سلام ایا رو مدل 40d6920 تست کردی جواب داد ممنون میشم اکر تست کنی و در ضمن مدل ال ای دی من وپ نداره نمیتونم تو گوگل یا یاهو برم فقط چیزای که خو سامسونک کذاشته میشه رفت بنظرت میشه کاری کرد که تو گوگل هم بریم ممنون
سلام ایا رو مدل 40d6920 تست کردی جواب داد ممنون میشم اکر تست کنی و در ضمن مدل ال ای دی من وپ نداره نمیتونم تو گوگل یا یاهو برم فقط چیزای که خو سامسونک کذاشته میشه رفت بنظرت میشه کاری کرد که تو گوگل هم بریم ممنون
سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خواهشن اکر کسی از برنامه یا اپشن اضافه کردن در ال ای دی سامسونک مدل ua40d6000یا همین مدل که مدل ال ای دی بدلیل تجاری ایران تغیر مدل پیدا کرده و به مدل ua40d6920 تغیر کرده اکر مواردی را میدونه به ایمیل م ایمیل بزنه ممنون در ضمن هزینه کارهای را که بتونه به ال ای دی اضافه کنه پرداخت مینمایم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی بود
روی 46d8880جواب داد وکشور را روی استرالیا گذاشتم.آقاحسین این کشورخوبه دیگه؟
چیز دیگری نداری روکنی؟
چرا دارم افزایش تعداد زیاد app مخفی که تاپیکی ایجاد کردم نگاه کنید نظر دهید.
منظورم بدون استفاده از منومخفی بود. اگر روشهایی دارید که به بهبود استفاده از دستگاه کمک میکنه ونیازی به منومخفی نداره لطفا اعلام کنید
عزیز جان برای افزایش APP شاید باید وارد منو نخفی شوید راهی به غیر از ورود ندارید راهش را هم توضیح دادم نگاه کنید نظر دهید.
قربان ، روی 40 دی 6960 امتحان کردم و جواب داد . یک دنیا تشکر ! احسنت !
اما دقیق مفهوم اینترنت تی وی رومتوجه نشدم . به دستور شما استرالیا رو انتخاب کردم ، سپس برنامه های قبلی پاک شد و برنامه های جدیدی مثل قیسبوک توییتر و ... و bigponds movie , social tv , samsung music و ... اضافه شد : مجموعا 21 آپدیت ! این که گفته میشه بیش از چند صد کانال و در کنار اون رادیو و ... باز میشه اونم به تفکیک کشورها حتی فارسی زبان رو بنده تا این ساعت متوجه نشدم . از تو سامسونگ اپلیکیشن و قسمت ویدیو اون چند برنامه دانلود کردم که قطعاتی رو از طریق اینترنت به روی صفحه میاره اونم چند دقیقه ای ! براتون امکانپذیر هست راهنمایی بفرمایید ؟ باز هم سپاسگزارم !
با سلام اولا دوست گرامی اون بنده خدالیی که کفته چند صد تا کانال ف ارسی و غیره من هم توی سایت های مختلف دیدم بلوفی بیش نیست چون شما به app های ساسمونگ فقط دسترسی دارید پس نمی دانم اون بنده خدا هدفش از کفتن این مطلب چه بوده شاید سود جویی و یا چیز دیگر .. در ثانی این که قسمتیز از فیلم نمایش داده می شود مربوط به سرعت اینترنت است با توجه به اینکه سرعت اینترنت خانگی معمولا 128 و یا 256 است توقع انچانی نباید داشته باشید . ضمنا ک سری از یوزرهای است یعنی apps است که یک روشی دارد برای ساختن ان که اگر دوستان مایل باشند توضیح می دهم. در ضمن راه افزایش apps را هم توضیح دادم که تاپیکی جدگانه درست کردم مطالعه نمائید. ضمنا چرا بعضی از دوستان اصرا دارنند برای راه اندازی انیترنت تی وی بگویند حتما باید وارد منو مخفی شد . شاید بلد نسیتند و یا نه نمی خواهند یاد بگیرند .. من مخلص همه شما دوستان خوب هستم و نمی خواهم از خودم تعریف کنم ولی این را حمل بر خود ستایی من نکنید بنده تنها کسی بودم که این روش یعنی روش را اندازی اینترنت تی وی را بدون ورود به منو مخفی کشقف کردم و بدون هیچ گونه مزددی در اختیاز شما دوستان قرار دادم باور کنید شاید بسش از ساعتها در سایتهای خارجی دنبال ان گشتم تا پیدا کردم ولی دوستی در همین سایت ادرس سایتی ا قرار داده که برای راه اندازی اون هم با اموزش به منو مخفی راه اندازی می کند فقط این را خواستم بگویم دستان کف لطفی کردنند و مثل اینکه اموزش بنده را مورد استقبال قرار ندانند بنده حقیر اگر می دونستم اقبال نمی شود این اموزش را قرار نمی دادم به هر حال از دوستانی که انجام دادنند و نظر خورد را اعلام کردنند بی نهایت تشکر می کنم .
دوست عزیز و برادر گرامی از راهنماییتون بسیار سپاسگزارم روی 40d6960 تست کردم جواب داد . دوستانی که ارزش کار شمارو متوجه نشدن احتمالا هنوز به این مساله واقف نیستن بنده هم مثل شما ساعت ها در اینترت سرچ کردم خوشبختانه شما فرشته نجات ما شدین مجددا تشکر میکنم
Last edited by inspirit; 15-05-2012 at 23:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)