تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بــازی ســال ۲۰۱۱ ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Batman: Arkham City

31 25.62%
  • Forza Motorsport 4

2 1.65%
  • Gears of War 3

20 16.53%
  • Portal 2

9 7.44%
  • Rayman Origins

3 2.48%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

17 14.05%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

3 2.48%
  • Uncharted 3: Drake's Deception

36 29.75%
صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 80

نام تاپيک: Best of 2011: Game of The Year

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش دیگه حرف از گرافیک نزن...
    گرافیک آنچارتد 3 بتمنو صد تای مثل اونو میخوره این از گرافیک

داستان هم بتمن یه داستان جا افتاده بوده بین من و شما . از قدیم بوده کاراکتراش چیز جدیدی نیستن از زمان اجدادمون بودن . خوب داستان چه نو آوریی داره؟تکمیل شده فقط , خلق نشده!
    ولی آنچارتد داستانش یه داستان خلق شده و جدیده . نوآوری داره . ایجاد شدس نه تکمیل شده
    با طرفدارا ارتباط نو برقرار کرد کاراکتر سازی کرد شخصیت سازی کرد و اینکار خیلی سخت تره تا اینکه شما تمام کاراکترا رو در اختیار داشته باشی فقط بهش داستان بدی
    اینم از داستان
    روی یک سری داستان شاهکار مثل بتمن بازی ساختن خودش شاهکاره همون طور که نسخه های قبلی موفق نشدند .

کاراکتر سازی شخصیت سازی کاریه که سالها پیش بتمن انجام داده و چه بسا خیلی از افرادی که بتمن رو بازی میکنند با همه کارکتر ها اشنایی ندارند ولی با عرضه همین دو نسخه درگیر بازی و کارکتر ها شدند.

همچنین داستان بازی های بتمن بر اسا کمیک بوک های سابقش نیست پس تیم سازنده خیلی باید مراقب باشه که مبادا داستان خیل عظیم هوادارای این بازی رو نا امید نکنه.

دز موزد پیچیدگی های داستان بتمن هم میتونی به تاپیکش سری بزنی حمید جان به صورت کامل گذاشته. بازی که فوق العاده داستان پیچیده ای داره و هیچ یک از عکس ها و جزییات بازی بی مورد نیست. یه مثال ساده : اول بازی آخر بازی رو میبینیم!

بعد عزیز من انچارتد گرافیک خوبی داره ولی بتمن هم همینطور و بتمن در کامپیوتر با فیزیک و دایرکت ایکس 11 حتی بهتر هم میشه .

بعدش بازهم شلوغی یک تاپیک ربط به عرضش روی هر سه پلت فرم نداره میتونی به تاپیک ویچر و یا مس افکت 2 هم مراجعه کنی. باز هم داری اشتباه میکنی چون rpg خیلی طرفدار داره . حتی اگر خیلی طولانی باشه چون به قول شما از هر 10 بازی که در روز میاد شاید 2 کیش در یک ماه ارزش بازی داشته باشه. من حتی بهت قول میدم شما تا بحال یک بازی rpg نکردی نمی دونی چی به چیه!

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

کلا همینطور که گفتم اینجا بیشتر از روی ندونستن نظر میدن!
    کاربری میاد با دلیل توضیح میده آنچارتد3 اینطوریه! نظر خودش رو داره میگه قابل احترام! باز گیر میدن که چرا اینطوریه؟ طرف میاد میگه نظر سنجی رو به اسم بازی های دیگه میزنه u3 !!!!
    واقعا خجالت داره! یه مقدار بهتر رفتار کنید! به نظرتون این حرفا درسته؟ نظر دارید خودتون بیان کنید! اگر از بتمن خوشتون میاد حتما برا شما جالب بوده و اگر کسی از آنچارتد خوشش میاد دلیل خودش رو داره حالا چرا همش میخوایی با این رفتار های نچندان جالب هم موضوع تاپیک رو منحرف کنید و هم اینکه تا کسی نظر میده بریزین رو سرش؟

این که بتمن خوبه شکی نیست! اینکه آنچارتد خوبه کاملا درسته اینکه پرتال یک شاهکار بزرگ هست این هم درسته ولی...
    نظر شخصی و تجربه! من گفته بودم اینجا هم میگم باز کسی که آنچارتد بازی کنه اینکه بخواد بتمن رو با این مقایسه کنه اصلا درست نیست! کلا سلیقه بیشتر مد نظر هست! بتمن به مراتب شخصیت پردازی قوی تری داره ولی آنچارتد هم عالی کار شده رو این مورد! تو بیشتر موارد هم انچارتد بهتر از بتمن هست!
    مشخصه کلی آنچارتد هم فقط تو گرافیک نیست! صدا گذاری حرفه ای و همینطور داستان پر محتوی و شخصیت های واقعا شاهکاره! همینطور که جوکر و بتمن و مستر فریز شاهکار هست! از طرفی دقت جزئیات کلی آنچارتد از عنوان های 2011 هم بیشتره!
    من نظر خودم رو بگم مثلا... آنچارتد 3 پر محتوی ترین 2011 هست ولی زلدا پر محتوی ترین سری بازی ها!!!
    این وسط بتمن چی شد؟ من از بتمن خوشم نمیاد پس رفتم رای دادم به آنچارتد؟ درسته به نظرتون؟

من خودم از زلدا بیشتر از آنچارتد هم خوشم اومد و این رو بدونید زلدا خیلی از اینا باز بهتر به طوری که میتونم بگم نه بتمن و نه آنچارتد و نه چیزی از نظر محتوی با این نمیتونه رقابت کنه از هیچ نظر! به نظر من که این رو تجربه کردم به اینصورت هست... چرا که دیالوگ های شاهکار و البته کلاس بازی چیز دیگس! یه جوری نشون میده که هیچ چیزی محتوی این سری رو نداره! انفجار زلدا چیزی نیست که عنوانی بخواد باهاش رقابت کنه!
    حالا برای چی این رو گفتم؟ خواستم بگم فقط مقایسه ها زیاد جالب نیست و بعد هم از روی تجربه نظر بدید این خیلی بهتره! کسی که آنچارتد رو تجربه نکرده متوجه منظور بیشتر دوستانی که خیلی از این بازی خوششون میاد نمیشن!

یه بار هم بحث این مورد بود و گفتم هر کسی زلدا رو تجربه کنه به حرف من میرسه! بدون شک و مطمئن باشید زلدا از همه اینا بهتره! تو نظر سنجی هم با اینکه قرار داده نشد ولی برترین حتی از آنچارتد هم بهتره!

حالا بحث رو زیاد مقایسه ای نکنم فقط خواستم بگم بجای اینکه به نظر دیگران یا روش نظر سنجی گیر بدیم یا کسی حرف زد بهش گیر بدین بهتره خودتون هم نظر شخصی رو عنوان کنید به هر حال بهتره اینطوری روند تاپیک رو هم چیز میکنید با این رفتار ها!!!
    دوست من بحث مقایسه نیست بحث اینه که متاسفانه فن بازی انجام میشه. اصلا مهم نیست بتمن یا اسکایریم یا انچارتد اول شن . طرف نمیدونه بازی چیه واقعا میاد نظر میده! اخه تو که بازی رو درک نکردی نظر نده.
    Last edited by AlexMercer; 23-01-2012 at 00:23.

2. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

فقط تقلب نکنیدا. مثل الان که هرچی مردم رای دادن به بتمن و اسکایریم خط زدین روش نوشتین uc3 .
    این حرف شماست! این چیه پس؟ درسته به نظر خودت؟
    دوست من بحث مقایسه نیست بحث اینه که متاسفانه فن بازی انجام میشه. اصلا مهم نیست بتمن یا اسکایریم یا انچارتد اول شن . طرف نمیدونه بازی چیه واقعا میاد نظر میده! اخه تو که بازی رو درک نکردی نظر نده.
    چرا دارین بی جهت توهین میکنید؟ چرا بحث ایجاد میکنید؟ اون پست بالا هم که خودتون اینطوری گفتین! همین دیگه من تو اون پست گفتم شاید یک سری متوجه بشن ولی نه انگار!
    اینجا قرار نیست هر جور که دوستان خوششون میاد طرف پست بده! نظرش رو میگه! کسی هم نمیتونه چیزی بگه مگر اینکه نظر شخصی خودش رو درباره چیزی که تجربه میکنه بده...

4. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این حرف شماست! این چیه پس؟ درسته به نظر خودت؟

چرا دارین بی جهت توهین میکنید؟ چرا بحث ایجاد میکنید؟ اون پست بالا هم که خودتون اینطوری گفتین! همین دیگه من تو اون پست گفتم شاید یک سری متوجه بشن ولی نه انگار!
    اینجا قرار نیست هر جور که دوستان خوششون میاد طرف پست بده! نظرش رو میگه! کسی هم نمیتونه چیزی بگه مگر اینکه نظر شخصی خودش رو درباره چیزی که تجربه میکنه بده...
    من علامت خنده رو نزاشتم و شما هم بد متوجه شدی!

متاسفانه طبق نظر شما ما متوجه نمیشیم اوکی خوش باشین دوست عزیز

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان مثلآ پست این آقا رو نگاه کن سهیل باز بگو هیچی نگو...!: دی

من نمیدونم چرا ولی هر جوری حساب میکنم نمیتونم بتمن رو بین 3 تا بازی اول قرار بدم!
    البته اگه به من باشه حتی رده 4 هم براش زیاده و بهترین رتبه ای که میتونه بین این بازیها داشته باشه 5 هست...
    مستِر بارسا!شما رو چه استدلالی بتمن رو لایق نمی دونی بگو بقیه (حتی طرفداران بازیهای دیگه) هم به این نتیجه ی فانــی که بهش رسیدی برسن! یک ایراد کوچک از بازی عنایت بفرمایید ذکر کنید!؟
    البته نظر شخصی شماست ولی شاید بعضی دوستان مثل بنده بخوان از روی کنجکاوی بدونن معنی این پست شما چی بود!
    Last edited by B.3.S.T; 22-01-2012 at 23:28.

7. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

روی یک سری داستان شاهکار مثل بتمن بازی ساختن خودش شاهکاره همون طور که نسخه های قبلی موفق نشدند .

کاراکتر سازی شخصیت سازی کاریه که سالها پیش بتمن انجام داده و چه بسا خیلی از افرادی که بتمن رو بازی میکنند با همه کارکتر ها اشنایی ندارند ولی با عرضه همین دو نسخه درگیر بازی و کارکتر ها شدند.

بعد عزیز من انچارتد گرافیک خوبی داره ولی بتمن هم همینطور و بتمن در کامپیوتر با فیزیک و دایرکت ایکس 11 حتی بهتر هم میشه .

سلام الکس جان....

داداش شما کوتاه بیا.(وقتی میدونیم درکی نداره پس جواب دادن هم بی دلیله اینو به همه میگم )..فقط به این دو سوال من جواب بده با یه صلوات ختم به خیر کنیم

گفتید روی یک سری داستان شاهکار مثل بتمن ساختن یک بازی از روی اون شاهکاری هستش..؟ اینو من دقیق متوجه نشدم.؟

و این که قسمت های قبلی موفق نبودن ؟ مگه B:AA موفق نبود..؟ یا دو نسخه ای که روی مگا درایو اومدن موفق نبودن..؟

در مورد کاراکترها..؟ خیلی ها الان بروسلی رو نمیشناسن....چون نسل و زمان گذشته و عوض شده..پس با ارائه یک بازی در باب همون شخصیت ها میتونه برا نسل جدید خیلی مفید و عالی باشه..

در مورد گرافیک حرف شما متین و درست ولی ایا اکثر منابع بهتری گرافیک رو به کدوم بازی دادن و اگر انچارتد نبود
    ایا کرایسیس ، ویچر 2 ، ریمن ، زلدا ، بتلفیلد ، و چند تای دیگه مجال برای رو شدن این گرافیک میدادن..؟
    و این که ایا شما دیدتون نسبت به گرافیک انچارتد چطوری بود ازتجربتون میتونم بدونم..؟

قصدم فقط و فقط از این سوال شفاف شدن برخی موارد برا خودم بود وگرنه من و شما با هم نون و نمکی در مس افکت خوردیم
    مرسی
    Last edited by Layken; 22-01-2012 at 23:28.

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در ضمن از یک ps3 fan که فکر میکنه به خاطر کنسولش از همه بهتره انتظار بیشتری نمیشه داشت.
    فن بازی انجام میشه
    دقیقا!... بعضیا وقتی عاشق یه چیزی میشن همش دوس دارن ازش تعریف کنند حتی اگه بهتر از اون هم باشه! فقط و فقط حرف خودشونو قبول دارن به هیچ صراطی هم مستقیم نمیشن!

11. این کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من علامت خنده رو نزاشتم و شما هم بد متوجه شدی!

متاسفانه طبق نظر شما ما متوجه نمیشیم اوکی خوش باشین دوست عزیز
    من دیگه بیش از این بحث نمیکنم اون حرفی که زدم هم کلی بود!
    اگر اونطوری گفتم منظور چیز دیگه بود! اومدم درباره نظر دادن گفتم و این رو عنوان کردم به جای گیر دادن به نظر دیگران بهتره شما نظر شخصیتون رو بیان کنید! این که بیایید بگید طرف بازی نکرده بتمن رو نمیدونه چی هست یا بگه چرا بتمن رای ندادن اینا رو میگم!

13. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام الکس جان....

داداش شما کوتاه بیا.(وقتی میدونیم درکی نداره پس جواب دادن هم بی دلیله اینو به همه میگم )..فقط به این دو سوال من جواب بده با یه صلوات ختم به خیر کنیم

گفتید روی یک سری داستان شاهکار مثل بتمن ساختن یک بازی از روی اون شاهکاری هستش..؟ اینو من دقیق متوجه نشدم.؟

و این که قسمت های قبلی موفق نبودن ؟ مگه B:AA موفق نبود..؟ یا دو نسخه ای که روی مگا درایو اومدن موفق نبودن..؟

در مورد کاراکترها..؟ خیلی ها الان بروسلی رو نمیشناسن....چون نسل و زمان گذشته و عوض شده..پس با ارائه یک بازی در باب همون شخصیت ها میتونه برا نسل جدید خیلی مفید و عالی باشه..

در مورد گرافیک حرف شما متین و درست ولی ایا اکثر منابع بهتری گرافیک رو به کدوم بازی دادن و اگر انچارتد نبود
    ایا کرایسیس ، ویچر 2 ، ریمن ، زلدا ، بتلفیلد ، و چند تای دیگه مجال برای رو شدن این گرافیک میدادن..؟
    و این که ایا شما دیدتون نسبت به گرافیک انچارتد چطوری بود ازتجربتون میتونم بدونم..؟

قصدم فقط و فقط از این سوال شفاف شدن برخی موارد برا خودم بود وگرنه من و شما با هم نون و نمکی در مس افکت خوردیم
    مرسی
    ایشالا مس افکت بیاد نون نون و خرما بخوریم

منظورم اینه که داستان های بتمن از گذشته فوق العاده قوی بودند و همواره کمیک بوک هاش و فیلم هاش با اقبال عمومی مواجه شدن و شخصیت سازی فوق العاده ای داشته این داستان. اگر نشه از منابع قوی این داستان استفاده کرد و داستانی که برای بازی نوشته میشه ضعیف باشه مطمئنا کسی خوشش نمیاد مثل فیلم بتمن و رابین که با حضور آرتولد و جرج کلونی بازهم در جذب مخاطب موفق نبود. پس نوشتن یک داستان خوب که به تجربه طرفداران این شخصیت لطمه نزنه خیلی مهمه ولی خوب نویسنده داستان بازی اقای PAUL DINI هستند که خودشون ید طولایی در نوشتن کیک بوک های بتمن و داستان انیمیشن بتمن داره.

نه منظورم BATMAN A.A نبود منظورم نسخه های قبل بود که توسط ROCK STEADY Sساخته نشده بود. اخریش رو هم اگر اشتباه نکنم یوبی سافت زده بود به نام BATMAN VENGEANCE که زیاد موفق نبود.

منم منظورم همین بود خیلی ها کارکتر های بتمن رو نمیشناسن ولی داستان و شخصیت پردازی اینقدر قوی بود که نشناخته همه با کارکتر های ارتباط برقرار کردند.

گرافیک انچارتد خیلی خوبه ما که بازی نکردیم نظر بدیم ولی در فیلم هایی که از گیم پلی بازی میبینم میتونم بگم گرافیکش فوق العاده ست. در ضمن مقایسه بتمن و انچارتد بود وگرنه خوب بازی مثل کرایسیس رو روی کامپیوتر بازی کنی شوکه میشی!

15. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل یه سری تاپیکها اینه که بعضی افراد علاقه ی خاصی به ترول کردن دارن و تخریب عناوینی جز عنوان مورد علاقه ی خودشون...
    نمیدونم این افراد از چی رنج میبرن که اینجور پستهایی میدن.
    تو فرومهای خارجی که دقت می کنم اکثر غریب به یقین تو جملاتشون از عنوان مورد علاقشون دفاع می کنن نه اینکه از سرِ کج خلقی بیان خراب شن سر یک عنوان که حالا مثلآ طرفدارای خودش رو داره.همین جور بحثها پیش میاد که همه جلوی هم قَد اَلَم می کنن

17. 9 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

لازم بود چنتایی پست پاک بشه که نشد

اما یه تذکر میدم اونم اینکه فن بازی الکی از خودتون در نیارین و این بحث های بیهوده و ترول منشانه (!) رو تمومش کنین
    (منظورم همه نیستن)

مرسی از دوستان
    Last edited by Masoud King; 22-01-2012 at 23:52.

19. 12 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •