چه شکلی باید علوفه برا ی گاو تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ از چمنا یا از محصولات؟؟؟ چمنا را باید چی کار کرد؟؟ چه شکلی باید زدشون وبعد از رو زمین برشون داشت وداد به گاوا؟؟؟؟؟![]()
چه شکلی باید علوفه برا ی گاو تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ از چمنا یا از محصولات؟؟؟ چمنا را باید چی کار کرد؟؟ چه شکلی باید زدشون وبعد از رو زمین برشون داشت وداد به گاوا؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز شما به عنوان مثال ذرت میکارید بعد هنگام درو باید از کامباینی استفاده کنی که ذرت را خورد کند یعنی دانه را جدا نکند .(من بااون کمباین بزرگه اینکارو کردم.)بعد اونو منتقل میکونی به همون جایی که دو دیوار کشیده شده.نزیک اون تانکر اب بزرگ ،دست چپ دامداری بعد اونجا بری خالی کنی .
اینو بگم که اون کمباین باید عقبش تریلر ببندی وگرنه ذرت رو میریزه زمین.
اگه مشکل داشتی بگو تا راهنماییت کنم![]()
رفقا یکی سریال نامنبر این بازی رو میذاره من بازی رو دارم ولی سریالش معتبر نیست البته از یجا دیگه دانلود کردم
کمباین؟؟؟ اگه می شه یه عکس یا یه توضیحی دربارش بزار چون من با اون طیغه ها که جلوی ماشین بسته میشه و ذرت می ره تو مخزنش ذرتاما درو می کنم
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
چه شکلی باید پول را توی این بازی زیاد کرد؟ ترینر می خاد؟![]()
سریال یا کرک بازی رو بدین!!!
ممنون
من از خود P30 world دانلود کردم خود بازی و سریلش درست بود اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
میشه عکس اون کمبان رو بزاری![]()
----------------
Last edited by BMW.M3_E46; 05-12-2011 at 18:45.
چه جالب این تاپیک دیگه به معنای واقعی متروکه شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من یکی از استفاده های این تاپیک های متروکه اینه که آدم الکی پست می زاره و ستاره هاشا زیاد می کنه![]()
کلاً بازیهای سیمولیشن تو این سبک با توجه به طرفدار کمش و مشکلات کمترش زیاد تاپیکش شلوغ نمیشه
ضمناً گرفتن ستاره به چه دردی می خوره رفیق؟باهاش چیکار میشه کرد؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)