تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 75 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

خوبه حداقل اخطار میگیرم من

کاش نقل قول هایی رو که جواب دادم، جواب میدادی...

موافقم، ولی مگه کسی گفت فقط مختص اول شخص هاست...؟

تقریبا موافقم، یه مقدار به دیدگاه برمیگرده این مورد که "کدوم عنوان ها رو تحول ببینیم؟"
    من خودم Crysis 2 رو انقلابی میدونم در زمینه تکنیکی... ولی اگه بخوام با Crysis 1 مقایسش کنم قطعا Crysis 1 5 سال پیش لقب انقلاب برآزندش هست!

حرف من در کل واضحه...

الآن از Naughty Dog زنگ زدن بهم، مشاوره بگیرن، چند لحظه صبر کن

پیروز باشید.
    اول پوزش بابت اینکه نقل قول نکردم چون دیدم داره پست ها حذف میشه

+

نه... ولی اینکه کرایسیس 2 و بتلفیلد3 رو مثال زدی گفتم... منظورم اینه که عنوانی مثل درت که رو دایرکت 11 هست هم میتونه برای میزان کیفیت مورد تست قرار بگیره...

البته این مورد رو هم بگم عرفان متوجه منظورت هستم درباره کرایسیس هم موافق هستم باهات فقط خواستم نظر رو بدم درباره تحول که به نظر تحول های بزرگی بوده حالا اگر رو پی سی نباشه مطمئمن باش روی کنسول بوده
    +
    نه اون بدرد نمیخوره برو پیش مت برایان اون بهتره

Last edited by Killzone2; 05-02-2012 at 11:49.

2. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

البته این مورد رو هم بگم عرفان متوجه منظورت هستم درباره کرایسیس هم موافق هستم باهات فقط خواستم نظر رو بدم درباره تحول که به نظر تحول های بزرگی بوده حالا اگر رو پی سی نباشه مطمئمن باش روی کنسول بوده
    من آنچارتد رو به عنوان بهترین گرافیک کنسولی تا به حال قبول دارم، یا حتی تحول میان رقبای کنسولی... ولی تحول در صنعت گرافیک گیمینگ در مقایسه با Crysis؟ Oh, Go On

برای بار چندم میگم، اگه TLOU با گرافیکی در حد تریلر VGA منتشر بشه، اون رو در حد تحول میدونم!(شاید نظر بعضی ها این نباشه..)

4. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

عجب عنوان های قوی داره PS3 !!!
    آدم خوف میکنه و وسوسه میشه بره یک کنسول PS3 بخره
    ولی چرا همچین عنوانی اکثرا توی روز دنبال میشه؟!
    فکر کنم میخوان یه تحولی ایجاد کننولی به نظر من گرافیک رو توی روز میتونن بهتر روش کار کنن نات داگی هم بعد از آنچارتد 3 که یه ابر گرافیک داشت به فکر یک گرافیک بالاتر از اونه و به واضح داریم تو عکسا میبینیم
    ==============================
    البته منم موافقم که گرافیک این بازی خیلییییی تفاوت با آنچارتد 3 نداره اینا زورای آخر سونیه ایشاالله میره برا play4 .نمیگم گرافیکش بالاتر نیستا هست ولی مثلا اگه آنچارتد 10 باشه این 13 نه دیگه 50!!

من نبودم چه بحثایی اتفاق افتاده حالا اگه ما بودیم الان ....

آقا گرافیک آنچارتد 3 تا به امروزی که من در حال زیستن هستم با هیچچچچچچچچچ بازیه دیگه ای قابل مقایسه نیست و اینم ثابت شد و vga هم مهر تایید رو روش زد
    عرفان جان درباره این انقلاب انقلابی هم که میگی یه انقلاب سلیقه ای در ذهن شماست تا اونجا که ما میدونم یه بار انقلاب واقعی شد اینجا واسه هفت پشتمون بسهحالا توی بازیشو من خبر ندارم
    درباره امضا هم بگم نمیدونم چرا همه گیر دادن به امضائه مامنظور دوستمون صد در صد با من بود دیگه...
    به قول خودت وقتی میبینی کیل زون 3 نسبت به قبل تغییر نداشت چرا نگی؟
    وقتی میبینی گیرز 3 مثل قبل نبود چرا نگی؟
    خوب حالا یه سوال . وقتی منم حقیقتو با چشمام میبینم چرا نگم؟حالا اگه بگم میشم فن؟خوب بشم به هر حال یکی باید باشه حقیقتو بگه دیگه چرا نگم؟
    البته من امضامو امشب عوض میکنم ولی مطمئن باشید در راستای آنچارتد 3 میچرخه وقتی بهترین گرافیک تاریخ نسل گیم رو داره چرا نگم؟
    Last edited by MohammadT15; 03-02-2012 at 23:03.

6. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه بخواد گرافیک همینجور باشه که خیلی بیخوده! عکس های Ingame بازی منو یاد گرافیک بازی K&L 2 میندازه! ولی فکر نمیکنم گرافیک نهایی اینجوری باشه !

8. این کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بازم بحث بین گرافیک کنسول و pc ... همیشه ام دو سر این قضیه crysis به نمایندگیه pc میاد ....uncharted از PS3...
    خوتونو خسته نکنید عمرن اگه بتونید نظر همدیگرو عوض کنید ...
    به نظر همه احترام میزارم ...ولی به نظر من کنسول هیچ وقت نمیتونه از نظر گرافیک تکنیکی پا ب پای pc بیاد....
    LAST OF US هم اگه بتونه مثه UNCHARTED باشه (گرافیکش) واقعا عالیه...

10. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من این بحث ها باید باشه ولی با دلیل و منطق! این نباشه که بعضیا که هیچی از گیم سرشون نمیشه بیان اظهار نظر کنن! اگر هم بحث میکنید خواهشا منطقی بحث کنید فن بازی در نیارید!!! این هزار بار !

راستی این ترول را کی انداخته تو دهنتون؟ هر اتفاقی تو انجمن میفته میگین ترول !!! واقعا من موندم تو کار بعضیا این همه بچه بازی به خاطر چیه؟ سنتون که رفته بالا ولی نمیدونم ماشالله عقلتون کجا رفته؟! یه کم به خود بیاین! اینو به بعضیاتون میگما! بعضیاتون فکر میکنید چون چندتا کنسول دارین مثلا PS3,xbox360 و همه ی بازی های انحصاریشم بازی کردین (منظورم به همه نیستا گفتم بعضیا!!!) بیشتر از بقیه سرتون میشه ولی اصلا اینجوری نیست به خدا همش قپیه! همش! اگه فکر میکنید خیلی بارتونه و یه چیزی سرتون میشه جرات دارین برین تو بازی سنتر بحث راه بندازین ببینیم کی کم میاره! اینجا که دیگه شده بچه بازیو این حرفا ! هرکس به فکر خودشه! همین چندتای انگشت شمار هم که فعالن و از پست هاشون مشخصه گیمرای حرفه ای هستند دارن به آتیش بعضیا میسوزن! هر جقدر میخوام خودمو قاطی این مسائل و بحث های بچگانه نکنم نمیشه! شماها واقعا نوبرین!

حرفای من فقط در مورد این تاپیک نیست منظورم کل انجمن بازی هست نه فقط تاپیک The Last Of Us

قدیما وقتی در مورد یه بازی بحث میکردن شاید توی یک روز تا 10 صفحه هم میرفت! ولی همه ی نظرات منطقی بود! اگه یه نفر فعالیت میکرد به عشق بچه ها بود نه به خاطر پست و مقام ! همه با شور و اشتیاق فعالیت میکردن ولی الان... کاربرا تا اونجایی که میتونستن به هم دیگه در مسائل گوناگون کمک میکردن هیچ سوال بی پاسخی توی انجمن نبود! برید ببینید که فکر نکنید من دروغ میگم !

یـــــاد قـــدیـــــــــما بـــخــــــــــــــیر!
    Last edited by E Z I O; 04-02-2012 at 01:22.

12. 6 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ترول رو نارنجی انداخته دهنمون

ولی راست میگی ها قدیما کلا p30 یه صفا و یه جنب و جوش دیگه ای داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

nd سه تا عکس بیرون داد ببین چه علم شنقه ای راه انداختین وای به حال روزی که تریلر جدید بیاد

15. این کاربر از reza207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تریلری که داده بودن تو vga مال گیم پلی نبود(تو تاپیک vga هم توضیح دادم کاملشو) و مشخصا گرافیکش گیم پلیش پایینتر از اون تریلر خواهد بود....... .ولی در حد این عکسا هم نخواهد بود چون هنوز کلی مونده تا عرضه و البته تو عکسا هم گرافیک متفاوت از ویدیو دیده میشه..... .

یه مساله دیگه هم که هست اینه که از تریلر و عکسایی که اومده تا حالا نمیشه هیچی رو با قاطعیت در مورد کیفیت بازی تشخیص داد ...نه میشه گفت شاهکار نه میشه گفت ضعیف و ........ (مخصوصا که IP جدید و ادامه نیس )
    فقط اسم ناتی داگ باعث میشه در مورد کیفیت کار مطمین باشیم فقط تا همین حد............ .

+

یه چیزی هم که تا حالا به نظر من فهمیدم اینه که تو بازی نقش survive از همه پررنگ نیس بلکه مثه انچارتد پلتفرمر و شوتر و مخفی کاری خطی(از پیش تعیین شده) و چند المان جدید مثه سرویوال و کلا مخلوط هست........ .تا اونجایی که هم که گفتن نسبت به انچارتد کمتر خطی هست و کمی حالت گشت و گذار محدود و پیدا کردن اسلحه و حتی تعمیر اسلحه و ......تو بازی هست

+

در کل من پیشنهاد میدم تا وایسیم یه تریلر چند دقیقه ای ingame ار بازی بیاد بعد نظر شفافتر بدیم............

.
    Last edited by halflife g; 04-02-2012 at 00:58.

17. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تریلرIn-Game نیومد بچه ها ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •