنامه نويس خيلي خوبيه و مهدي كارش تو برنامه نويس و طراحيه عاليه و من تو برنامه نويسي بد نيستم . نبايد گير بديم .

با تشكر و احترام براي همه كاربران p30world

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

از اونجایی که من دیدم خیلی از همین چیزایی که پرسیدم رو میان با 4 تا حرکت توی UDK میزنن درست میکنن گفتم ببینم یونیتی چطور عمل میکنه,برای همین پرسیدم اون باز و بسته کردن فلکه آب توسط انیمیشن چجوری انجام میشه,اگر واقعاً اگر از رو این چیزا سطح اطلاعات یه نفر رو میشه اندازه گیری کرد از اونجایی هم که بعد از چندین بار تذکر در مورد پیشرفت کردن آدما و چندین بار توضیح در مورد نقل قول نکردن کامنت های قدیمی بازم نفهمیدی این کارا آخر عاقبت نداره پس باید تو هم در حد تک سلولی باشی دیگه.
    تو یو دی کی یا ... هم همین الگوریتماس از این به بعد بلد باش سوتی ندی جایی در مورد نقل قول کردم حرفای قدیمی هم مثه اینکه خودتم این کارو کردی

اگر خودت واقعاً رفتی الگوریتمش رو خوندی پیاده کردی که سخت در اشتباهی نگفتی چنین کاری بلدی چون خودم اولین کسی بودم که به فردی با این توانایی میومدم برای پروژه جدیدمون ماهی 3 ملیون میدادم, فکر نمیکنم تو بتونی چنین کاری بکنی,روی کوئست بوده پیاده هم نکردی فقط روی پروژه ات فعالش کردی.
    کوییست 5 هم حتی فابریک اینو نداره اصلا
    هنوز نتونستی سختی کار من رو درک کنی.
    یه سرچ هم بزنی تو گوگل Antialiasing fpsc میفهمی قضیه خیلی داغونه

فدا مدا

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا بیاین با هم خوب باشیم اصلاً مگه بد بودیم با هم
    ولی بازم برای اینکه خیال همه از بابت سیستم کثیفی روی دوربین هم راحت بشه یه ویدئو گرفتم و به زودی آپلود میکنم(تو تاپیک خودش).

راستی یه چیزی پرویز,خیلی مواقع هست من میرم یه نقدی از یکی میکنم,بعد بقیه میبینن چند تا اتفاق میوفته,یکی اینکه ممکنه دقیقاً مشابه همون ایرادات رو بازیشون داشته باشه برن برطرف کنن.یکی دیگه اینکه در اثر اون نقد یه چیزای بهتری ممکنه به نظر بعضیا برسه,یکی دیگه هم اینکه اینجوری روابط جمعی گسترش بیشتری پیدا میکنه,حالا اگر کسی ناراحت میشه من از این بعد اول ازش میپرسم بعد اگر مشکل داشت پیغام خصوصی میدم,این کار رو دقت کرده باشی چند بار انجام دادم

11. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بزارید منم حرف بزنم تو ترکوندن تاپیک "کوئست 5 ریلیز شد" سهیم باشم

پیامبا همه این حرفا, حرفات در مورد اعداد و ارقامی که در مورد حقوق و درامد بازیسازا میگی چرت و پرت هست خدایی! از ع.ر چقدر میگرفتی خودت؟ الان بچه های حرفه ای اینجا دارن چقدر میگیرن؟ اصلا جایی مشغول بازیسازی هستند که حقوق بگیرن؟

الان من مدل سازیو در حد حرفه ای پیش بردم (low poly & high poly) + ساخت شیدر , متریال و composite تو بلندر (که البته کاربردی تو گیم نداره واسه انیمیشن هست) + انیمیت و ریگ ... اما با همه این حرفا هنوز درآمدم از نت هست از امسال تا الان که کم و زیاد شده اما دائمی بوده تقریبا.

پرویزم برنامه نویس هست از پارسال فکر کنم , احسانم تو یه فصل معمار میشه تو فصول دیگه هم برنامه نویسی و رندر و اینا... از بقیه بچه ها هم الان امار ندارم اما حرفات در مورد کار و شغل و امار درامد بازیسازی تو
    ایران چرته عزیز من

یه مورد دیگه اینکه
    الان وقتی اکثر شیدر ها تو نت پیاده سازی شده هست و راحت میشه کدش رو اضافه کرد به انجین چرا میری الگوریتم میخونی که خودت بنویسی؟ این کارت وقتی به درد میخوره که بخوای شیدر نویس شی کلا! اما وقتی میشه کد شیدر اماده رو اضافه کرد و همون نتیجه رو هم بده یا بتر یا حتی میشه شیدر های شاخ دیگه رو هم ( خرید ) چرا خودت عذاب میدی اخه عزیز من اینقدر رحمت نکش دیگه دلم کباب شد واست باو

همین دیگه... همین

13. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •