تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 56

نام تاپيک: سلام من اخرش F236 سونی رو خریدم 2 میلیون و 600

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فرشید جان دیروز تا امروز صبح اینترنتم قطع بود کل کرمانشاه
    من الان گیرم نمیتونم یه سی دی یا دی وی دی بزارم تو درایو حلقه وسط سی دی یا دی وی دی کوچیکتر از درایو لپ تاپه جا نمیره چه طور بزارم داخلش؟کمک مرسی گیر کردم الان.

بعد تو پریمری پارتیشن به غیر از سیستم ریزرو 17 گیگ فضا همینجوری تو پریمری پارتیشنه اون نمیدونم چیه کمکم کن.
    Last edited by fokahi110; 31-01-2012 at 10:50.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فرشید جان دیروز تا امروز صبح اینترنتم قطع بود کل کرمانشاه
    من الان گیرم نمیتونم یه سی دی یا دی وی دی بزارم تو درایو حلقه وسط سی دی یا دی وی دی کوچیکتر از درایو لپ تاپه جا نمیره چه طور بزارم داخلش؟کمک مرسی گیر کردم الان.

بعد تو پریمری پارتیشن به غیر از سیستم ریزرو 17 گیگ فضا همینجوری تو پریمری پارتیشنه اون نمیدونم چیه کمکم کن.
    .
    .
    دوسته عزیز در مرد حلقه اگه زیاد بزرگه خب نمیشه کاریش کرد!!! ولی اگه در حد 1 یا 2 میلی متر کوچیکه باید یخورده فشارش بدی تا بره تو اونم برای اینکه وقتی دیسکه داره چرخ میزنه ازش در نیاد ولی اگه زیاد بزرگه بنظر من برو تو یه مغازه که دیسک بلوری داشته باشه یا خودت اگه دیسک بلوری داری بزار ببین میره تو یا نه اگه نرفت ببر همون ایران رهجو بگو این مشکلو دارم ولی اگه بلوری رفت دیگه مشکل از دیسک ها هستش و شما باید اطلاعاتتو از یه راه دیگه انتقال بدی به لپ تاپ:
    مثلا شبکه
    یا یه هارد اکسترنال
    در مورد پارتیشن 17 گیگی هم باید بگم که اون همون ویندوز ارجینال شما توش هست که قیمتی معادل 200 300 هزار تومن داره و مراقب باش خرابش نکنی
    همین درایو بود که میگفتم ریکاوری کنی بر میگرده به روز اولی که از مغازه آوردیش

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرسی ممنون ولی مگه ممکنه حلقه بزرگتر باشه؟از سی دی یا دی وی دی؟چه طوریه؟بعد ظهر برات عکس بگیرم ببینی الان که خاموشه در حال اببندیم خاموش کردم نیم ساعتیه.بعد ظهر عکسشو بگیرم؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مرسی ممنون ولی مگه ممکنه حلقه بزرگتر باشه؟از سی دی یا دی وی دی؟چه طوریه؟بعد ظهر برات عکس بگیرم ببینی الان که خاموشه در حال اببندیم خاموش کردم نیم ساعتیه.بعد ظهر عکسشو بگیرم؟
    نه نیازی نیست...من با بلوری کار نکردم ...اگه بلوری بهش بخوره که دیگه مشکل از دستگاه نیست...نمی دونم احتمالا حلقه های بلوری باید بزرگ تر باشه...خودت اگه دیسک بلوری داری بزار و تست کن

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تشکر از شما این کاربر عزیز محسن که F223 داره اون بلوری داره منتها نیستش اگه انلاین بود میشد روش حساب کنی بدبختانه نیستش فکر نکنم فقط بلوری بخوره نوشته CD و DVD وBlu Ray RW حالا دیگه نمیدونم والا.

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چرا میگی رایان صبا خوب نیست ؟؟؟ من خودم pc خونگیمو از اونجا خریدم خیلی فروشگاه خوبیه...اگه اونجا جنست هست حتما بهت توصیه میکنم که بگیری
    اگرم نه و میخوای خودت حضوری بگیری میتونی از پاساژ پایتخت خریداری کنی
    ولی من همون رایان صبا رو بهت پیشنهاد میدم
    گارانتی زیاد مهم نیست سونی اگه درست استفاده کنی خراب شدنی نیست
    میتونی بدون گارانتی بخری بعد بیاری شهر خودت ببری بیمش کنی
    آقا فرشید رایان صبا موجودیش تموم شده بود. بین بقیه گارانتی ها رهجو از هر لحاظ بهتر بود آخر سر همونو گرفتم. صفحه نمایشش باور نکردنیه! کلا خوشم اومد و چیزیه که میخواستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا چند تا سوال در مورد این لپ تاپ f236 که گرفتی !

روی بدنه اثر انگشت باقی میمونه یا نه ؟
    زاویه دید خوبی داره ؟
    صفحه نمایشش Anti glare or anti glossy هست که نور رو منعکس نکنه ؟ اگه داره خوبه یا متوسط ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

سلام
    چرا این لبتابو میخرین؟
    سونی پوله برندشو میگیره
    من سامسونگ با همین مشخصات خریدم 1میلیونو 400
    واقعا عالیه
    rf511

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    چرا این لبتابو میخرین؟
    سونی پوله برندشو میگیره
    من سامسونگ با همین مشخصات خریدم 1میلیونو 400
    واقعا عالیه
    rf511

سلام
    چون مارکیه که خیلیها ازش راضی بودن و توصیه کردن .
    تا حالا در مورد سامسونگ چیزی نشنیده بودم . اکثرا Macbook , sony , HP , dell رو توصیه میکردن .

کی خریدی سامسونگتو ؟ چند ساعت باتریش میره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان کسی در مورد sony vpcse17ggb اطلاعی داره ؟ مدل خوبی هست یا اذیت میکنه ؟
    به نسبت f236hg یک کیلو سبکتره و باتریش تا 5 ساعت میره . از اونجاییکه در مشخصات فنی f236hg نوشته بود که باتریش تا 2.5 بیشتر جواب نمیده , زیاد باهاش حال نکردم ؟

کسی اطلاعاتی در مورد این دو مدل لپ تاپ داره ؟

من امروز رفتم واسه قیمت گرفتن , از یارو پرسیدم که لپ تاپت رو آکبند میدی یا نه ؟ گفت هیچ کدوم از مدلهای سونی آکبند نیستن و توی گمرک باز میشن و از این حرفا . . . راست میگه ؟ یه جای دیگه هم که رفتم همینو گفت ! حقیقت داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •