تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین بازی شوتر 2011 ؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield 3

21 15.44%
  • Call of Duty: Modern Warfare 3

56 41.18%
  • Crysis 2

13 9.56%
  • Dead Space 2

5 3.68%
  • Gears of War 3

29 21.32%
  • Killzone 3

12 8.82%
صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 89

نام تاپيک: Best of 2011: Genre Awards - Best Shooter Game

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می خوام بگم که mw3 فقط و فقط به خاطر کم حاشیه بودنش همیشه اوله این لیسته(البته تو نظر سنجی های ما! )
    آرین درست میگه که bf3 اگر اون سوتیاشو اصلاح می کرد و با صبر بازی رو میداد بیرون این دید خیلی تغییر می کرد.تنها شوتری که تا سر حد واقعیت منو به خودش جذب کرد bf3 بود و حالا حالا هم فکر نکنم کسی رو دستش بیاد جز عناوین metro:last light و اَبــَر قدرت,قَدَر شوکت: دی,HL3 که خودش آفریننده ی این سبکه بیاد.
    در مورد DS2 هم فقط میشه تآسف خورد که تو این نظر سنجی قرار داده شده که همه ی رقیباش یک دو جین فن کولر پنکه دارن!
    به قول سهیل تو ژانر ترسناک ترین بازی سال بی همتاس!: دی

2. 10 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اَبــَر قدرت,قَدَر شوکت: دی,HL3 که خودش آفریننده ی این سبکه بیاد.
    با من کاری داری داشتین؟؟

ببین وحید:

1-سال بعد که ولو شماره جدید کانتر رو داره پس halflife3 رو بی خیال(هر چند هنوز هم شماره 2 اش تازه و شاداب مونده)

2-بازی metro هم که از لحاظ گرافیکی درسته غول خواهد بود ولی به کلیت بازی امیدی نیس

3-میمونه شماره جدید bioshock و البته ابر قدرت دوم halo 4 که امید شوترهای سال بعد هستن.... .البته بین اونا هم چون halo4 رو استودیوی جدیدی میسازه(بااینکه خیلی هم استودیوی غولی هست)در نتیجه فعلا در شک و تردیدیم...

4-پس فقط موند bioshock که اونم به نظر عالی خواهد شد ولی شباهت زاید الوصفترش به بایو شاک قبلی و halflife (مخصوصا اون دختر کنار شخصیت اول که شبیه الکس هست یا سیستم کات سیز ها و.....)باعث میشه کمی تردید در موردش باشه

پس بهترین شوتر سال اینده چی میشه؟؟؟؟cod سال آینده...

.
    Last edited by halflife g; 05-01-2012 at 09:55.

4. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    دوستان به نظر من نیمه جان سوم عمرا دیگه تو این نسل بیادش...مگه این که معجزه بشه
    والو کمپانی نیست که در اواخر نسل بخواد یه بازی رو بده مگر این که در انحصار PC باشه یا دیگه بزنه فوق شاهکار کنه

نیمه جان بازیی نیست که یه قسمتش تو این نسل بیاد بگن بعله قسمت بعدش تو نسل بعد میاد این طوری اصلا به صلاح والو نمیشه
    باز اگر دو سال پیش یه اپیزود از نیمه جان میداد میشد گفت اره اواخر نسل قسمت جدیدی میادش

ولی فعلا برا من بایوشاک و هیلو 4 سال 2012 خفن ترین شوترها هستن مخصوصا که مستر چیف هست مبحث جدا میشه
    Last edited by Layken; 05-01-2012 at 00:57.

6. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1- هیچی معلوم نیست!من امیدم رو از دست نمیدم تا آخرین روز سال 2012(اگر زندگی جاری بود همچنان!: دی)غافلگیری اصل مهمی در صنعت گیم بوده و هست...خب این از این
    2- مترو هم فرض رو بر این بگیریم که داریم از روی ویدئوهای منتشر شدش استنباط می کنیم که کلآ اشتباس..بهش ایمان دارم که سال آینده جزء بهترین شوترها میشه چون تجربه ی دوم سازنده ها اکثرآ موفقتر بوده البته استثناء هم وجود داره که خیلی کم دیدم
    3- اینم من در جریان نیستم!(3 و 4ـــت شد بایوشاک که! )
    4-اینم که هیچی..: دی

+
    ایشالا همه دست به دست هم بدیم سال آینده کلآ اسمی از cod تو لیست بهترین شوتر قرار ندیم!اگرم کسی شکایتی داشت یه تاپیک نظرسنجی میزارین واسه کلآ cod 1,2,3,4,5,6,7,8,9 الی آخر!: دی

8. 7 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اون ک الکی بود(Hl3)...خبرشو تو تاپیک اخبار گزاشتم
    اینم لینکشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

توی نظرسنجی همچین سبکایی معمولا تعصب به بازی ها حداقل یکمی توی رای ها تاثیر داره
    حتی Dead Space 2 هم از MW3 بهتر بود و حداقل نسبت به نسخه قبلی قدمی رو به جلو بود و نوآوری هم داشت
    MW3 از نظر گیم پلی خیلی عالی بود و روند داستانی سینماتیک خیلی خوبی داشت ولی داستانش اون جوری نبود که چیز خاصی داشته باشه و اینجور داستان ها رو فکر کنم یه بچه هم با دیدن چند تا فیلم سینمایی بتونه طراحی کنه!
    به نظر من خیلی سینمایی بودن یه بازی و هیجان بالا دلیل قانع کننده ای برای بهتر بودن نیست و واقعیتش اینه که من MW3 رو جزو بازی های خیلی خوب امسال می دونم ولی در حد بهترین شوتر سال اصلا! اگه شوتر های متنوع زیادی رو بازی کنید می فهمید که همه چی شوتر توی صحنه های سینمایی و فقط کشتن خلاصه نمیشه و این سبک خیلی فراتر از این حرفا ست...
    کاملا درسته D2 یکی بهترین های TPS بود و در حقش کم لطفی شد ولی در مورد MW3 همون جور که دوستمون گفت :

کلا mw3 از لحاظ لول دیزاین هم چیز خاصی نداشت و میشه گفت فقط مرحله عوض میشد ولی کاری که ما باید می کردیم عوض نمیشدهمیشه فرت و فرت شلیک کن...
    کلا بازی تبدیل به یه بازی خطی شده و ... . اونا هم فقط سود براشون مهمه نه نواوریش و ...

11. 5 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اونایی که COD رو انتخاب نکردن, منو ببخشن پیشاپیش!!

نظرمو با Crysis 2 شروع میکنم... ادامه یه ابر گرافیک, این بازی هم با همون رویکرد - اما ناقص برای پی سی در مقایسه با بازیهای قبلی - با صداگذاری و موسیقی خوبی ظاهر شد. اینبار محیط جنگلی جای خودشو داد به محیط شهری که به نظر من تغییر مناسبی بود ولی ای کاش حسرت به دل نمیموندم که فقط یه دونه درخت تخریب کنم! داستانی هم داشت که به نظر من نسبت به بازی های قبل کمی ضعیف کار شده بود. سیستم ارتقای سوئیت و اصلاحاتی هم که در عملکرد های سوئیت دیده میشد نکات مثبتش بود. اما وقتی میرسیم به هوش مصنوعی میبینیم که جای تعریفی وجود نداره چون حریفانی رو میدیدین که گهگاه میتونستن پخمه باشن! باگ ها هم که خودنمایی میکردن ... نمره من به این بازی بود 8.5 از 10.

Battlefield 3 ... انتظار عنوانی در حد COD رو داشتم چون میخواست اونجوری باشه. نمیخواست؟ معلومه. ولی خب نتیجه اون شد با داستان فراموش شدنی, کلیشه ای, تا حدی هم ایراد دار و با ضرباهنگی ناپایدار - به اون صورت که برای رسیدن به درگیری ها باید انتظار میکشیدیم. اما در طرف دیگه میدیدیم که گرافیک و صداگذاری غوغا میکرد. موسیقی هم خوب بود اما میتونست خیلی بهتر باشه... در مقایسه با بازی قبل سری BF یعنی BC2 (با نمره 9), این بازی رو پایینتر دیدم. لذتی که در اون بود در BF3 ندیدم. ای کاش برای ساخت این بازی اینگونه عجله نمیشد... اینم شد 8.5 از 10.

اما از شماره دوم عنوان موفق Dead Space - که طرفداران بازیهای ژانر وحشت رو بعد از مدت ها سیراب کرد - بگم. شروع داستان بسیار خوب بود اما تا میانه روندی نزولی به خودش میگرفت و سرانجام بخوبی به اوج رسیده و پایانی کاملا راضی کننده رو رقم میزد. سریعتر شدن بازی پذیرفتنی بود اما خطی شدنش دیگه نه. کم شدن پازل ها اونم به گونه های ساده چیزی بود که اصلا نپسندیدم. کنترل آیزاک - که این بار دیگر لال نبود و صدای بسیار مناسب هم داشت - روون و دوست داشتنی بود. مکانیزم های جدید هم به خوبی طراحی شده بودن و بازی از هوش مصنوعی بسیار خوبی برخوردار بود. وسیع تر شدن سیستم نمایش مسیر های حرکت در کنار اصلاحات بخش آپگرید تجهیزات و تسلیحات و وجود مکان های متنوع هم از نکات مثبت به شمار میرفت. اما وقتی که به باس فایتهاش میرسیم نا امید میشیم. چون برعکس بازی قبل تنها یک باس فایت وجود داشت که اونم در آخر بازی بود... این بازی هم از 10 گرفت 9 و شد نفر دوم این نظر سنجی.

خوشبختانه این بار در Modern Warfare 3 با داستان روشن و منطقی - ولی باز هم کوتاه مانند دو عنوان قبل - رو به رو بودیم. مثل MW2 نبود که نکات مبهم و تعجب آور و حتی نپذیرفتنی رو به نمایش میزاشت. حتی به نظرم پایان بازی, بهترین و در عین حال به یاد موندنی ترین پایان رو در این سری داشت. توی پرانتز هم بگم که پایان بازی قبل هم ضعیف ترین این سری بود. اما بچسبم به سایر عناصر... مراحل و ماموریت ها - با اکشنی بی قفه تر - تنوع بسیار خوبی داشتن. هوش مصنوعی حریفان مثل سابق قوی بود. کیفیت صداگذاری و موسیقی, در حدی بود که جای هیچگونه شکایتی رو باقی نمیزاره. گرافیک هم با اینکه در حد عناوین روز نبود اما خب, قابل تحمل بود. بخش Special OPS متشکل از مد های Survival - شبیه به مد های زامبی دو عنوان آخر Black OPS و WAW, اما بسیار جذابتر - و Missions - ماموریت های داستانی کوتاه - هم به طرز وحشتناکی معتاد کننده کار شده بود... وقتی MW3 - به نظر خودم نفر اول این نظر سنجی و با نمره 9 از 10 - رو تموم کردم اصلا باورم نمیشد واقعا چطوری این بازی تونسته اینقدر خوب بحران متلاشی شدن تیم و رفتن اعضای اصلی رو پشت سر بزاره و پایانی شایسته رو برای سه گانه MW رقم بزنه; عنوانی که به نظر من در سطحی بالاتر از MW 2 (با نمره 8.5) و پایینتر از MW (با نمره 9.5) قرار داشت. Activision, با اینکه منفور شد, اما مدیریتی تحسین برانگیز رو - با به کار گیری استدیوی تازه تاسیس SH Games - به نمایش گذاشت.

13. 17 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

به نظرم تویه این تاپیک و نظر سنجی هم اتفاقی مثل اون اتفاقی افتاد که تویه تاپیک اکشن ادونچر حق U3 خورده شد.............
    به نظرم اگه GeOW 3 مولتی بود،رای هاش خیلی بیشتر از اینی که الان هست میشد.................
    خیلی تجربه نکردن بازی رو تا بفهمن تویه یه بازی خطی چقدر نوآوری میشه انجام داد...........
    MW3 هم بازی خوبی اما نه در حدی که بهترین شوتر سال بشه.............

15. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به نظرم تویه این تاپیک و نظر سنجی هم اتفاقی مثل اون اتفاقی افتاد که تویه تاپیک اکشن ادونچر حق U3 خورده شد.............
    به نظرم اگه GeOW 3 مولتی بود،رای هاش خیلی بیشتر از اینی که الان هست میشد.................
    خیلی تجربه نکردن بازی رو تا بفهمن تویه یه بازی خطی چقدر نوآوری میشه انجام داد...........
    MW3 هم بازی خوبی اما نه در حدی که بهترین شوتر سال بشه.............
    خیلیا کنسول ندارن درواقع pc gamer هسن(تو ایران)...خب ب بازیایی ک بازی نکردن رای نمیدن ...بحرحال آره، انحصاریا باس بیشتر رای بیارن ...

17. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوشبختانه این بار در Modern Warfare 3 با داستان روشن و منطقی - ولی باز هم کوتاه مانند دو عنوان قبل - رو به رو بودیم. مثل MW2 نبود که نکات مبهم و تعجب آور و حتی نپذیرفتنی رو به نمایش میزاشت. حتی به نظرم پایان بازی, بهترین و در عین حال به یاد موندنی ترین پایان رو در این سری داشت. توی پرانتز هم بگم که پایان بازی قبل هم ضعیف ترین این سری بود. اما بچسبم به سایر عناصر... مراحل و ماموریت ها - با اکشنی بی قفه تر - تنوع بسیار خوبی داشتن. هوش مصنوعی حریفان مثل سابق قوی بود. کیفیت صداگذاری و موسیقی, در حدی بود که جای هیچگونه شکایتی رو باقی نمیزاره. گرافیک هم با اینکه در حد عناوین روز نبود اما خب, قابل تحمل بود. بخش Special OPS متشکل از مد های Survival - شبیه به مد های زامبی دو عنوان آخر Black OPS و WAW, اما بسیار جذابتر - و Missions - ماموریت های داستانی کوتاه - هم به طرز وحشتناکی معتاد کننده کار شده بود... وقتی MW3 - به نظر خودم نفر اول این نظر سنجی و با نمره 9 از 10 - رو تموم کردم اصلا باورم نمیشد واقعا چطوری این بازی تونسته اینقدر خوب بحران متلاشی شدن تیم و رفتن اعضای اصلی رو پشت سر بزاره و پایانی شایسته رو برای سه گانه MW رقم بزنه; عنوانی که به نظر من در سطحی بالاتر از MW 2 (با نمره 8.5) و پایینتر از MW (با نمره 9.5) قرار داشت. Activision, با اینکه منفور شد, اما مدیریتی تحسین برانگیز رو - با به کار گیری استدیوی تازه تاسیس SH Games - به نمایش گذاشت.

با کپی کردن از MW2 و اینجین اماده ای که در اختیار داشتن گیم پلی و کلا همه چیز بازی از جمله صحنه های اهسته بازی فوق العاده تکراری و خسته کننده بود تمام این صحنه ها رو در MW2 و MW و Black Ops دیده بودیم ! داستان بازی هم این قدر ساده بود که اصلا اگه میگفتیم بازی داستان نداشت نباید شک میکردیم کلا اکتیویژن به به این نتیجه رسیده که هر چه قدر بازی تکراری و ... باشه باز فروش خودش رو میکنه !
    جالبه که 5 استادیو بازی هم روش کار میکردند ...

19. 5 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •