تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 65

نام تاپيک: سلام کمک برای خرید Sony F224FX/B

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام مرسی ممنون از شما کاربر عزیز Mohsen_hot20 همه عکسا رو دیدم اره همه انجمن ها لینک سایتی رو بزاری اسم سایت رو فقط فیلتر میکنن ممنون از راهنماییت و ممنون بابت عکسا حالا انشالا تو بهمن میخوام بخرم یا 223 میگیرم یا 224 فقط بازم نیاز به کمک دارم من کرمانشاه زندگی میکنم میخوام بدونم راستش من فقط تو موبایل واردم و 10 ساله جدیدترین موبایلها دستمه تو لپ تاپ زیاد وارد نیستم الانم PC دارم چه طور باید بدونم اکبنده لپ تاپ با چه گارانتی بخرم سرویس تگ داره مثل دل دیگه خودتون همه چیز رو بهم بگید هر کاری لازمه موقع خرید راستی من علی 23 سالمه مثل یه داداش بزرگتر راهنماییم کنید مرسی ممنون.
    ا یادم رفت کیفیت صداش چه طوریه؟بلندگوهاش خوبه؟بعد هنک نمیکنه باطریش چه طوره هر چی لازمه خودت بگو.چه گارانتی بخرم واینامرسی.
    دوسته عزیز در مورد کیفیت که بهش شک نکن
    در مورد صدا هم باید بگم که کیفیتش
    S‐Force Surround 3D Dolby Home Theather
    صداش دالبی هست و به صورت سینمای خانگی (چرخشی)یعنی ته کیفیت صدا و نحوه پخش روی توی اسپیکرها
    در مورد گارانتی هم باید بگم اگه از اونجایی که گفتم بخری فک کنم حدود 3 % درصد قیمتش رو ازت میگیرن بعد گارانتی میکنن بعد از اتمام گارانتی هم میتونی پولی بدی و بازم پارانتیش کنی ولی اگه بخوای از ایران رهجو بگیری که بقول بعضیا میگن نماینده سونی تو ایران هست اونم سرویس های خوبی میده
    لپ تاپ شیک و خوبی هستش و مناسب برای هرنوع کاری بجز بازی های سنگین البته اونم خوبه ولی روی ultrahigh فک نمیکنم performance خوبی داشته باشه
    خلاصه اینکه از نظر کیفیت صدا و تصویر و اینا کلا و کاملا خیالت راحت باشه
    تو کاره موبایلی ؟؟؟ من الان 3 هفتس میخوام یه 4s بگیرم دنبال یکی میگرم باهاش راجبش بحرفم!!!

2. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام مرسی از راهنمایت.در مورد ایفون 4 اس نگیری بهتره مشکل داشت اون اولها که اومد باطری خالی میکرد من الان Xperia Arc دارم الان 8 ماهه دارمش راضیم هم صفحه با کیفیت بالا هم صدای خوب هم همه چیش عالیه و اندروئیده نسخه جینجربرده.من گرفتم 800 تو اردیبهشت الان شده بدون گارانتی 520 با گارانتی هم 560 یا 70 ضرر نمیکنی بخری همه بازیهای HD نصب و اجرا میشه تمام کلیپا رو اجرا میکنه.دیگه همین تا دستت نگیری نمیدونی چه لامصبیه.الان چند تا عکس از گوشیم برات اپلود میکنم ببین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by fokahi110; 05-01-2012 at 11:48.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    اگه خواستید Sony بگیرید چندتا نکته رو قبلش بدونید بد نیست:(من چند ماه پیش با نظر اقا فرشید 227 رو گرفتم)
    مزایاش:
    صفحه نمایش عالی
    همه چیش کاملا استاندارده(از کیبردش تا جای سوکت هاش)+بک لایت+اخرین تکنولوژی ها روز
    پشتیبانی 24 ساعته انلاین داره
    معایبش:
    وزنش ورزشکاریه!(حتما این رو در نظر بگیرید!!!!!!!!!!!)
    ویندوز اورجینالش بدرد عمه اش می خوره(چون home)
    =============
    راجع به این که میگن داغ میشه موقع بازی من بازی ها 2011 رو اکثرشو رو درجه اخر بازی کردم دماش رو کیبورد خیلی کم احساس میشد.فقط بازی Bf2&3 رو درجه اخر با full hd نمی تونید بازی کنید لگ میشه.
    در کل لپ تاپ multimedia ای هستش توی کارش خوب عمل می کنه.
    متاسفانه تو ایران انتخاب های ما محدوده قیمتها هم ضریب می خوره میاد اینور .و گرنه لپ تاپ های گیم خیلی عالی و خوبی تو بازار جهانی هستش.
    نمونش:
    با نصف قیمت 227 ای که من گرفتم میشد الان یه msi با گرافیک 570 برداشت!(واقعا حیفــــــــــــــــــ!!!)

5. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی ممنون از راهنماییت من زیاد اهل بازی نیستم راستش فقط میخوام یه لپ تاپ قدرتمند داشته باشم تا 1800 هم بودجه دارم به نظرت 224 خوبه؟بخرم؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

11

کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی ممنون از راهنماییت من زیاد اهل بازی نیستم راستش فقط میخوام یه لپ تاپ قدرتمند داشته باشم تا 1800 هم بودجه دارم به نظرت 224 خوبه؟بخرم؟
    از همه لحاظ خوبه با توجه به نیازتون ولی بازم می گم حتما وزنشم در نظر بگیرید 3.2 کیلوگرم وزن کمی نیست مخصوصا اگه بخوایید زیاد هم اینور اونور ببریدش.(حتما اگه می رید برای خریدش یک بار دستش بگیرید ببینید وزنش اذیتتون نمی کنه)

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از همه لحاظ خوبه با توجه به نیازتون ولی بازم می گم حتما وزنشم در نظر بگیرید 3.2 کیلوگرم وزن کمی نیست مخصوصا اگه بخوایید زیاد هم اینور اونور ببریدش.(حتما اگه می رید برای خریدش یک بار دستش بگیرید ببینید وزنش اذیتتون نمی کنه)
    تو کیف میکنه این ور اونور میبره اگه برای این ور اونور بردنه اصلا و به هیچ وجه لپ تاپ 16 اینچی توصیه نمیشه!!!!
    امضا منو بخون...اون لپ تاپ وزنش حدود 1 کیلو هست درایو نوری جداگانه داره و روی لپ تاپ نیست واسه چی ؟؟؟ تا وزنش بیاد پایین برای جا ب جایی و همین طور 15 اینچ هستش...
    bf3 نباید با گرافیک 540 روی ultra بازی بشه و شما هم اولشه که دارید گرما رو حس میکنید چند وقت بگذره قطعات آبندی میشه دیگه این گرما رو حس نمیکنید باید صبر کنید سیلسکون cpu خوب جا بیفته
    منم همین مشکلو داشتم
    در ضمن یه کول پد خوب براش بگیرید و موقع بازی آداپتور بهش وصل باشه و بازی روی تنظیمات high و یا medium فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد
    بازم یادتون باشه دارید لپ تاپ میخرید نه یه سیستم خونگی
    خودم سیستم خونگی LGA1366 دارم ولی بازم برای بازی BF3 سیستمم رو overclock میکنم
    پس بهتره یخورده منطقی باشیم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

منم سیستم خونگی دارم ولی الان کرم لپ تاپ رفته به جونم که لپ تاپ بگیرم من کرمانشاه زندگی میکنم فقط از الان باید بگردم تا اسفند اگه گیر بیارم مردم اینجا بودجه حتی 500 تومن براشون زیاده راستی کیبرد سری اف فارسی داره؟؟؟؟ چه طور بئونم لپ تاپ پلمبه و باز نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا فرشید

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    اگه خواستید Sony بگیرید چندتا نکته رو قبلش بدونید بد نیست:(من چند ماه پیش با نظر اقا فرشید 227 رو گرفتم)
    مزایاش:
    صفحه نمایش عالی
    همه چیش کاملا استاندارده(از کیبردش تا جای سوکت هاش)+بک لایت+اخرین تکنولوژی ها روز
    پشتیبانی 24 ساعته انلاین داره
    معایبش:
    وزنش ورزشکاریه!(حتما این رو در نظر بگیرید!!!!!!!!!!!)
    ویندوز اورجینالش بدرد عمه اش می خوره(چون home)
    =============
    راجع به این که میگن داغ میشه موقع بازی من بازی ها 2011 رو اکثرشو رو درجه اخر بازی کردم دماش رو کیبورد خیلی کم احساس میشد.فقط بازی Bf2&3 رو درجه اخر با full hd نمی تونید بازی کنید لگ میشه.
    در کل لپ تاپ multimedia ای هستش توی کارش خوب عمل می کنه.
    متاسفانه تو ایران انتخاب های ما محدوده قیمتها هم ضریب می خوره میاد اینور .و گرنه لپ تاپ های گیم خیلی عالی و خوبی تو بازار جهانی هستش.
    نمونش:
    با نصف قیمت 227 ای که من گرفتم میشد الان یه msi با گرافیک 570 برداشت!(واقعا حیفــــــــــــــــــ!!!)
    GT570 ???
    این سایتی که گفتی بجز دوسه مدل که اونم 555 داستن بقیش زیاد بدرد بخور نیستن

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم سیستم خونگی دارم ولی الان کرم لپ تاپ رفته به جونم که لپ تاپ بگیرم من کرمانشاه زندگی میکنم فقط از الان باید بگردم تا اسفند اگه گیر بیارم مردم اینجا بودجه حتی 500 تومن براشون زیاده راستی کیبرد سری اف فارسی داره؟؟؟؟ چه طور بئونم لپ تاپ پلمبه و باز نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا فرشید
    متاسفانه الان به اون سایتی که یه سری توضیح راجب لپ تاپ های ریفر داده بود دسرسی ندارم ولی بعدا متنشو برات میزارم
    لپ تاپ های سونی پشتشون تاریخ گارانتی بین المللیشون زده ولی خوب چون میان تو ایران یه مدت ازشون میگذره مثلا چند ماه حالا چند ماه عیب نداره ولی اینکه تاریخش گذشته باشه توصیه نمیشه خریداری کنید
    در ضمن لپ تاپی که میخرید باید خودتون تنظیمات اولیه ویندوزشو انجام هرچند میشه اینم صفرش کرد ولی باید اینجوری باشه و خودتون یا گارانتی براتون سرویس کنه
    در ضمن وقتی میبرید گارانتی لپ تاپ باید سرویس بشه
    اگه از جای معتبر خریداری کنید کمتر همچین اتفاقاتی میفته

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با گارانتی رهجو بگیرم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟ شما از کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •