دوستان همگی خسته نباشید .. مخصوصا احسان عزیز .
تبریک میگم به همه دوستان ... اول تا سوم و سوم تا بیستم![]()
موضوعات بعدی هم اینا خوبن به نظرم : پانوراما ، اشیاء بی جان ، Creative Edit یا فتو آرت هم خوبن , انتزاعی ، مفهومی ..
عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
عکس 5
عکس 6 ..................
عکس 7
عکس 8
عکس 9
عکس 10
عکس 11
عکس 12
عکس 13
عکس 14
عکس 15
عکس 16 ..................
عکس 17
عکس 18
عکس 19
عکس 20
دوستان همگی خسته نباشید .. مخصوصا احسان عزیز .
تبریک میگم به همه دوستان ... اول تا سوم و سوم تا بیستم![]()
موضوعات بعدی هم اینا خوبن به نظرم : پانوراما ، اشیاء بی جان ، Creative Edit یا فتو آرت هم خوبن , انتزاعی ، مفهومی ..
ما مخلصیم جیگر اصل کارو دوستان عزیز از جمله شما انجام دادید
اول :این فکر خیلی خوبیه علی هم قبلا گفته بود که کم کاری از بنده بود ، حالا علی یا دوستان دیگه پا پیش بزارند و تاپیکو بزنند هیچ مشکلی نیست
دوم : من حجم عکس ها رو با یه برنامه ساده اما عالی کم میکنم که کم ترین افت کیفیت رو داره ، من روی عکس های 24mp تست کردم که خداییش عالی عمل میکنه ، درسته کیفیت کم میشه اما اصلا اصلا به چشم نمیاد ، یه چیز دیگه هم هست تاپیک نباید سنگین بشه این خیلی مهمه
سوم :این موضوع هم خوبه هم بد ، بدیش همونایی که شما گفتی ،خوبیش هم اینه که به علت محدودیت سایت نمیشه بیشتر از 30 تا نظرسنجی گذاشت این مورد منو خیلی ازار میده اصلا دوست ندارم شرمنده دوستان بشم بابت این مورد
منم از بعضی دوستان خیلی ناراحتم
خوب کاری کردی گفتی عزیز بنده که استقبال میکنم از این موارد
علی جون خودت تاپیکو بزن![]()
یه دفعه توی کوچه ی یکی از دوستان درحال قدم زدن و سیگار کشیدن بودیم که یهو چن تا بچه دوان دوان از کنارمون گذشتن. بعد سر کوچه که میرسیدن اولی گفت اول، دومی گفت دوم، به همین ترتیب گذشت چن ثانیه بعد یه بچه فسقلی رسید سر کوچه گفت نهم! این پست شما منو یاد این خاطره انداخت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)