==============================
با تشکر از دوست واستاد گرامی حامد
دلایل انتخاب برند پاور :
بنده به شخصه برند کول مستر را خیلی حرفه ای تر می بینم و حاضرم 20 هزینه بیشتر اما با خیال راحتری این سیستم ببندم نی گم گرین بده اما خاطره خوبی ازش ندارم
رم : بازم در مورد رم برندهای Corsair - Gskill - Cricial - Ocz ... رو تا حدودی بیشتر از کینگ مکس قبول دارم البته شما هم به خاطر ارزان بودن به بنده کینگ مکس پیشنهاد دادید و دقیقا حق با شماست اما نمی دونم چرا نمی تونم از خرید corsair vantage چشم پوشی کنم
انتخاب مادربرد : هم اکنون یکی از بهترین چیپ ها z68 مب باشد که بنده وقتی به برندی مثل asus- msi نگاه می کنم قیمتها نجومی هستن به سراغ برندی بنام ازراک رفتم که برند خوبی نیز هست و بین چند مدل این سری چیپ این مدل با تفاوت قیمت فقط 20 بالاتر احساس می کنم ارزششو داره برای خرید و نهایت کارایی با هارد جامد
انتخاب هارد جامد :
بنده از هارد جامد برای درایو ویندوز و نرم افزارهای پر کاربرد استفاده می کنم که باز حق با شماست واقعا الان قیمتاشون نجومی هست و خیلی ضروری نیست واسه خرید
کارت گرافیک : بنده در رنج قیمت 150 تا 180 برای کارت گرافیک می خوام هزینه کنم کارم زیاد گیمینگ نیست بیشتر کار با نرم افزار البته نه رندرینگ آنچنانی . و فکر کنم بهترین همین 6770 باشه تو این رنج بازم شما هر چی بفرمایید بنده همونو می خرم چون اطلاعات خیلی زیادی در مورد کارت گرافیک ندارم
==============================
با سپاس از استاد و دوست عزیزم حامد خان ممنونم از راهنماییشون