بازی بی نظیر ؟ lol
ضمنا ابن کاور fake هستش چون آقا Sea Bass (که ما بهش میگم آقا سی ! ) گقته رونالدو امسال رو کاوره
البته تا حدودی هم حرف شما منطقی میاد،این بازی از یک سری زمینه ها واقعا بی نظیره ! بگذریم...
بازی بی نظیر ؟ lol
ضمنا ابن کاور fake هستش چون آقا Sea Bass (که ما بهش میگم آقا سی ! ) گقته رونالدو امسال رو کاوره
البته تا حدودی هم حرف شما منطقی میاد،این بازی از یک سری زمینه ها واقعا بی نظیره ! بگذریم...
خب بازی رو دانلود کرده و نصبیدیم و 4 تا بازی انجام دادیم
گیم پلی بازی پیشرفت چشم گیری داشته دیگه مثل 2011 نیست که تغییر جهت مثل تغییر جهت یه کامیون باشه بازیکنا خیلی سریع تغییر جهت میدن و بازی سریعتر و بهتر شده
بازی خیلی روان و واقعی شده و میتونم بگم از لحاظ جریان و شکل حرکت بازیکنا کاملا شبیه فیفاست
یارگیری ها کاملا به چشم میاد و درست مثل فوتبال واقعی بازیکنا نزدیک هم بازی می کنن
دیگه مثل 2011 یه بازیکن تکنیکی میخواد دریبل بکنه با وجود گذشتن از مدافع مقابلش مثل کنه بهش نمی چسبه و دریبل ها خیلی عالی و کارآمد شده
پاس دادن ها سخت شده و بهترین پاس ها پاس های نزدیک به هم هستن
یکی از بدترین مشکلات بازی یعنی پاس های بلند مثل تعویض منطقه زمین درست شده در نسخه 2011 وقتی منطقه بازی رو عوض می کردیم از این سر زمین به اون سر زمین با وجود فاصله ده متری مدافع حریف با بازیکن مقصد اما بازم بهش می رسید و عملا پاس های بلند کارایی نداشتند که الان کاملا حل شده
شوت ها خیلی بهتر شده اما گل زدن رو آسون کرده من روی تاپ پلیر 6-2 ناپولی رو با میلان بردم و از این 6 تا گل 4 تاش با شوت بود
بازی برای اینکه یه چیزایی هم بیشتر از فیفا داشته باشه دوتا قابلیت جدید و کارآمد هم داره که جای تحسین داره برای کونامی
اولی قابلیت ساختن پروفایل کاربری در بازی هست که حتی میتونید برای خودتون آواتار هم انتخاب کنید و تمامی تنظیمات دلخواهتون رو اونجا انجام بدید که این تنظیمات شامل تمامی تنظیمات مربوط به کل بازیه
تعداد کل پروفایل هایی که میتونید بسازید اگه اشتباه نکنم 10 تاست که این اجازه رو میده بدون تغییرات پروفایل های دیگه تون پروفایل های جدید بسازید و ازشون استفاده کنید
قابلیت بعدی سبک های بازی از پیش تعریف شده است که کونامی قولشو قبلا داده بود این سبک ها که با کارشناسی درست شده اند و از روی فوتبال واقعی الهام گرفته شدند چهارتا هستن که سبک های مختلف فوتبال حال حاضر دنیا رو شامل میشن که شما میتونید از اونا استفاده کنید یا خودتون ترکیب رو دستی بچینید ( برای حرفه ای ها ) و یا اینکه از Simple ها استفاده کنید که به نوبه خود چیز جالبیه چون کسی که حرفه ایه دیگه دغدغه ساختن استخوان بندی بارسلونا یا بقیه تیمارو نداره و فقط باید جزئیات رو تغییر بده
گرافیک بازی بهتر شده و رفلکس ها به نظر میاد واقعی تر شدن
در نسخه بعدی دمو قرار تیم های جدید مثل رئال و بارسا هم باشن اما در این نسخه به منچستر پورتو میلان و ناپولی اکتفا شده
خیلی گزینه ها هم غیرفعال بود که باید منتظر دموی بعدی باشیم
فقط به خودی خود فوتبال لایف قراره غوغا بکنه
یه ورژن repack شده ی 580 مگی پیدا کردم. حجمش کمتره و حسن دیگه اش اینکه لینک ها از مدیا فایر هست که هم مستقیمه و هم سرور قویه . هیچی از بازی کم نشده جز تعداد زبان ها، من دانلود کردم کار میکنه.
( فقط فایل به صورت iso هست و باید یا درایو مجازی بسازید یا رایتش کنید. )
پسورد : awesome
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahab_f; 23-08-2011 at 20:53.
دوستان کسی اینو دانلود کرده؟ مشکلی نداره دانلود کنیم؟
بچه ها میشه امار جدید فالکاو و موتینیو از پورتو رو بذارین تا ببینم چقد پیشرفت یا پس رفت کرده؟؟؟
فعلا كه فرقي نكردن و امارشون نااميد كننده هستمثل خاوير هرناندز يونايتدي ها
![]()
لطفا اونهایی که نسخه دمو رو بازی کردن بیان بیشتر در موردش بحث کنند که ما ببینیم بلاخره این PES یه تکونی بخودش داده یا نه .
از دانلودها دانلود کن مطمئن تره![]()
منظورتون چیه
یعنی مشکلی که 2011 با گرافیک لپ تاپ داشت هم حل شده تو 2012 دوست گرامی
آخه من لپ تاپ خریدم بشینم باهاش بازی کنم دیدم نمیشه و اصلاً کارت لپ تاپ رو قبول نمیکنه گرافیکش 540M بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)