مسلما با دنده 5 این سرعت رو بری دور موتور پایین تر قرار میگیره
و مصرف سوخت به مراتب نسبت به دنده 4 با این سرعت کمتر خواهد بود.
مسلما با دنده 5 این سرعت رو بری دور موتور پایین تر قرار میگیره
و مصرف سوخت به مراتب نسبت به دنده 4 با این سرعت کمتر خواهد بود.
دوستان چقدر از 37 لیتر پراید 141 متعلق به زاپاس است؟
فکر کنم تو دفترچه نوشته حدود 5 لیتر
ماشینم ( 131 اس ایکس صفر ) خیلی مصرفش بالاست ، با 30 لیتر 320 کیلومتر میره ، آیا طبیعیه ؟
ماشین شما چقدر کار کرده؟
تو شهر یا اتوبان؟
عرض كردم صفر هست ، تا الان ٧٠٠ كيلومتر باهاش رفتم،همه چيزش عاليه ، كولر و ... فقط مصرفش ميانگين ١٠ ليتره . نمايندگي گفت ٥ هزارتا كه شد نگاش ميكنيم !!!!
اگر تو شهر میانگین مصرف 10 لیتر خوبه
تو شهر اصلا نمیشه حساب کرد چون من خودم یک مسیر رو که معمولا 10 دقیقه ای میرم شده که 35 دقیقه طول کشیده!
شما باید تو اتوبان دقیق حساب کنی
ولی به نظر من فعلا دست نزن چون من خودم خیلی حساس بودم و خیلی ها گفتن باید تا 10.000 تا صبر کنی
حدود 9000 تا که ماشین کار خود به خود خوب شد
الان اتوبان با کولر اندازه گرفتم 5.8 شد![]()
شما باید صبر کنین یه خورده تا ماشینتون رو سرویس اولیه ببرین(دارن هنوز؟)
اونجا هم فیلتر هوا رو عوض میکنن و هم روغن ماشین و ...
فیلر گیری هم میکنن براتون که این خیلی مهمه و در بعضی از موارد به شدت باعث کاهش مصرف سوخت میشه
فیلر شمع ها
تمیزی فیلتر هوا
باد لاستیک ها مخوصا!!!
این چیزی که الان میگین مصرفش بالا هست
من با رانندگی نسبتا پرگاز صدی 7 میسوزونم تازه برای ماشینی که نه باد لاستیک هاش تنظیم هست نه فیلتر هواش تمیزه و نه مدت هاست که فیلرش چک شده و نه شمع هاش!
خب دوست من این چه ماشینیه که باید کلی کار کنه تا درست بشه ؟ راهی نداره قبل از 5 هزارتا درستش کنم ؟ ببرمش تعمیرگاه شاید بتونن درستش کنن !!!
سلام ، من 1 ماه پیش 131 اس ایکس گرفتم . با 35 لیتر بنزین 270 تا رفته (تو شهر - با کولر)، بازم
مصرفش خیلی بالاست . نمایندگیم میگه بزار سرویس اولیه . تا 4500 تا هنوز خیلی مونده ، هیچ کاریش نمیشه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)