من که چیز زیادی بارم نیست، ولی باتری لپ تاپ دیگه بهش نمیخوره؟
اون باتری رو فول شارژ به لپ تاپ خودتون وصل کنید و ...
من که چیز زیادی بارم نیست، ولی باتری لپ تاپ دیگه بهش نمیخوره؟
اون باتری رو فول شارژ به لپ تاپ خودتون وصل کنید و ...
روشهای آپدیت بایوس در ای منیوال لپ تاپ توضیح داده شده، در دی وی دی درایورها باید باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کالیبره کردن را هم قبلا توضیح دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنون از توجهتون
این کار رو تست میکنم و حتما خبرش رو میگم
در مورد لینک سایت ایسوس که بایوس آپدیت با winflash هست هم قبلا گفتم
هم این برنامه ارور میده و میگه باتری باید بالای 20% شارژ داشته باشه و هم easy flash از ستاپ بایوس
که نداره مال من
اگه راهی هست که گیر به باتری نده معرفی کنید ممنونتون میشم
معمولا بدون باتری آپدیت بایوس لپ تاپ ممکن نیست
میتونی امتحان کنی
لپ تاپ من که مشکل باتری نداره و فقط ویز ویز اسپیکره که اونم مربوط به دکمه هاش بود البت اون قاب الومینیومی روی اسپیکر هم هست که یه مقدار ویز ویز میکنه!روی لپ تاپ دوستامم دقت کردم که سونی داشتن ویز ویزش از لپ تاپ من بیشتر بود!
سلام
دوستان من فردا میخواستم برم لپ تاپو بگیرم ، ولی با خوندن این تاپیک بازم سر در گم شدم :(
چیکار کنم به نظرتون؟!
اگه هنوز نگرفته بودینش ، الان بازم همینو انتخاب میکردین؟!
انتخاب با خودتونه دوست عزیز
اما من با اینکه این مشکل باتری بوجود اومده بازم این لپ تاپ رو دوست دارم و همچنان از انتخابم راضی هستم
درسته باتریش حالمونو گرفت اما اصل خود لپ تاپه و من واقعا دارم باهاش حال میکنم
مخصوصا گیفیت صفحه نمایشش که بسیار عالیه برای کارای من نسبت به خیلی از لپ تاپ های دیگه
subliz عزیز ما همه دارنده این جنسیم و یه جورایی ناراضی.من میخواستم 1 تومن واسه لپ تاپ بدم یه dell انتخاب کردم 5110 که دیدم تو همین سایت(امیدارم مدیراش همیشه برقرار باشن که یک میزگرده نقد فوق العادست )دارنده هاش دایم تو گارانتی ان و من که حوصله و وقت این کارارو ندارم این همه رو پولم گذاشتم تا به این وضع دچار نشم.اینکه من و شما به این زودی پشیمونیم دست خودمون نیست بلکه واقعیت اینکه جنس در حد انتظار نبوده.تازه تو بازیها حتی بازیهای گرافیک پایین با باطری(اون موقع که مشکل باطری نداشتم) افتضاح بود و فقط با برق خوب اجرا میکرد البته نمیدونم شما هم این مشکل دارین یا نه؟
محض اطلاعتون بگم كه من هميشه دستگاهم رو باتري سيور هست يعني ماكزيمم فركانس سي پي يو 1200 مگ با اين حال بسيار راحت بتل 3 و فيفا و اساسين 1 و انشا... مدرن وارفار 3 رو كه ميخوام نصب كنم رو جواب ميده
پس به هيچ وجه مشكل پرفورمنس ندارم با اين دستگاه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)