تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 48 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 475

نام تاپيک: I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

من جای شما بودم galaxy s balze 4g میخریدم که امکاناتش دوبل galaxy advance هست
    بعد خودم آنلاکش میکردم

ممنون از راهنمایی تون ولی من این گوشی رو قبلا دیده بودم ولی چون فلاش دوربین نداشت بیخیالش شدم،فلاش رو نه فقط رای عکس و فیلم بلکه به عنوان چراغ قوه استفاده میکنم،میدونم که خریدگوشی و استفاده از اون به عنوان چراغ قوه احمقانه هست ولی خیلی مواقع برام پیش اومده که جایی گیر کردم و همون فلاش SGS II توی تاریکی به دردم خورده مثلا وقتی برق بره یا دوسه بار که ماشین خراب شده و وایسادیم واسه تعمیر.... کلا فلاش برام خیلی مهمه وگرنه همه ی اون چیزهایی که من نیاز دارم Galaxy S Plus داره

درضمن خودتون برید به این آدرس و مقایسه بین Advance و Blaze رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انصافا واقعا امکاناتش اونقدری هست که دردسر آنلاک کردن و قیمت بیشتر و بعدها هم فروش احتمالی و ... رو قبول کنم؟
    میگن چیپ گرافیکی advance همون Mali 400 هست که در SGS II بکار رفته و ضمنا نیاز من رو همون یک 1.4 Ghz Single Core هم رفع میکرد و دیگه 1.5Ghz Dual Core که در blaze بکار رفته بجز مصرف بیشتر باتری فایده ای نداره، تازه زمان آماده به کار advance هم 570 ساعته ولی Blaze آماده بکارش 230 ساعته و تازه زمان مکالمه اش هم نصف Advance هست

راستی کماکان نیازمند یاری سبزتان هستیم...
    Last edited by Bahman.M86; 28-03-2012 at 12:15.

2. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون ولی من این گوشی رو قبلا دیده بودم ولی چون فلاش دوربین نداشت بیخیالش شدم،فلاش رو نه فقط رای عکس و فیلم بلکه به عنوان چراغ قوه استفاده میکنم،میدونم که خریدگوشی و استفاده از اون به عنوان چراغ قوه احمقانه هست ولی خیلی مواقع برام پیش اومده که جایی گیر کردم و همون فلاش SGS II توی تاریکی به دردم خورده مثلا وقتی برق بره یا دوسه بار که ماشین خراب شده و وایسادیم واسه تعمیر.... کلا فلاش برام خیلی مهمه وگرنه همه ی اون چیزهایی که من نیاز دارم Galaxy S Plus داره

درضمن خودتون برید به این آدرس و مقایسه بین Advance و Blaze رو ببینید

انصافا واقعا امکاناتش اونقدری هست که دردسر آنلاک کردن و قیمت بیشتر و بعدها هم فروش احتمالی و ... رو قبول کنم؟
    میگن چیپ گرافیکی advance همون Mali 400 هست که در SGS II بکار رفته و ضمنا نیاز من رو همون یک 1.4 Ghz Single Core هم رفع میکرد و دیگه 1.5Ghz Dual Core که در blaze بکار رفته بجز مصرف بیشتر باتری فایده ای نداره، تازه زمان آماده به کار advance هم 570 ساعته ولی Blaze آماده بکارش 230 ساعته و تازه زمان مکالمه اش هم نصف Advance هست

راستی کماکان نیازمند یاری سبزتان هستیم...
    اتفاقا led داره برای دوربین منم مثل شما وجود فلش برام یکی از اصلی ترین عوامل خرید گوشی هست

در ضمن blaze حافظه داخلی 16 و 32 گیگ داره
    حافظه رم 1 گیگاباتی داره در مقابل 768 مگابایت که مسلما خیلی سرتره من جدی میگی این مطلب رو
    در ضمن blaze امکان nfc داره که بالاخره یواش یواش جاشو داره باز میکنه
    اینجا هم دو تا مطلب در مورد پردازشگرهای گرافیکی هست که بد نیست نگاه کنید
    و بعد شما این مسله رو در نظر بگیر که این gpu بازار گیم خوبی هم داره و بازیهاش به وفور یافت میشه

و اونی که شما میگی زمان آماده بکارش نصف بخاطر شبکه 4g هست که اگر به 2g خودمون وصل کنیم دقیقا این زمان دو برابر میشه
    اندازه اش کوچکتره فقط 2 میلیمتر قطور تره درسته فروشش مشکله ولی دیگه سخت افزارش عالیه
    شما با این گوشی میتونی فیلمهای 1080p رو هم پخش کنی خود adreno 220 به اندازه کافی قوی هست که به مشکل برنخوری
    منم به شخصه اگر زیر 1 تومن آب بخوره میخرم و گوشی آخرم هم خواهد بود
    Last edited by saver; 28-03-2012 at 13:08.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

اتفاقا led داره برای دوربین منم مثل شما وجود فلش برام یکی از اصلی ترین عوامل خرید گوشی هست

در ضمن blaze حافظه داخلی 16 و 32 گیگ داره
    حافظه رم 1 گیگاباتی داره در مقابل 768 مگابایت که مسلما خیلی سرتره من جدی میگی این مطلب رو
    در ضمن blaze امکان nfc داره که بالاخره یواش یواش جاشو داره باز میکنه
    اینجا هم دو تا مطلب در مورد پردازشگرهای گرافیکی هست که بد نیست نگاه کنید
    و بعد شما این مسله رو در نظر بگیر که این gpu بازار گیم خوبی هم داره و بازیهاش به وفور یافت میشه

و اونی که شما میگی زمان آماده بکارش نصف بخاطر شبکه 4g هست که اگر به 2g خودمون وصل کنیم دقیقا این زمان دو برابر میشه
    اندازه اش کوچکتره فقط 2 میلیمتر قطور تره درسته فروشش مشکله ولی دیگه سخت افزارش عالیه
    شما با این گوشی میتونی فیلمهای 1080p رو هم پخش کنی خود adreno 220 به اندازه کافی قوی هست که به مشکل برنخوری
    منم به شخصه اگر زیر 1 تومن آب بخوره میخرم و گوشی آخرم هم خواهد بود
    الان که بررسی تخصصی شو از GSMArena خوندم دیدم درمورد فلاش اشتباه میکردم و اون 230 ساعت هم در استفاده در 2G بیشتر میشه و درضمن گوشی خوشدستیه... اما قبول کنید شما هم دیگه دارید زیادی advance رو میکوبید! اگه قرار باشه با dual core 1 Ghz و Mali 400 نتونه 1080p رو پخش کنه که دیگه باید انداختش آشغالی!
    چجوریه که blaze میتونه 1080p پخش کنه ولی advance نمیتونه!؟ درسته یکم ضعیف تره ولی دیگه نه اونقدری که شما advance رو بیاریش پایین در حد Galaxy Y
    درضمن من کل تاپیک ای که لینکش رو گذاشتید خوندم و کاملا جانبدارانه ( با وجود ذکر منبع) mali400 رو کوبیده بود ، و اصلا زیر بار نمیرم که GPU بکار رفته درSGS II اینقدر ضعیف باشه از لینکی که گذاشتید نتیجه گرفته میشه که
    گرافیک galaxy s قوی تر از adreno 220 و گرافیک Galaxy s II ضعیفتر از adreno 220 و نتیجه گرفته میشه :
    گرافیک galaxy s قویتر از گرافیک Galaxy S II ، و نهایتا یا نویسنده ی اون مقاله مخش تاب داره یا مهندسین شرکت سامسونگ که یه گوشی ضعیفتر رو با ادعای قوی تر بودن در بازی ها روانه ی بازار کردند!!!

ولی راستش رو بخواید اصلا حال و حوصله ی دردسر های احتمالی لاک و آنلاک بازی رو ندارم و تا حالا از این کارا نکردم و و ترجیه میدم برم سراغ یک مدل بی دردسر تر

درضمن درمورد قیمتش اگه advance رو زده 290 یورو و blaze رو زده 380 یورو با اینکه 90 تا ارزونتره ولی با این دزد بازاری که در ایرانه من امید ندارم ادونس زیر 1 تومن باشه و اونوقت شما منتظرید blaze زیر 1 تومن پیدابشه!
    Last edited by Bahman.M86; 28-03-2012 at 14:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

الان که بررسی تخصصی شو از GSMArena خوندم دیدم درمورد فلاش اشتباه میکردم و اون 230 ساعت هم در استفاده در 2G بیشتر میشه و درضمن گوشی خوشدستیه... اما قبول کنید شما هم دیگه دارید زیادی advance رو میکوبید! اگه قرار باشه با dual core 1 Ghz و Mali 400 نتونه 1080p رو پخش کنه که دیگه باید انداختش آشغالی!
    چجوریه که blaze میتونه 1080p پخش کنه ولی advance نمیتونه!؟ درسته یکم ضعیف تره ولی دیگه نه اونقدری که شما advance رو بیاریش پایین در حد Galaxy Y
    ولی راستش رو بخواید اصلا حال و حوصله ی دردسر های احتمالی لاک و آنلاک بازی رو ندارم و تا حالا از این کارا نکردم و و ترجیه میدم برم سراغ یک مدل بی دردسر تر

درضمن درمورد قیمتش اگه advance رو زده 290 یورو و blaze رو زده 380 یورو با اینکه 90 تا ارزونتره ولی با این دزد بازاری که در ایرانه من امید ندارم ادونس زیر 1 تومن باشه و اونوقت شما منتظرید blaze زیر 1 تومن پیدابشه!
    من نگفتم که advance نمیتونه 1080p رو پخش کنه اصلا گوشی که دو هسته ای باشه و نتونه 1080p رو پخش باید گذاشت لای جرز

من توی ebay یک فروشنده پیدا کردم که میده 464 دلار و هزینه پستش 50 دلار و توی توضیحات نوشته بود که اگر مشتری بخواد بصورت رایگان آنلاک میکنم و البته فروشنده تایید شده بود چیزی حدود 1900 تا فیدبک مثبت داشت
    منم حساب کردم اگر دلار 1900 تومن باشه میشه 976 چوخ حالا من به دو تا سایت اطلاع دادم که برام بیارن چقد آب میخوره منتظر جواب هستم

اینم توضیحات انگلیسی فروشنده
    BRAND NEW RELEASE FOR TMOBILE SAMSUNG GALAXY S BLAZE UNLOCKING FREE AT BUYERS REQUEST

6. این کاربر از saver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

دوستان یه درخواستی داشتم

هرچی دنبال Hands on و UnBoxing برای این گوشی گشتم همشون ار یو تیوپ لینک گذاشته بودن و طبعا ف.ی.*.ت.ر بودند و غیر قابل دسترس و من هم دسترسی به * شکن ندارم

خیلی این گوشی برام جالبه ولی تاحالا فقط عکس هاشو دیدم ولی موفق به دیدن فیلمی از این گوشی نشدم

ممکنه یکی از دوستان لطف کنه و اگه دسترسی به hands on یا فیلمی در مورد Galaxy S Advance داره ، یه جایی که ف***ر نباشه آپلود بکنه و لینکش رو برام بزاره اینجا !؟ بخصوص فیلم های ساخت GSMArena و Engadget

ممنون میشم

یه جونمرد پیدا نشد که یه کمکی به ما بکنه
    حد اقل یه ف شکن رو لینکش رو بدید خودم برم دانلود کنم
    دمتون گرم

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بهمن جان maali 400 از adreno 220 قوي تره

9. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    خبری از این گوشی نشد؟
    الان آوریل تو gsmarena هم ریلیزش رو این ماه زده!
    به 4.0 آپدیت میشه؟
    usb on the go بهش میخوره؟
    به نظرتون این بهتره یا Galaxy R؟(با توضیح لطفا)
    مرسی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احتمال 95% اپ میشه!
    این خیلی بهتر از galaxy R ه!
    Nvidia Tegra 2 چیپ زیاد خوبی نیست
    MALI 400 هم داره که اینو تبدیل به یک غول میکنه
    غوووووووول

12. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من نمی دونم واقعا رو چه حسابی آدم باید منتظر ورود این گوشی به بازار باشه

این همه گوشی بهتر از این تو بازار هست ، جالبه واقعا..

14. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من نمی دونم واقعا رو چه حسابی آدم باید منتظر ورود این گوشی به بازار باشه

این همه گوشی بهتر از این تو بازار هست ، جالبه واقعا..
    مبشه گوشىهايى تو همين رنج قيمت كه ازين بهتره نام ببريد؟
    مرسى

ارسال شده از گلکسى ايس من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •