کلا همینطور که گفتم اینجا بیشتر از روی ندونستن نظر میدن!
کاربری میاد با دلیل توضیح میده آنچارتد3 اینطوریه! نظر خودش رو داره میگه قابل احترام! باز گیر میدن که چرا اینطوریه؟ طرف میاد میگه نظر سنجی رو به اسم بازی های دیگه میزنه u3 !!!!
واقعا خجالت داره! یه مقدار بهتر رفتار کنید! به نظرتون این حرفا درسته؟ نظر دارید خودتون بیان کنید! اگر از بتمن خوشتون میاد حتما برا شما جالب بوده و اگر کسی از آنچارتد خوشش میاد دلیل خودش رو داره حالا چرا همش میخوایی با این رفتار های نچندان جالب هم موضوع تاپیک رو منحرف کنید و هم اینکه تا کسی نظر میده بریزین رو سرش؟
این که بتمن خوبه شکی نیست! اینکه آنچارتد خوبه کاملا درسته اینکه پرتال یک شاهکار بزرگ هست این هم درسته ولی...
نظر شخصی و تجربه! من گفته بودم اینجا هم میگم باز کسی که آنچارتد بازی کنه اینکه بخواد بتمن رو با این مقایسه کنه اصلا درست نیست! کلا سلیقه بیشتر مد نظر هست! بتمن به مراتب شخصیت پردازی قوی تری داره ولی آنچارتد هم عالی کار شده رو این مورد! تو بیشتر موارد هم انچارتد بهتر از بتمن هست!
مشخصه کلی آنچارتد هم فقط تو گرافیک نیست! صدا گذاری حرفه ای و همینطور داستان پر محتوی و شخصیت های واقعا شاهکاره! همینطور که جوکر و بتمن و مستر فریز شاهکار هست! از طرفی دقت جزئیات کلی آنچارتد از عنوان های 2011 هم بیشتره!
من نظر خودم رو بگم مثلا... آنچارتد 3 پر محتوی ترین 2011 هست ولی زلدا پر محتوی ترین سری بازی ها!!!
این وسط بتمن چی شد؟ من از بتمن خوشم نمیاد پس رفتم رای دادم به آنچارتد؟ درسته به نظرتون؟
من خودم از زلدا بیشتر از آنچارتد هم خوشم اومد و این رو بدونید زلدا خیلی از اینا باز بهتر به طوری که میتونم بگم نه بتمن و نه آنچارتد و نه چیزی از نظر محتوی با این نمیتونه رقابت کنه از هیچ نظر! به نظر من که این رو تجربه کردم به اینصورت هست... چرا که دیالوگ های شاهکار و البته کلاس بازی چیز دیگس! یه جوری نشون میده که هیچ چیزی محتوی این سری رو نداره! انفجار زلدا چیزی نیست که عنوانی بخواد باهاش رقابت کنه!
حالا برای چی این رو گفتم؟ خواستم بگم فقط مقایسه ها زیاد جالب نیست و بعد هم از روی تجربه نظر بدید این خیلی بهتره! کسی که آنچارتد رو تجربه نکرده متوجه منظور بیشتر دوستانی که خیلی از این بازی خوششون میاد نمیشن!
یه بار هم بحث این مورد بود و گفتم هر کسی زلدا رو تجربه کنه به حرف من میرسه! بدون شک و مطمئن باشید زلدا از همه اینا بهتره! تو نظر سنجی هم با اینکه قرار داده نشد ولی برترین حتی از آنچارتد هم بهتره!
حالا بحث رو زیاد مقایسه ای نکنم فقط خواستم بگم بجای اینکه به نظر دیگران یا روش نظر سنجی گیر بدیم یا کسی حرف زد بهش گیر بدین بهتره خودتون هم نظر شخصی رو عنوان کنید به هر حال بهتره اینطوری روند تاپیک رو هم چیز میکنید با این رفتار ها!!!
.gif)