26 ساله مجرد
1.اتاری 2.میکرو جینیوس 502 3.سگا 4. ps1
5.pc
زیر 10 سال
بین 10 سال و 15 سال
بین 15 سال و 20 سال
بین 20 سال و 25 سال
بالای 25 سال
26 ساله مجرد
1.اتاری 2.میکرو جینیوس 502 3.سگا 4. ps1
5.pc
سعید - 25 ساله - خوشبختانه مجردم و هنوز دم به تله ندادم
7 ساله بودم بابام واسم آتاری خرید بعدش که سگا اومد رفتیم کلوپ تا PS1
بعد از اون PC خریدم و تا الان با PC مشغولم
عاشق CoD هستم، بغیر از CoD3 بقیه ش رو بازی کردم
اما هیچ گیمی تحت هیچ شرایط به پای 1 MAFIA نمی رسه
کلا بازیهای Shooter خیلی دوست دارم
Last edited by urumchi; 24-01-2012 at 23:33.
20ساله مجردم اولین بازی که یادمه فوتبالیسهای NES بود بعدشم یه playstation1 بود یادش بخیر eleven 4 اولین گلی که زدم با علی دایی به عربستان بود بعدشم Pc خریدم و هنوزم با همون مشغولم.
20 سالمه
ولی انگار یواش یواش دارم صحنه گیمو ترک می کنم![]()
محمد هستم مخلص برو بچ گیمر!
22 سالمه!
15 ساله گیم میزنم!
اولین کنسولم Sega بود:
یادش بخیر اولین بازی هم که روی سگا انجام دادم Sonic بود چقدر من حال میکردم با این Sonic با فوتبال 1996 هم خیلی حال میکردم مخصوصا گزارشگرشبازی آشوب در شهر هم عالی بود همون که 3 شخصیت داشت یکیشون دختر بود دو تای دیگه پسر من همیشه با دختره بازی میکردم کلا از بچگی علاقه ی خاصی به جنس مخالف داشتم
![]()
دومین کنسولم Ps1 بود:
اینو که دیگه خیلی باهاش خاطره داشتم یادمه با پسر عمم میشستیم فوتبال میزدیم از بس بازی کرده بودیم دیگه خیلی حرفه ای شده بودیم توپ از وسط میدون گلش میکردیم ! بعد دیدیم از پس هم بر نمیایم هر کدوممون جداگانه میرفتیم با بچه های محله شرطی بازی میکردیم کلی پول به جیب میزدیمبقیه بازی های این کنسول را خوشم نمیومد غیر از پپسی من که ساعتها باهاش سرگرم بودم.
سومین کنسول Xbox 360:
3 سال پیش خریدم دیگه اکثرتون میدونید چه ابر بازی هایی روی این کنسول دوست داشتنی اومده من Xbox 360 را اون موقع بیشتر به خاطر Fifa خریدمش چون Fifa روی PC نکست ژن نبود! من تا 6 ماه با Xbox360 فقط Fifa میزدم بعدش دیگه رفتم سراغ بازی های انحصاری و بقیه...
کنسول بعدی PS3:
PS3 را فقط و فقط به خاطر بازی های انحصاری فوق العادش خریدم ! سال 2010 خریدم 2011 فروختم متاسفانه!به دلیل مشغله ی زیاد که یکیش خدمت مقدس سربازی بود
ولی خوشبختانه تونستم Uncharted 2,Heavy Rain,Gow3,Killzone را باهاش تجربه کنم که خیلی فوق العاده بود. یک نقد و بررسی هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم.
فعلا هم وقت گیم زدن خیلی کم دارم اگر هم بخوام بازی کنم با PC اسکایریم را میرم باورتون میشه 1 ماهه اسکایریم را گرفتم هنوز دو ساعت از گیم پلی بازی را نرفتم؟
موفق باشید![]()
Last edited by E Z I O; 27-01-2012 at 15:30.
E Z I O واقعا خسته نباشی![]()
من فکر میکنم از نظر روند تکاملی بازیهای کامپیوتری از همهی کسایی که اینجا نظر دادن، پله پله تر حرکت کرده باشم : دی
20 سالمه و حداقل تا سه چهار سال دیگه مجردم : دی
اولین سری بازیهای کامپیوتری که از طرف شرکت پارس الکتریک از کمپانی گروندیگ آلمان خریداری شد و به ایران اومد، اسمش Tv Game بود، به دستگاه مشکی با دو تا دستهی کوچیک، که اگه اشتباه نکنم یه بازی هم بیشتر نداشت، یه جور تنیس بود که یه خط وسط زمین بود به عنوان تور، دو تا خط کوچک در دو سمت، و یه نقطه به عنوان توپ![]()
این بازی اواسط دهه 60 وارد شد و اولین سریش رو پدرم واسه دو تا برادرای بزرگم خرید![]()
بعدها من هم 5-4 سالم که بود چند دستی باهاش بازی کردم، ولی خب دیگه از مد افتاد و کسی باهاش بازی نکرد : دی
اوایل دهه هفتاد، آتاری خریدیم ... همونی که عکسش رو Spaniuly جان گذاشت ...
البته دستههای من خوشگلتر بود، سرش دکمههای قرمز بزرگ داشت و اون ماسماسکش هم بزرگتر بود ... تازه پایین و بغلاش هم دکمه داشت![]()
از آتاری هم علاوه بر اون بازی River Raid (هواپیمای معروف) یادمه تو اون کارتی که برای آتاری خریده بودیم، 99 تا بازی دیگه بود ... اونایی که یادم میاد، بازی Packman بود، بازی دزد و پلیس بود که عاشقش بودم (دزد با لباس گور خری، و پلیس با یونیفرم آبی، تو یه سری راهروهای بالای هم، دنبال همدیگه میکردن) و چند تا دیگه ...
بعد از آتاری میکرو خریدم ...
یادش به خیر چقدر دسته خراب میکردیم با میکرو ...
کارتهای 5 لبه، 3 لبه ...
معروفترین بازیش Contra بود که یه سرباز بودی و باید به صورت دو بعدی به جنگ دشمنا میرفتی ... فیلمنامهی خوبی داشت اون بازی ...
یه فوتبال ابتدایی هم داشت میکرو که بعداً تو سگا پیشرفتهاش اومد ...
بعد از میکرو سگا گرفتیم که خب تو اون زمان، اوج تکنولوژی گیمینگ بود
به خصوص بازیهای انحصاری کمپانی سگا مثل Sonic که خب مشهورترین بازی سگا هم بود ...
فوتبال سگا رو هم دوست داشتم : دی
بامزه بود ...
شورش در شهر هم عالی بود
چند تا بازی خوب دیگه هم داشت که الان خاطرم نیست ...
بعد از اون PS1 خریدم ... دیگه اوج بازیای متنوع و خفن تو پلیاستیشن بود ...
چند تا بازی رو خیلی دوست داشتم، یکی Winning Eleven و فیفا 99 بود، یکی بازی اسکیت که حرفهای شده بودم و تو کل فامیل رکورد میزدم
بازیهای فانش هم مثل Pepsiman خیلی خوب بود ...
بازیهای معروف کراش هم که خب شهرهی خاص و عامه و اکثراً دوست داشتیم ... به خصوص کراش ماشینی ...
بعد به PC رسیدم و دیگه از اون موقع دنبال گیم نرفتم![]()
میخواستم ادامه بدم دیگه باید PS2 و Xbox و نینتندو و کینکت و ... رو فتح میکردم : دی
ولی خب PC کافیه، جواب میده : دی
Last edited by Kurosh; 25-01-2012 at 19:50.
علیرضا - 23 سال - تنها
حدودا از 3 سالگی بازی میکنم تقریبا میشه 20 سال !
سیر کنسولهام :
تی وی گیم (همون که نفر بالایی توضیح داد)
آتاری (همون که عکسشو صفحات قبل گذاشتن)
میکرو
کومودور 64 (همون که بازیهاش شبیه نوار کاست بود)
سگا مگا درایو (همون سگای معروف)
کامپیوتر
سگا گیم گیر (یه کنسول دستی بود)
پلی استیشن 1
پی اس پی
ایکس باکس 360
سلام به همه.منم سجاد 24 سالمه البته نزدیک 25 ام.مجرد.تنها کنسولی داشتم سگا بوده و حالا با PC بازی می کنم و در عین حال یه چند ماهی یه آیپد گرفتم که با اونم بازی می کنم.خیلی حال میدهالبته خیلی حوصله ام برای بازی کم شده و مگر اینکه بازیش خیلی حال بده مثل سری COD.همین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)