سلام
ببخشيد ميشه يه عكس از n1750 بزارين؟توسايت سامسونگ نبودش.
در ضمندوستاني كه مي خوان مانيتور بگيرين 3 روز صبركننچون نمايشگاه از 27 تا30تير هستش همه چيزرو مي توني با تخفيف بگيريو مهمتراينكه از نمايندگي مي گيري اين خودش يه امنياز هستش.
امير
سلام
ببخشيد ميشه يه عكس از n1750 بزارين؟توسايت سامسونگ نبودش.
در ضمندوستاني كه مي خوان مانيتور بگيرين 3 روز صبركننچون نمايشگاه از 27 تا30تير هستش همه چيزرو مي توني با تخفيف بگيريو مهمتراينكه از نمايندگي مي گيري اين خودش يه امنياز هستش.
امير
نمايشگاه از 27تا 31 تير هس فکر میکنم کیفیت ساخت مدل BF بالاتر باشه شما اگر قصد تهیه دارید مدل BF 1750 رو با قیمتی حدود 290 تومن تهیه کنید یکی از بزرگترین مزایاش پایه ی تاشوستنوشته شده توسط StAtIc
++
اينكه دليل نميشه مانيتورهاي بنكبو هم با كيفيت عالي گارانتي صفر پيكسل 25 ماهه دارننوشته شده توسط lopez
پست های پشت سر هم ادغام شد
لطفا همه مطالب رو در یک پست ارسال کنید
مـیـثــم
آقا بالاخره كردوم بهتره BF1750 يا n1750
اين BF1750 هموني هستكه ماهواره تبليغ ميكرد؟ هموني كه با گربه پينگ پنگ بازي ميكرد؟
سلام
اگرکسی مشخصات Samsung N1750 Lcd و BF1750 رو داره بزار تا بهتر بشه تسمیم گرفت یک تصویری هم ازشون بزارید اینجا .
آیا این دو مدل ورودی dvi دارند و همچنین (Response Time (ms و Contrast Ratio چقدر است.
من که نتونستم درباره این مدلها چیزی تو اینترنت پیدا کنم .
Last edited by egoldfars; 16-07-2006 at 11:27.
بلاخره موفق شدم:
این مشخصات Samsung SyncMaster 1740BF است.قیمتش هم 291000 تومان است.مدل 1750BF یک مدل جدید تر از 1740BF و تقریبا باهمین مشخصات.
Analog video signal RGB
Cable(s) included 1 x VGA cable
Color support Up to 16.2 million colors
Compatibility PC
Depth 7.9 in
Digital video standard Digital Visual Interface (DVI)
Display (projector) diagonal size 17 in
Display (projector) image contrast ratio 700:1
Display type Flat panel display:TFT active matrix
Dot pitch 0.264 mm
Features MagicTune, MagicZone, MagicColor, MagicBright 2
Height 14.9 in
Image brightness 300 cd/m2
Input device type None
Max horizontal view angle 160
Max resolution 1280 x 1024
Max sync rate (V x H) 75 Hz x 81 KHz
Max vertical view angle 160
Operational power consumption 34 Watt
Operational power consumption (standby) 1 Watt
Response Time 2 ms
Weight 7.5 lbs
Width 14.4 in
اینم لینک عکس 1740BF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خبر مربوط به ال سیدی 1750BF
بر اساس گزارشهاي اعلام شده مانيتورهاي جديدي توسط شركت سامسونگ روانه بازار شده است.
به گزارش سايت ايتاليايي ،KATAWEBاين مانيتورها ۱۷اينچ است و مدل BF1750ميباشد.
از جمله فناوريهاي به كار رفته در اين مانيتور استفاده از فناوري RTA است كه اين تكنولوژي باعث تقويت مدت زمان پاسخگويي در قسمت رنگ خاكستري كه بيشتر مورد استفاده در بازيها و تصاوير متحرك است، ميشود.
همچنين استفاه از فناوري RTAسبب از بين بردن سايههاي تصاوير متحرك نمايش داده ميشود كه موجب وضوح كامل تصاوير شده و از هرگونه آسيب چشمي جلوگيري ميكند.
بر اساس گزارشهاي اعلام شده اين شركت كرهاي نيز موفق به دريافت جايزه BRAVO 2006در بخش پر فروشترين تلويزيونها شده است.
اين شركت به عنوان بزرگترين سهام بازار تلويزيون در دنيا محسوب ميشود كه تقاضا براي تلويزيونهاي صفحه تخت به طور چشمگيري در حال افزايش است.
شركت سامسونگ جايزه براوو ۲۰۰۶را بر اساس رضايتمندي مشتري و ميزان فروش هر دستگاه در نمايندگيهاي اين شركت كسب كرده است.
شركت سامسونگ از ماه ميسال ۲۰۰۶توانسته است رتبه نخست را در بخش تلويزيونهاي ديجيتال كسب كند.
برای این مدل نتونستم تصویری پیدا کنم ولی از نظر قیافه با 1740BF فرقی نمیکند.
به این سایت اگر سری بزنید بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
به نظرم 1750BF بهتر است.
Last edited by egoldfars; 16-07-2006 at 20:01.
دوستان ال سي دي هاي ال جي كدوم مدلش زاويه ديدش كامل هست يعني از همه جهت بشه ديد ؟ قيمتش هم اگه بدين ممنون ميشم
در ضمن در مورد Refresh rate هم اگه ميشه يه توضيح بدين كدوم مدل بيشتر ساپورت ميكنه ؟
چرا مي خواي ال جي بگيري با وجود اينكه سامسونگ بهتره و قيمتش مناسبترهست؟
خوب با مشخصاتي كه تو پست قبليم گفتم سامسونگ چي پيشنهاد ميكني ؟نوشته شده توسط StAtIc
بابا سامسونگ با این کیفیت و قیمت مناسب چرا میخوای ال جی بخری......
شما بهش بگین...
شما میتونید با مراجعه به این دوسایت از جدیدترین قیمت های قطعات کامپیوتر اطلاع کسب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)