متاسفانه الان پی بردم که نسخه من هم همچین مشکلی داره
متاسفانه الان پی بردم که نسخه من هم همچین مشکلی داره
دانلود کردید ؟اگه آره از کجا؟
از این صفحه دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crack fixسایت skidrow امتحان کردید؟
کسایی که امتحان کردن گفتن سالم بوده
1 امتحانی بکنید خبرش بدید
مرسی
Last edited by Chap-Dast; 26-07-2012 at 11:05.
آره از همین صفحه
والا الان خود به خود درست شده با همون کرکی که گذاشتم. نمیدونم شاید Anti Aliasing رو غیر فعال کردم دیگه نپرید بیرون.
درکل الان کار میکنه
یعنی در کل دیگه اصلا کرش نمیکنه؟تا دور چندم رفتید؟
رایز آو ذ سامورایی رو 30-40 تایی رفتم و برای امتحان فال آو ذ سامورایی رو هم 10-12 تایی رفتم کرش نکرد.
درست یادم نیست ولی تو دور 40 یا50 میپره بیرون
تو این 30-40 دور 1 بارم نپرید بیرون؟
سلام
منم نسخه 8DVD این بازیو از همینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خریدم و الان دو تا مشکل دارم :
1- در حین نصب بازی وقتی پیغام اومد که دی وی دی هشتم تو درایو قرار بدم این کارو کردم ولی یه ارور اومد و سه تا گزینه داشت : Abort - Retry- Ignore من اول گزینه Retry رو زدم دوباره پیغام اومد که دی وی دی هفتم تو درایو قرار بدم این کارم کردم ولی بازم وقتی دی وی دی هشتم گذاشتم دوباره ارور قبلی اومد این بار گزینه Ignore رو زدم ادامه نصب اومد و بازی هم اجرا شد حالا میخواستم بدونم نصب کامل شده یا نه ؟ ضمنا وقتی تو منو هستم گرافیک فیلمی که پشت منو نشون میده وضعش خرابه !!!
2- وقتی قسمت Fall of samurai رو باز میکنم (قسمتهای دیگه رو امتحان نکردم ) وقتی میخواد بازی لود بشه از بازی میپره بیرون کرکشو عوض کردم و کرکی که یکی از دوستان تو پستهای قبلی گذاشته بودن روش ریختم مشکل لود حل شد ولی حالا وقتی توی بازی هستم و میخوام گزینه های مختلف توی صفحه رو انتخاب کنم ( مثلا سربازا یا گزینه دیپلماتیک ) از بازی خارج میشه لطفا راهنمایی کنید بگین مشکل از کجا میتونه باشه ؟
با تشکر
Last edited by kiar; 01-08-2012 at 19:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)