???????????????????????chi shod pas kasi nist javab bede?
???????????????????????chi shod pas kasi nist javab bede?
سلام
وایمکس که 512 آخرشه با سرعت دانلود حدود 60 کیلوبایت در ثانیه. اگه بیسیم بودن نیاز ندارین وایمکس نگیرین بهتره. در مورد قیمتش هم دوستم داره 4 گیگ ماهی 20 تومن فکر کنم. تازه قیمت مودمش هم صدو خورده ای باید باشه.
adsl هم بستگی به منطقه مخابراتی داره. من از فناوا دارم توی منطقه مخابراتی القدیر و خیلی راضی ام. سرویسم 4 مگ هست با 4 گیگ ترافیک ماهانه میشه 18 تومن. هزینه راه اندازی اولیه هم 20 تومن هست.
بازی سوالی بود بپرسین.
مرسی ما تو 15 خرداد میشینیم مخابرات معلم. یکی از دوستام گفته برای وایمکس با کارت دانشجویی 512 میدن 208 تومن یک سال رایگان با مودم. یکی دیگه گفته ای دی اس ال بهتره به خاطر سرعتش و قیمتش. حالا موندم........ ممنون
دوستان من از نوین نت ( خزر موج ) دارم و راضیم.
512 تا 2 مگ دارم، 5 گیگ ماهیانه 15 تومن.
سرعت دانلود روزانم بین 200 تا 300، توی شب هم بعضی شبا خوبه و سرعت حول 120 میچرخه ولی بعضی شبا سرعت پایین میاد، حدود 60. ولی معمولا 6 تا 8 سرعت خوب میشه!!!!! همون 200 تا 300 میشه!!!
در حالت معمول شبانه میتونی 1200 مگ دانلود کنی، ولی اگه خوب باشه تا 2 گیگ هم میشه دانلود کرد. من دیشب 1800 دانلود کردم.
پینگش هم خوبه برای بازی، من قبلا شاتل داشتم. از شاتل خیلی بهتره.
گاهی اوقات قطعی داره، ولی زیاد نیست.
پی گیری و پشتیبانیشونم خوبه تقریبا.
یه خوبی دیگه که داره اینه میشه از تو سایتش به صورت انلاین خودت سرویست رو تغییر بدی. البته هر دفعه 600 تومن ازت میگیره! و اینکه اگر از این ماه شارژ داشته باشی، و قبل از سر رسید ماه بعد شارژ کنی، شارژت به ماهه بعد منتقل میشه
اي دي اس ال بصرفه تره من فن آوا دارم سرعتش خيلي بهتر از شاتله خصوصا شبانه رو محدود نميکنهمرسی ما تو 15 خرداد میشینیم مخابرات معلم. یکی از دوستام گفته برای وایمکس با کارت دانشجویی 512 میدن 208 تومن یک سال رایگان با مودم. یکی دیگه گفته ای دی اس ال بهتره به خاطر سرعتش و قیمتش. حالا موندم........ ممنون
البته مرکز مخابراتي من امام رضا هست
يکي از دوستام معلم خونشون آسياتک داره روز بدون قطعي ولي شب 200 300 مگ شبانه داره...........
مبين نت هم يکي از دوستان داره البته مودم بيروني تا عيد سرعتشون خوب بود بعد عيد يکم افت سرعت داشته........
سلام
می خواستم بدونم که بهترین شرکت adsl برای مرکز مخابرات الغدیر کدوم شرکته ؟
سلام میتونین با اسپید تست یه تست بگیرید بذارید اینجا
لطفا هر کسی از داده گستر (نوین نت) سرویس داره یه تست سرعت اینجا بذاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)