تیمم دست ساز خودم بوده!
یه تیم ساختم بردم توی لیگ انگلستان!
تیمم دست ساز خودم بوده!
یه تیم ساختم بردم توی لیگ انگلستان!
متاسفانه برخلاف اون چیی که انتظار داشتم به نظر من این نسخه از بازی بهتر که نشده بدتر هم شده . مخصوصا" 3 دی مچ بازی که خیلی ضعیفه حتی بدتر از پارساله حرکات احمقانه بازیکنا باعث میشه که تا آخر بازی فقط حرص بخوری . تعداد پاسای سالم به سختی به 5 میرسه بازیکنا یه استپ ساده نمیتونن بکنن تلاش برای گرفتن توپ خلاصه میشه به تکل های مسخره ای که باعث میشه تعداد کارتای زرد و قرمز بازی زیاد بشه وقتی سانتر میشه و جناح بازی عوض میشه دروازه بان مثل اسکولا فقط بازیکن که توپ بهش میرسه رو دنبال میکنه و از بستن زاویه خبری نیست کامپیوتر هم بیشتر گلاش رو به همین سبک میزنه بازیکن تک به تک میشه ولی از پشت محوطه شوتی میزنه سرعتش انقدر کمه که حتی دروازه بان دو ضرب هم نمیکنه . کلا" 3دی مچ فوق العاده ضعیفه و اصلا" به درد نمیخوره . قسمتای دیگه هم تغیر چشم گیری نکرده و بیشتر شبیه نسخه قبل یه سری جزیات اضافی شده که خیلی فوق العاده نیست
من دیروز اینترنتی خریدم شاید فردا پس فردا به دستم برسه
در کل دوستان راضی هستن
اخرین نقل انتقال های انجام شده است مثلا فابرگاس به بارسلون امده است ؟
اره من که خیلی راضیم
پیچیده تر از قبل شده و مثل قبل راحت نیس و امکانات زیادی میده به منیجر
اره همه ی نقل و انتقالات درسته البته آپدیتی که خود سایت فیفا منیجر داده رو نصب کن اول و بعد کرک کن
--------------------------------------
پست حذف شود اشتباه!!
--------------------------------------
Last edited by aliscan; 22-10-2011 at 19:41.
الان باری که توی بازار هست کامله؟؟ یا باید دوباره بدبختی بکشیم سر نصبش!؟؟
تازه دانلودم تموم شد
هیچوقت این بازیو انجام ندادم
فقط بخاطر علاقه به کریر فیفا اومدم سمت این بازی یعنی مدیریت کردن تیم هارو دوست دارم
برای یک آماتور پیشنهاد میکنید چیکار کنم که بازی کم کم بیاد دستم؟
سلام
این بازی با فیفا قابل مقایسه نیست
من اینو بیشتر ترجیح میدم
واسه شروع لول ایزی بذار و تو بخش
club => staff => assign task
کارای زیادی که هست بسپر خیلیاشو به دستیارات تا بعد یکی دو فصل خودت که کامل یاد گرفتی همشو خودت انجام بده و حالشو ببر
دوستان من میخام این بازیو بصورت دانلودی اورجینال بخرم. حوصله این بازیارو سر هر پچ ندارم. چطور میتونم اورجینال بخرم؟ کسی بلد نیست؟ تو آمازون زده 39 دلار. خب چطور این پولو پرداخت کنم. مرسی اگه جوابمو بدین.
باید حساب بین المللی داشته باشی.مستر کارت.ویزا کارت....اگه اشتباه نکنم فقط بانک پارسیان ازین خدمات داره.البته راه های دیگه هم هست که تو اینترنت سرچ کنی میفهمی.ولی نکنته ای که هست اینه که از اونجایی که ما تحریم هستیم ممکنه ناگهان حسابت بسته بشه و کل پولت بپره.یه راه دیگه هم اینه که اگه کسی داره ازش قرض بگیری و نقدی بهش برگردونی.یا کسی که خارج از ایران باشه بخره برات پست کنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)